-
با كيفيت ترين دوربيني كه مي شه با 450,000 تومان خريد،چيست؟
سلام دوستان
من عكاس نيستم ولي عاشق عكاسي هستم و مي خوام يك دوربين با كيفيت(منظورم از نظر تصوير) بخرم.بسيار ممنون خواهم شد اگر راهنمايي كنيد.به صورت مختصر داراي خصوصيات زير باشد:
1.بهترين كيفيت تصوير در اين رده و اين قيمت(حتي در محيط هاي كم نور) بدون نويز
2.زوم نوري خوب
3.اگر شد فول فريم.
4.خيلي چيزها مي خواستم بگم ولي يادم رفت.
5.اهان.ماكروي قوي مثلا 1 سانتي
در ضمن هدف عكاسي از منظره و حالت ماكرو هست.
پيشاپيش ممنونم
-
پاسخ: ●●●●با كيفيت ترين دوربيني كه مي شه با 450,000 تومان خريد،چيست؟ ●●●●
سلام دوست عزيز
ببخشيد فول فريم با 450 تومن؟؟؟؟؟؟:confused:
پاسخ هاي بسيار زيادي ميشه به سوال شما داد كه قبلا دوستان اين كار رو كردند و بارها به سوالي اين چنين پاسخ داده شده كه مي تونيد با جستجويي كوچك اونها رو پيدا كنيد.با اين قيمت قطعاً SLR رو بيخيال شيد و به نظر من بهترين انتخاب براي شما SLR-Like ها هستند كه بستگي به نياز شما داره
نقل قول:
اهان.ماكروي قوي مثلا 1 سانتي
اكثر برند ها مثل canon- sony- fuji-panasonic-olympus تو اين رده محصولاتي رو دارن.
معرفي كردن دوربين كار سختي نيست ولي زحمتش رو ميندازم گردن خودتون تا رويوو ها رو بخونيد و با آگاهي انتخاب كنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSLR
سلام دوستان
من عكاس نيستم ولي عاشق عكاسي هستم و مي خوام يك دوربين با كيفيت(منظورم از نظر تصوير) بخرم.بسيار ممنون خواهم شد اگر راهنمايي كنيد.به صورت مختصر داراي خصوصيات زير باشد:
2.اگر شد فول فريم.
3.خيلي چيزها مي خواستم بگم ولي يادم رفت.
4.اهان.ماكروي قوي مثلا 1 سانتي
پيشاپيش ممنونم
سلام دوست عزیز
اگر جستجویی در فروم می کردید سوالات مشابه در این مورد هست
1. منظورتون از کیفیت چیه ؟ این واژه بسیار کلی است . در این رده قیمت دوربین کم نویز حتی در نور کم هم بستگی داره به عواملی چند. همه دوربینها نویز دارند و مخصوصا در نور کم ولی بسته به دوربین مقدار نویز متفاوته.
دوربین بدون نویز هم هزار سال دیگر هم ساخته نخواهد شد (نظر شخصی)
2- با این بودجه و فول فریم :confused: ارزانترین فول فریم ها بیشتر از 2 میلیون قیمت دارند
4- برای ماکرو هم باید لنز ماکروی جداگانه بگیرید و دوربینهای SLR مثل دوربینهای کامپکت و لایک نیستند که ماکرو 1 سانتی بشه باهاشون گرفت.
در مورد عکاسی منظره هم باید با لنز کیت احتمالی دوربینی که انتخاب خواهید کرد ، مدتی سر کنید تا به موقع لنزی بهتر و به قول خودتان با کیفیت تر تهیه کنید.
در کل با این بودجه ، انتظارات شما برآورده نمی شود، مگر اینکه یک دوربین اس ال آر لایک تهیه کنید.
موفق باشید
-
پاسخ: با كيفيت ترين دوربيني كه مي شه با 450,000 تومان خريد،چيست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSLR
سلام دوستان
2.اگر شد فول فريم.
3.خيلي چيزها مي خواستم بگم ولي يادم رفت.
4.اهان.ماكروي قوي مثلا 1 سانتي
پيشاپيش ممنونم
سلام دوست عزیز
والا راهنمایی کردن شما کمی سخته چون خواسته هاتون با هم متناقض هستند.
ولی خوب من فکر میکنم در ارسالتون اشتباه فرمودید چون همونطور که دوستان گفتند خرید فول فریم که چه عرض کنم حتی خرید dslr هم بعید به نظر میرسه.
ولی با توجه به اینکه هدف شما از عکاسی منظره و ماکرو است.من پیشنهاد میدم پاناسونیک lx3 بخرید .
