با سلام به همه دوستان عزیزم
بنده قصد خرید یه dslr خوب رو دارم البته با قیمت محدود!!
حداکثر تا 700 تومان میتونم واسه بادی و لنز هزینه کنم ...
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
راستی تا چند سال قصد ارتقا بادی رو ندارم البته اگه جوگیر نشم!!
Printable View
با سلام به همه دوستان عزیزم
بنده قصد خرید یه dslr خوب رو دارم البته با قیمت محدود!!
حداکثر تا 700 تومان میتونم واسه بادی و لنز هزینه کنم ...
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
راستی تا چند سال قصد ارتقا بادی رو ندارم البته اگه جوگیر نشم!!
500D تنها اپشن خوب و مناسبه
سلام
لطفا برای احترام به فروم از تایپ فینگیلیش پرهیز کنید!!!
بهتر بود برخی ویژگی های دیگری که ار دوربین انتظار دارید نیز ذکر کنید... مثل ایزو بالا ، فیلم برداری و ...
از برندهای مختلفی امکان انتخاب دارید:
canon 500d
nikon d3100
sony A380
و ...
که الزاما هیچکدام " تنها آپشن" نخواهند بود.
سلام دوستان من به جستجوي يك دوربين dslr با خصوصيات زير مي گردم
1- سنسور cmos
2- فيلمبرداري full hd
3- پاك كننده سنسور
4- لنز خوب
5- لرزشگير
6- داراي تنظيمات دستي مانند فوكوس و .....
7- كفشك فلاش خارچي
8- از بين دو برند كانن و نيكون و ترجيحا كانن ((اخه مي گن كه كيفيت كانن بهتر از نيكونه چون نيكون رنگ عكساش غير واقعيه حالا نمي دونم اساتيد بهتر مي دونن))
از همه مهمتر ميزان هزينه 700 مي باشد
اگه كسي از اساتيد گرانقدر و گرانمايه مي تونن راهنمايي بفرماين
ممنون مي شم
دوست من این حرف هیچ منطقی توش نیست
اولا که منظور از کیفیت چی هست؟
دوما برند رو نباید با برند به قیاس گذاشت بلکه مدل با مدل رو میشه مقایسه کرد
راستی منم تازه واردم ولی به شما خوش آمد می گم :دی
شما با حدودا 750 تومن می تونید D3100 رو تهیه کنید تمام مشخصات بالا رو داره
انتخاب های دیگه ای هم هست
وقتی عکسهای دوربین eos500d میدیدم حس میکردم کیفیت خیلی خوبی نداره کسای دیگم که میدیدن همین نظرو داشتن . تو سایت dpreview هم وقتی با دوربینهای همرده حتی پایینتر مثل 1100d مقایسه کردم دیدم درسته .
اگر قصد خرید دست دوم دارید میتونید یه 550d با حدود 700 تومن خریداری کنید ولی اگر براتون فیلمبرداری هم خیلی مهمه nikon d3100 رو پیشنهاد میکنم که فوکوس ممتد هم داره.
