دوربين با قابليت Intervalometer چي و چه مدلي خوبه؟
سلام
من خيلي دوست داشتم از اين قابليت استفاده كنم مثلا وقتي دارم اتاقمو تميز ميكنم كارامو تند تند عكاسي كنه و بعد ببرم توي كامپيوتر بچسبونم بهم و.... جالب بايد باشه شنديدم دوربيناي ديجيتال بعضي هاشون اينكارو ميكن! اگه كسي مدل خاصي رو سراق داره ممنون ميشم مدل و ماركشو بهم بگه :::happy:::
پاسخ: دوربين با قابليت Intervalometer چي و چه مدلي خوبه؟
سلام
اگر منظورتان Time Lapse Recording است؛ اكثر DSLR ها اين قابليت رو ( البته بايد به PC وصل باشند) دارند.
pentax K20D این قابلیت رو تحت مد Interval shooting داره. نیازی به وصل بودن دوربین به کامپیوتر نیست.
شما برنامه میدی که مثلا هر 30 ثانیه (از یک ثانیه تا چند ساعت قابل تنظیم است) یک شات بگیره و این کار رو تا رسیدن تعداد شات ها به عدد معینی ادامه بده.
با تشكر از فرهاد خان و آقاي ميلاني:
مي خواستم اضافه كنم كه علاوه بر روش اتصال به پي سي دستگاه هاي جداگانه اي نيز به همين نام هستند كه شاتر را در زمان هاي تعيين شده و به فواصل مشخص فعال مي كند و تقريبا ميشه يه جور فيلم از عكس هاي پي در پي بدست آورد.
مثلا اين يك دستگاه اينتر والومتر واين يكي يك فيلم ساده:
کد:
http://www.instructables.com/id/Intervalometer-for-Canon-and-Nikon-cameras/
کد:
http://www.intervalometer.com/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
pentax K20D این قابلیت رو تحت مد Interval shooting داره. نیازی به وصل بودن دوربین به کامپیوتر نیست.
شما برنامه میدی که مثلا هر 30 ثانیه (از یک ثانیه تا چند ساعت قابل تنظیم است) یک شات بگیره و این کار رو تا رسیدن تعداد شات ها به عدد معینی ادامه بده.
قيمتش خيلي بالاس و من خيلي حرفه اي نميخام باشه از همين 200-350 تومني ها اين كارو نميكنه؟:::blushing:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
بله ظاهرا Nikon D3 و Nikon D300 هم اين امكان را بدون PC دارند ولي در دوربين هاي Canon حتا در 1D MK-IV اين امكان به وسيله ي كابل USB و PC وجود دارد.
البته اين رو هم بگم كه اين امكان براي عكاسي از باز شدن گل ها و پيشرفت فعاليت هاي ساختماني و مانند آن تعبيه شده نه براي عكاسي از شما موقع تميز كردن اتاقتون :::happy::: منظورم اينه كه معمولا براي عكاسي با فواصل زماني طولاني استفاده مي شه.
بعضي دوربين هاي كامپكت و SLR Like مثل Nikon P80 و P90 و Canon G9 هم اين قابليت را دارند.
نقل قول:
اين رو هم بگم كه اين امكان براي عكاسي از باز شدن گل ها و پيشرفت فعاليت هاي ساختماني و مانند آن تعبيه شده
به همین دلیل هم تعداد شات ها محدودیت داره اما زمان خیر (البته تا جایی که یادم است)
نقل قول:
معمولا براي عكاسي با فواصل زماني طولاني استفاده مي شه
که در این صورت آداپتور هم لازم است. :)
استفاده از این سیستم با فلاش هم نتایج جالبی دارد.
مخصوصا در مهمانی های دوستانه اگر در انتها عکس ها رو دسته جمعی روی یک تلویزون پلاسما نگاه کنید و ببینید چه لحضه های نابی شکار شده است! lol
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nmroshan
دكتر جان پيري است و هزار درد ...
يادم نبود كه خودم هم مطلب زير رو در اين باره گذاشته بودم :
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10646
:::blushing:::
و در نیکون با این :
[IMG]http://img4.*******.info/files/ddhgwbhg6m92yetdi8g4.jpg[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
خيلي ممنون از شما ...
من دنبال يه دور بين معمولي هستم كه اين قابليت رو بصورت حرفه اي انجام بده نه اينكه دوربين حرفه اي و بيشتر قيمتش مد نظرمه دوستان كسي مدلي سراغ داره در حدود 300 تومن؟:think:;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvinfx
خيلي ممنون از شما ...
