کانن 450D یا 500D یا 550D
سلام،بنده عضو جدید خانواده بزرگ سایت عکاسی هستم.خدمت کلیه دوستان و هنرمندان عزیز عرض ارادت و خوش وقتی دارم.
سوال من اینه که آیا اختلاف قیمتی که مدلهای مذکور با هم دارند(جدا از رزولیشن تصویر)ارزش پرداخت مبلغ بیشتر و خرید مدل بالاتر را دارد؟یا اینکه با خرید هر کدام از مدلهای پایینتر این برند،مازاد قیمت رو برای خرید یه لنز پس انداز بکنم؟ توضیح اینکه بنده به تازگی به عکاسی (به شکل نیمه حرفه ای ) فوق العاده علاقه مند شدم و از طرفی اخلاقا عادت ندارم برای خرید یه کالا دو با هزینه کنم،نسبت به خرید گزینه های آماتوری دوربین دیجیتال علاقه ای ندارم.
لطفا بنده رو راهنمایی کنید:think:;
با تشکر
پاسخ: کانن 450D یا 500D یا 550D
برای یه نفر نیمه حرفه ای شاید بهترین گزینه 500 باشد چون اختلاف قیمت حدود 100 تومن با توجه به فیلمبرداری فول اچ دی و یک سری امکانات جدید منطقی به نظر میاد ولی اختلاف نزدیک به 200 تومن برای تعداد فریم فیلمبرداری و جبران نوردهی بالاتر (برای حرفه ایها ممکنه خیلی مهم باشه) خیلی منطقی به نظر نمیاد.
ضمن اینکه مود فیلمبرداری در دوربینهای slr افراد مبتدی را هم به خودش جذب میکنه.
سلام
من هم مثل شما میخوام دوربین بگیرم و تا الان به این نتیجه رسیدم که 550d مناسب تر است.
شاید در نگاه اول بگوییم که چند فریم فیلم برداری بالاتر در فول اچ دی ولی همین ارتقا سطح در فول اچ دی در اچ دی به دو برابر شدن فریم ریت است (60 fps) و مورد بعد صفحه نمایش آن است که ابعادش متناسب با عکس شده و حاشیه سیاه حذف شده و چند مورد جانبی دیگر که شاید خیلی مهم نباشد.
ول من با برسی عکسها دوربینها بنظرم آمد که که نویر 550d خیلی کمتر از 500D شده و کیفیت فیلم هم خیلی بهتر و روانی آن بیشتر است.
در مجموع من فکر میکنم که 550 برای این آمده به بازار تا نقاط ضعف 500 دی در مقابل d5000 نیکن و اختلاف بین 500d با d90 را به حداقل برساند . که اگر لنز کیت مناسبی (در حد d90) روی 550 گذاشته بود هیچ حرف و حدیثی باقی نمیگذاشت.
و من هم چون میترسم بعدا پشیمان بشوم و عادت به رد کردن جنس با ضرر و خرید دوباره و ... ندارم (خیلی :) ) فعلا تصمیم به خرید همان 550 را دارم البته فیلم و کیفیت آن هم برایم مهم است و روی این انتخاب تاثیر داشته و اگر موضوع فیلم و کیفیت فیلم برداری نبود حتما d90 را انتخاب میکردم (فقط بخاطر لنزش) .
با تشکر
اگه نگاهی به قیمت دوربینهای فیلمبرداری که فرمت فول اچ دی ضبط میکنن بیاندازیم این 200 تومن قابل چشم پوشیه چون با کمتر از یک میلیون یک عکاسی حرفه ای و یک فیلمبرداری خیلی خوب داریم. اما برای کسی که به عکاسی فکر میکنه و میخواد فیلمبرداری هم داشته باشه و پولشم محدود باشه شاید ترجیح بده 200 تومنو یه sigma 70-300 بخره که کمبود تله و ماکروشو جبران کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
برای یه نفر نیمه حرفه ای شاید بهترین گزینه 500 باشد چون اختلاف قیمت حدود 100 تومن با توجه به فیلمبرداری فول اچ دی و یک سری امکانات جدید منطقی به نظر میاد ولی اختلاف نزدیک به 200 تومن برای تعداد فریم فیلمبرداری و جبران نوردهی بالاتر (برای حرفه ایها ممکنه خیلی مهم باشه) خیلی منطقی به نظر نمیاد.
