-
با حدود 9 ميليون چي بخرم؟
سلام
9ميليون بودجه دارم و همش همينه.. كارم تقريبا نيمه حرفه اي است..براي يك شركت مي خوام كار كنم..البته دوربين بايد از خودم باشه... يه لنز تله .يه لنز وايد...يه لنز نرمال مي خوام... با چند فلاش....
البته تا ميشه از برند كانن باشه...
دوستان چي پيشنهاد مي كنيد..
منتظر هستم....
-
پاسخ: با حدود 9 ميليون چي بخرم؟
canon 1d اخرین ورژنش
24-70
70-200 2/8
کیت برانکالر
580 فلاش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
canon 1d اخرین ورژنش
24-70
70-200 2/8
کیت برانکالر
580 فلاش
خودم هم ميخواستم يه 1دي مارك4 بردارم... نيكون D3X چطوره؟؟ لنز فيكس 400 يا 300 هم مي خوام؟؟ تركيب رو با اين وجود چطور مي دين؟
-
هر چي كه دلت بخواد با اين بودجه مي تواني بخري ... البته بعد از اين شوخي مي شه با يك نسخه اينچنيني مشكل شما را حل كرد :
دوربين يك 5D Mark II با لنز نازنين L 105-25
اما اين لنز هايي كه ميخواي با اون چند تا فلاش نمي خوره يا مي خواهي كار استوديو انجام بدي كه اون موقع بحث چند تا فلاش درست نيست بايد كيت بگيري... اگر هم يه لنز وايد مي خواي پس بيرون از استوديو ميخواي كار كني ... البته مي توني بگي هر دو كه ديگه يه بحث جدا ميشه ....
.
.
.
.
در كل دوست عزيز ضمن خوش آمد گويي به شما اين تاپيك بيشتر بدرد كساني مي خورد كه محدوده بودجه انها اجازه انتخاب هاي محدودي را مي دهد ... شما با اين بودجه بايد سري به ارزشمند ترين لنز هاي كنون بزني....:::happy:::
-
دوست عزیز برای چی این تاپیک را ایجاد کردید ؟ کسی که 9 میلیون تومان در تجهیزات هزینه میکند،آنقدر از عکاسی و تجهیزاتش میداند که تک تک دوربین های موجود در بازار را به خوبی بشناسد و به دیگران راهنمایی بدهد،نه اینکه تاپیک بزند و بگوید 9 میلیون رو چطوری تموم کنم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Super User
خودم هم ميخواستم يه 1دي مارك4 بردارم... نيكون D3X چطوره؟؟ لنز فيكس 400 يا 300 هم مي خوام؟؟ تركيب رو با اين وجود چطور مي دين؟
سلام
یه لنز ۴۰۰ فیکس قیمتش از کلّ بودجه شما بیشتره.
D۳x خودش به تنهایی بین ۷۵۰۰ تا ۸ قیمت داره. بهتره با این بودجه به فکر بدنه ارزونتری باشید تا بتونید لنزهای خوبی تهیه کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Super User
سلام
9ميليون بودجه دارم و همش همينه.. كارم تقريبا نيمه حرفه اي است..براي يك شركت مي خوام كار كنم..البته دوربين بايد از خودم باشه... يه لنز تله .يه لنز وايد...يه لنز نرمال مي خوام... با چند فلاش....
البته تا ميشه از برند كانن باشه...
دوستان چي پيشنهاد مي كنيد..
منتظر هستم....
سلام
فکر کنم رکورد زیر مجموعه با A ریال چی بخرم را زدید ! :::happy:::
نقل قول:
براي يك شركت مي خوام كار كنم
نفرمودید چه کاری میخواهید انجام دهید !؟
عکاسی معماری، عکاسی صنعتی، عکاسی پرتره یا فشن ...
البته فکر کنم کسی که میخواهد این مقدار هزینه کند باید خودش هم لیستی از انتخاب هایش داشته باشد.
اگر دقیق تر بگویید دوستان می توانند بهتر راهنمایی کنند.
-
دوست عزیز بهتره بادی خودتون و کار دقیق که میخوایید انجام بدید رو مشخص کنید .....با 9 میلیون خیلی کارا میشه کرد:biggrin:
-
باید نوع کارتون را مشخص کنید و اینکه در کارتون بیشتر تله اولویت داره یا واید.
