بهترین کامپکت پاناسونیک کدام است ؟
سلام دوستان
چند سالی است که از دوربین های کانن استفاده میکنم و دوست دارم تجربه یک برند دیگه هم داشته باشم
با سرچی که در انجمن و نت داشتم از لحاظ برند نتیجه اش به پاناسونیک ختم شد
حالا میخوام بدونم بهترین کامپکت فعلی پاناسونیک تا 400 تومن چه دوربینی هست ؟
میخوام عکس قابل قبولی داشته باشه
فیلمبرداری HD داشته باشه و زوم اپتیکال در هنگام فیلمبرداری
نویز خیلی کمی داشته باشه
فلاش قوی + زوم بالا
در آخر نظرتون رو هم در مورد Panasonic ZS3 بفرمایید .
متشکرم :::happy:::
پاسخ: بهترین کامپکت پاناسونیک کدام است ؟
با سلام
یکی از دوستان نزدیک بنده نزدیک 6-7 ماهی هست که LX3 خریدن و از اون موقع تا حالا بار ها باهاش کار کردم.
من با چند تا چیزش خیلی ارتباط بر قرار کردم،مثلا ماکروش که محشره و اگه اشتباه نکنم 1mm باشه. فیلمبرداریش هم عالی بود و یک نمونه هم دارم ازش... خیلی باحال بود... اما توی فیلمبرداری نه فوکوس تغییر می کنه نه طوم می کنه1 که به نظرم نباید خیلی انتظارمون بالا باشه از یه کامپکت. همین طور با فرمت raw هم عکاسی می کنه که به درد خیلی ها می خوره. بنده از نویزش هم واقعا راضی هستم و بعضی وقتا از ایزوی 800ش هم اشتفاده کردم خیلی نویزش زیاد نبود...
نمایشگرش که محشره و خیلی کیفیتش بالاست! واید هم هست...
فلاشش هم اگه بی انصافی نکنم می تونم بگم خیـــلی قویه!
اگه هم اشتباه نکنم پارسال بهترین کامپکت هم شده بود.
در کل به نظر من از G9 ,SX110,SX100,A680,A690,H9,P80 خیلی های دیگه که کار کردم بهتره!
فقط اگه خیلی خوش سلیقه اید رنگ مشکیش رو سفارش بدید براتون بیارن
چون شنیدم مشکیش توی ایران پیدا نمیشه!
در ضمن خیلی آدمای حرفه ای رو می شناسم که در کنار تجهیزاتشون این دوربین رو استفاده می کنن!
دوست عزیز خیلی ممنون از شما :)
بله LX3 واقعا عالی هست اما تنها موردی که در این دوربین آزار دهنده هست زوم اپتیکال کم این دوربین هست که برای بنده بسیار کاربرد داره
به نظر شما گزینه دیگر بعد از LX3 چی میتونه باشه ؟
سپاس :::happy:::
سلام
ظاهرا شما دنبال كامپت سوپر زوم هستيد و بهترين كامپكت هاي سوپر زوم ( نه تنها در برند پاناسونيك بلكه در كل برند ها) به گواهي ريويو زير Panasonic ZS1 و Panasonic ZS3 هستند كه فكر كنم در ايران به اسم TZ-6 و TZ-7 شناخته مي شوند :
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/q209grouplongzoom/page16.asp
نقل قول:
چند سالی است که از دوربین های کانن استفاده میکنم و دوست دارم تجربه یک برند دیگه هم داشته باشم
چه اهمیتی دارد که مارک روی دوربین چیه؟ هیچ ویژگی ثابت برندی وجود ندارد که در تمام دوربینهای یک تولید کننده ثابت باشد الا کلمات حک شده در جلوی دوربین. سوالم این است که اگر یک کنون مناسب کار شما باشد چه اشکالی دارد و یا یک برند دیگر چه چیز اموزنده ای دارد. زمانی بود که برای مثال کامپکتهای پاناسونیک به داشتن نویز زیاد مشهور بودند که امدن LX3 خلاف این روند بود یا اس ال ار های کنون کم نویز تر از نیکون بود که امدن D3 و دی300 و دی90 روند دیگری داشت/
. مثالهای متعدی میشود زد.