چون این دوربین جزو معدود کامپکت هایی است که به شما واید 25 میده و مود raw هم داره و در کل خروجی خوبی بهتون میده.در ضمن ماکرو 1 سانت هم دارد.
در لینکی که براتون گذاشتم اطلاعات کاملتری از این دوربین بدست میارید.هر چند توضیحات کاملا تجاری است.(ببخشید دیگه لینک بهتری دم دستم نبود)
------------------------------
راستی اگر مسرانه به دنبال فول فریم هستید و اشتباه تایپی نبوده میتونید یه دوربین آنالوگ slr بخرید با قیمت خیلی پایین و البته کیفیت راضی کننده که البته آنالوگ واسه خودش دنیایی دیگست.
موفق باشید
-
سلام دوستان
ممنون از پاسخ هاتون
نقل قول:
بارها به سوالي اين چنين پاسخ داده شده كه مي تونيد با جستجويي كوچك اونها رو پيدا كني
درسته.ولي با پيشرفت دنياي ديجيتال ،شايد اين هفته مدل جديد و بهتري وارد بازار شده باشد.
نقل قول:
با اين قيمت قطعاً SLR رو بيخيال شيد
فكر نمي كنم اوضاع اينقدر هم وخيم باشه.ميشه مدل هايي مثل Sony A350 يا Nikon D60 رو پيدا كرد.
نقل قول:
معرفي كردن دوربين كار سختي نيست ولي زحمتش رو ميندازم گردن خودتون تا رويوو ها رو بخونيد و با آگاهي انتخاب كنيد.
ممنونم.خوندم و مدل هاي زير رو انتخاب كردم.حالا شما كدوم رو پيشنهاد مي كنيد.
Fujifilm FinePix S100FS
Sony A350
Nikon D60
نقل قول:
منظورتون از کیفیت چیه ؟
منظورم اينه كه وقتي تصوير در اندازه ي واقعي مي بينيم،خبري از آن دانه هاي سحرآميز مزاحم نباشه و رنگ ها طبيعي و شفاف باشند.
نقل قول:
با این بودجه و فول فریم ارزانترین فول فریم ها بیشتر از 2 میلیون قیمت دارند
فول فريم هم نبود لا اقل ضريب برشش 1.3 يا 1.5 باشه.همون APS-C
فكر كنم 3 يادتون رفت.
نقل قول:
در مورد عکاسی منظره هم باید با لنز کیت احتمالی دوربینی که انتخاب خواهید کرد ، مدتی سر کنید تا به موقع لنزی بهتر و به قول خودتان با کیفیت تر تهیه کنید.
بله.اگر خريد تمام شد فعلا همين كار رو خواهم كرد تا تجديد قوا كنيم.بعدا شايد يه لنز Prime خريدم.
نقل قول:
در کل با این بودجه ، انتظارات شما برآورده نمی شود، مگر اینکه یک دوربین اس ال آر لایک تهیه کنید.
بله.خودم دنبال يك SLR هستم ولي اگر نشد بايد Like اش رو خريد.فكر كنم مهمترين عيب like اينه كه لنز خور نيست.درسته؟
در ضمن شما كدوم يكي از دوربين هاي بالا رو پيشنهاد مي كنيد؟
نقل قول:
خرید فول فریم که چه عرض کنم حتی خرید dslr هم بعید به نظر میرسه.
فكر كردم شايد مدل جديدي اومده كه فول فريم هست.حالا ما تازه كار،يه حرفي زديم.دوستان هي از شرمنده گي ام در ميان.:::confused2:::
در مورد اون دوربين ممنونم.ولي مي خوام حداقل SLR-Like باشه.دنبال compact آماتور نيستم.
خوب،نظر شما در مورد مدل هاي بالا چيه؟اول از نظر كيفيت.دوم از نظر زوم نوري(چيزي كه يادم رفته بود،اين بود).سوم هم ماكرو و منظره.
در كل اگر دوستان مدل هاي بهتري سراغ دارند،ممنون ميشم راهنمايي كنيد.دنبال يك دوربين 500 هزاري هستم براي تمام عمر.
ممنونم
-
الان Canon EOS 1000D حدوده 550 (کمتر یا بیشتر) تو بازاره. لنز کیتش برای پورتره معمولی و منظره بد نیست. ولی ماکروی مورد نظر شما رو نداره (این مربوط به لنز میشه). سونی slr ارزون نگیرید، تصویرشون تو ایزوی بالای 400 به هیچ دردی نمیخوره (مقدار نویز خیلی زیاده و فورم عجیبی داره که نمیشه با نرم افزار درستش کرد). 1000D حتی تو ایزوی 1600 هم تصویر قابل قبولی داره.