پیشنهاد من:
Canon 5D mark II
Canon 24-70 f/2.8 L
تا اینجا 4 میلیون رفت :biggrin:
اگر اولویت شما تله فیکس هست باید مشخص شود چه فاصله کانونی با چه دیافراگمی مورد نیازتون هست. چون تنوع لنزهای تله خیلی بیشتر از لنزهای واید است.
اگر دیافراگم 4 کارتون را راه می اندازه پیشتهاد من Canon 300mm f/4 به همراه کانورتور 1.4 هست.
اگر دیافراگم بازتر احتیاج دارید می توانید به Canon 300mm f/2.8 و یا حتی Canon 200mm f/2 فکر کنید.
اگر اولویت شما اولترا واید است پیشنهاد من Canon 14mm f/2.8 یا Canon 16-35mm f/2.8 هست.
به هر حال اگر کارتون مشخص نباشد و در هر سه محدوده واید و نرمال و تله بهترین لنزها با بازترین دیافراگم ها را بخواهید بودجه شما نه تنها زیاد نیست بلکه چند میلیون هم کم هست.
-
دوستان با توجه به اینکه صاحب تاپیک از پست های اول هنوز جوابی نداده، بذارین پاسخشون در مورد اولویتها رو بدونیم بعد راهنمایی کنید، شاید منظور 9 میلیون ریال بوده، با توجه با اینکه گفتن "همش همینه" :::waw:::
چه استقبالی شد از این تاپیک lol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Super User
d3x رو میتونی با یک sb-900 و 24-120 ابتیاع کنی.الباقیشم کیف و سه پایه و رم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
d3x رو میتونی با یک sb-900 و 24-120 ابتیاع کنی.الباقیشم کیف و سه پایه و رم
جناب خلیلی چرا کسی باید یک لنزی مثل 24-120 را به جان یک دوربین 24 مگاپیکسلی بیندازد؟ به نظر من بهترین انتخاب از برند نیکون برای چنین بودجه ای D700 است، حتی اگر نیازی به فول فریم ندارند D300s، چرا که نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
جناب خلیلی چرا کسی باید یک لنزی مثل 24-120 را به جان یک دوربین 24 مگاپیکسلی بیندازد؟ به نظر من بهترین انتخاب از برند نیکون برای چنین بودجه ای D700 است، حتی اگر نیازی به فول فریم ندارند D300s، چرا که نه؟
کسی که اسم d3x رو شنیده و جزو اپشن هاشه .لاجرم قیمتشم میدونه.گفت دی ۳ اکس میخاد منم راهنمایش کردم
-
با سلام
عموما کسی که چنین هزینه ای می کنه نباید یک کاربر عادی عکاسی باشد و باید قبلا اشراف کامل روی لنز ها و بدنه ها داشته باشه
عموما راهنمایی بسیار جزیی می باشد نه اینکه کل چیزی که می خواهید را پرس جو کنید
اگر کاملا به عکاسی اشراف دارید
برای بادی باید به 1D MK IV و یا 5D II فکر کنید
لنز ها هر چه سریعتر بهتر
هرچند که خودم علاقه ای به لنز های زوم ندارم
ولی به زوم های 2.8 می تونید فکر کنید
ولی باید مشخص شه که چه نوع عکاسی می کنید
اگر بگویید که پرتره و طبیعت و خانوادگی و .... بحث فرق می کند و پیشنهاد های دیگری میتوان داد
پ.ن : من نوعی اگر یک عکاس حرفه ای بودم و محدودیت کمی در بودجه داشتم
4 لنز زیر برایم کفایت می کرد
24 و 50 و 85 و 135 و یک تله کانورتر 1.4
اگر هم خواستید یکی از دوستان قصد فروش 1Ds MK III را به قیمت حدودی 6000 دارد ( x<150 )
-
انگار این 9 میلیون به دهن بچه ها مزه کرده که این طور از تاپیک استقبال شد ایشالا هممون از این 9 میلیونا داشته باشیم که واسه تجهیزات بزاریم:::love2::: اما گذشته از شوخی چرا این دوست سوال کننده دیگه پیداش نیست نکنه از این استقبال ترسیده :mlaugh:
-
باسلام
نسبت به این سئوال حس خوبی ندارم:cool:
انشالله که سرکار نباشیم:think:;
ولی جدا از سئوال ایشان من اگر بودم d700+14-24+24-70+70-200 را میگرفتم
عجب ست باحالی میشدlol ... ولی حیف که .....:::waw:::
باز هم امیدوارم این دوستمان بیایند و پاسخ بدهند و این همه شوق و ذوق دوستان و بنده بیخودی نبوده باشد .