در انتها بنده اگر همین الان قصد خرید کامپکت داشته باشم بی تردید سراغ LX3 میروم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
چه اهمیتی دارد که مارک روی دوربین چیه؟ هیچ ویژگی ثابت برندی وجود ندارد که در تمام دوربینهای یک تولید کننده ثابت باشد الا کلمات حک شده در جلوی دوربین. سوالم این است که اگر یک کنون مناسب کار شما باشد چه اشکالی دارد و یا یک برند دیگر چه چیز اموزنده ای دارد. زمانی بود که برای مثال کامپکتهای پاناسونیک به داشتن نویز زیاد مشهور بودند که امدن LX3 خلاف این روند بود یا اس ال ار های کنون کم نویز تر از نیکون بود که امدن D3 و دی300 و دی90 روند دیگری داشت/
. مثالهای متعدی میشود زد.
سلام
راستش برای بنده مارک هر چیزی 50 درصد بیشتر اهمیت نداره به این دلیل که در زمان فعلی دیگر مارک اهمیت نداره و کیفیت مهم هست اما اگر گفتم که پاناسونیک پیشنهاد بدین به این دلیل هست که در سرچهای متعددی که در مورد دوربین های کامپکت انجام دادم ؛ پاناسونیک همیشه یکی از پیشنهادات بود به این دلیل هست که تنها اسم پاناسونیک رو عنوان کردم
در ضمن دوربین قبلی بنده SX110 بود که واقعا عکسهای بدی نمیگرفت اما در تاریکی و محیط کم نور , نویز این دوربین یه مقدار زیاد بود و در هنگام زوم , صدای موتور لنز خیلی زیاد بود .
با اینحال کیفیت LX3 واقعا عالی هست و با وجود فیلمبرداری HD میتونه گزینه خوبی باشه
ای کاش زوم این دوربین یکمقدار بیشتر بود تا حداقل برای بنده کامل باشد
میشه بگین آخرین قیمت این دوربین الآن چقدر هست ؟
با تشکر:::happy:::
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
سلام
عليرضا جان من تا يك قدمي خريد اين دوربين هم رفتم ولي در فروشگاه چند عكس باهاش گرفتم و فقط به خاطر رنج ( بازه) كوتاه فاصله كانوني منصرف شدم. براي من كه الان FZ5 دارم كمبود اين بازه كاملا محسوس بود. البته من از زوم 12X دوربين FZ5 به ندرت استفاده مي كنم كه آخرين نمونه اش عكس زير از آهوي شاخدار (Oryx ) است كه البته روي دست و از پشت شيشه ي اتومبيل در يك ثانيه توقف گرفته شده.
ولي اگر LX3 حتا 6X بود در خريدش شك نمي كردم.
بله... زوم اپتیکال بالا وسوسه کننده است و خیلی هم کاربرد داره!
اما دوستان عزیز
به نظرتون ویژگی های خوب LX3 در برابر یک زوم اپتیکال پایین غالب نیستن؟؟؟
آقا اصلا کاری به این چیزاش ندارم!
اما واقعا من که شاید تا الان کمتر از 1 روز باهاش کار کردم عاشقش شدم و الان حاضرم بخشی از پولی که برای تجهیزاتم جمع کردم رو فدای LX3 کنم...
البته بارها خواستم برای پرتره کادر های خوبی رو اتخاد کنم که به خاطر زوم کم مجبور شدم بیخیال بشم...
اما در کل به نظر من یکی از جذاب ترین کامپکت هاست!
در ضمن
دوست عزیز
شما در ابتدا اشاره نکرده بودید سوپر زوم می خواید!
اگر LX3 وجود نداشت گزینه شما چه بود ؟ در واقع بهترین انتخاب بعد از LX3 چیست ؟
و بین این دو کدام ؟ SX200 or ZS3
ببخشید
من از قیمت ZS3 آگاهی ندارم. اگه بگید ممنون می شم!
در کل :
SX200 حالت ماکروی 0cm داره اما برای ZS3 در پایین ترین حالت 3cm هست!
ُZS3 سرعت شاتر تا 60 ثانیه داره که یکی از مواردیست که آدم رو وسوسه به خرید پاناسونیک می کنه! اما در SX200 در پایین ترین سرعت 15 ثانیه است!
سنسور ها هم که تقریبا یک اندازه هستن! اما سازنده ها متفاوت هستن!