میتونی یه مدت باهاش کار کنی و بعد بسته به نیازت لنز ماکرو یا تله یا واید بگیری.
-
سلام
از دوستان ممنونم.
بعد از زير رو كردن تمام دوربين ها در اين رده دوربين هاي زير رو انتخاب كردم.گرچه كمي گران تر از توان بنده هستند ولي SLR ارزشش رو داره فكر مي كنم.فقط حيف كه ضبط ويديو ندارند.خوب حالا به نظر شما كدوم يكي رو انتخاب كنم.با ملاك هايي كه قبلا هم عرض كردم.
Canon EOS 1000D
Nikon D60
Olympus E-620
با تشكر
-
والا من خسته شدم از بس گفتم دوربین فقط نیکون و کنون نیست. داشتن دوربینی با امکانات نیکون دی 60 وقتی شما الان میخوای اقدام به خرید کنی (حداقل به نظر من) یکم غیر منطقی میاد.بازم خوبه که شما اولپوس رو هم جزو انتخاب ها گذاشتی ولی مطمئنم که الان دوستان میان نظر میدن که کنون چنانه و نیکون چنینه و شمام بیخیالش میشی!
به هر حال من پیشنهادم موارد زیره :
pentax K100D body only = 420000
pentax K100D + 18-55 = 470000
pentax K100D + 28-200 = 615000
گارانتی یک ساله سیگل
http://www.akkasee.com/forum/showthr...252#post129252
موفق باشید
-
سلام
جناب ميلاني
درسته كه دوربين فقط كنن و نيكن نيست ولي فكر نمي كنم يك دوربين 6 مگاپيكسلي توليد حدود 3 سال و نيم پيش (Pentax K100D) هم توصيه ي مناسبي براي خريد باشه به ويژه اينكه در مقايسه با D60 و 1000D نه تنها هيچ ويژگي قابل اشاره اي نداره بلكه فاقد امكان لايو ويو در مقايسه با كنن است. اميدوارم به لرزشگير بدنه به عنوان برتري اشاره نكنيد.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=nikon_d60%2Cpentax_k100d%2Ccanon_eos1000d&show=all
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSLR
سلام
از دوستان ممنونم.
بعد از زير رو كردن تمام دوربين ها در اين رده دوربين هاي زير رو انتخاب كردم.گرچه كمي گران تر از توان بنده هستند ولي SLR ارزشش رو داره فكر مي كنم.فقط حيف كه ضبط ويديو ندارند.خوب حالا به نظر شما كدوم يكي رو انتخاب كنم.با ملاك هايي كه قبلا هم عرض كردم.
Canon EOS 1000D
Nikon D60
Olympus E-620
با تشكر
من بين 3 دوربين بالا 1000 دي رو پيشنهاد ميكنم. با لنز كيت .البته پيشنهاد محمد رضا ميلاني رو هم خوب بررسي كنيد چون تجربه پنتاكس رو داره و با تجربه اس
تو ناصر خسرو بعضي از فروشگاهها چك كارمندي ميگيرن .اگه مثلا يه مقدارش بمونه ميتونيد چك بدبد دوربين بهتري برداريد.
-
نقل قول:
جناب ميلاني
درسته كه دوربين فقط كنن و نيكن نيست ولي فكر نمي كنم يك دوربين 6 مگاپيكسلي توليد حدود 3 سال و نيم پيش (Pentax K100D) هم توصيه ي مناسبي براي خريد باشه به ويژه اينكه در مقايسه با D60 و 1000D نه تنها هيچ ويژگي قابل اشاره اي نداره بلكه فاقد امكان لايو ويو در مقايسه با كنن است. اميدوارم به لرزشگير بدنه به عنوان برتري اشاره نكنيد.
سلام
(تو پرانتز بگم که نه من و نه هیچ کدام از سایر دوستان نماینده پنتاکس و کنون و ... نیستن یک وقت برای دوستانی که تازه میان تو فروم سوئ تفاهمی نشه)
آقا فرهاد عزیز بنده ارادتمند شما هستم .ممنون از لینک راهگشایی که ارائه داید.
تو همون لینک در مرحله اول میبینیم که هیچ ویژگی هیچکدام از دوربین ها نه سبز شده و نه قرمز یعنی هیچکدام نه از بقیه چندان بیشتره و نه چندان کمتر
اما چند نکته:
بنده لرزش گیر بدنه رو علی رغم کارا بودن حسن محسوب نمیکنم و در مقابلش مگا پیکسل 10 در مقابل 6 رو هم حسن نمی دونم و می دونم که شما هم (با توجه به شرایط و ابعاد چاپ) نظری غیر از این ندارید.
