درخواست راهنمایی برای خرید لنز
سلام دوستان.
من قصد خريد يه دوربين اس ال آر كردم .درست همينجا بود كه مشكلاتم شروع شد. اما باز جاي اميدش باقيه كه اين سايت و اعضاش هستند كه مارو كمك كنند.
ماجرا از اين قرار بود كه با كمك دوستان قرار بر اين شد كه من 1000 دي كنون رو بخرم. اين هيچ ! حالا اين بحث پيش اومد كه من ادامه اين لنز كيت كه 18-55 هست رو چي بگيرم.ضمن اينكه كارايي رو هم ماكرو گرافي و منظره اعلام كرده بودم.تله زوم هاي مربوط از نظر جيبم رو در ذيل اين پيام مينويسم ، شما لطف كنيد نظرات خودتون رو از هر لحاظ بديد. لازم به ذكره تاپيك مربوط به خرابكاري رو هم خوندم.اين گزينه ها صرفا از نظر قيمت بررسي شدند .اگر گزينه متناسب ديگري هم در نظر داريد بگيد تا لحاظ كنم.
1- Tamron 70-300 LD F/4-5.6 AF MACRO
2- Sigma 70-300 APO F/4-5.6 DG MACRO
3- Sigma 55-200 F/4-5.6 DC HSM
پاسخ: درخواست راهنمایی برای خرید لنز
برای منظره روی تله زوم فکر میکنید یا برای ماکرو ؟؟؟؟؟
روی اینها هم فکر کنید
sigma 10-20
canon 10-22
canon 100mm macro
canon 55-250 is
میثم جان این دوستمان در جهت کامل کردن 18-55 لنز کیت هستن و بودجه کنار گذاشته شده در حدود 250 هست
شما هم به این دوستمان چیزی بیش از دو برابر قیمت اعلام شده بیان کردید
من از این بین 70-300 سیگما را بیشتر می پسندم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahlava
میثم جان این دوستمان در جهت کامل کردن 18-55 لنز کیت هستن و بودجه کنار گذاشته شده در حدود 250 هست
شما هم به این دوستمان چیزی بیش از دو برابر قیمت اعلام شده بیان کردید
من از این بین 70-300 سیگما را بیشتر می پسندم
حمید جان!
من که چیزی در مورد قیمت در صحبت دوستمون ندیدم. اگر ایشون نیکون میداشت بی برو برگرد 55-200 نیکون رو پیشنهاد میکردم که هم کیفیت اپتیکی عالیی داره هم لرزشگیر. حیف که ظاهرا دوستمون در مورد دوربین تصمیمشون رو گرفتن و شاید تا حالا دوربین هم خریده باشن. اما اگه تصمیم قطعی ندارن D60 هم دوربین خوبیه
:::evilvsangel:::
نقل قول:
حمید جان!
من که چیزی در مورد قیمت در صحبت دوستمون ندیدم. اگر ایشون نیکون میداشت بی برو برگرد 55-200 نیکون رو پیشنهاد میکردم که هم کیفیت اپتیکی عالیی داره هم لرزشگیر. حیف که ظاهرا دوستمون در مورد دوربین تصمیمشون رو گرفتن و شاید تا حالا دوربین هم خریده باشن. اما اگه تصمیم قطعی ندارن D60 هم دوربین خوبیه
:::evilvsangel:::
اخه رنج قیمت چیزای که خواستن در حدود 250 هست
من هم با نظرت موافقم D60 از 1000D بهتره
سلام
با این که محدودیت توان هزینه شما را درک میکنم اما توصیه میکنم 18-55 را کلا فراموش کنید.اگر میتوانید یک 18-200 اهیه کنید.
یا حداقل یک 50 اف1.4
فکر میکنم داشتن عکس با کیفیت اذت بخش تر از داشتن رنج لنز باشد.البته نظر دیگر دوستان را نمیدانم اما واقعا کیفیت 18-55 اسفناک است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_pendar
سلام
با این که محدودیت توان هزینه شما را درک میکنم اما توصیه میکنم 18-55 را کلا فراموش کنید.اگر میتوانید یک 18-200 اهیه کنید.
یا حداقل یک 50 اف1.4
فکر میکنم داشتن عکس با کیفیت اذت بخش تر از داشتن رنج لنز باشد.البته نظر دیگر دوستان را نمیدانم اما واقعا کیفیت 18-55 اسفناک است.