دقت نمایشگر ZS3 تقریبا دو برابر SX200 هست!
وزن و ابعاد هم تقریبا یکسان هستند!
در کل بر اساس تجربه ی شخصی می گم که رنگ ها در کامپکت های پاناسونیک نسبت به کانن بسیار سرزنده تر هستند و جذاب تر!
به طوری که اگه رنگ های دوربین های کانن رو در بهترین حالت هم قرار بدید واقعا نمی تونند حتی نزدیک به رنگ های پاناسونیک هم بشن!
اما نمی دونم چرا تا قبل از LX3 این دلیل برای عدم خرید کانن برام قانع کننده نبود!
به هر حال! تصمیم با خود شماست!
اما شاید اگه من بودم بین این 2تا گزینه SX200 رو انتخاب می کردم!
راستی! تا حالا نمونه های فیلم HD کامپکت های کانن رو ندیده ام!
نقل قول:
به طوری که اگه رنگ های دوربین های کانن رو در بهترین حالت هم قرار بدید واقعا نمی تونند حتی نزدیک به رنگ های پاناسونیک هم بشن!
جدا؟
حالا این خوبه یا بد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
جدا؟
حالا این خوبه یا بد؟
لحنتون یه جوری نبود؟؟؟:cool:
بله
البته این از نظر بنده است!
من با S5 و G9 و SX100 و اینا زیاد کار کردم...
اما واقعا رنگ هاشون توی بالاترین حالت کنتراست و سچوره و شارپنس واقعا به پای پاناسونیک نمی رسید
این هم یکی از ضعف های دوربین های کانن هست که احتمالا به سنسور بر می گرده کا تا حدی توی 40D و 450D نسبت به D60 و D300 احساس کردم!
یعنی توی بهترین حالت های رنگی هم نیکون خیلی جلوتر بود!
در مورد دوربینهای SLR که اصلا صحبتی ندارم چون بارها در فروم صحبت شده است که چنین اظهارنظرهایی صحیح نیست.
اما در مورد Compactها. اتفاقا من هم با دوربینهای Compact کنن و همین LX3 تجربه زیادی دارم. واقعیت این است که اگر چه پاناسونیک در LX3 پیشرفتهای خوبی داشته است اما دوربینهای کامپکت کنن واقعا در حد Compact بینقص هستند و حتی در برخی جهات، برتر از رقبا.
در مورد اشباع و کنتراست هم چنین مطلبی که فرمودید،نه دلیل برتری است و نه اصلا غیر قابل حصول.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
در مورد اشباع و کنتراست هم چنین مطلبی که فرمودید،نه دلیل برتری است و نه اصلا غیر قابل حصول.
بله
بنده هم عرض کردم که این دلیل برای بنده هم در راستای عدم خرید این برند قانع کننده نیست!
اما حقیقتیست که توی اکثر عکس های بدون ادیت دیده میشه!
جسارت نباشه!!!؟؟؟
مساله همین است
یعنی ویرایش
یعنی چیزی که نیمی از هنر عکاسی امروز در آن خلاصه شده
یعنی قسمت غیر قابل تفکیک از هنر عکاسی دیجیتال
منتها اکثر ویرایش گران میدانند که همان عکس های بی رنگ و روحی که در کنون دیدید برای یک عکاس دیجیتال بهتر از عکس های پر رنگ و لعاب و به قول شما ( پر از اشباع و کنتراست و شارپنس ) در برند های دیگر است
فکر میکنید چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delbaz
مساله همین است
یعنی ویرایش
یعنی چیزی که نیمی از هنر عکاسی امروز در آن خلاصه شده
یعنی قسمت غیر قابل تفکیک از هنر عکاسی دیجیتال
منتها اکثر ویرایش گران میدانند که همان عکس های بی رنگ و روحی که در کنون دیدید برای یک عکاس دیجیتال بهتر از عکس های پر رنگ و لعاب و به قول شما ( پر از اشباع و کنتراست و شارپنس ) در برند های دیگر است
فکر میکنید چرا؟
بفرمایید!