موارد دیگه ای هم هست که از همون لیک فرهاد خان نقل میکنم : (راست کنون 1000 دی -وسط pentax 100D - چپ نیکون دی 60 )
Multi-CAM530 TTL 11-area AF Multi-BASIS TTL, 7 focus points
11 نقطه فکوس در مقابل 7 تای کنون البته توضیحات سیستم فکوس دی 60 قبلا تو تاپیکش بحث شده بود که قابل دسترسی است
در زیر هم تعداد گزینه های وایت بالانس
Six positions plus manual 8 positions, plus manual 6 positions & manual
در مورد تنظیمات فلاش
Auto, Red-Eye, Slow, Red-Eye Slow, Rear curtain Auto, On, Off, Red-eye reduction Auto, On, Red-eye reduction, Off
که نیکون دی 60 حالت اسلو سینک هم داره
تنظیمات EV
-5 to +5 EV in 1/2 or 1/3 EV steps -2 to +2 EV in 0.5 or 0.3 EV steps -2 to +2 EV in 1/3 EV or 1/2 EV steps
که پنتاکس تنظیمات دقیق تری رو ارائه میده در مقابل نیکون شدت بیشتری داره
سیستم نورسنجی که واقعا نمیدونم کدام بهتره اما ندیدم کسی از هیچکدام شکایت داشته باشه
سرعت عکاسی پیاپی که کنون و نیکون 3 و پنتاکی 2.8 در ثانیه هست و فکر کنم به همین دلیل هم پنتاکس نیازی به مموری SDHC نداره ؟
در مورد باطری : پنتاکس از 4 باطری قلمی AA استفاده میکنه ولی نیکون و کنون خیر
کراپ فکتور کنون 6/1 و اون 2 تا 5/1 در مورد سنسور :سنسور دی 60 و کا 100دی مسلما یکسان نیست اما فکر کنم هردو ساخت سونی باشه نه؟
در باره مقاومت و استحکام و طراحی بدنه اجازه بدید به شدت از پنتاکس دفاع کنم!
باز نقل از دیپریویو
The K100D's body is the now familiar re-enforced ABS plastic but under the skin there is a stainless steel chassis (image below), not that dissimilar to that of the K10D.
کیفیت کمی بهتر لنز کیت پنتاکس هم میتونه لحاظ بشه.(منبعش یادم نیست اما دیگه انقدر تکرار شده که متواتر محسوب میشه! تو همین دی پریویو و .. میشه پیداش کرد)
در ضمن قابلیت استفاده پنتاکس از تمام لنزهای قدیمی که برای این برند ساخته شده = امکان خرید یک لنز ماکروی زوم یا پرایم (اتو هم ممکنه پیدا بشه) دست دوم که همین الان داره تو ناصرخسرو خاک میخوره به قیمت زیر 100 هزار تومان.
و در پایان کافیه قیمت ها رو هم مقایسه کنید.
با عرض پوزش از دوستان به دلیل اینکه عرایضم توضیح واضحات بود اما فکر کردم برای انتخاب دوستمون مفید باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
سلام
تو همون لینک در مرحله اول میبینیم که هیچ ویژگی هیچکدام از دوربین ها نه سبز شده و نه قرمز یعنی هیچکدام نه از بقیه چندان بیشتره و نه چندان کمتر
.
جناب ميلاني اولا در مورد ارادت : ما بيشتر !
در ثاني توجه داشته باشيد كه فقط در قسمت In depth review است كه فيچر هارو سبز و قهوه اي مي كنند و در قسمت Side by side كه من لينك داده ام صرفا مقايسه ي خط به خط است.
سليقه ها متفاوت است ولي در مجموع من بين اين سه تا به پنتكس راي نمي دهم.
-
ممنون از راهنماییتون دقت نکرده بودم! :redface:
واقعا تصمیم گیری سخته من اگر پنتاکس رو بگذارم کنار نمی دونم کدام رو انتخاب خواهم کرد!
از دوستان کسی در باره اولپوس نظری نداره؟ من الان تو این لینک نگاه کردم چیز بدی نیست ها! شاتر تا 60 ثانیه و 4فریم هم در ثانیه میگیره
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/olympuse620/
13 مگا پیکسل اسمس و 12 مگا رسمی!