موفق و پیروز باشید
-
1- به نظر من حالا كه صاحب سوال هم نيست گويا خودش رفته مشكل خودشو حل كرده اسم اين تاپيك توسط مديران محترم تغيير كنه به : " اگر مشكل بودجه نداشتم چي مي خريدم" يا " اگه يه پول مفت و زياد داشتم چه مي كرد "
2- اما نكته ديگر اين كه اين تاپيك نشون داد عكاسي خوب اصلا ربطي به ميزان سرمايه نداره ...
3- دنياي هر كسي كه اين جعبه كوچك رو دست مي گيره چقدر مي تونه متفاوت باشه ( داريم تو همين تاپيك با A ريال چي بخرم ( از جمله خود من ) كه با كلي خون دل 300 400 هزار تومان جمع مي كنيم و ميخواهيم باهاش بهترين لنز ممكن را بخريم)
4 - من اگه 9 ميليون تومان داشتم مي رفتم يك مغازه عكاسي مي زدم. :::love2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shenasi
ولی جدا از سئوال ایشان من اگر بودم d700+14-24+24-70+70-200 را میگرفتم
فکر کنم این ست رو جناب یاسین محمدی دارند و میتونند در این باره نظر بدند.
:biggrin:اگر اقای محمدی ناراحت نشوند احتمالا ایشون هم جز مرفحین بی درد هستند:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_k
:biggrin:اگر اقای محمدی ناراحت نشوند احتمالا ایشون هم جز مرفحین بی درد هستند:::happy:::
اولا مرفه هان نه مرفحین یا مرفهین
دوما کسی که ۹ میلیون برای یک ست دوربین میخاد هزینه کنه حالا در جا یا خرده خرده دلیل بر مرفه بودن نمیشه.شاید یک پروژه نون آب دار پیدا کرده .معلوم نیست.
کسی که مرفه بی درد باشه اصلا برای خرج کردن پولش از کسی سوال نمیکنه
-
هیچ یک از دوستان دوربین های قطع بزرگ و یا متوسط رو پیشنهاد ندادند!!!
از این رو که این دوست ما برای یک شرکت میخواهند کار کنند و احتمالا شرکت هم به فکر چاپ در ابعاد بزرگ باشه
میشه به دوربین های قطع بزرگ و متوسط هم فکر کرد
بک های H3DII یا H4D بسته به نیاز
یک تک لنز HCD 4.0-5.6/35-90 یا HC 3.5-4.5/50-110
یا سه عدد HCD 4/28 و HC 2.8/80 و HC 4/120
به همراه یک کنورتور HC 4/120Converter H1.7X
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepehrlp
هیچ یک از دوستان دوربین های قطع بزرگ و یا متوسط رو پیشنهاد ندادند!!!
از این رو که این دوست ما برای یک شرکت میخواهند کار کنند و احتمالا شرکت هم به فکر چاپ در ابعاد بزرگ باشه
میشه به دوربین های قطع بزرگ و متوسط هم فکر کرد
بک های H3DII یا H4D بسته به نیاز
یک تک لنز HCD 4.0-5.6/35-90 یا HC 3.5-4.5/50-110
یا سه عدد HCD 4/28 و HC 2.8/80 و HC 4/120
به همراه یک کنورتور HC 4/120Converter H1.7X
یعنی با این بودجه 9 تومن میشه همه ی اینا رو خرید؟! اصلا بادی تنها H3dII چنده یا H4d?
-
فکر کنم در حال حاضر اول باید صاحب تاپیک رو پیدا کرد !
-
سلام
نگردين كه من اينجام
من خودم هم با خون دل خوردن يه نيكون D70 چند سال پيش خريدم...
اما الان كفاف نميده
ممنون دوستان از اين استقبال
بله درسته:
نقل قول:
شاید یک پروژه نون آب دار پیدا کرده
كاري است انشاالله پر درامد..9 ميلويون وامي است كه گرفته ام... البته اين پول رو من هرگز باهاش چنين كاري نمي كردم چون قراره چند برابرش برگرده بهم....
5D mark2 هم خودم بسيار دوست دارم...
لنز 70-200 نسخه لرزشگير دارش هم خيلي خوبه..
اما قصد كاري ...برداشتن يك پروزه است كه در ضميه فعاليت هاي يك شخص بسيار مهمه..يعني از افراد شخيص مملكت هست...
