پاسخ : پاسخ: شايعات يا واقعيات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
ممکنه!
البته شایعات واقع بینانه خیلی بهتره.
اما احتمال خودم همون حدود 24 مگاپیکسل ( سنسور آلفا 900 ) !
راستش به نظر من اگه اسمش D800 باشه همین 16 مگاپیکسل منطقی تر به نظر میرسه تا 24.
پیش بینی 24 مگاپیکسل رو برای دوربینی به اسم D700x انجام میدادن که البته همه در موردش تردید داشتن که نیکون سنسور دوربین 8 هزار دلاریش رو روی این بدنه قرار بده.
در کل مشخصاتی که ذکر فرمودید کاملا عقلانی به نظر میرسه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Super Oli
راستش به نظر من اگه اسمش D800 باشه همین 16 مگاپیکسل منطقی تر به نظر میرسه تا 24.
پیش بینی 24 مگاپیکسل رو برای دوربینی به اسم D700x انجام میدادن که البته همه در موردش تردید داشتن که نیکون سنسور دوربین 8 هزار دلاریش رو روی این بدنه قرار بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
ممکنه!
البته شایعات واقع بینانه خیلی بهتره.
اما احتمال خودم همون حدود 24 مگاپیکسل ( سنسور آلفا 900 ) !
منم فکر نکنم نیکون در بین اینهمه دوربین 12 مگاپیکسلی یه هو بیاد یه دوربین بالای بیست رو ارائه بده فکر کنم 14 الی 18 عدد درست تری برای پیشبینی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beh_kh
منم فکر نکنم نیکون در بین اینهمه دوربین 12 مگاپیکسلی یه هو بیاد یه دوربین بالای بیست رو ارائه بده فکر کنم 14 الی 18 عدد درست تری برای پیشبینی باشه
اما D3X رو وسط اون همه دوربین 12 مگاپیکسلی یه هو ارائه کرد.
مساله اینه که تکنولوژی تولید سنسور های چگال وجود داره و نیازی نیست که نیکون یواش یواش سنسورهای 20+ بسازه.
مساله بعدی این هست که آقای قبادی در پستشون نوشته بودند که منبع موثقی در مورد این شایعه دارند. فارق از درست یا اشتباه بودن این مطلب باید توجه کرد که ایشون یه شایعه رو نقل کردند نه یه پیشبینی که دوستان پیش بینی های خودشون رو می نویسند.
اما حتی در مقام پیشبینی باز هم توقع ارائه یه سنسور با رزلوشن 24+ و ایزو 200-12800 اون هم در بدنه جانشین D700 دور از ذهنه.
پی نوشت:
به واسطه پستهای پی در پی دوستان و ندیده شدن سوالم ناچارم مجددا سوالم رو از آقای قبادی بپرسم:
"جناب قبادی آیا امکانش هست ه منبع رو هم بفرمایید یا دست کم بگید که منبع در چه حدی معتبره؟
مشخصات مرح شده به نظر خیلی واقع گرایانه هست. امیدوارم که صحت داشته باشه.
و در مورد زمان تقریبی معرفی این دوربین...؟!"
با سلام
قصد من از گذاشتن این عکسها نظر اساتید بوده و اینکه این مطالب تا چه اندازه می تونه درست باشه اگرم باعث الودگی بصری شده یا کسی را با این کار ازار دادم از عموم معذرت می خوام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tati
با سلام
قصد من از گذاشتن این عکسها نظر اساتید بوده و اینکه این مطالب تا چه اندازه می تونه درست باشه اگرم باعث الودگی بصری شده یا کسی را با این کار ازار دادم از عموم معذرت می خوام
باسلام
با توجه به اينكه عنوان تايپيك ( شايعات يا واقعيات ) مي باشد، شما شايعه اي رو مطرح كرديد و دوستان نيز واقعيت اون رو اعلام كردن ، بنابراين فكر نمي كنم قصوري از طرف شما ساطع شده باشه . از اينكه دوستان رو از شايعات باخبر كرديد بنده از شما تشكر مي كنم.:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
چقدر خوب میشد مواردی که آشکارا، قلابی هستند، توسط خود کاربران فروم تشخیص داده شود و در اینجا به صورت فله ای پست نشود که تاثیری ندارد جز آلودگی بصری!