سلام
باقیمت 750 اگر eos1100d بخریم بهتره یا eos550d یا اینکه d3100؟
فیلم برداری درجه اهمیت پایینی برام داره
بیشتر کیفیت خروجی سنسور و پایین بودن نویز به خصوص در ایزو های بالا مهمه
کنون 550d و نیکون d3100 تقریبا در یک سطح هستند اگه علاقه خاصی به برند کنون نداری d3100 گزینه خوبی هست
1100 دوربین جدیدی هست و امکانات خوبی دارد ولی 550 یک سروشانه بالا تر از 1100 است مهم ترین برتری آن سسنور مشابه به 7d با رزولوشن 18 مگاپیکسل فیلمبرداری فول اچدی بدنه بهتر ووووووووو
نیکون 3100 هم دوربین خوبی است از کانن 550 ارزانتر است امکانات خوبی هم داره ولی اگر بودجه شما جواب میدهد کانن550D دوربین باارزشی است
دوستان عزیز
بین نیکون d3100 و کنون 1100d به نظرتون کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه؟
بیشتر از نظر کیفیت خروجی سنسور و نویز
دوست عزیز خروجی d3100 از 1100d بهتر ونویز کمتری داره بهتره خودت تو دی پی ریوییو مقایسه کنی
http://www.dpreview.com/reviews/nikond3100/page16.asp
خودتون هر دوربینی میخواید برای مقایسه انتخاب کنید(البته فرمت خام عکس را نیز میتوانید انتخاب کنید)
دوست عزیز من هم موافقم که 550d نسبت به d3100 دوربین بهتری هستش ولی اگه بخوایم بخاطر چند تا تفاوت جزیی و با این ظرافت برای دوربین ها سطح و Level انتخاب کنیم مجبوریم هر دوربین رو در یک سطح مجزا قرار بدیم
به نظر من نباید بین تفاوتهای کوچیک یک سطح مجزا قرار بدیم و همانطور که شما هم میدونید تمام این دوربین ها در سطح entry level قرار دارند که هر کدوم دارای برتری های جزئی نسبت به دیگر مدلهای این سطح هستند
سلام
دوستان چرا این تایپیکهارو به صحنه به رخ کشیدن اطلاعاتتون تبدیل میکنید؟ یه بنده خدایی یه سوال پرسیده (که این سوالش سوال من هم هست) پس جواب ایشون رو بدید نه اینکه با هم جنگ و جدل کنید.
ممنون
نیکون با افزایش ایزو نویز کمتری ایجاد میکنه
d3100 تقریبا از لحاظ نویز کمتر تو ایزو بالا میتونه با 550D رقابت
به نظر من خرید بدنه ارزون به همراه خرید یک لنز مناسب خیلی عاقلانه تر از خرید یک بدنه گرون با یک لنز ارزون هست
http://www.dpreview.com/reviews/nikond3100/page16.asp
دوستان میدونم این جاش نیست و از صاحب تاپیک هم عذر خواهی میکنم
به نظرتون خرید یه بدنه ارزون مثل 1000d با یه لنز 85-15 واسه منی که فقط دنبال عکاسی و شارپ بودن عکس ( اونم فقط برای دل خودم ) هستم و فیلم برداری و ایزوی بالا اصلا برام مهم نیست عاقلانست؟
خروجی اصلی تصویر رو دوربین میده یا لنز؟
یعنی مثلا عکسی که با کانن 550دی با لنز 85-15 افتاده با عکسی با 1000 دی با لنز 85-15 افتاده خیلی تفاوت چشمگیری داره یا فقط در حد خیلی جزیئات کمه؟
باز اگه بد جایی سوال کردم عذر خواهی میکنم
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم در این فروم تاپیک خوصوصی و شخصی نداریم و همه ی کاربران حقوق مساوی دارندنقل قول:
دوستان میدونم این جاش نیست و از صاحب تاپیک هم عذر خواهی میکنم
به نظر من فکر خوبیهنقل قول:
به نظرتون خرید یه بدنه ارزون مثل 1000d با یه لنز 85-15 واسه منی که فقط دنبال عکاسی و شارپ بودن عکس ( اونم فقط برای دل خودم ) هستم و فیلم برداری و ایزوی بالا اصلا برام مهم نیست عاقلانست؟
اگر یکی از دو فاکتور مورد نظر رو ثابت بگیریم خروجی به فاکتور متغیر مربوط میشه اما دلایل بسیاری برای گرفتن یک خروجی خوب در عکاسی وجود داره( حتی طرز گرفتن دوربین در دست)نقل قول:
خروجی اصلی تصویر رو دوربین میده یا لنز؟
همونطور که دوستان گفتن بهتره به کل سیستم فکر کنین
و اینکه عکاسیتون با خرید DSLR جهت دار خواهد شد و به سمت سبک خاصی خواهین رفت
با وجود اینکه 85-15 لنز فوق العاده خوبیه، در ابتدای کار با یک DSLR مزیت چندانی به 55-18 نخواهد داشت...
