خرید دوربین نیکون با بودجه 1میلیون تا 5/2 میلیون
دوستان تو رو خدا کمک کنید الان نزدیک به یک سالی هست که دارم دنبال دوربین می گردم ولی بقدری انواع و اقسام مارکها با لنزهای متفاوت تو بازار زیاده که دارم گیج می شم
می خواستم بدونم با بودجه 1 تا 5/1میلیون چه دوربینی بخرم؟
از عکاسی پرتره ، طبیعت ، حیوانات خیلی خوشم می یاد همینطور از زوم کردن آخ آخ آخ
پاسخ: خرید دوربین نیکون با بودجه 1میلیون تا 5/2 میلیون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lenuxe
دوستان تو رو خدا کمک کنید الان نزدیک به یک سالی هست که دارم دنبال دوربین می گردم ولی بقدری انواع و اقسام مارکها با لنزهای متفاوت تو بازار زیاده که دارم گیج می شم
می خواستم بدونم با بودجه 1 تا 5/2 میلیون چه دوربینی بخرم؟
دوست عزيز فاصله 1 تا 2.5 خيلي زياده بلاخره چقدر ميخواهي خرج كني البته شبيه سوال شما در فروم قبل مطرح شده بود كه خودم هم يكي از سوال كنندگان بودم . بهتره بيشتر روي لنز هزينه كني همون D60 خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lenuxe
می خواستم بدونم با بودجه 1 تا 5/2 میلیون چه دوربینی بخرم؟
میشه بفرمایید چه خصوصیاتی یا مشخصاتی را نیاز داشتید که دوربینهای موجود در بازار جوابگوی ان نبود که اینقدر خریدتان طول کشیده؟ فکر میکنم اول از همه باید ببینید چی میخواهید بعد دنبالش بگردید والا سراغ هر دوربینی که بروید 4 ماه بعد یک دوربین پیشرفته تر به بازار میاد.
داستان خیلی از ماها مثل این است که حداکثر سرعتی که امکان رانندگی با ان داریم 100 کیلومتر بر ساعت است و ما برای خرید اتومبیل میان اتومبیلهایی که با سرعت 200 و 250 و 300 کیلومتر بر ساعت سرعت میگیرند مرددیم.
میدانید در یک سالی که دوربین نخریدید چندتا عکس میتوانستید بگیرید؟ چقدر عکاسی بیاموزید و وچه اندازه از عکاسی لذت ببرید.
با اطمینان به شما میگویم تمامی اس ال آر هایی که در بازار هستند جواب نیاز شما را میدهند. با گذشتن دوربینهای دیجیتال از دوران طفولیت امکانات انها به قدری افزوده شده که عموما از سطح توانایی مورد نیاز ما بسیار بالاتر رفته.
هیچ لزومی ندارد یک جا 2 و نیم میلیون دوربین و تجهیزات بخرید با یک بدنه و لنز کیت شروع کنید و با شناخت نیازتان سراغ لنزهای بعدی بروید.
ممنونم از همگی
اینو اول باید بگم که عاشق دوربینهای نیکونم
دوما من گفتم از چه عکسهایی خوشم می یاد
بعدش قرار شد که راهنمایی بفرمایید نه اینکه کار بنده رو نقد کنید
الان به این نتیجه رسیدم که D80 بگیرم ولی اینجا تو شهر ما همدان پیدا نمیشه
درباره این کیت هم اگه یه خورده توضیح بدین ممنون می شم
آیا می شه لنز همراه دوربین رو فروخت و یه لنز دیگه خرید ، اگه می شه به نظر شما با این بودجه ما چه لنزی خوبه که از پس علایق بنده بر بیاد
بازم می گم خیلی رو زوم کردن حساسم !!!
با کلی گشت و گذار از این لنز خوشم اومده AF-S Zoom-Nikkor ED 18-200mm f/3.5-5.6G IF DX VR
می خواستم بدونم فرق لنز بالا با این لنز چیه؟ Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8G ED
ولی خوب چون تازه کارم اصلا از این علائم سر در نمی یارم
مثل این 200-18 م م
مخصوصا این f لعنتی بعضی جاها 4/1 بعضی جاها 5/3 واقعا دارم گیج می شم
نقل قول:
با کلی گشت و گذار از این لنز خوشم اومده AF-S Zoom-Nikkor ED 18-200mm f/3.5-5.6G IF DX VR
می خواستم بدونم فرق لنز بالا با این لنز چیه؟ Nikkor AF-S 24-70mm f/2.8G ED
سلام
انتخاب خوبي هستش. در مورد لنز 24-70 يه لنز خوب اف باز هست اگه يه لنز همه كاره بخواهيد 18-200 .خيلي خوبه من خودم 4 ميليمتر بالا تر داشتم از بي وايدي در بعضي مواقع چرا دروغ بگم بيشتر وقتها كم مياوردم اين 18-200 واقعا براي نيكونيها يه نعمت هستش من به تازگي اين لنز رو خريدم واقعا كاربردي تر هستش اما از اف2.8 هم نميشه گذشت خيلي وقتها به داد آدم ميرسه:::love2:::
بازم سليقه اي هستش
سلام
دوست عزيز شديدا بهتون توصيه مي كنم از يك دوربين SLR Like يا حتا كامپكت شروع كنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
دوست عزيز شديدا بهتون توصيه مي كنم از يك دوربين SLR Like يا حتا كامپكت شروع كنيد.