ضمن اینکه مود فیلمبرداری در دوربینهای slr افراد مبتدی را هم به خودش جذب میکنه.
سلا دوست عزیز
من هم در مورد افزایش این مقدار قیمت با توجه به مگاپیکسل بالاترش ( 3مگا پیکسل) و فیلم برداری که اگر باهاش کار کنید میبینید که زمان فیلمبرداریش کمه و شما نمیتونید فیلمبرداری ممتدی با فریم بالاتر بگیرید با دوست عزیزمون bahri موافقم پس به این نتیجه میرسیم که دوربین عکاسی برای عکس گرفتنه و قابلیت فیلمبرداری یک قابلیت کناری برای زمان نیاز و اون هم مدت زمان کم طراحی شده بجز اینکه شما به فکر دوربین هایی مثل 5D که زمان بیشتری رو به صورت ممتد فیلمبرداری میکنه باشید به نظر من اگر مشکل پول نداری 550D رو بگیر اما بعدش به لنز نیاز پیدا میکنی و باید 300 تومن حداقل واسه لنز بدی و نه اگر پول برات مهمه یک 500D با یک لنز خوب بگیر
راستی این جبران نوردهی بالاتر رو نفهمیدم منظورتون چیه چناب bahri اگر ممکنه یک کم بیشتر توضیح بدید...
جبران نوردهی در 500 -2 تا +2 هست و در 550 از -5 تا +5 که یه جاهایی خیلی به درد میخوره .فکر میکنم در 40 شما هم این جبران نوردهی وجود نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
سلا دوست عزیز
راستی این جبران نوردهی بالاتر رو نفهمیدم منظورتون چیه چناب bahri اگر ممکنه یک کم بیشتر توضیح بدید...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
جبران نوردهی در 500 -2 تا +2 هست و در 550 از -5 تا +5 که یه جاهایی خیلی به درد میخوره .فکر میکنم در 40 شما هم این جبران نوردهی وجود نداره.
منظور همان EC یا Exposure Compensation است.
در مد های AV TV و P با استفاده از EC میتوانیم نور سنجی را اصلاح کنیم.
مگر می شود در 40D یا حتی دوربین های پایین تر وجود نداشته باشد !
در Canon EOS 40D محدوده EC از -2 است تا +2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
سلا دوست عزیز
اگر مشکل پول نداری 550D رو بگیر اما بعدش به لنز نیاز پیدا میکنی و باید 300 تومن حداقل واسه لنز بدی و نه اگر پول برات مهمه یک 500D با یک لنز خوب بگیر
با سلام
من هم تصمیم دارم 550d بگیرم میخواستم با 300 تومن چه لنزی بگیرم. میخوام فقط یک لنز باشه دو تا لنز نمیتونم استفاده کنم.البته خودم شک دارم اگر لنز کیت رو بدم و sigma 17-70 f2.8 بگیرم کاردرستی هست ویا ارزشش رو داره؟
باسلام
دوست گرامی اگر فقط میخواهی برای همیشه یک لنز داشته باشید بایستی به 200-18 هم فکر کنید البته قیمتی بیش از سرمایه شما دارد .
70-17 لنز بسیار با ارزشی است و شارپنس بسیار خوبی دارد ولی باز هم بودجه تان کافی نیست البته این لنز هم به عنوان یک لنز همه کاره رنج کمی دارد .و بایستی در اینده حداقل با یک لنز دیگر آنرا تکمیل کنید .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap110
با سلام
من هم تصمیم دارم 550d بگیرم میخواستم با 300 تومن چه لنزی بگیرم. میخوام فقط یک لنز باشه دو تا لنز نمیتونم استفاده کنم.البته خودم شک دارم اگر لنز کیت رو بدم و sigma 17-70 f2.8 بگیرم کاردرستی هست ویا ارزشش رو داره؟
ببین کاری که من واسه 500D خودم کردم این بود که یک لنز کیت داشتم ( 18-55) که یک لنز واید و نرمال هست و (55-250) که از دوستان سایت خریداری کردم و با ادقام شدن این دو تا لنز روی این دوربین من از 18 تا 255 رو دارم ( البته خوب نیاز به تعویض لنز داره ولی دوربین SLR گرفتم که بشه لنزش رو تعویض کرد مگر نه کامپک میگرفتم )که واقعا قیمت 55-250 هم مناسبه هم لنز بدی نیست و خوب داره کار میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siavash_f
ببین کاری که من واسه 500D خودم کردم این بود که یک لنز کیت داشتم ( 18-55) که یک لنز واید و نرمال هست و (55-250) که از دوستان سایت خریداری کردم و با ادقام شدن این دو تا لنز روی این دوربین من از 18 تا 255 رو دارم ( البته خوب نیاز به تعویض لنز داره ولی دوربین SLR گرفتم که بشه لنزش رو تعویض کرد مگر نه کامپک میگرفتم )که واقعا قیمت 55-250 هم مناسبه هم لنز بدی نیست و خوب داره کار میکنه
حالا با این دو تا لنز فکر میکنم مود ماکرو نداشته باشید.
