دوستان لطفا بحث رو به حاشیه نکشیم ، بنظر من تحلیل درست این موضوع کمک بزرگتری از پیدا کردن منبع است ، البته در مورد سنسور تا جایی که من یادم میاد در تمام این سالها هرگز منبع درستی وجود نداشته ، شرکت هایی که سنسور میخرند هرگز اشاره نمی کنند از کدام شرکت خریداری شده و این اخبار همیشه در بخش شایعات باقی می ماند ، اما راه تشخیص بومی بودن یا نبودن مراجعه به وب سایت سازنده است ، اگر شرکتی سنسور تولید کرده باشه غیر ممکنه در مشخصات بدنه به اون اشاره نکنه، بجز Mamiya که رسما در وب سایت خودش به سنسور سونی اشاره کرده :
The Leaf Credo uses high resolution SONY CMOS sensor with 50 Megapixel, measuring 44mm x 33mm. It can capture at 1.2 frames per second and provides an extended iso range of 100-6400
Leaf Credo 50 // Quality and performance at all lighting conditions
اینکه نیکون سنسور هارو خریده یا تولید کرده موضوع بی اهمیتی هست و در دنیا عادی شده. نکته منفی در این تغییرات اینه که در گذشته همیشه آخرین تکنولوژی سونی در دسترس همه بود مخصوصا شرکت های تازه تاسیس در پیچیده ترین قسمت بدنه میتونستند بجای راه اندازی خط تولید با هزینه های چند میلیون دلاری آخرین و جدید ترین سنسور های این شرکت رو به راحتی خریداری کنند که حالا وضع فرق کرده.
بنظر من سونی بدنبال تغییرات اساسی در بخش دوربین است مدتهاست شایعه بدنه ای در کلاس 1DX شنیده میشه، از این مصاحبه بنظر میومد APS-C سالهای آخر زندگیشو میگذرونه یا تولید اون خیلی کم میشه یا فقط یک بدنه با این سنسور باقی خواهد ماند، همچنین Yojiro Joe Asai استفاده از سنسور AF بصورت جداگانه که در SLT و SLR وجود داره رو یک مشکل برای تکنولوژی های جدید AF که بر پایه هوش مصنوعی هستند دونست و دریافت نور همزمان روی AF و سنسور تصویر در بدون آینه رو راهی بهتر برای پیشرفت این بخش اعلام کرد.