پاسخ : پاسخ: دوستان متخصص بين 400 تا 450 تومان يه دوربين به معرفي كنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
عزيزان من يه چيزي رو متوجه نشدم
لنز لايك چيه و چرا به اين نوع لنز ها ميگن لايك ( مثل لنز fz35 )
لایک نه , لایکا (LEICA) معتبر ترین مارک تو صنعت لنز سازی و ساخت آلمان که پاناسونیک اکثر لنزاشو از این شرکت تامین میکنه.
البته به دوربینهایی که ظاهری شبیه SLR دارن SLRLIKE یا لایک میگن که با چیزی که قبلا توضیح دادم متفاوته.که PANASONIC FZ35 هم جزئشونه.(F35 رو رده دوربینهای لایک هست و لنزشم لایکا هست)
پاسخ : دوستان متخصص بين 400 تا 450 تومان يه دوربين به معرفي كنيد
سلام
دوستان من حقیقتش میخوام بین sx210--s90--ixus1000hs یکی رو بخرم و به کمکتون احتیاج دارم.
محبت نموده راهنمایی کنید
ممنون:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhmms
سلام
دوستان من حقیقتش میخوام بین sx210--s90--ixus1000hs یکی رو بخرم و به کمکتون احتیاج دارم.
محبت نموده راهنمایی کنید
ممنون:)
اصلا شک نکن S90 چون صفحه حساس بزرگتری داره ، تو محیط کم نور عکسهای بهتری می گیری ، نویز کمتری داره ، لنز این دوربین دهانه باز دیافراگم 2 را ساپورت می کنه
در این محدوده قیمت و حدود 20X زوم به نظر منPanasonic Fz-35 که با نام FZ-38 هم موجوده.
اما انتخاب حرفه ای تر (اگر کیفیت عکس مهمه:::love2::: و نه زوم :::shame on you::: )
CANON G11 :::love2:::
بله دوربین کانن G11 هم دوربین بسیار خوبی است فقط ابعاد خود دوربین از سایز دوربین s90 کمی بزرگتر است یک نکته زوم اپتیکال 20 بر روی دوربین کامپکت فکر می کندی چقدر قابل استفاده است یک بار امتحان کنید نتیجه عکس را بررسی کنید قطعا اگر از سرعت کمی پایئن شاتر مجبور شوید استفاده کنید نتیجه تار خواهد شد و لرزش دست محسوس می باشد هرچند لرزش گیر دست هم داشته باشد در نتیجه فقط شما در شرایط افتابی می توانید از ان استفاده بفرمایید . کیفت خوب عکس را فدا زوم اپتیکال بالا نفرمایید
انتخاب با شماست
بعد از جی11 میشه اچ اس10 فوجی یا اس200 ای ایکس آر رو هم پیشنهاد داد.
برای رفع لرزش هم در منتها الیه تله در سوپر زومها حتما به 3پایه نیازمندید.(با قیمتهای بسیار مناسب)گرچه در اون فاصله کانونی کیفیت خیلی افت میکنه...