به جای هزینه روی 85-15 می تونین کیت رو تهیه کنین با یک لنز Fast نرمال ارزون مثل Nikon 50mm f/1.8 D و یا Canon 50mm f/1.8...که هم اپتیکی بسیار بهتر از حتی 85-15 خواهد داشت، و هم عمق میدان دید کم اون دستتون رو برای خلاقیت بیشتر باز میگذاره
البته راجع به مزایای یک لنز prime میشه خیلی بیشتر از اینا صحبت کرد...
بعد از یه مدت عکاسی قطعاً سبک مورد علاقتون پر رنگ تر میشه و لنزهای متناسب می خرین
D3100 هم دوربین entry Level بسیار بسیار خوبیه
موفق باشین
خیلی ممنون از شمانقل قول:
به جای هزینه روی 85-15 می تونین کیت رو تهیه کنین با یک لنز Fast نرمال ارزون مثل Nikon 50mm f/1.8 D و یا Canon 50mm f/1.8...که هم اپتیکی بسیار بهتر از حتی 85-15 خواهد داشت، و هم عمق میدان دید کم اون دستتون رو برای خلاقیت بیشتر باز میگذاره
البته راجع به مزایای یک لنز prime میشه خیلی بیشتر از اینا صحبت کرد...
بعد از یه مدت عکاسی قطعاً سبک مورد علاقتون پر رنگ تر میشه و لنزهای متناسب می خرین
D3100 هم دوربین entry Level بسیار بسیار خوبیه
میشه بیشتر توضیح بدین تا بیشتر متوجه بشم
سلام دوستان. من چند روز پیش هم یه پست دادم ولی کسی راهنماییم نکرد. لطفا کمکم کنید. من میخوام هفته بعد دوربین بگیرم.
DSLR میخوام با حداکثر 750 تومان. خودم بیشتر D3100 رو دوست دارم. حالا سوالم اینه که جز این و canon EOS 1100D گزینه دیگه ای واسه انتخاب تو این رده وجود داره؟
لنزهای Prime لنزهایی با فاصله کانونی ثابت هستند
برای مثال 50mm یا 35mm
این لنزها چون تعداد المان های کمتری دارند و طراحی بسیار ساده تری کوچک تر هستند، و کیفیت اپتیک بسیار بالاتری دارن....
از هم مهمتر Max Aperture یا بزرگترین دیافراگم قابل استفاده بزرگتری دارن
این یعنی در شرایط یکسان نور بیشتری به سنسور میرسه، نویز کمتر و سرعت شاتر بالاتر
برای مثال لنز 85-15 در فاصله کانونی 50mm بزرگترین دیافراگمی که به شما میده f/5 هستش
stops 3 کمتر از لنز Canon 50mm f/1.8
لنزی با قیمت شاید 1/6 قیمت لنز 85-15
البته منطورم بد بودن 85-15 نیست که این لنز در رنج خودش بسیار هم عالیه....
عرضم رو تکرار کنم
می تونین یه بادی ارزون و خوب مثل Nikon D3100 و یا Canon 1100D انتخاب کنین با کیت لنز 55-18
و یه لنز 50mm یا 35mm هم تهیه کنین با قیمت پایین
بعد از مدتی نیازهای عکاسی خوتون رو خواهید شناخت و لنزهای دیگه تهیه می کنین
واقعا 50 F1.8 کیفیت اپتیکش خیلی بالاس با این قیمت پایینش؟ آخه با همین بازی دیافراگم و زوم ثابت لنزهای خیلی گرونی هستند پس فرقشون تو چیه؟
فرقشون در اینه که اگر زومی با F/1.8 ثابت طراحی و ساخته بشه که این کیفیت اپتیک رو داشته باشه
چندین کیلو وزن خواهد داشت!
قیمتش شاید ده ها برابر 85-15 خواهد بود
و اندازش بسیار بزرگ
برای نمونه مقایسه کنین با لنزهای زوم فوق العاده گران و سنگین و عالی مثل Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS یا Nikon 70-200mm f/2.8 VR
85-15 دارای 17 المان در 12 گروه هستش
50 تنها 6 المان در 5 گروه داره
پیچیدگی یعنی مشکلات اپتیکی
این بهایی هستش که برای داشتن یک لنز زوم پرداخت میکنیم
از طرف دیگه عکاسانی که با لنزهای ثابت شروع میکنن عموماً در composition عکاسان بهتری میشوند
بهتر یاد میگیرند که حرکت کنند و در زمان مناسب چه زاویه ای به سوژه داشته باشند...