من دنبال يه دور بين معمولي هستم كه اين قابليت رو بصورت حرفه اي انجام بده نه اينكه دوربين حرفه اي و بيشتر قيمتش مد نظرمه دوستان كسي مدلي سراغ داره در حدود 300 تومن؟:think:;
خيلي از دوربين هاي اولترا كامپكت سري IXUS كنن با قيمت حدود 200 تا 300 هزار تومان اين قابليت را دارند.
مثلا:
IXUS 75
IXUS 860
IXUS 950
IXUS 970
IXUS 980
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
خيلي از دوربين هاي اولترا كامپكت سري IXUS كنن با قيمت حدود 200 تا 300 هزار تومان اين قابليت را دارند.
مثلا:
IXUS 75
IXUS 860
IXUS 950
IXUS 970
IXUS 980
يكي 2 مدلشو ديدم ولي هيچ جاش ننوشته كه اين قابليت رو داره شما از كجا اين مدلارو يافتي؟ :think:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvinfx
يكي 2 مدلشو ديدم ولي هيچ جاش ننوشته كه اين قابليت رو داره شما از كجا اين مدلارو يافتي؟ :think:
در زير منوي Feature Search از منوي Buying Guide سايت Dpreview امكان Time Lapse Recording را سرچ كنيد تا تمام دوربين هاي داراي اين قابليت را برايتان ليست كند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvinfx
خيلي ممنون از شما ...
سلام
Canon- S3 IS هم این قابلیت را تحت عنوان Intervalometer در منویش داشت, از 2 تا 100 عکس, با فاصله زمانی از 1 دقیقه تا یک ساعت بین هر عکس , در تمام مدت هم لنز دوربین بیرون می ماند؛ ولی دوربین بعد از گرفتن هر عکس به حالت استندبای میرفت و باز موقع عکس بعدی فعال میشد.
احتمالا ً دوربینهای مشابه آن ( SX10 و SX20 و SX120 و ...) هم باید این را داشته باشند.
با سلام.
من هم یک روش قبلا دیده بودم، برای شما مینویسم. من تست نکرده ام اما قدیما که در موردش میخواندم نوشته بودند جواب میدهد.
البته خیلی جالبه. lol
مواد لازم!
یکی از دو مدل ماشین حساب(اگر اشتباه نکنم TI83 , TI79)
کابل 2.5
برنامه زیر:
دوربین!:biggrin:
طرز پخت!
کابل را بزنید و اجراش کنید!
اگر اشتباه نکنم، اینم متن برنامه:
: Input (“Seconds? “, A )
: (A*300)->A
: While 1
: For (H,1,A,1)
: End
: Send(A)
: End
:::yess:::
------------------------------------------------------------
این دیگه از اون روشها بود!!!:biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
احتمالا ً دوربینهای مشابه آن ( SX10 و SX20 و SX120 و ...) هم باید این را داشته باشند.
اين امكان در S1 IS و S2 IS و S3 IS بوده و متاسفانه از S5 IS حذف شده و در مدل هاي بعدي هم نيست !
خيلي مسخرن! :::angry:::
چرا اينا هيچكدوم عكس نميگيرن؟ يكي از بچها (دستش درد نكنه ) يه مقاله بهم معرفي كرد كه عكسايي كه با دوربين گرفته شده رو ميبرد توي فتوشاپ و فيلمش ميكرد! خوب! اين عكس گرفتن با كدوم دوربين ميشه؟ اينا همه عكساشونو فيلم ميكنن! اونم با رزوليشن 640x480
اين يكيش
Time Lapse (640 x 480 @ 0.5/1fps, playback @15fps)
ببينم من نميتونم يه هميچين دوربيني پيدا كنم؟ با اين سايز 3072 2304 ( حالا كمترم شد اشكال نداره ولي نه خيلي) عكس برام بگيره و برام بزاره توي يه پوشه توي خود دوربين. اونم هر نيم ثانيه تا مسلا 1 ساعت 1 بار ؟ :think:;
فكر كنم بايد برم خودم بسازمش! چيزي كه ما ميخايم نيست در جهانه
اينا مصل اين ميخام
http://www.akkasee.com/articles/12668/
چه دوربيني اين قابليت رو داره؟ ببخشيد بچها خيلي حساسيت نشون ميدما خيلي هم اذيتتون كردم شرمنده :::love2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arvinfx
دوست عزيز من متوجه نشدم كه ما در 18 پست قبلي پس راجع به چيز ديگري مگر بحث مي كرديم ؟ :mlaugh:
من حتي ليست دوربين هايي كه اين قابليت رو دارند و در رنج بودجه ي شما هستند رو هم گذاشتم ولي شما سوال رو از اول پرسيديد ؟ ياد ارتش و دستور "حركت از نو" افتادم :think:;