سلام
عمر يك دوربين ديجيتال مثل سوني w5چقدر است يعني در شرايط استفاده مناسب چند عكس مي توان گرفت .
آيا ممكن است مثلا فلاش آن بعد از مدتي خراب شده و خود دوربين سالم بماند؟
Printable View
سلام
عمر يك دوربين ديجيتال مثل سوني w5چقدر است يعني در شرايط استفاده مناسب چند عكس مي توان گرفت .
آيا ممكن است مثلا فلاش آن بعد از مدتي خراب شده و خود دوربين سالم بماند؟
سلام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط heidary_sh
من تا حالا دوربین نسوزوندم! ولی کاملا بستگی به استفادتون داره. اگه دائما مثلا از آفتاب عکس بگیرین (یکی به خودم بگه!) و یا تو محیطهای پر گردو خاک یا مرطوب از دوربین استفاده کنین و احیانا زیاد اینور اونور پرتش کنین! احتمالا عمر زیادی نخواهد داشت. ولی فکر نمیکنم بشه مشخص کرد که عمر مفیدش به اندازه چند تا عکس هست. اگه خوب ازش مراقبت کنین بعیده به این زودیها چیزیش بشه. من خودم یه دوربین قدیمی ساده داشتم که همه جور بلائی سرش آوردم بعد 4 سال هنوز داره درست و حسابی کار میکنه!
فلاش هم مثل هر قطه دیگه ای ممکنه خراب بشه ولی احتمال خرابیش کمه.
فکر نمیکنم تعداد شاتهای این نوع دوربینهای کامپکت را جایی نوشته باشه.
اما مثلا تعداد شاتهای بعضی دوربینهای Slr را دیدم که مینویسند. زیرا آن ها را با بدنه حرفه ای میسازند که عکسهای بیشتری بگیرند.
ولی اگر شاید جایی بگردید تعداد شاتهای این دوربنهای معمولی کامپکت را هم در شرایط معمولی نوشته باشند.
تازه اونی رو هم که نوی مشخصات دوربینهای اس ال آر می نویسند تعداد کارکرد استاندارد شاتر هست که اگر خراب بشه میشه اونو عوض کرد و باز دوربین بدون مشکل کار میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط a80300d
ba in tozihat eshgh ast f55 filmiye khodam :)
مگه چندهزارتا شات گرفتین؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tazekar
کلا فکر نمی کنم که عمر شاترش مثلا از 350دی بیشتر باشه.
دوستان سعی کنن زود جوگیر نشن لطفا.
در مورد کامپکتها هم دوربینهایی از نسل اول(640*480) هنوز در حال کار هستند. زیاد خودشو ناراحت نکن.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط a80300d
ممكنه نمونه هايي رو هم ذكر كنيد؟
مثلا میگن شاتر دوربین های حرفه ای Dslr رو کارخانه 150 هزار شلیک گارانتی کرده... اینجا اصولا بحث خرابی و هزینه هم نیست! بحث اینه که یک عکاس حرفه ای باید به دوربینش اطمینان داشته باشه.... کارخانه تضمین میکنه که اگر دوربین شما 100 هزارشات زده... هنگام دستگیری صدام حسین! شاتر دوربین خراب نشه! شاتر ممکنه 500 هزار شات هم بزنه ولی بعد از 150 هزار شات اطمینانی بهش نیست...
این رقم در دوربین های کوچک تر بسیار کمتر است.... چیزی بین 40 تا 80 هزار ...
(که باز تاکید میکنم دلیل نمیشه که بعد از این تعداد حتما شاتر خراب بشه...!)
اما تازه کار جان
هر وقت با F55 خودتون 40 هزار فریم عکس گرفتین.. یعنی چیزی حدود 1200 حلقه ! اون موقع تشریف بیارین اینجا و پز دوربینتون رو بدین!
دنبال تاپیکهای قدیمی گشتم تا تاپیک جدیدی برای این موضوع باز نکنم که به این تاپیک برخورد کردم.
فکر میکنم یکی از اولین سوالات کسی که یک دوربین را میخرد این است که عمر شاتر دوربین من چقدر است.
سایت زیر اطلاعات جالبی را راجع به عمر شاتر و یا امید به زندگی :::big grin::: دوربینهای مختلف گذاشته که خالی از لطف نیست.
http://www.olegkikin.com/shutterlife/
با سلام
در سايت معرفي شده اخير توسط آقاي غفاري شما نوع دوربين خودتون رو انتخاب مي كنيد و تعداد شاتري كه زده رو وارد مي كنيد و اينكه هنوز دوربين كار مي كند يانه.
بسيار جالب بود كه دوربين هائي با تعداد شاتر بالاي چند صد هزار و گاها بالاي يك ميليون هنوز داشتند كار مي كردند
با گردشي در سايت فوق به نظر مي رسد اگر دوربين شما 5000 شاتر زده احتمالا حالا حالا ها دچار مشكل نخواهد شد.