نه دیگه . قراره اینجا کمی هم تحقیق انجام بدیم
کمی هم فکر کنیم
تا نتیجه ای که بدست میاریم , همیشگی و پایدار باشه (_ حداقل در شرایط یکسان )
اما به خاطر اینکه بحث به درازا نکشه
گفتید که :
نقل قول:
این هم یکی از ضعف های دوربین های کانن هست که احتمالا به سنسور بر می گرده کا تا حدی توی 40D و 450D نسبت به D60 و D300 احساس کردم!
اما من به شما اطمینان میدم که قسمت اعظم این اختلاف رنگی مربوط به تفاوت سنسور ها نیست .
سنسور ها کارشان فقط ثبت مقدار نور دریافتی است . اونها حتی قادر به تشخیص رنگ هم نیستند . روی سنسور ها , سلول هایی تعبیه شده که هر کدام با دریافت نور , طی مدت زمان مشخصی , مثل یک کپسول پر میشن. سپس مقدار پر شدگی خودشون رو گزارش میدن
برای تشخیص رنگ , جلوی سنسور ها , فیلتر های خاصی با نحوه چیدمان جالبی قرار میدن . سپس بوسیه میانیابی سعی میکنند تصویر رو برای هر رنگ به ظور کامل بدست بیارن که اینجا مجال توضیحش نیست
ولی به هر حال بعد از اینکه اطلاعات به پردازش گر دوربین رسید , بعد از طی فرایند های خاص , نوبت به تنظیم کنتراست و مقدار رنگ و نیز شارپنس میرسه
در واقع در درون دوربین های دیجینال هم , همین دستوراتی که ما در فتوشاپ یا پینت شاپ پرو استفاده میکنیم , وجود داره . همانطوری که ما در این برنامه ها میتونیم مثلا اشباع رنگ ها رو زیاد کنیم . چنین دستوراتی روی دوربین های دیجیتال هم وجود داره
البته برخی از دوربین های دیجیتال به شما اجازه نمیدن تا مقدار این افزایش اشباع و کنتراست و شارپنس رو کنترل کنید . ولی بعضی از اونها این اجازه رو به شما خواهند داد
اما در کل در تمام دوربین ها این افزایش اشباع صورت میگیره و انفاقا این قسمت از کار , کاملا نرم افزاری است . یعنی ربطی به سنسور نداره . بلکه در نرم افزار داخلی دوربین , انجام میشه
منتها اینجا نکاتی وجود داره که توجه به اونها در برخی موارد میتونه راه گشا باشه
فرض کنید که میخواهیم از یه پارچه قرمز که دارای بافت ریزی است , عکس برداریم
و فرض که این عمل رو با دو دوربین , انجام میدیم
یکی از دوربین ها , رنگ ها رو پر رنگ میکنه و یکی از دوربین ها , عکس رو با رنگ معمولی و چه بسا کم رنگ تر تحویل ما میده
خب وقتی عکس ها گرفته شد و ما عکس رو از فاصله دورتر یا اندازه کوچک میبینیم ممکنه از عکس پر رنگ تر بیشتر خوشمون بیاد
اما کافی است که عکس رو کمی بزرگتر کنیم و به بافت ریز پارچه دقت کنیم . در بیشتر موارد در عکس پر رنگ , بافت ریز ا ز بین رفته و پارچه کاملا به صورت یک دست دیده میشه
فکر میکنید علت این امر چیه؟
بیایید از صحنه دیگه ای عکس بندازیم
یک منظره که در بالا آسمان خیلی روشن و در پائین تعدادی درخت وجود داره . اما چون آسمان خیلی روشنه , درخت ها تقریبا تاریک میافتند
باز هم توسط دو دوربین عکس برمیداریم
یکی دوربینی که کنتراست عکس رو خیلی بالا میبره و عکسی زنده به ما تحویل میده و دیگری دوربینی که عکس رو به صورت معولی و چه بسا کدر تر از صحنه معمولی تحویل میده
باز هم وقتی عکس ها رو در اندازه کوچیک میبینیم , عکس های دوربین اول به نظر زیبا تر ه . اما وقتی عکس رو بزرگتر کنیم , احتمالا خواهیم دید که در دوربین اول , درخت ها کاملا سیاه سیاه شدند اما در عکس دوم گرچه درخت ها تاریک هستند اما هنوز دارای کمی جزئیات هستند