سبز باشین
البته من کاملا آماتورم و حتی نمیدونم این قابلیت چقدر میتونه برام کاربرد. داشته باشه. فقط چون میخوام عکس hdr بگیرم اینو گفتم که اونم یه پایه میخرم و دستی میگیرم! ولی چون فعلا پول لنز ندارم باید مدت زیادی با لنز خودش سر کنم. یه سوال: این دوربین ساخت کدوم کشوره!؟ کنون 1100d چی؟
درود
دوستان لطفا راهنمایی
بنده هم قصد خرید یه دوربین توی رنج قیمت 700-750 تومن دارم. بیشتر دنبال عکاسی از طبیعت و حیات وحش هستم. واسم اصلا فیلمبرداری اهمیتی نداره و فقط یه عکس شفاف و بدون نویز خصوصا توی ایزوهای بالا میخوام.
چندتا سوال:
اول اینکه چه دوربینی مناسب کار من هست؟!
دوم اینکه آیا میشه لنز کیت رو همراه دوربین نخرید و فقط بادی رو تهیه کرد؟ (آخه میتونم پولم رو نگه دارم و بعدا یه لنز تله بخرم)
سوم اینکه اطلاع دارید که نیکون و کنون طی چند ماه آینده آیا قرار هست دوربینی توی این رنج قیمت به بازار بدن؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
کنون دوربین EOS1100D و نیکون D3100 رو تو این قیمت عرضه کرده و از این پایینتر فکر نمیکنم ارائه کنن مگر اینکه کلا یه رنج جدیدی تعریف کنن که بعید میدونم . کلا زیر این قیمت حتی تو برندهای دیگم چیزی نیست مگر اینکه الیمپیوسهای در حد 420 بخری که حدود 500 قیمتشه ولی بعدها تو خرید لنز به مشکل بر میخوری و کمتر پول دادن به بدنه اونجا جبران میشه.
ممنون از جوابتون ولی فکر کنم سوال بنده رو درست متوجه نشده باشید . منظور من مقایسه لنز 50 با لنزی مثل خودش زوم ثابت و کمی وایدتر یا تله تر و F1.8 ولی با دو قیمت خیلی متفاوت در حد چند برابر
و سوال دیگم اینه که کیفیت اپتیک این لنز واقعا در حد لنز خوبی مثل 15-85 هست؟ یعنی کسی این لنز رو که خیلی هم ارزونه بگیره گذشته از این که زومش ثابته میتونه روش بعنوان یه لنز خیلی با کیفیت حساب کنه ؟
اول اینکه شما گفتین بدون نویز که این جمله اشتباه چون حتی d3s هم نویز داره برای سوال اولتون دوربینی که برای عکاسی حیات وحش مناسب باشد مسلما قسمتش 700 تا 750 نیست چون شما تو این محدوده قیمت فقط می تونید دوربین هایی مثل 1100 دی یا دی3100 تهیه کنید که البته برای حیات وحش بیش از هر چیز یک لنز با تله 300 الی بالاتر با کیفیت خوب مهم می باشد نکته بعدی اینکه کیت لنز رو تهیه کنید چون 18-55 حالا نگیم لنز فوق العاده ایه ولی برای شروع خوبه و می توان با آن عکس های طبیعت و پرتره های تمام قد و نیم قدی گرفت همونطور که خود من با این لنز شروع کردم .ولی خب توصیه من کنون هست به خاطر اینکه لنزهای تله با کیفیت های خوب و قیمت های پایئن داره و سمت نیکون رفتن یه ذزه که چه عرض کنم زیادی پول برای تله باید بدید
برتری های دی90 برای شمایی که علاقه به عکاسی حیات وحش و طبیعت دارید بیشتر به کار می آید مثل ارگونومی بهتر سرعت عکسی پیاپی بیشتر ( هر چند نه چندان زیاد ) ولی از اون طرف دی3100 با مگاپیکسل بیشتر سنسور جدید و اتوفوکوس در حین فیلم برداری (که شما گفتید براتون مهم نیست )... بهتره که شما به سمت دی5100 بردید که 16 مگاپیکسل هست که این یعنی دیتیل بیشتر که تو عکاسی از حیات وحش و طبیعت بکار می آد واقعا و 4 فریم بودن ( که نیم فریم با دی 90 اختلاف داره ) سنسور جدید که مزایای خوبی هستند که اگر بتونید بودجه رو به این بدنه برسونید انتخاب خوبی خواهد بود
با سلام میخواستم اگه میشه منو در مورد عکسای داخل آتلیه که میگیرم راهنمایی کنید
1- چرا عکسهایی که داخل آتلیه میگیرم لایه زرد رنگی روی همه آنها دیده میشود (رنگ زرد عکس خیلی زیاده از حده)
2- چرا عکسهای پرسنلی که میگیرم روی صورت همه اونا لکه های سفید دیده میشه ( مثلا روی پیشونی و نوک بینی و گونه ها) که هنگام روتوش کردن کلی وقتمو میگیره.