چاپ كتاب و استفاده از اون در ضمينه كار هاي تبليغاتي كه البته تا سال ديگه كار ها بايد تحويل بشه...
من گفتم الان كه دارم پولشو آتيش مي زنم حتما بايد تمام نيازهاي آيندمو رفع كنم... كه فقط به فكر شات زدن باشم
كار هم ميتونه مد و هم فشن هم باشه... ممكنه براي يك جايي مثله......كار حيات وحش هم بكنم..البته براي كار اصلي اون لوازم نياز نيست چراكه من به فكر بعد هستم...
منتظرم..براي بهترين تركيب.... تركيبي كه مي خوام : داراي حداكثر امكانات براي هر زمينه... و داراي حداكثر كيفيت
لنز هاي پرايم هم تا 300 فيكس هم تا حالا ابدا باهاش كار نكردم با 150-500 و 100-400 و70-300 كار كردم... ديلف اون ها هم راضي كنندست
اكنت قبليم رو فراموش كردم. (پسورد) Super user
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
اما قصد كاري ...برداشتن يك پروزه است كه در ضميه فعاليت هاي يك شخص بسيار مهمه..يعني از افراد شخيص مملكت هست...
چاپ كتاب و استفاده از اون در ضمينه كار هاي تبليغاتي كه البته تا سال ديگه كار ها بايد تحويل بشه...
من گفتم الان كه دارم پولشو آتيش مي زنم حتما بايد تمام نيازهاي آيندمو رفع كنم... كه فقط به فكر شات زدن باشم
كار هم ميتونه مد و هم فشن هم باشه... ممكنه براي يك جايي مثله......كار حيات وحش هم بكنم..البته براي كار اصلي اون لوازم نياز نيست چراكه من به فكر بعد هستم...
دوست عزیز منظورتون اینه که شما علاقه و کارتون فشن و حیات وحشه حالا می خواین از یکی از افراد شخیص مملکتی با تله 400 عکس بگیرید؟!
حالا هم راهنمایی می خواید که این پول رو چه جوری خرج کنید؟!
:::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
دوست عزیز منظورتون اینه که شما علاقه و کارتون فشن و حیات وحشه حالا می خواین از یکی از افراد شخیص مملکتی با تله 400 عکس بگیرید؟!
حالا هم راهنمایی می خواید که این پول رو چه جوری خرج کنید؟!
:::confused2:::
نه نه نه!!!
اشتباه نشه كه با 400 از اون شخص عكاسي كنم..بلكه مي گم حالا كه پول هست براي هر زمينه اي لوازم كافي داشته باشم
محدود به زانر خاصي نيستم.
پول رو مي خوام بدونم باهاش چي كار كنم چراكه فكر مي كنم هر آنچكه نياز است مي شود خريد
كار خدا رو چه ديدي ممكنه يه روزي كارمون به فشن و مد و ... غيره بيفته. استغفرالله كه ما زياد اهلش نيستيم اما هنر هست و كاريش نميشه كرد. شوخي كردم
اما ممكنه بعدا كارم به هرجايي بيفته..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad_k
جناب کرمی
دوستان زیادی اینجان که چنین ترکیب لنز و دوربینی دارند.
ترکیب خوبیست . حکم همان شیره شیرین برای شیخ دارد.
اگر توصیه ای بخوام داشته باشم برای این دوستمون این هست که یک باره همه لنز ها رو با هم هم نخرند.بسته به نظر خودشون مثلا" کنون 5دی و یا دی 700 گزینه پیشنهادی می تواند باشد و یک لنز.
با گذشت چند هفته و شروع کارشون بر اساس نیاز مانده پول را خرج بفرمایند.
فرهاد خان
سطح رفاه و درد رو پایین نیارین قربان.نه داشتن چند تا خرت و پرت رفاه میاره و نه درد رو کم میکنه.
برای شما تندرستی و دلخوشی آرزومندم.
-
به نظر من اگه کارتون به عکاسی تبلیغاتی میفته حتما مبلغی رو برای خرید کیت فلاش کنار بذارید؛ چون میتونه خروجی ای بهتون بده که شاید با بهترین بدنه و لنزها نتونید بدست بیارید.
-
به هر حال داشتن چند میلیون اضافی یا نا اضافی که بتوان خرج لوازم عکاسی کرد از عهده هر کسی خارج هست .اما ترازویی برای مرفه بودن نیست .