همین آزمایش رو در مورد شارپنس هم تکرار میکنیم و میبینیم که در عکس های دوربین اول , در کنار لبه ها , حاشیه های سیاه و سفید بوجود میاد
====================
====================
اگر ما عکس رو برای ثبت لحظات خانوادگی بخوایم و هدفمون اصلا ثبت هنری یا ارئه یک چاپ بزرگ نباشه و فقط چاپ هایی با اندازه 10در 15 سانتی متر بخوایم و آشنایی زیادی با برنامه های ویرایش عکس دیجیتال ( بخوانید ظهور دیجیتال ) نداشته باشیم و کلا حال و حوصله سر و کله زدن هم نداشته باشیم , همان دوربین اول برای ما کافی است
اما اگر قراره با دوربین کاری رو برای چاپ بزرگ آماده کنیم , و قراره روی این عکس در برنامه های ویرایش عکس کار بشه و یک کار هنری تحویل بدیم به طوری که بافت و جزئیات عکس , و لبه های صاف عکس مد نظر ما باشه , اونوقت دوربین اول شما رو نا امید خواهد کرد
چرا که به علت افزایش اشباع , بافت های ریز عکس از بین رفته
به علت افزایش کنتراست بدون کنترل , جزئیات زیادی در مناطق روشن و تاریک از بین رفته
و به علت شارپنس زیاد , لبه ها از حالت طبیعی خود خارج شده
خب حالا ممکنه بپرسید که اون عکس های بی رنگ و روح به چه درد ما میخوره
جواب خیلی ساده است
ما همون عکس های بی رنگ و روح رو توسط برنامه های ویرایش عکس میتونیم به عکس های کاملا پر رنگ و لعاب تبدیل کنیم منتها
منتها در این برنامه های میتونیم از ابزارهایی استفاده کیم که :
با وجود اشباع زیاد , بافت عکس همچنان حفظ بشه
با وجود کنتراست مناسب , جزئیات مناطق تیره و روشن نه تنها حفظ بلکه بازیابی هم بشه
و با وجود بالا بردن شارپنس , در لبه ها دچار حاشیه های سیاه و سفید نشیم
چون ما در برنامه های ویرایش عکس دارای کنترل های زیادی هستیم و وقت زیادی هم برای یک عکس داریم . اما برنامه تعبیه شده در دوربین دیجیتال باید در کسری از ثانیه این کار ها رو انجام بده و کنترل های خوبی هم در این زمینه نداره
به همین دلیل کسی که میخواد یک ویرایش اصولی روی عکس انجام بده , اتفاق اون عکسی رو انتخاب میکنه که در دوربین کمتر ضربه خورده
و باز هم بر خلاف انتظار شما , توصیه میکنند که در هنگام عکاسی مقدار شارپنس و کنتراست و اشباع رو در خود دوربین روی درجه پائین و یا معولی قرار بدید تا بافت و جزئیات عکس شما آسیب نبینه . مگر اینکه بخواید عکس رو مستقیم چاپ کنید
نتیجه اینکه
روی اون عکس های کم رنگ و کم کنتراست , ویرایش بهتری میشه انجام داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AD.PIRUZ
من از قیمت ZS3 آگاهی ندارم. اگه بگید ممنون می شم!
ZS3 = 400$
SX200 = 350$
دوستان بالاخره نتیجه گیری تاپیک در مورد پاناسونیک چی شد ؟
راستی مدل SX200 موقع روشن شدن نمیشه کاری کرد که فلاش بالا نیاد ؟ اگه بخوایم تو روز عکس بگیریم که دیگه نیازی به فلاش نیست ؟
سلام
من یه تازه واردم که همین الان عضو شدم
درباره ی دوربین پاناسونیک مدل FT1 چیزه زیادی پیدا نکردم
کسی اینجا اطلااتی داره؟
اگه با
canon IXUS 990
sony W290
یا در این رده هم آشنایی دارین بهم بگین ممنون می شم.
سلام دوستان
من هم تازه عضو شدم. اولين پستم را هم چند دقيقه قبل در موضوع "آخرين قيمت دوربين پاناسونيک" فرستادم. اونجا گفتم که tz6 رو تازه خريدم و از فيمبرداريش خيلي راضيم ولي توي عکس رنگهاش طبيعي نيست. اما حالا که پاسخ جناب دلباز رو درمورد اشباع رنگ خوندم از انتخابي که کردم خوشحالم.