نا گفته نمونه که مارک دوربین من کنون ای او اس 10 دی(eos 10 D) هستش و تنظیمات وایت بالانسش رو هم خودم تنظیم کردم با عکس گرفتن از یک سوژه کاملا سفید.
خواهشن منو راهنمایی کنید که عکسام خیلی خرابه (فورررررررررری)
اولا که این سوال باید در تاپیک مربوط به خودش باید پرسیده می شد ولی خب به هر حال :
1-احتمالا لایه زرد رنگی که می گید مربوط به وایت بالانس دوربین هست یا شاید دیوارهاتون زرد هستن که البته به راحتی این مشکل در acr یا فتوشاپ قابل حله
2-لکه هایی که شما می گید احتمالا منظورتون highlight است که اونا نقطه قوت یک عکس پرتره هستن ( البته اگه با اور شدن اشتباه گرفته نشه ) و اصلا لازم نیست حذف بشن (بجز اونی که رو بینیه چون خودم اونو حذف می کنم ) چون می شه گفت که وقتی نوری رو به صورت می تابونیم سه قسمت ایجاد میشه : سایه و تون و های لایت
با تشکر از اینکه تو این تاپیک شما جواب دادین
اینکه دیوار آتلیه زرد باشه اینطوری نیست چون طوسی رنگه و دوم اینکه منظورم از سفیدی این بود که روی صورت شخص عکس گرفته شده لکه هایی به واسطه روشنی بعضی از نقاط صورت دیده میشه که گرفتنش در روتوش به راحتی نور نوک بینی نیستش و بعد از روتوش اینطور دیده میشه که اون نقاط تیره تر از نقاط دیگه (گونه ها و پیشانی )هستش که مثل این دیده میشه که روی عکس لک لکه و صورت حالت یکنواختی نداره (بیشتر توی عکسای پرسنلی که عکس زومتر گرفته میشه و جزئیات بیشتر معلومه) نه عکس های بزرگ یا پرتره
ولی عکس های یکی دیگه از همکارارو که دیدم (عکسای پرسنلی) صورت عکس حالت یکنواخت ویه دستو داره که لکه های نور روشن و یا تاریکو نداره ولی عکسای من اگه درست نشه که خیلی هم وقت میبره بازم مثل اون نمیشه همیشه این نورای اضافرو داره حتی یک بار فلاشارو جابجا کردم وشدت اونارم تغییر دادم و حتی به جای استفاده از فلاش چتری هر دوی اونارو سافت باکس گذاشتم (چون من الان از یک فلاش چتری و یک سافت باکس استفاده میکنم که یکی از اونار سمت راست و دیگری رو در سمت چپ شخص توی فاصله یک متری میزارم ، هردو فلاش 400 ژوله)ولی بازم صورت حالت یکنواختی نداره و سایه های زیادی روی عکس دیده میشه و نور به صورت یکنواخت نیست.
با تشکر مجدد