بحث در مورد اصطلاحات دنياي ديجيتال
دوستان عزير سلام
در هنگام مطالعه خصوصيات مربوط به دوربينهاي ديجيتال به اصطلاحاتي بر ميخوريم كه فهم ودرك آنها براي ما آماتور ها سخت ميباشد در اينجا ميخواهم به كمك شما دوستان محترم بخشي را ايجاد كنيم كه در آنجا اصطلاحات مربوط را به صورت كاملا روان بررسي كنيم . از دوستاني كه توانائي اين كار را دارند خواهشمندم كه در پربار بودن اين بخش ما را ياري كنند.
يا علي
پاسخ: بحث در مورد اصطلاحات دنياي ديجيتال
با تشكر از شما صفحه مورد نظر رو قبلا ديده بودم صفحه خيلي جالبي است و اطلاعات خيلي مفيدي در اونجا موجود است . ولي در مورد اصطلاحي كه من ذكر كرده هيچ اطلاعاتي در انجا موجود نيست .
با تشكر
البته آقاي سمندري براي پيدا كردن اين لينك جهت يافتن مطلب مورد نظرشان Auto focus type زحمت گشتن فهرست را نكشيده اند. احتمالاً منظورشان از "كاملاً روان" اين بوده كه اين كارهاي سخت را به دوستان واگذار نكنيم و برايشان انجام دهيم.
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007336.php
توضيح در مورد Flash guide no
با تشكر از عزيزان
چه كنيم ديگه كمي تحمل كنيد ما هم مثل شماها حرفه اي ميشيم آخه ما تازه وارديم ضمنا عنوان موجود در صفحه مقالات به شكلي نبود كه متوجه بشم در مورد سوال من در آنجا مطلبي است اگر متوجه ميشدم مطمئنا مزاحم نميشدم
حال در صورت امكان در مورد Flash guide no توضيحي بدهيد
باتشكر فراوان
پاسخ: توضيح در مورد Flash guide no
Flash Guide No به برد نوری فلاش گفته می شود و عددی که ذکر می شود به متر یا فوت، فاصله حداکثری است که نور فلاش برای عکاسی قابل استفاده می باشد.
پاسخ: توضيح در مورد Flash guide no
با اجازه آقاي شهبازي مطلب فوق را بصورت ذيل تشريح كنيم مفيد تر خواهد بود
همانطوريكه آقاي شهبازي فرمودند ماكزيمم قدرت يك فلاش براي عمسبرداري با ISO 100 بصورت ذيل بيان ميشود:
Guide Number = اندازه ديافراگم x فاصله سوژه از دوربين
اگر حاصلضرب فوق از ماكزيمم GN فلاشمان بيشتر باشد فلاش براي عكسبرداري موثر نخواهد بود
دمتون گرم خيلي عالي بود
كم كم دارم به سايت اميد وار ميشم واقعا ازتون ممنونم