اما نظر دیگر اساتید این نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Super Oli
قبلا هم شاهد دوربینهایی با سنسور دوربینهای یک رده بالاتر از برندهای کنون و نیکون بودیم برای مثال D90 و D5000 یا 7D و 550D یا 5DII و 1DIII یا D3 و D700، به نظر میرسه هر دو برند قصد دارن امکان استفاده از سنسورهای دوربینهای ردههای بالاتر رو در اختیار کسانی قرار بدهند که نیازی به تمام امکانات جانبی این دوربینها ندارند و یا به دنبال بندهای ارزانتر هستند. اگر این روال رو برای دوربینهای آینده نیکون هم صادق بدونیم یه موجودی با اسم D700x با سنسور 24 مگاپیکسلیه D3x خیلی هم غیر منطقی نیست. در این صورت احتمالا جانشین D90 هم از سنسور D3100 (نو رسیده یک رده پایینتر) بهرهمند خواهد بود با بدنهای نظیر D90 (البته اگر D3100 را جانشین D5000 فرض کنیم). اگر اینطور پیش بره به نظر بنده متاسفانه نیکون حرف جدیدی در رده دوربینهای ارزان قیمت برای گفتن نخواهد داشت مگر اینکه همانطور که دوستان در پستهای قبلی اشاره کردن این سنسور جدید رفتار نویزی بسیار بهتری نسبت به سنسورهای 12 مگاپیکسل قدیمی داشته باشد در غیر این صورت این 2 مگاپیسل بیشتر تغییر زیادی محسوب نمیشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.daneshpayeh
در این صورت احتمالا جانشین D90 هم از سنسور D3100 (نو رسیده یک رده پایینتر) بهرهمند خواهد بود با بدنهای نظیر D90 (البته اگر D3100 را جانشین D5000 فرض کنیم)..
فکر کنم D3100 ارتقایی D3000 باشه که در این صورت کانن هست که دچار مشکل میشه چون نیکون دوربینی ارزان با امکانات زیادی رو رو کرده که مطمئنا هدف کاربران عادی هستند و بسیار به این دوربین، اقبال خوبی نشون می دهند چون هم از نظر قیمت و امکانات از دوربین های کانن موجود جلوتر خواهد بود (البته برای کاربران عادی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.daneshpayeh
قبلا هم شاهد دوربینهایی با سنسور دوربینهای یک رده بالاتر از برندهای کنون و نیکون بودیم
گویا منظورم رو خوب نتونستم برسونم.
عرض بنده این بود که اگر اسم بدنه جدید D800 باشه، سنسورش 24 مگاپیکسلی نخواهد بود و در همون محدوده ای خواهد بود که دوستان اشاره کردن.
البته هنوز هم سایت NR از معرفی این دوربین در فوتوکینا مطمئن نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radioheadz
فکر کنم D3100 ارتقایی D3000 باشه که در این صورت کانن هست که دچار مشکل میشه چون نیکون دوربینی ارزان با امکانات زیادی رو رو کرده که مطمئنا هدف کاربران عادی هستند و بسیار به این دوربین، اقبال خوبی نشون می دهند چون هم از نظر قیمت و امکانات از دوربین های کانن موجود جلوتر خواهد بود (البته برای کاربران عادی)
بله حق با شماست البته منظور من در مقایسه با مدلهای مشابه کنون نبود وگرنه همین الان هم به نقل قول از یکی از دوستان D3000 پرفروشترین SLR در اروپاست. به نظر بنده اگر نیکون این روال را در پیش بگیرد و از همین سنسور در جانشین D90 استفاده کند و با توجه به وجود D300s نباید انتظار زیادی از جانشین D90 داشته باشیم (با معذرت از بعضی دوستان که بیصبرانه منتظر معرفی دوربینهای جدید نیکون هستند)