دلیل وجود نقاط ثابت رنگی در عکسها؟
با سلام.
به تازگی در عکسهایم ( Canon A85 ) متوجه وجود چندین نقطه کوچک قرمز، سفید و آبی در جای ثابت شده ام. این نقاط در حالت زوم یا در رنگ مشکی، مشخص تر هستند. در صورت امکان می خواهم بدانم دلیل این مسئله چیست و برای رفعشان چه باید کرد؟
ضمن اینکه فروم و سایت را برای پیدا کردن جواب فراوان گشته ام!! اگر جایی در این مورد قبلا توضیحی داده شده ، لطفا آدرسش را بنویسید.
با احترام و تشکر.
پاسخ: دلیل وجود نقاط ثابت رنگی در عکسها؟
من گمان می کنم که اگر همان طوری که گفتید این نقاط در جایی ثابت هستند، ممکن است لکه هایی روی لنز دوربین باشند. شاید باید لنز را تمیز کنید!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fghazvini
با سلام.
به تازگی در عکسهایم ( Canon A85 ) متوجه وجود چندین نقطه کوچک قرمز، سفید و آبی در جای ثابت شده ام. این نقاط در حالت زوم یا در رنگ مشکی، مشخص تر هستند. در صورت امکان می خواهم بدانم دلیل این مسئله چیست و برای رفعشان چه باید کرد؟
ضمن اینکه فروم و سایت را برای پیدا کردن جواب فراوان گشته ام!! اگر جایی در این مورد قبلا توضیحی داده شده ، لطفا آدرسش را بنویسید.
با احترام و تشکر.
لطفا دقیقتر توضیح دهید اگر ممکن است عکسی ضمیمه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hali
من گمان می کنم که اگر همان طوری که گفتید این نقاط در جایی ثابت هستند، ممکن است لکه هایی روی لنز دوربین باشند. شاید باید لنز را تمیز کنید!!!
از توجهتون ممنونم. لنز رو پاک کرده ام. اثری نداشته.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roovigital
لطفا دقیقتر توضیح دهید اگر ممکن است عکسی ضمیمه کنید
در عکس، یه نقطه ابی سمت چپ شعله شمع هست. اون بزرگترین و قابل مشاهده ترین نقطه هست. بجز اون چند تایی دیگه هم هستند که براحتی دیده نمی شوند. ( البته در این عکس نیستند. چون اون قسمتها کراپ شده.)
با تشکر.
http://ghazvini-photos.persiangig.com/IMG_3736.jpg
چیزی مثل خال در جای نامناسب! است!
چیزی به نام پیکسل سوخته!
البته با فتوشاپ به سادگی رتوش میشود..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash
چیزی مثل خال در جای نامناسب! است!
چیزی به نام پیکسل سوخته!
البته با فتوشاپ به سادگی رتوش میشود..
خیلی ممنونم از جواب. ولی یعنی اصلا راهی اساسی تر از ادیت با فوتوشاپ نداره؟ چرا اینطوری شده؟ گارانتی می تونه اثری داشته باشه؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fghazvini
خیلی ممنونم از جواب. ولی یعنی اصلا راهی اساسی تر از ادیت با فوتوشاپ نداره؟ چرا اینطوری شده؟ گارانتی می تونه اثری داشته باشه؟!!
اگر واقعا مشکل از سنسور باشه که با گارانتی هم غیر از وقت تلف کنی چیز دیگری نیست به همون دلیل همیشه حق با فروشنده است!!
بهترین راه همونی که آرش خان گفتند.
یک امتحان بکنید به این صورت که میگم:
جلوی لنز رو کاملا ببندید به طوری که مطمئن باشید نور رد نمی شه.حالا زمان رو روی حداکثر ممکن بذارید(فکر کنم 30 ثانیه است) و با Iso های مختلف این آزمایش رو تکرار کنید.تا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maf.ir
یک امتحان بکنید به این صورت که میگم:
جلوی لنز رو کاملا ببندید به طوری که مطمئن باشید نور رد نمی شه.حالا زمان رو روی حداکثر ممکن بذارید(فکر کنم 30 ثانیه است) و با Iso های مختلف این آزمایش رو تکرار کنید.تا ...
خیلی ممنونم. این کار رو حتما انجام می دم. ولی خیلی کنجکاو شدم دلیلش رو بدونم. این کار برای چه؟ چه اثری داره؟ و کلا مکانیزمش چیه؟ و اخرش چی میشه؟!!!
منتظر جواب هستم.
با احترام.
نقل قول:
خیلی ممنونم. این کار رو حتما انجام می دم. ولی خیلی کنجکاو شدم دلیلش رو بدونم. این کار برای چه؟ چه اثری داره؟ و کلا مکانیزمش چیه؟ و اخرش چی میشه؟!!!
منتظر جواب هستم.
با احترام.
پيکسل هاي داغ
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007201.php
انجام دادید؟
اگر انجام بدید به چیز های بسیار جالبی می رسید.لطفا عکس هاش رو نگه دارید.
مقاله رو خوندم. خیلی مفید بود. از توجه و لینک ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maf.ir
انجام دادید؟
اگر انجام بدید به چیز های بسیار جالبی می رسید.لطفا عکس هاش رو نگه دارید.
بله. اینکار رو انجام دادم. با ایزو 100 چیزی دیده نمیشه. با ایزو 200 نقاطی مشخص هستند. و تعداد این نقاط در ایزو 400 خیلی بیشتره. همون نقاط آشنای من هم همچنان بودند! منظور شما هم همون پیکسلهای داغ بود که آقای مظهری لینک مربوطه به اون رو گذاشتند؟ پس این طبیعیه و لازم نیست دوربین مداوا! بشه؟!
با احترام و تشکر.
من اون مقاله رو متاسفانه ندیده بودم.در عین حال منظورم اون و چیزهای دیگری بود .خودم دارم آزمایش می کنم فکر می کنم اگر تمام بشه و نتایج رو بزارم بهتر باشه تا پراکنده صحبت بکنیم.
بله کار خاصی نمیشه کرد. و البته پیکسل سوخته نیستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maf.ir
من اون مقاله رو متاسفانه ندیده بودم.در عین حال منظورم اون و چیزهای دیگری بود .خودم دارم آزمایش می کنم فکر می کنم اگر تمام بشه و نتایج رو بزارم بهتر باشه تا پراکنده صحبت بکنیم.
بسیار خوب. منتظر می مانم. لطفا اگر جایی در این مورد چیزی نوشتین، اطلاع بدین.