معني اصطلاحات فني در عكاسي
سلام
براي يادگيري هر علم يا هنري قطعا درك مفاهيم كلمات و اصطلاحات تاثير بي چون وچرائي دارد . با توجه به اينكه عكاسي و ديجيتال مملو از چنين اصطلاحاتي است و از طرفي چنين تاپيكي تو فروم نديدم راه انداختنش ميتونه مفيد باشه .قطعا براي كسي كه تازه ميخواد وارد عكاسي بشه درك ساده ترين كلمات از قبيل كراپ و... تا كلمات مشكل تري از قبيل ويگنتينگ يا ca ميتونه مشكل ساز و غلط انداز باشه لذا از دوستان و اساتيد محترم تقاضا دارم در پاسخ گوئي به اين قبيل معاني همكاري كنند .
پاسخ: معني اصطلاحات فني در عكاسي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir33000
سلام
براي يادگيري هر علم يا هنري قطعا درك مفاهيم كلمات و اصطلاحات تاثير بي چون وچرائي دارد . با توجه به اينكه عكاسي و ديجيتال مملو از چنين اصطلاحاتي است و از طرفي چنين تاپيكي تو فروم نديدم راه انداختنش ميتونه مفيد باشه .قطعا براي كسي كه تازه ميخواد وارد عكاسي بشه درك ساده ترين كلمات از قبيل كراپ و... تا كلمات مشكل تري از قبيل ويگنتينگ يا ca ميتونه مشكل ساز و غلط انداز باشه لذا از دوستان و اساتيد محترم تقاضا دارم در پاسخ گوئي به اين قبيل معاني همكاري كنند .
سلام خیلی خوبه
کاش دوستان اگاهی مثل آقای شهبازی یا آقا ی محبی یا آرش یه ترمینولوژی در این مورد بنویسند!راستی چرا شما خودت شروع نکردی؟؟؟
والا اگر كسي حوصله داشته باشه اينجا ميشه يه مرجع كوچيك درست كرد....
اما بسياري از اين كلمات در بخش دوربين ديجيتال توضيح داده شدن...
بخشي ديگر دقيقا كلمات انگليسي هستند كه از فرهنگ لغات قابل استخراج هستند...
بخش ديگري هم كه كلمات تخصصي عكاسي هستند و احيانا در دوربين ديجيتال وجود ندارد را ميتوانيد از كتاب فرهنگ عكاسي كه زحمتش رو آقاي اسماعيل عباسي كشيدن و از انتشارات سروش هست و قابل دسترسي استفاده كنيد.
يادمه يه فايلي هم بود كه فرهنگ لغات عكاسي بود...(البته با انگليسي...) كه دوستاني كه دارن لينكش رو اينجا بگذارن قابل استفاده خواهد بود.
سلام
با تشكر از دوستان ( عاشوري نيا و غفاري ) قطعا با اين شروع مي تونيم اسم اينجا رو ( از قول آقاي عاشوري) مرجع و مي خوام با اجازه دوستان اولين سوال رو خودم بپرسم .
بوكه به چه معنيه ؟
سلام آقاي روشن ممنون از پاسخ شما قطعا حق با شماست . اما فكر نمي كنيد . اگر سوالات را اينجا جمع كنيم و فرضا تمام پاسخ ها لينك داده شود . يا در صورت كافي نبودن لينك ، اينجا تبديل به رفرنس خوبي شود . البته نظر قطعا صائب تر از بنده است .
سلام
ويگنتينگ چيست ؟ و تاثير آن تا چه ميزان و بيشتر در چه عكسهائي مشهود است ؟