ممنون یه کامپکت دارم Mercury
متاسفانه این دوستمون هنوز اندازه این حرفها نیست که ازش سوال پرسید
انگار روز اول که خودشون رفتن دوربین بخرن همه چی رو بلد بودن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GITANE
سلام
انتخاب خوبي هستش. در مورد لنز 24-70 يه لنز خوب اف باز هست اگه يه لنز همه كاره بخواهيد 18-200 .خيلي خوبه من خودم 4 ميليمتر بالا تر داشتم از بي وايدي در بعضي مواقع چرا دروغ بگم بيشتر وقتها كم مياوردم اين 18-200 واقعا براي نيكونيها يه نعمت هستش من به تازگي اين لنز رو خريدم واقعا كاربردي تر هستش اما از اف2.8 هم نميشه گذشت خيلي وقتها به داد آدم ميرسه:::love2:::
بازم سليقه اي هستش
دوست عزیز ممنون یه قدم رفتم جلو
ولی هنوز آخر سوالم رو جواب ندادی
من چون تازه شروع کردم هنوز صفر صفرم
می خواستم بدونم این اف چه کاربردی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lenuxe
سلام
آقای محترم لطفا ادب را در پست زدن رعایت کنید
شما از ایشان چقدر شناخت دارید که به خودتون اجازه می دید رای صادر کنید ؟
مطمئنا معیار اندازه آنسانها بدست شما صادر نمی شود
در ضمن اگر اعضاء نظر می دهند لطف می کنند وظیفه ای ندارند
هیچ کسی از روز اول چیزی بلد نیست ولی راه یاد گرفتن با طرز برخورد شما متفاوته شما با سئوالی که پرسیدید این ذهنیت را در هر مخاطبی ایجاد می کنید
ایشان حداقل به اندازه سن شما عکاسی کرده پس لطفا خودتان را با محیط سازگار کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lenuxe
دوست عزیز ممنون یه قدم رفتم جلو
ولی هنوز آخر سوالم رو جواب ندادی
من چون تازه شروع کردم هنوز صفر صفرم
می خواستم بدونم این اف چه کاربردی داره ؟
سلام بر شما lenuxe
در این F چیست مباحثی در فاروم هست. پیشنهادی دارم اگر بتوانید یک مروری بر مفاهیم پایه ای داشته باشید که البته عیب نیست. همه کاربران اینجا یکروزی اینکار را کرده اند یا مثل بنده همین الان هم یک مروری جهت دقت بیشتر دارند. با این روش احتمالا جواب درستی نخواهید گرفت...............
بنده تا آمدم پیشنهادی بدهم منباب چگونه شروع کردن بطور کلی............
این F را که دیدم نظرم عوض شد. چون مشکل بشود به جمع بندی کلی رسید. و احتمالا بعد از F شاتر هم مبحثی خواهد شد. و سپس ایزو و غیر............ البته این نظر من بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lenuxe
ضمنا افراد را ندیده قضاوت نکنید...... دوست خوب پستی که شما زدید اندکی دور از شان این فاروم بود
ارادتمندتان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lenuxe
دوست گرامی چرا زود آمپرت میره بالا:redface:
به عرض شما برسونم که همه ما از همین جائیکه شما شروع کردید با یکم اینور و اونور شروع کردیم. پس از اینکه هنوز چیزی نمی دانی و بعضا" جوابهای بچه ها برات سنگین می افتد خیلی زود عبور خواهی کرد و یقینا" جوز کاربرهای فعال خواهی شد مثل همه ما. پس یکم حوصله به خرج بده و تا کسی رو خوب نشناختی بهش خورده نگیر.:redface:
درمورد خرید دوربین هم پیشنهاد میکنم حوصله به خرج بدی تا نتیجه بهتری کسب کنی، چون دوربین های DSLR کاملا" با دوربینهای کامپکت فرق می کنند و در صورت عدم انتخواب صحیح جبران آن کمی پر هزینه خواهد بود.
برای فهمیدن F , و بقول شما م.م مطالب زیر به مختصر میتواند راه شمارا هموار سازد:
f : عدد دیافراگم که نشانگر حداکثر گشادی دیافراگم ( دریچه ای در دوربین که میزان عبور نور را کنترل مینماید ) میباشد.
هرچه این عدد کوچکتر باشد = لنزشما دیافراگم بازتری دارد. به عنوان اشاره : هرچه دهانه دیافراگم باز تر باشد ( عدد F کوچکتر ) لنز از کیفیت و قابلیتهای بالاتری برخور دار میباشد.
م.م : میزان حد اکثر و حداقل واید و تله (بقول شما زوم ) رامشخص میکند.
به عنوان مثال ساده : در لنز 18-200 عدد 18 نشانگر حد اکثر میدان تصویر در واید و 200 نشانگر حد اکثر قدرت بزرگنمائی لنز است بطوری که هر چقدر از 18 به سمت 200 حرکت کنیم لنز از واید به تله تبدیل میشود.
واما در مورد خرید :
با اینکه من از طرفداران سرسخت NIKON هستم در شرایط فعلی به شما پیشنهاد Canon 40D , و یا Canon 30D رو میدم چون بالاخص در مورد 40D قیمت آنقدر مناسب است که با خرید این دوربین مسلما" امکانات بالاتری را خواهید داشت و تا آینده ای دور احتیاج به آپگرید بادی ( بدنه دوربین بدون لنز) نخواهید داشت.
یکم صبر داشته باش و اینو بدون که سریع ترین جواب همیشه بهترین جواب نیست.
آقاي lenuxe به علت لحن بدي كه داشتند به مدت يك ماه بن شدند.