راهنمايي جهت تميز كردن سنسور دوربين
با سلام خدمت اساتيد
براي تميز كردن سنسور دوربين 20d از چه نوع ماده اي مي توان استفاده كرد ؟
آيا مي توان از پارچه هاي مخصوص پاك كردن لنز استفاده كرد و در اثر اين كار خش بر روي سنسور نمي افتد ؟
با سپاس پيشاپيش
پاسخ: راهنمايي جهت تميز كردن سنسور دوربين
دوست عزیز...قبلا در مورد تمیز کردن سنسور صحبتهایی شده بود.....اما کمی توضیح دادن دوباره بد نیست...
برای تمیز کردن سنسور...(هر دوربینی...نوع برند اصلا مهم نیست)....حتما نیازی نیست از پاک کننده چربی استفاده کنیم....
اول در مورد خود ماده میگم:
این محلول قطعا باید خیلی خیلی خالص باشه تا بعد از کشیده شدن به سطح سنسور اثری به جا نگذاره...
و اینکه اثر مخربی بر روی فیلتر پایین گذر و لایه های روی آن (کوتینگ ها) نگذاره....
در واقع بهترین ماده برای اینکار همان متانول آزمایشگاهیی است که با فرمول CH3OH شناخته میشود.....
99 درصد مواقع تمام چربی ها و کثیفی هایی که به هر دلیل بر سطح سنسور نشسته است با متانول از بین میرود.
اما همیشه نیاز به استفاده از متانول نیست...چون همیشه سطح سنسور ما چرب و یا کثیف نیست...
برای پاک کردن غبار از سطح سنسور .... از Blower یا دمنده ها قوی استفاده کنید ....
اما با این کار فقط سنسور را به طور موقت تمیز میشود.... و دوباره این ذرات بر روی سنسور خواهد نشست...
راه دیگر استفاده از پاروی مخصوص این کار است....بر روی این پارو یک کاغذ مخصوص وجود دارد.
عرض این پارو برابر با عرض سنسور است ....
اگر این کاغذ به متانول آغشته شود ، گرد و خاک را در خود جذب میکند و از روی سنسور بر میدارد....
در مجموع راه های متعددی برای این کار وجود دارد...
من شخصا برای سر جاروی برقی یک تبدیل درست کرده ام و به آن تبدیل یک شیلنگ سروم وصل کرده ام که به وسیله آن تمام قسمتهای داخلی جعبه آیینه را تمییر میکنم...
شما هم اگر برای تمیز کردن سنسور سرچی در اینترنت انجام دهید به مطالب مناسبی پیدا میکنید.....
در همین سایت هم مطالب خوبی عنوان شده است که خواندن آن خالی از لطف نیست....
ببخشید جناب قدیری یه سوال دارم:هوایی که از جاروبرقی بیرون میاد الکتریسیته ساکن نداره؟
ممنون
سلام جناب قدیری
از توضیحات شما طبق معمول استفاده کردم.
سوالی داشتم که نمیدانستم کجا بایستی آنرا مطرح کنم ؛ در واقع یک خواهش ؛ که محبت بفرمایید در باره عکس
بسیار زیبایتان پشت مجله عکاسی حرفه ای توضیحات بیشتری بدهید مانند نوع لنز و ساعت عکاسی و کراپ و
پردازشهای ثانویه وفرمت عکس و نرم افزارهای مورد استفاده ... هر توضیح دیگری که ضروری میدانید برای
علاقه مندان به آموختن .
با تشکر