البته گویا اصلا تو این لولی که صحبت ما بود قرار نداره و با دی 500 و دی 5000 مقایسه شده
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/olympuse620/page19.asp
پ ن : آقا فرهاد فکر کنم امروز 11000 تنکس شدن شما رو جشن بگیریم
-
1000d هم شاسی استیل داره.
یه چیزی که از تمام موارد مهم تره کیفیت تصویره و این امکانات دیگه فقط امکانات هستن و اگه کیفیت تصویر خوب نباشه شما اگه 50 نقطه فوکوس هم داشته باشین به درد نمیخوره.
برا نمونه یه مقایسه تصویری از کیفت Pentax k100d و canon 350d و nikon d50 رو ببینید.
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/page23.asp
در مورد 1000d کیفیت خیلی از این بالاتره، به نظر من در رده slr ارزان قیمت canon و nikon خیلی بهتر هستن چون sony و pentax و olympus همه از اینجور اشکالات دارن و در ایزوی بالای 400 همگی نویز زیادی ایجاد میکنن. حتی nikon d40 هم چون از سنسور sony استفاده میکنه تصاویر خوبی در ایزوی بالا نداره.
-
نقل قول:
از وزنش تقریبا معلومه!
در لینک زیر به عنوان دفاع از این بدنه به بدنه خوب 450دی اشاره شده! که دیگه من چیزی دربارش نمیگم
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos1000d/page4.asp
اما در خصوص شاسی اسنلس استیل : اینجانب کنون رو در این قسمت از برنامه به عوام فریبی متهم می نمایم!
در لینک بالا تصویر شاسی هست .که به رنگ آبی مشخص شده.
میبینیم که تنها بخش کوچکی از شاسی از فلز ساخته شده می تونید مقایسه کنید با این :
کد HTML:
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/page3.asp
1000 دی کنون یک دوربین رقابتیه و صرفا برای اینکه تو بازار از فروش عقب نیفتن ارائه شد البته کسی منکر توانایی هاش نیست. ولی از نظر بادی چیزی تو مایه های همون 450دی -یکم بهتره
این شاسی فلزی هم در حدیه که تو ریویو ها بگن شاسیش فولادیه
در باره نویز هم کار سختی نیست نمونه همه جا هست و همه می تونن مقایسه کنن. در عوض پنتکس جزییات بیشتری رو ارائه میده (الان باز بحث شارپنس مظرح میشه!) البته کنون رو از نظر نویز قبول دارم.اما ببینید به چه قیمتی ...
پ ن : این لینکتون رو بی زحمت بذارید تو کد
-
سلام
ممنون از تمام دوستان
در مورد E-620 مثل اينكه فقط بدنش $549.00 هست.اگر به ايران وارد شده باشد.
در مورد Pentax خريد دوربين 3 سال پيش زياد عاقلانه به نظر نمي رسد.دوربين Pentax km رو بررسي كردم ولي قيمتش بالا بود.
به نظر شما ارزشش رو دارد كه پول اضافي بابت گارانتي پرداخت كنم؟
منظورم گارانتي اصلي كانون(آفومار) هست كه در تبريز هم نمايندگي دارد.در سايتش زده 620,000 تومان.براي كيف و ... پولي نمي مونه.
با سپاس
-
سلام
يك دست دوم تميز 1000d رو پيدا كردم.با همين لنز ولي از نوع لرزش گير دار.البته خودم نديدم ولي از يك نفر كه مطمئنه شنيدم.
قيمت هم گفته تا 500,000.
گرچه خودم از جنس دسته دوم(مخصوصا ديجيتالي اش) خوشم نمي ياد ولي مي خواستم نظر شما رو بدونم؟
-
اگر واقعا تمیزه خب بگیر مبارکه.
چند شات کار کرده؟ گارانتی؟ کامله؟جعبه و .. .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSLR
سلام
يك دست دوم تميز 1000d رو پيدا كردم.با همين لنز ولي از نوع لرزش گير دار.البته خودم نديدم ولي از يك نفر كه مطمئنه شنيدم.
قيمت هم گفته تا 500,000.
گرچه خودم از جنس دسته دوم(مخصوصا ديجيتالي اش) خوشم نمي ياد ولي مي خواستم نظر شما رو بدونم؟
عزیز این مدل اساسا با لنز لرزه گیر دار فروخته میشه. اگه جایی لنزش بدون لرزه گیر بود بدونین دارن کلاه سرتون میزارن.
در ضمن قیمت نوش 550 هست، دست دوش نمیتونه 500 باشه. اگه 300 بده خوبه به شرط اینکه سالم باشه.
