دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور میشه عکس هارو از چند نقطه به فاصله کمتر از یک کیلومتر به سیستم مرکزی ارسال کرد؟
Printable View
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور میشه عکس هارو از چند نقطه به فاصله کمتر از یک کیلومتر به سیستم مرکزی ارسال کرد؟
میشه منظورتون رو واضح تر بگید؟ برای چه کاری میخواید؟
فکر کنم منظورشون اینه عکس را که گرفتند بدون جابهجایی بتوان ریخت روی کامپیوتر.
اما یک کیلومتر خیلی زیاده. فکر نکنم حتی تجهیزات رسمی خود کانون بشتر از 40-50 متر جواب بده.
معمولا نهایت برد دستگاههای wifi که برای این منظور استفاده میشن با آنتن تقویت شده هم به ۵۰۰ متر نمیرسه
دوست عزيز چقدر در اين زمينه اطلاعات داريد من شديدا به اطلاعاتتون نياز دارم يه ايستگاه عكاسي تو يه پارك ميخوام راه اندازي كنم و چند عكاس تو قسمت هاي مختلف پارك كه بيشترين فاصله يك كيلومتره ميخوام همه عكس ها به سيستم اتليه منتقل شه امكان پذيره؟
ممنون ميشم اگر كسي ميتونه اطلاعاتي به من بده شماره تماسشو برام بذاره
فرستنده های بیسیم برای کنترل و ارسال عکس از دوربین به کامپیوتر به صورت wifi انجام میشه که بیشترین استفاده تو زمین فوتبال دوربین رو پشت دروازه قرار میدهند فرستنده نیکون ۲۵۰ متر تو فضای باز جواب میده با آنتن تقویت شده بیشتر هم جواب میده مدلهای کنون هم ۱۵۰ متر جواب میدهند
هزینه اش بستگی به کار شما داره
راه های ساده تراز دستگاه های گرون قیمت هم میشه انجام داد با هزینه های پایین تر!
خواستید بهم پیغام بدید
بله حتما ممنون ميشم اطلاعات ارزشمندتون رو در اختيارم بگذاريد ادرس ايميل من هم najafi.hamideh@yahoo.com
برای ارسال عکس از دوربین به جای دیگه میتونید از کارت های eye-fi استفاده کنید، البته قیمتشون رو تو ایران نمیدونم.
اگه بشه براشون repeater شبکه هم گذاشت (نمیدونم میشه یا نه) که دیگه از نظر فاصله هم مشکلی نیست و فقط باید به تعداد کافی repeater تهیه کنید که قیمتشون حدود ۴۰ هزار تومنه و البته باید تو موقعیت مناسب تو پارک نصب کنید و به برق هم دسترسی داشته باشید.
پ.ن: چک کنید که دوربینی که انتخاب می کنید eye fi رو پشتیبانی می کنه یا نه!؟
در مورد كارت هاي اى فاي ميشه برام بيشتر توضيح بديد از كجا ميشه تهيه كرد؟
برای این کار که میخواهید انجام بدید راه های گوناگون با کیفیت هزینه دردسر متفاوت موجوده حتی بعضی از این راه ها نیاز به مجوز داره
اگه صحبت ۳۰ متر ۱۰۰ متر بود ی چیزی از فرستنده کنون، نیکون ،ای فی کارت .... ۱ کیلومتر خیلی فرق میکنه نیاز به مودم بیسیم و تقویت کننده برای شبکه کردن هست
شما حتی میتونید به هر عکاس یک لب تاپ ارزون و یک مودم wimax بدید ۵۰۰ تومان میشه از شرکت wimax بخواهید به شما فضای مجازی بده با دستگاهها با هم شبکه کنه یا
حتی خودتون با اینترنت عکس ها رو به آتلیه ارسال کنید
از طریق اینترنت هزینه جانبی داره
شبکه پیچیده تر میشه
سرعت پائین تری داره
امنیت کم تری داره
اگه اینترنت قطع بشه؟؟!!
همون مموری WiFi و ریپیتر بهترین گزینه هستش.
من دوست داشتم راجع به تجربيات دوستان بشنوم كسي بيش از اين نميتونه كمكم كنه؟
سلام
با هزینه ناچیز مقدور نیست
باید سیستم مرکزی آتلیه شما به یک رادیو وایر لس مجهز باشه ( دید غیر مستقیم )
و حالا هر دستگاهی که اطلاعات اون رادیو رو داشته باشه با WIFI به اون متصل بشه.