سلام.
ارتباط 18-200 و 18-55 و 50 اف 1.4 رو اصلا متوجه نمیشم. در مورد 18-55 کنون نظری ندارم اما کیفیت اپتیک 18-55 نیکون به نظرم خیلی خوبه. حتی نسخه بدون لرزشگیر اون هم لنز شارپیه. البته کیفیت ساخت بسیار پایینی داره. واسه کسی که کیفیت خوب میخواد و نمیخواد خیلی هزینه کنه پیشنهادم D60 نیکون به همراه 18-55وی-آر و 55-200 وی- آر هست.
:goodluck:
سلام
ارتباط خاصی وجود ندارد!!!!!
این دوستمان قصد خرید 1000دی را دارند و صحبت در مورد لنزهای کانون هست.
این ها سه لنز کانون هستند و آنها هم نظر شخصی من!!:cool:
نقل قول:
حتی نسخه بدون لرزشگیر اون هم لنز شارپیه
؟؟ فکر نمیکنم شارپنس لنز به لرزشگیر لنز مرتبط شود.شارپنس یک خاصیت اپتیکی است در حالی که لرزش گیر تنها برای جبران یک یا چند استاپ شاتر پایین تر در شرایط نوری کم میباشدو حداکثر در وضوح تاثیر دارد آن هم فقط در شرایط ذکر شده.
اتفاقا همیشه توصیه شده که برای بالاتر بودن وضوح عکس (که البته با شارپنس متفاوت است) در شرایط نوری مناسب، لرزه گیر را در حالت غیر فعال قرار دهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a_pendar
؟؟ فکر نمیکنم شارپنس لنز به لرزشگیر لنز مرتبط شود.شارپنس یک خاصیت اپتیکی است در حالی که لرزش گیر تنها برای جبران یک یا چند استاپ شاتر پایین تر در شرایط نوری کم میباشدو حداکثر در وضوح تاثیر دارد آن هم فقط در شرایط ذکر شده.
منظورم رو خوب بیان نکردم.
منظورم این بود که حتی نسخه قدیمی تر این لنز هم لنز شارپیه. لفظ "نسخه بدون لرزشگیر" رو به جای "نسخه قدیمی" استفاده کردم . از نکته سنجی شما ممنون.
البته یه نکته ای که هست اینه که اتفاقا لرزشگیر یک لنز در شارپ بودن عکس میتونه خیلی هم موثر باشه. اما در شارپ بودن لنز, نه. چون شارپ بودن لنز همونطور که شما هم فرمودید به کیفیت اپتیک مربوط هست و نه لرزشگیر.:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dishez
سلام دوستان.
من قصد خريد يه دوربين اس ال آر كردم .درست همينجا بود كه مشكلاتم شروع شد. اما باز جاي اميدش باقيه كه اين سايت و اعضاش هستند كه مارو كمك كنند.
ماجرا از اين قرار بود كه با كمك دوستان قرار بر اين شد كه من 1000 دي كنون رو بخرم. اين هيچ ! حالا اين بحث پيش اومد كه من ادامه اين لنز كيت كه 18-55 هست رو چي بگيرم.ضمن اينكه كارايي رو هم ماكرو گرافي و منظره اعلام كرده بودم.تله زوم هاي مربوط از نظر جيبم رو در ذيل اين پيام مينويسم ، شما لطف كنيد نظرات خودتون رو از هر لحاظ بديد. لازم به ذكره تاپيك مربوط به خرابكاري رو هم خوندم.اين گزينه ها صرفا از نظر قيمت بررسي شدند .اگر گزينه متناسب ديگري هم در نظر داريد بگيد تا لحاظ كنم.
1- Tamron 70-300 LD F/4-5.6 AF MACRO
2- Sigma 70-300 APO F/4-5.6 DG MACRO
3- Sigma 55-200 F/4-5.6 DC HSM
سلام دوست گرامی
من به شما لنز 50mm F.1,8 Canon را پیشنهاد میکنم به قیمت 120 هزار تومان
لنز ارزان اما بسیار شارپ حتی برای عکاسی پرتره و منظره
و خودم با این لنز ماکرو هم گرفتم البته لنز ماکرو نیست