-
حالا که 1000دی رو مد نظر دارید اینجا رو هم یک نگاهی بندازید:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...d=1#post129343
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nDman
در مورد 1000d کیفیت خیلی از این بالاتره، به نظر من در رده slr ارزان قیمت canon و nikon خیلی بهتر هستن چون sony و pentax و olympus همه از اینجور اشکالات دارن و در ایزوی بالای 400 همگی نویز زیادی ایجاد میکنن. حتی nikon d40 هم چون از سنسور sony استفاده میکنه تصاویر خوبی در ایزوی بالا نداره.
آقا بيخيال...ديگه اينو همه قبول دارن كه نيكون ( كه سنسوراش سونيه ) تو برندهاي مختلف در ايزوهاي بالا عملكرد بسيار خوبي داره:
عملكرد iso800 , iso1600 نيكون D40 :
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/nikond40/page23.asp
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
آقا بيخيال...ديگه اينو همه قبول دارن كه نيكون ( كه سنسوراش سونيه ) تو برندهاي مختلف در ايزوهاي بالا عملكرد بسيار خوبي داره:
کد:
آقا یعنی واقعا شما توی این صفحه عملکرد نیکون رو از کانن و پنتاکش بهتر می بینید؟:::confused2:::
عملکرد بهتر در ایزوی بالاتر یعنی حفظ جزئیات و شارپنس و کم بودن نویز.
عملکرد بسیار خوب یعنی نتایج کانن و پنتاکس.نیکون عملکرد خوبی داره.
برای اینکه خارج از بحث نشه::biggrin:
دوست عزیز اگر قصد خرید کانن 1000D رو دارید به نظرم یکبار حتما حتما از نزدیک ببینیدش و باهاش کار کنید.و هم چنین خوش دست بودنش رو با نیکون d60 مقایسه کنید.
به نظر عده ای از دوستان نیکون خیلی خوش دست است.و عده ای هم می گن کانن خوش دست تر است.این بستگی به نظر شما داره.
می گم حتما چون مسئله ی خیلی مهمی است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa_photo
آقا یعنی واقعا شما توی این صفحه عملکرد نیکون رو از کانن و پنتاکش بهتر می بینید؟:::confused2:::
عملکرد بهتر در ایزوی بالاتر یعنی حفظ جزئیات و شارپنس و کم بودن نویز.
عملکرد بسیار خوب یعنی نتایج کانن و پنتاکس.نیکون عملکرد خوبی داره.
برای اینکه خارج از بحث نشه::biggrin:
دوست من
كاش حداقل لينكي كه گذاشتمو با دقت بيشتري مطالعه ميكردي بعد پست ميزدي.
تو همون خط اول نوشته: d40 با حفظ جزييات عملكرد خوبي در 800 و 1600 داره ولي باز نه به خوبي پنتاكس k100.
بنا براين بسادگي درميابيم قصد من مقايسه اينها نبود!
خواستم در جواب اون قسمتي كه قرمز نشون دادم بگم كه سنسور سوني عملكرد خوبي داره و حضور اون در دوربينهاي نيكون به هيچ وجه نميتونه نقطه منفي براي انتخاب نيكون باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rouzbeh Ehsani
کد:
عزیز جان، من به جناب نیکون اهانت نکردم، مطمئنا d40 نسبت به دوربینهایی که از سنسور مشابه سونی استفاده میکنن بهتر عمل میکنه. اما خودتون تو این صفحه ای که لینک دادین به تفاوت نیکون و کنون دقت کنید.
مقدار و فرم نویز کنون جوریه که میشه بدون از دادن جزئیات زیاد، اصلاحش کرد. اینو به عنوان کسی که 15 سال در زمینه گرافیک و تصویر کار میکنه میگم. که البته این نویز باز هم در 1000d کمتره که حتی با فیلتر نویز خود دوربین هم در بسیاری از موارد قابل اصلاحه.
-
سلام
ميگه 10000 شات كار كرده.چطوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSLR
سلام
ميگه 10000 شات كار كرده.چطوره؟
خوب این یعنی تا حالا 1/10 از عمر شاترش رفته (البته اگه واقعا راست گفته باشه). قبلا هم گفتم اگه سالمه و بین 300 تا 350 میده، خوبه بگیر ولی 500 نمی ارزه.
-
با توجه به نظراتی که دوستان با تجربه در اینجا دادن شاید نظر دادن من بی تجربه خیلی با معنا نباشه
ولی من فکر می کنم به عنوان خرید اولین دوربین SLR جدای مسائلی همچون خرید خود دوربین و مسائلی همچون خوش دست بودن و مسائلی از این درجه اهمیت فکر می کنم مساله انتخاب برند به عنوان خرید اولین دوربین SLR مهمتر باشه.