دوست عزیز هر چه میخرید مبارک اما عجله نکنید 9 تومن را میتوان هر نسخه ایی براش پیچید مهم ترکیبی است که هم کارایی و هم لذت کافی از ان ببرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
نه نه نه!!!
اشتباه نشه كه با 400 از اون شخص عكاسي كنم..بلكه مي گم حالا كه پول هست براي هر زمينه اي لوازم كافي داشته باشم
محدود به زانر خاصي نيستم.
پول رو مي خوام بدونم باهاش چي كار كنم چراكه فكر مي كنم هر آنچكه نياز است مي شود خريد
كار خدا رو چه ديدي ممكنه يه روزي كارمون به فشن و مد و ... غيره بيفته. استغفرالله كه ما زياد اهلش نيستيم اما هنر هست و كاريش نميشه كرد. شوخي كردم
اما ممكنه بعدا كارم به هرجايي بيفته..
اگه دوربین نداشتم و ۹ تومن داشتم این گزینه رو انتخاب میکردم
5dmk2 + 17-40 + 85 + 135 + 100-400
یا
d700 d90+ 16-35 + 70-200n +
-
من که تجربه و دانش آنچنانی در عکاسی ندارم ولی:
اینطور که من از صحبتهای شما متوجه شدم، یه وجهی از خرید شما برای همین پروژه ایست که برداشتید، یک وجه دیگشم برای نیازهای احتمالی شخصی در آینده.
با این حساب چه نیازی هست که همه 9 میلیون رو با هم یکجا خرید کنید.
ابتدا بدنه ( با دید به آینده نسبت برند مطلوب ) و لنزها و تجهیزات ضروری که برای شروع میدونید لازم است رو تهیه کنید (شاید بیش از نیمی از بودجتون برای همین کار در همین مرحله مصرف بشه) ، بقیه نیازهاتون هم که به مرور برای خوتون مشخص میشه.
-
سلام و ممنون
با شما موافقم كه خرد خورده بخرم..
اما براي نياز فعلي..كار كار تبيلغاتي در حد لاليگا است كه اگه نتونم ازش بر بيام پاك ضايع ميشم
دوستان مرا مرفه بي درد خواندند!! من گفتم پولي كه دستمه وام هست!! من خودم هزارن گرفتاري دارم و وضع ماليم آنچنان خوب نيست و من اگه همچين پولي ماله خودم بود باهاش زندگيم رو تشكيل مي دادم
ابتدا دوستان = پس براي كار اصلي تركيب رو جوري بدين كه كمي پول براي لنز هاي جورواجور برام بمونه.ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin-m
جناب کرمی
دوستان زیادی اینجان که چنین ترکیب لنز و دوربینی دارند.
ترکیب خوبیست . حکم همان شیره شیرین برای شیخ دارد.
اگر توصیه ای بخوام داشته باشم برای این دوستمون این هست که یک باره همه لنز ها رو با هم هم نخرند.بسته به نظر خودشون مثلا" کنون 5دی و یا دی 700 گزینه پیشنهادی می تواند باشد و یک لنز.
با گذشت چند هفته و شروع کارشون بر اساس نیاز مانده پول را خرج بفرمایند.
فرهاد خان
سطح رفاه و درد رو پایین نیارین قربان.نه داشتن چند تا خرت و پرت رفاه میاره و نه درد رو کم میکنه.
برای شما تندرستی و دلخوشی آرزومندم.
سلام،:::happy:::
دوست گرامی .. نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا خیر اما بعقیده بنده پرسش مهمی است .میخواستم از شما بپرسم با توجه به کیتی که دارید که کاربردی General و با دامنه وسیع را شامل میشود،آیا اگر امروز با تجربه فعلیتان قصد خرید از ابتدا را داشتید همین کیت فعلی را بر میگزیدید یا ترکیب خود را تغییر میدادید؟مثلا لنزهای fix مثل 24 1.4 و ... جایی در لیست شما داشتند یا خیر؟
آیا پس از مدتی استفاده از این لنزها به نتایج جدیدی رسیده اید؟(مثلا اینکه برخی فواصل کانونی اساساً کاربرد کمتری دارند؟ بطور عمومی آیا لنزهای زوم با جثه های غول آسا را میتوان با حداقل محدودیت با fix جایگزین نمود؟( عمدتا لنزهای سه گانه معروف نیکون مد نظر است)
دیگر آنکه آیا میتوان بجهت یک مشورت با شما (یا دیگر دارندگان این کیت) تماس گرفت ؟:::happy:::
-
دوستان هم چنان منتطرم براي پيشنهاد....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
دوستان هم چنان منتطرم براي پيشنهاد....