با سلام خدمت کلیه دوستان و اساتید،ضمن تشکر از کلیه عزیزان که بنده را با راهنماییهای خوبشون کمک کردند،خواستم بدونم آیا D90 نیکون گزینه مناسبی برای 500D یا 550D میتونه باشه؟با توجه به اینکه یکی از دوستان از لنز همراه این مدل تعریف و تمجید کردند.
با تشکر
پاسخ : کانن 450D یا 500D یا 550D
با توجه به قیمت مشابه D90 و 550D , نیکون D90 یک سر و گردن از 550D بالاتر است با نظر به اینکه 550D در بین دوربینهای پایینترین رده کنون ولی D90 در رده میانی نیکون قرار دارد.
پاسخ : پاسخ: کانن 450D یا 500D یا 550D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amp1400
با سلام خدمت کلیه دوستان و اساتید،ضمن تشکر از کلیه عزیزان که بنده را با راهنماییهای خوبشون کمک کردند،خواستم بدونم آیا D90 نیکون گزینه مناسبی برای 500D یا 550D میتونه باشه؟با توجه به اینکه یکی از دوستان از لنز همراه این مدل تعریف و تمجید کردند.
با تشکر
مزیت عمده d90 داشتن لنز کیت خوب هنگام خریده به نسبت 550d
اما بنظرم شما باید اول برند رو انتخاب کنی برای اینکار باید از هر دو برند کنن ونیکون دوربین ها شون رو تو دست بگیری و ببینی با کدوم راحت تر و بهتر می تونی کار کنی، وقتی از یک برند خرید می کنی به لنز ها و تجهیزاتی که آن برند رو ساپورت می کنه محدود میشی ، برای تغییر برند در صورت نارضایتی هم مجبور به تحمل ضرر و هزینه بیشتر خواهی شد.
پس قدم اول انتخاب برند هستش و بعد از اون میشه روی مدل ها بحث کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap110
با سلام
امیدوارم منظورتون آخرین جدیدترین ورژن این لنز یعنی: لنز Sigma 17-70 f2.8 4 Dc Marcro HSM باشهکه لنز بسیار خوبی هستش که رقیب لنز 15-85 کنن هستش که به علت داشتن قیمت پایین تر مشتری بسیاری داره.
اینکه خرید این لنز درسته وابسته به چندین موضوع هست - چه فاصله کانونی رو بیشتر استفاده می کنید و نیاز دارین؟؟ آیا در آینده قصد فروش لنز رو دارین؟ و از همه مهمتر اینه که چقدر می خواین هزینه خرید لنز کنید؟؟
پاسخ : پاسخ: کانن 450D یا 500D یا 550D
سلام
من حدود دو ماهی میشه که 550D گرفتم با همون لنز کیت خودش دارم کار میکنم.
کیفیت عکسش بنظر من خیلی خوبه مخصوصا توی شب البته اینم بگم که من دوربین دیگه ای نداشتم ولی از کیفیت عکسش راضیم.
در مورد فیلم برداری باید بگم که بعضی وقتها از نون شبم واجب تره و این دوربین در حد عالی فیلم میگیره (توی یک عروسی یک کلیپ 5 دقیقه ای با دوربینم گرفتم بقول آقا داماد به کل فیلم عروسیشون می ارزید )
من اگه با دید الان بخوام دوباره برگردم به عقب بین D90 و D550 قطعا همان 550D رو انتخاب میکنم و اینم بگم که هر دوربینی برای کاری ساخته شده و مثل گوشی موبایل اگر یک گوشی کامل ساخته بشه که دیگه بقیه مدلها فروش نمیره ولی بین این دوربینها بغیر از فیلم برداری اختلاف آنقدر نیست که اگر هرکدوم رو بخری بعدا پشیمون بشیم