فکر می کنید چه اتفاقی می افتاد اگر ...
سلام
واقعن فکر می کنید چه اتفاقی می افتاد اگر :
موسسه ایزو اعلام می کرد که از سال آینده باید همه ی دوربین های Slr از ماونت لنز استاندارد و مشترک استفاده کنند ؟
به نظر من :
1- کمپانی کنن به غیر از چند بدنه ی بالایی خودش خط تولید بدنه اش رو متوقف می کرد و روی ساخت لنز های برتر فوکوس می کرد.
2- کمپای نیکن برعکس به جز تعدادی از لنز های برترش خط تولید لنز هاشو متوقف می کرد و بدنه های بیشتری روانه بازار می کرد.
3- قیمت سهام کمپانی های سیگما و تامرون و هویا صعود می کرد و نون این کمپانی ها توی روغن می افتاد.
4- سایر کمپانی ها کم و بیش فعالیتشون رو روی ساخت لنز متمرکز می کردند ویکی دوتا بدنه بیشتر تولید نمی کردند.
5- وضع ماها قطعن بهتر از این چیزی که الان هست می شد و قیمت لنز ها منطقی تر می شد. ای کاش یه روزی چنین آرزویی محقق می شد.
پاسخ: فکر می کنید چه اتفاقی می افتاد اگر ...
سلام
به نظر من نیکون و کنون در یک اقدام هماهنگ به ایزو میگفتند: سنن!!! و بعد پارس خزر و صاایران هم وارد این عرصه میشدند!! :confused: :confused: :biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
به نظر من نیکون و کنون در یک اقدام هماهنگ به ایزو میگفتند: سنن!!! و بعد پارس خزر و صاایران هم وارد این عرصه میشدند!! :confused: :confused: :biggrin:
مشهدی جان اول اینکه فرض محال که محال نیست. در ثانی در مثل مناقشه نیست.
منظور من صرفن نوشتن یک تاپیک همین جوری (از سر تفنن و بیکاری) نبود. این موضوع و موضوع ادغام یا ورشکستگی اجتناب ناپذیر کمپانی های دوربین ساز سال ها است که ذهن منو مشغول کرده و همون طوری که دیدیم یکیشون مدتیه که اتفاق افتاده ( اول ادغام کونیکا و مینولتا بعد خریده شدن توسط سونی) به نظر من به زودی کمپانی هایی مثل ریکو و کانتکس (یاشیکا) و کاسیو و کیوسرا و خیلی های دیگه هم به سرنوشت اونا دچار می شن.
حالا می خواستم از نظرات سایر دوستان هم در این زمینه ها مطلع بشم.
من فکر می کنم که مالک نیکون شرکت فوجی فیلم است و به همین دلیل پایه هایشان به هم میخورد . یعنی آدرسی که روی جعبه دوربین نیکونم نوشته شرکت فوجی فیلم است.
ولی از آنجا که شرکت کانون و فوجی فیلم هر دو شرکتهای بسیار معظمی هستند احتمال خریده شدن توسط دیگری
وجود ندارد و ضمنا وجود یک برند خاص مشترک جلوی پیشرفت و رقابت را میگیرد.
حال اگر شرکتی پیدا شود که تبدیل کامل لنزهای کنون و نیکون را بتواند ارائه کند (بطوریکه اتو فوکوس و غیره هم کار کند)
کاری است کارستان.
که البته بسیار هم بعید است امکان پذیر باشد. به قول معروف نمیشه ... ولی اگه بشه چی میشه !
فرهاد عزيز...
مينولتا توسط كونيكا خريده شد... بعد هم توسط سوني...
اما دهنه مينولتا چي شد؟
سر جاش هست...
اما كانتكس كه تموم شد رفت...
الان براي نيكون و سوني(بخوانيد دهنه مينولتا) لنز ميزنه...
حالا ميتوانيم فكر كنيم ورشكستگي كانتكس باعث شده كه زايس براي نيكون و سوني لنز بزنه؟ ميشه اين تصور رو داشت.
اما توجهي به فرمت four third بكنيد... همون چيزيه كه حرفش رو ميزنيد...
سيگما، پاناسونيك، المپوس، لايكا و حتي شركاي ديگري هم وجود دارن مثل فوجي كه فعلا خبري ازشون نيست....
به هر حال استانداردي وجود داره كه به گمان من در آينده پيشرفت قابل ملاحظه*اي خواهد كرد....
امكانات فوق*العاده*اي هم داره...
در صورتي كه لنزهاي خوب و بدنه*هاي حرفه*اي تري براي اين استاندارد توليد بشه... ميشه خيلي عكاسهاي حرفه*اي رو در اين كلاس ديد...
اما اينكه نيكون و كانون و سوني از يه دهنه لنز استفاده كنن به نظر من دور از ذهن هست... بنا به دلايل بسيار زياد...
اما در مورد نيكون...
نيكون يكي از شركتهاي كوچك كمپاني معظم ميتسوبيشي است! نه فوجي...
اقاي برهاني، آن كلمه فوجي كه ديده ايد در واقع اشاره اي است به نام خياباني در توكيو كه شركت نيكون در آنجا واقع است!
ممنونم از راهنماییتون
هم راجع به میتسوبیشی و هم راجع به فوجی !
من اگر اشتباه نکنم در یکی از لینکها که دوستان داده بودند در مورد سونی مثل اینکه لنزهای حرفه ای برای برندهای مختلف خواهد زد مثل سیگما