باید ببینید بعد از خرید این دوربین ، در صورت قصد هزینه مجدد برای عکاسی آیا در آینده قصد خرید تجهیزات جانبی و لنز و فلاش و امثالهم دارید و یا بلافاصله قصد تعویض دوربین. اگه دومی باشه شاید انتخاب برند در این مرحله از اهمیت بیفته ولی اگه اولی فکر می کنم بهتره الان ابتدا به انتخاب برند فکر کرد.
من خودم مدتیه تصمیم دارم یه دوربین بگیرم ( که البته به علت بالا پائین رفتن بودجه ای که در نظر گرفتم تا الان میسر نشده) به عنوان مثال از بین d5000 و 500d به این نتیجه رسیدم که اون مواردی که برام مهمتره تو d5000 و البته d90 قویتره ( نه اینکه در کل 500d ضعیف تر باشه بلکه در برخی موارد خاص که برای من مهمتره)، ولی با ملاحظه برخی موارد دیگر که ربطی به خود دوربین نداره و به برند برمی گرده مثل لنز و دوربین های کلاس بالاتر موجود در برند و (البته باز اون جبنه هایی که برای من شخصا مهمتره... ) به این نتیجه رسیدم که با وجود اینکه به لحاظ خود دوربین در این مرحله d5000 رو بهتر دیدم ولی انتخاب برندم کنون هست پس نتیجه نهاییم 500دی خواهد بود.
فکر می کنم برا هر کس دیگه ای هم که اولین SLR خودشو می خواد بگیره و در مرحله بعدی هم قصد خرید تجهیزات جانبی داره انتخاب برند مهم تر از مسائلی مثل خوش دست بودن است. چرا که شاید انتخاب برند ارزش اینو داشته باشه که قید یه سری مزیت ها همچون خوش دستی رو بزنه آدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nDman
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
از وزنش تقریبا معلومه!
.........
اما در خصوص شاسی اسنلس استیل : اینجانب کنون رو در این قسمت از برنامه به عوام فریبی متهم می نمایم!
..........
در لینک بالا تصویر شاسی هست .که به رنگ آبی مشخص شده.
......
این شاسی فلزی هم در حدیه که تو ریویو ها بگن شاسیش فولادیه
آقا کی گفته سری xxxD کنن شاسی فلزی داره؟؟ :eek: :::confused2::: بکار بردن یکی دو قطعه فلزی در ساختار دوربین که معنی شاسی رو نمیده!
بعدش هم کانن عوام فریبیی نکرده, طرفدارانش....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
به هر حال من پیشنهادم موارد زیره :
pentax K100D body only = 420000
pentax K100D + 18-55 = 470000
pentax K100D + 28-200 = 615000
آقای میلانی هم همیشه این دوربینهای تاریخ گذشته رو پیشنهاد میدهند, خب معلومه که طرف جا میزنه دیگه!
ولی انصافا ً K200D و Km هم گزینه های خوبی هستند, بخصوص K200D با آن گریپ و متعلقات! که از نظر استحکام و عایق بندی بدنه و یک سری امکانات دیگر ( DNG و فلاش وایرلس و ...) در این کلاس و با این قیمت بی رقیب است.
اولمپوس 620 را هم من در بازار دیدم, کیت دو لنزی اش بود, قیمت دقیقش یادم نیست.
هر چند که شما ظاهرا ً انتخاب خودتان را انجام دادین.... :::whistling:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
آقا کی گفته سری xxxD کنن شاسی فلزی داره؟؟ :eek: :::confused2::: بکار بردن یکی دو قطعه فلزی در ساختار دوربین که معنی شاسی رو نمیده!
وحيد جان اكثر دوربين هاي Entry Level شاسي فلزي و بدنه ي پلاستيكي دارند. مثلا در 400D و 450D و 1000D شاسي Stainless Steel و در D90 از آلياژ آلومينيوم است.
Body material Plastic (Stainless Steel chassis) lll
در تصوير زير شاسي 1000D به رنگ آبي نشان داده شده است :
http://a.img-dpreview.com/reviews/Ca...uction-001.gif
-
خب من شاسی را با اسکلت اشتباه گرفتم, معذرت میخوام. :::blushing:::
-
نقل قول:
آقای میلانی هم همیشه این دوربینهای تاریخ گذشته رو پیشنهاد میدهند, خب معلومه که طرف جا میزنه دیگه!
lol وحید جان ما مخلصیم تو این فروم فکر کنم فقط من و نوید پنتاکس دیجیتال داریم ... خب کارم سخته خداییش یه برند و یک نفر!
