گام به گام به سمت عکاسی حرفه ای
سلام:
جناب حیرتی ممنون از توضیحات بسیار کاملتون.من بازم سوال دارم شما فرمودید که دوربین رو تست کنم در حالت واید وتله و در حالت زوم بین واید و تله..اما نفرمودید که من در این هنگام از کجا پی به ایراد دوربین ببرم یعنی چه مشخصهای نشان ناسالم بودن یا سالم بودن این موارد است و همینطور در حالتهای مختلف فلاش.
در مورد خرید رم به چه نکاتی دقت کنم؟در ضمن چه مارکی بگیرم؟ ممنون میشم پاسخم رو گر چه میدونم باعث زحمتتونه لطف کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yousefmon
شيوا خانم! با سلام مجدد،
1- در اين حركات نبايد گير در دوربين يا اشكالي در تصوير LCD و عكس باشد.
2- من نشنيده و نديدهام كه فروش اسكار كارت نامرغوب داشته باشد.
دوباره سلام و شب بخیر:
شرمنده من خیلی سوال میکنم :( یه سوال دیگه اینکه اشکالات عکس در حالت تله و واید منظورتون اینه که تار نباشه ؟ فقط از نظر وضوح؟ یا موارد دیگه ای هم هست:confused:
یه سوال دیگه فلاش این دوربین سر خوده و امکان اضافه کردن فلاش نداره از این لحاض در تصاویر ایجاد چشم قرمز نمی کنه؟و سوال دیگه اینکه میشه این دوربین راحت حمل ونقل بشه و همیشه در کنار ادم باشه ؟یعنی دم دستی باشه؟و سوال اخر اینکه اگر من بخوام دوربین رو خودم تنظیم کنم و از خودم عکس بگیرم به چه صورته؟؟و سوال دیگه به این دوربین نمی شه لنز اضافه کرد؟؟؟
پاسخ: گام به گام به سمت عکاسی حرفه ای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shivaaa
یه سوال دیگه فلاش این دوربین سر خوده و امکان اضافه کردن فلاش نداره از این لحاض در تصاویر ایجاد چشم قرمز نمی کنه؟و سوال دیگه اینکه میشه این دوربین راحت حمل ونقل بشه و همیشه در کنار ادم باشه ؟یعنی دم دستی باشه؟و سوال اخر اینکه اگر من بخوام دوربین رو خودم تنظیم کنم و از خودم عکس بگیرم به چه صورته؟؟و سوال دیگه به این دوربین نمی شه لنز اضافه کرد؟؟؟
قرمز شدن شدن ربطی به فلاش خود دوربین یا فلاش اضافه نداره در تنظیمات فلاش ، مد Red eye reduction رو انتخاب خواهید کرد و از این مشکل جلوگیری میکنید.
در مورد حمل و نقل هم زیاد نباید مشکلی باشه اونم دیگه بستگی به خودتون داره ، چقدر همراه بودن دوربین براتون اهمیت داره.
نقل قول:
4 عدد (2 جفت) باتري C.F.L 2500mAh : به مبلغ 7،000 تومان
به نظر من حالا که اینقدر هزینه کردید از باطریهای 2600 خود سونی(اصلی) که خیلی با کیفیت هستند و دچار افت شدید و ناگهانی هم نمیشند استفاده کنید تفاوتش در نهایت فکر کنم یکی دو تومن بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shivaaa
سلام ...
دوربینهای سری SxIS کانن امکان اضافه کردن فلاش ندارن، ولی همونطور که جناب عبدالهی گفتن قرمزی چشم به خاطر سروخود بودن فلاش نیست. حمل و نقل این دوربین نسبت به دوربینهای SLR خیلی راحت تره ئلی مسلما مثل دوربینهای کامپکت کوچیکی که تو جیب جا میشن نیست. و در نهایت برای عکس گرفتن از خودتون باید دوربین رو روی پایه بزارین، تنظیمات رو انجام بدین، دوربین رو رو تایمر بزارین، مونیتور رو بچرخونین و بعد جلوی دوربین بشینین و از تو مونیتور که به سمت جودتون چرخوندین کادر رو ببینید.
به این دوربین کنورتورهای واید و تله میشه اضافه کرد، ولی مثل دوربینهای SLR نیست که کلا بتونین لنزش رو تعویض کنید. ولی با توجه به محدوده تله تا واید 36-432 فکر نمی کنم نیاز به اضافه کردن کنورتور هم داشته باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arax30th
سلام ...
دوربینهای سری SxIS کانن امکان اضافه کردن فلاش ندارن، ولی همونطور که جناب عبدالهی گفتن قرمزی چشم به خاطر سروخود بودن فلاش نیست. حمل و نقل این دوربین نسبت به دوربینهای SLR خیلی راحت تره ئلی مسلما مثل دوربینهای کامپکت کوچیکی که تو جیب جا میشن نیست. و در نهایت برای عکس گرفتن از خودتون باید دوربین رو روی پایه بزارین، تنظیمات رو انجام بدین، دوربین رو رو تایمر بزارین، مونیتور رو بچرخونین و بعد جلوی دوربین بشینین و از تو مونیتور که به سمت جودتون چرخوندین کادر رو ببینید.
به این دوربین کنورتورهای واید و تله میشه اضافه کرد، ولی مثل دوربینهای SLR نیست که کلا بتونین لنزش رو تعویض کنید. ولی با توجه به محدوده تله تا واید 36-432 فکر نمی کنم نیاز به اضافه کردن کنورتور هم داشته باشید.
سلام:
با تشکر.پس چه عاملی باعث چشم قرمز میشه؟و ایا این دوربینهای دیجیتال هم iso دارن؟و در ضمن دامنه قدرت فلاشاین دوربین چقدر است؟و منظور از زوم اپتیکال و دیجیتال چیه؟؟؟