باتشكر
راستش بنظرم این اعداد منطقی نیست. بعضی از دوربین ها با توجه به سال ساخت و عددی که ذکر شده پشت سرهم شبانه روز باید هر دقیقه 7 شات بزنید آنهم هر روز تا همین تاریخ پست من:eek:
(واسه همین نتیجه نهایی مخدوش میشه)
مگه میشه همچین چیزی دیگه این خبرنگار ورزشی بودن هم حدی داره:biggrin: آخه یک نفر چقدر میتونه فوتو ژورنالیست باشه. خبرنگاری تا کی..............
احتمالا واسه همین مورد دوستمون گفته جالبه..... نمی دونم شاید من دارم اشتباه استنباط میکنم
پ.ن خیلی موارد در هنگام پست زدن در هر تاپیک بابت یک موضوعی سردرگم میشوم.... بعضی مواقع میمونم دوستان رو به چه نامی خطاب کنم که جسارت نشه رسم بر اینست در فاروم ها یوزرها به نام کاربری شناخته میشوند بعضی موارد اگر به نام کوچک صدا کنیم ممکن است جسارت باشد به فامیل هم بسیاری موارد بر حسب عادت شخصی یادمان میرود اینجا اگر خطاب اسم کلمه دوستمان شد جسارتی تلقی نگردد. بنده بر حسب عادت در محیط کار افراد را بنام کوچک صدا میزنم اگر هر کدام از دوستان موردی در این زمینه از من دیدند که جسارتی شد در پیام خصوصی یاد آوری کنند ممنون
جناب قشقایی عزیز دقیقه ای 7 تا شاتر میشود شبانه روزی 10000 و ماهی 300000 و فکر نکنم هیچ کدام از این اعداد با توجه به تاریخ تولید دوربینها چنین رقمی را نشان بدهند.:confused:
در مورد نامیدن دوستان باید عرض کنم بنده از طرف همه به شما قول میدهم هیچ کس با نامیده شدن به اسم کوچک یا نام خانوادگی مشکلی ندارد.
علیرضا جان فرضا یک نمونه (دیشب چک کردم در همین دوربین اعداد بالای میلیون زیاد بود) در یک صفحه 8,388,607 قید شده که با احتساب تاریخ تولید دوربین در سال 2007 ( 40d)
فکر کنم (20-Aug-2007) بود ولی حتا اگر اول سال 2007 هم بگیریم تا الان با حساب سر انگشتی 500 روز میشود به قراری هر دقیقه 11 شات پیاپی تا الان..........
شاید من اشتباه برداشت کردم
راستش الان که با دقت بیشتری نگاه کردم مخصوصا در مورد 40دی دیدم اعداد چرند هم زیاد وارد شده.
به هر حال با در نظر گفتن درصدی bias شاید بشود به بعضی ارقام اعتماد کرد.
ملاحظه کنید.
40D shutter life
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/75c1ca23a6.jpg
با سلام
جناب قشقائي از دقت نظر شما در نوشتن مطالب و بخصوص پي نوشت مربوطه ممنونم واقعا شما حافظه خوبي هم داريد. من هم اطمينان مي دهم كسي لااقل از شما هيچ وقت ناراحت نمي شود بخصوص با لحن مودبانه اي كه هميشه داريد و كوچكترين جزئيات را در نظر داريد.
در مورد اعداد پيشنهاد مي كنم بيشتر ميانگين ها و اعدادي كه بيشتر تكرار پذير بوده است در نظر گرفته شود به هر حال گاها شيطنت و دروغگوئي در بين غير ايراني ها هم ممكن است ديده شود و شايد هم دست مراجعين ايراني قبلا به اين سايت هم رسيده است.(شوخي)
با تشكر
سلام دوستان
این لینکی که آقای غفاری معرفی کردن خیلی جالب بود. ولی اعداد خیلی ضد و نقیض هست.
بعنوان مثال برای d40 ارقامی مثل 1 و 5000 هم ذکر کردن که شاتر دوربین از کار افتاده!!! :eek:
و حتی ارقامی مثل 8,388,607 هم ذکر شده!!!!! که مشخصه خیلی از این ارقام سرکاری هستن.
اگه دوستان فروم هم تجربیاتشون رو بگن فکر کنم بهتر از این اعداد میشه نتیجه گیری کرد.
حالا که بحث شاتر هست یه سوال دارم.
تا اونجایی که من میدونم و قبلا هم در فروم سوال کردم ، دوربینهای slr like شاتر الکترونیکی دارن و طول عمرشون بستگی به عمر سنسور داره و ......
در دفترچه دوربین من نوشته که نوع شاتر الکترونیکی و مکانیکی هست!!! حتی برای امتحان وقتی صدای شاتر دوربین رو از داخل منوها قطع میکنم. بازم موقع شات زدن حرکت یک قطعه مکانیکی و صدای کم شاتر و لرزش خفیفش رو در دستام حس میکنم.
در بقیه دوربینهای لایک و کامپکت هم اینجوری هست؟؟؟؟
و یک سوال دیگه که امیدوارم به جنگ همیشگی کانن و نیکون تبدیل نشه. طول عمر شاتر در دوربینهای entry level در این دو برند چقدر با هم تفاوت داره؟؟؟؟ بعنوان مثال طول عمر شاتر d40x بیشتره یا 400d ؟؟؟؟؟؟