حداقل هزینه این رادیو هم برای 54 مگابیت بالای 7 -8 میلیون تومانه
کسی تجربه استفاده از این کارت های وای فای رو داره؟ من برای داخل آتلیه نیاز دارم از این اتاق به اون اتاق که ادیت عکس ها تقریباً همزمان آغاز بشه. (برای عکاسی از محصول)
واقعاً بدرد خور هست یا نه؟ باید توی دید باشه؟ سرعتش قابل قبوله؟ خطا و انتقال ناقص هم داره؟
با چند نفر صحبت کردم راه حال های مختلف پیشنهاد شده که یکیش به نظرم عملی هست امتحان میکنم اگه جواب گرفتم بهتون اطلاع میدم.
شماره تماستون برام ارسال کنید.
من با تله کابین رامسر تماس گرفتم می خواستم با مسئول عکاسیشون صحبت کنم گفتن خانوم نجفی هستن شما همون خانوم نجفی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
ا
ساده ترين راه استفاده از اينترنت موبايل
wimax هم خوبه
ميتونيد شبکه هم درست کنيد اما فکر ميکنم برای شبکه های برد بالا به مجوز نياز داريد و با کار عکاسی بايد چند سال کار کنيد پول تجهيزات شبکه رو بتونيد در بياريد
يک سری از مدم های سری 802.11a تا 5000 متر کار ميکنه (3.7 ghz فکر نکنم ايران پيدا بشه)
میشه تعدادی اکسس پوینت رو با فاصله های معین از هم در طول مسیر قرار داد و اونا رو بر روی مود رپیتر قرار داد تا به این ترتیب برد رو افزایش داد با این روش هر اکسس پوینت اطلاعات رو از مبدا می گیره و دوباره پخش میکنه برای اکسس پوینت بعدی تا به مقصد برسه مثل دست به دست کردن هست
من این کار رو برای انتقال اطلاعات از طبقه سوم به طبقه اول استفاده کردم و جواب داد.ولی به نظر من قبل از اینکه بخواید به فکر خرید تجهیزات باشید با یک متخصص شبکه صحبت کنید و این کاری که گفتم رو هم با چند تا مودم تست کنید.
درود
کاربر گرامی Viper اشاره کردند!
این کار برای فواصل زیاد صرفا با استفاده از آنتن های نقطه به نقطه یا Point to Point ممکنه!
اگر مثلا قصد دارید با Wi-fi دوربین مستقیما این کار را انجام دهید که اصلا قیدش را بزنید! مگر اینکه مکان های مطمئنی داشته باشید و شبکه ای بر مبنای Wi-fi و بصورت mesh با همان Access point ایجاد کنید که این هم هزینه بسیار بالایی براتون خواهد داشت!
در حوزه ماژول های wi-fi که برای کابرد خانگی هستند قوی تر از کارت Awus36h شرکت آلفا نداریم که از چیپ Realtek بهره برده و قابلیت اتصال به آنتن 10db را هم داره!
ولی در فواصل بالا افت کیفیت سیگنال خواهیم داشت که البته نه فقط بخاطر ضعف سیگنال! بلکه بدلیل وجود عوامل ایجاد نویز در محیط!
مثلا می توانید روی بستر 802.11b تعدادی Station ایجاد کنید که افراد متقاضی استفاده در نزدیکی این ایستگاه ها باشند و از طریق این ایستگاه ها اقدام به ارسال تصاویر کنند.
البته چیزی که شاید بیشتر از راه اندازی یک شبکه بی سیم نگران کننده خواهد بود، امنیت بستر بی سیمه که شخصا ترجیح می دهم برای حفظ محرمانگی هم که شده چنین اقدامی را انجام ندهم
شاید به قول دوستان بهترین پیشنهاد استفاده از 3G و یا Wimax باشه و برای سهولت دسترسی به تصاویر هم استفاده از بستر هایی مثل SharePoint و یا Cloud Storage ها که این موارد هم مشکل نیاز به یک رایانه مجزا را دارند.
ارادتمند
https://www.ubnt.com/
از محصولات اين شرکت ميتونيد استفاده کنيد هم برد بالايی دارند هم قيمتشون مناسبه