خب آخه دلیل داره!
دوستان میان میگن با 450 تومان چی بخرم بعدش من فکر میکنم جداً با 450 می خوان خرید کنن.
اولین بار صرفا جهت کمک به یکی از همین دوستان (و البته کنجکاوی خودم) به یکی از جاهایی که نیکون و کنون می فروشه و یک سونی سنتر و سیگل زنگ زدم ... دو سه تاشون گفتن آقا همچین قیمتی باید یک اسالآر لایک بخری که از اس الآر بهتر هم هست! دیدم نیکون و کنون ندارن سیگل گفت دارم اما 6 مگاپیکسله ... منم معرفی کردم حالا اینکه اسم تاپیک 450 توامنه و بعد سر از 550 و 600 در میارن دوستان و تازه از فروشگاه که در اومدن میبینن کلی خرت وپرت اضافه هم بهشون فروختن(معمولا اندازه 80 تومن بعدش هم 20 تومان تخفیف روش میدن!) صحبت دیگریه
تازشم چند بار بحث دوربین قدیمی و جدید شده توی تاپیک ها و معرفی در سال 2005 و 2006 به تنهایی که ایراد محسوب نمیشه فقط باید دید با بودجه محدود بهترین انتخاب چیه! :::love2::: حالا من درست نمیدونم همین دی 60 نازنین کی به دنیا اومد ...
وگرنه امروز قیمت K200 pentax رو تو تاپیک آخرین قیمت دوربین های پنتاکس زدم ... 785000 با لنز 200-28 و گریپ و کیف و مموری چونه بزنی یه باطری شارژرم میشه گرفت! با لنز 55-18 هم 645000 ! خب مگه بده؟
پ ن : والا من واسه همین تاپیک که الان توشیم بدون اغراق 2 ساعت وقت گذاشتم حالا آقا فرهاد هم گذاشته آقا وحید هم همینطور روزبه و دیگران .... سرجمع ببینید چقدر وقت گذاشتیم؟ منتی نیست من خودم هم توجه و دقتم بیشتر شد وآگاهیم رفت بالا . اما گاهی حس میکنم آنقدر این مساله کش پیدا میکنه تا دوستان اون چیزی که خودشون میخوان از دهن یکی بشنوفن! و برن خرید کنن. میرسیم به همون جمله معروف : من اگر عکاس باشم با قوطی کبریت هم عکس میگیرم چه برسه به D60 1000D k100D و .... حالا هی بگیم این بده اون خوبه
-
سلام
از تمام دوستاني كه وقت گذاشتند و بنده رو راهنمايي كردند تا با بودجه ي محدود بهترين انتخاب رو داشته باشم از ته دل تشكر مي كنم.مخصوصا از آن دوست عزيز كه 1000D را معرفي كردند.
اگر مشكلي بود حتما مي پرسم.
با سپاس
تقديم به شما
http://www.seenobjects.org/images/me...-for-theen.jpg
-
سلام بر اساتید و دوستان
بهترین دوربینی که تا450 -500تومن میشه+لنز کیت البته دست2چیه؟
450دی کانن که در حد نو و کم کارکرد باشه تو این رنج پیدا میشه؟
اگه مدل دیگه ای بجز لایک ها بنظرتون میرسه بگید
با تشکر...
-
تازگیها یه 450D تو این قیمتها برای فروش گذاشته بودند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
تازگیها یه 450D تو این قیمتها برای فروش گذاشته بودند.
سلام
میشه لینک آدرس اونو واسم بذارین؟
ممنون از همکاریتون....
:::happy:::
-
باسلام و احترام با توجه به تمام صحبتها آخر چه دوربين مناسب با قيمت 450000توامن بايد خريد
-
سلام.
اگر منظورتون از باکیفیت خیلی با کیفیته که اس ال ار آنچنانی(دست دو البته) گیرتون نمیاد.اگر هم لایک و کامپکت مد نظرتونه که باز هم برمیگرده به استفادتون.مثلا سوپر زوم باشه یا نه؟ فیلمبرداری اچ دی داشته باشه یا فرقی نمیکنه؟ یا مثلا ضد آب باشه مثل دی10 کنون.توی این قیمتها اس ایکس 20 کنون دوربین خوبیه که فکر میکنم الان کمتر از این مقدار قیمت داشته باشه.البته به نظر من با یکم هزینه بیشتر انتخابی بهتر از جی 11 نیست.البته به شرط اینکه فیلمبرداری براتون مهم نباشه.