با توجه به هدف اصلی :
نقل قول:
من فکر میکنم برای شروع ابتدا یک دوربین خوب با یک لنز تقریبا همه کاره مناسب است. در آینده با مشخص شدن دقیق نیازمندی خریدهای دقیق تری می توان انجام داد.
1.دوبین Canon EOS 5D Mark II به همراه لنز 24-105
2. فلاش
3.سه پایه
موفق باشید.
-
سلام به نظر من فکر نکن چون اینقدر پول داری باید همه اون را بری یکدفعه وسیله بخری من با پست 34 کاملا موافقم وقتی که کارت را شروع کردی آن وقت متوجه کمبودها میشی و میتونی وسیله اضافه کنی . کنون یا نیکون هم فرقی نداره باید ببینی با کدوم راحت تر و بیشتر عادت داری کار کنی. من خودم با نیکون کار میکنم و پیشنهاد من D700 با لنز 70-24 با 200-80 یا 200-70 به همراه فلش SB800 یا SB900 و سه پایه خوب .سعی نکن زیاد خودت را درگیر آخرین و گرانترین مدلهای دوربین و لنز کنی.
موفق باشی
-
سلام
چون با نيكون كار كردم و لي براي من كه يه تازگي كنون دستم گرفتم ، كنون يه چيز ديگه اي سالها با نيكون كار كردم و حالا كه كنون مي گيرم دستم صفاي ديگه اي داره...
اما با نظر دوستان
5D mark ll تاييد شد ..با لنز 24-105 !!
تا عبد نياز ها رو تشخيص بدم
ممنون از دوستان گرامي
ولي من مرفه بي درد نيستم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
سلام
چون با نيكون كار كردم و لي براي من كه يه تازگي كنون دستم گرفتم ، كنون يه چيز ديگه اي سالها با نيكون كار كردم و حالا كه كنون مي گيرم دستم صفاي ديگه اي داره...
اما با نظر دوستان
5D mark ll تاييد شد ..با لنز 24-105 !!
تا عبد نياز ها رو تشخيص بدم
ممنون از دوستان گرامي
ولي من مرفه بي درد نيستم
حالا که کنن تایید شد یک ۱۰۰-۴۰۰ هم بزن تنگ دوربینت تا کامل بشه
-
حتما ...در فكر خريدش هستم...
ابتدا بدنه رو بخرم سپس 100-400
-
آیا هدف، خرج کردن تمام این پوله؟
100-400 کاربرد نسبتا خاص داره. شاید ایشان بتوانند با هزینهی این لنز میشه خیلی کارها کرد. حتی برای کسی که 9 میلیون هزینه میکنه.
آیا این دوست ما، توان حمل این لنز رو داره؟ فردا پشیمون نشه.
از ما گفتن.
-
پاسخ : پاسخ: با حدود 9 ميليون چي بخرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
سلام و ممنون
با شما موافقم كه خرد خورده بخرم..
اما براي نياز فعلي..كار كار تبيلغاتي در حد لاليگا است كه اگه نتونم ازش بر بيام پاك ضايع ميشم
دوستان مرا مرفه بي درد خواندند!! من گفتم پولي كه دستمه وام هست!! من خودم هزارن گرفتاري دارم و وضع ماليم آنچنان خوب نيست و من اگه همچين پولي ماله خودم بود باهاش زندگيم رو تشكيل مي دادم
ابتدا دوستان = پس براي كار اصلي تركيب رو جوري بدين كه كمي پول براي لنز هاي جورواجور برام بمونه.ممنون
دوست عزیز، با این اوصاف توصیه میکنم که کلاً یک دوربین ارزان قیمت تر بخرید ! فکر بازپرداخت وام هم باشید !
چون دوربین و تجهیزات در قیمت های بالا فقط برای کسانی به درد میخوره که واقعاً به صورت حرفه ای عکاسی میکنند و دوربین های رده پایین تر پاسخگوی نیاز های آن ها نیست، اما همان دوربین ها ممکن است برای امثال من و شما زیاد هم باشد ( از نظر امکانات و ... )
-
پاسخ : پاسخ: با حدود 9 ميليون چي بخرم؟
لطفا به تاریخ اخرین پست توجه کنید