-
دوربین برتر سال 2007
سلام
همه ساله در پایان سال میلادی مجله ی معتبر Pop Photo از بین دوربین های تولید و اعلام شده در آن سال یكی را به عنوان دوربین برتر سال معرفی می كند.
فینالیست های امسال اینها هستند :
- Canon 40D
- Fuji Film S5 Pro
- Panasonic Lumix L10
- Pentax K10D
- Sigma SD14
- Sony Alpha 700
- Nikon D300
- Olympus E3
نفس هارو در سينه حبس كنيد زيرا كه برنده روز 12 دسامبر ( چهارشنبه ي همين هفته) اعلام مي شود .:::big grin:::
اين هم لينك مرجع :
کد:
http://www.popphoto.com/cameras/4825/camera-of-the-year-2007.html
-
پاسخ: دوربین برتر سال 2007
نفس تو سينه حبس كردن كه ديگه نمي خواد آقا فرهاد عزيز:::happy::::biggrin:
تا وقتي كه D300 هست ديگه چي چي رو مي خوان به عنوان برنده اعلام كنن؟!!:::big grin2:::
-
یعنی دوربین های Canon EOS-1 Ds Mark III و Nikon D3 از دور خارج شده اند یا اصلا به حساب نیامده اند؟ :::confused2:::
-
نقل قول:
یعنی دوربین های Canon EOS-1 Ds Mark III و Nikon D3 از دور خارج شده اند یا اصلا به حساب نیامده اند؟
در انتخاب برترین دوربین سال معمولاً دوربین های بیش از حد گران قیمت انتخاب نمیشودن
علاوه بر این D3 را تا جایی که میدانم تولید نشده و در بازار جهانی وجود ندارد هنوز از 1DsMK III خبر ندارم اما بعید میدانم هنوز به تولید و عرضه در بازار رسیده باشد
-
چرا 1Ds3 وارد بازار شده یكنفر رو میدونم در اروپا خریده:biggrin:
کد HTML:
http://www.juzaforum.com/forum-en/viewtopic.php?f=2&t=535
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
علاوه بر این D3 را تا جایی که میدانم تولید نشده و در بازار جهانی وجود ندارد هنوز
سلام سام عزیز.
جهت اطلاع عرض کنم که D3 تولید و در بازرهم عرضه شده است.
قیمت این محصول هم در چین 4.500.000 تومان بود. بنده بعد از کلی نوازش کردن D3 هرچه حساب و کتاب کردم به این نتیجه رسیدم که 4.500.000 قیمت خوبی است اما افسوس که جیب ما خالی است.:::big grin:::
بنابراین به خرید D300 اکتفا کردم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza_Bahman
نفس تو سينه حبس كردن كه ديگه نمي خواد آقا فرهاد عزيز:::happy::::biggrin:
تا وقتي كه D300 هست ديگه چي چي رو مي خوان به عنوان برنده اعلام كنن؟!!:::big grin2:::
سلام
رضا جان عنصر قیمت پرداختی در برابر كالای دریافتی در اینگونه جوایز خیلی موثر است. به عبارتی ارزنده ترین محصول رو انتخاب می كنند نه لزوما بهترین رو. من شانس كنن و پنتكس رو به همین دلیل خیلی زیاد می بینم.
-
با توجه به تمام فاکتورها فکر میکنم 40دی کنون برنده باشد.
-
من پیش بینی ام d300 نیکونه . ( کاملاً حدسی اینو میگم )
-
ولی من شنیدم که Nikon D300 و Fuji Film S5Pro
به فینال رسیدند
-
هرکدوم انتخاب بشه .واقعا از روی غرض خواهد بود .چون هر کدوم برای خودش دوربین تمام و کمالی است
احتمالا این مسابقه مابین دوربین ها نیست بلکه مابین پول شرکتهاست .الانه که این شرکت ها کلی پول واریز جیب داور ها کنند
-
بالاخره مشخص شد
D300 Nikon
بهترین دوربین سال 2007 نیکون دی 300
با وجود اینکه حدس بنده کنون 40 دی بود
به تمامی نیکونی ها مخصوصا دی 300 های عزیز
تبریک عرض مینمایم
-
سلام
به قول رضا انتخاب از روی غرض بوده lol:biggrin:
http://www.popphoto.com/assets/image...1200713923.jpg
من هم به علاقمندان نیكن تبریك می گم. دلیل انتخاب هم جالبه :
Does the D300 beat its competitors on every count? Certainly not. The new Olympus E-3 has an even more rugged build, an articulating/swiveling LCD, and built-in image stabilization that we've tested to a 3-stop advantage. There's also that 2X lens factor, which sports and nature shooters covet. Sony's new Alpha 700 also has state-of-the-art built-in image stabilization and a steal-this price of $1,400, body only.
But for 2007, no camera both refines and redefines photography as well as the Nikon D300.
-
مغرضانه این دوربین ۳ ۴ ساعتی هست به دستم رسیده
دارم روش کار میکنم .فقط شکل ظاهری مثل دی ۲۰۰ است .
tiffهم عجب عالمی دارد
-
نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
tiffهم عجب عالمی دارد
rezakh جان سلام
مبارك باشد
براي ان چه مبلغي پرداخت نموده اي؟
و از كجا تهيه كردي؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezakh
tiffهم عجب عالمی دارد
سلام آقای خلیلی
دوربین نو رسیده مبارك:::love2:::
-
دیدی گفتم آقا فرهاد!!! یادم باشه از شرکت نیکون چک ام رو بگیرم:laugh3:
به آقای خلیلی هم تبریک می گم امیدوارم زودتر نقدهای ایرانی این دوربین رو شاهد باشیم...
راستی نفر سوم کی خواهد بود؟
-
من به جامعه نیكونیا تبریك میگم از قبل هم انگار مشخص بود كه دی 300 برنده میشه:::big grin::::thumb:
رضا جان مبارك باشه انشاالله حالشو ببری وعكسهای توپی باهاش بگیری:::love2::::::love2:::
ما كه پول زیادی نداریم تا این دوربین خوش دست وخوش قیافه رو بخریم تا سال دیگه اینكار را خواهم كرد اگر قیمتش مناسب بشه برای من:(:laughs:
-
در اینکه دوربین d300 نیکون دوربین بسیار خوبی است و پیشرفت قابل توجهی نسبت به مدل قبلی اش داشته شکی نیست اما عنوان بهترین دوربین 2007 آنهم برای انتخابی که توسط popphoto انجام شده یک کلی گویی محض است. اصولا بهترین دوربین سال 2007 در چه کلاس کاری؟ خود شما هم بهتر می دانید که دوربینهایی بسیار با کیفیت تر از این مدل نیکون در کلاسهای بالاتر دوربین ارائه شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahanpour
در اینکه دوربین d300 نیکون دوربین بسیار خوبی است و پیشرفت قابل توجهی نسبت به مدل قبلی اش داشته شکی نیست اما عنوان بهترین دوربین 2007 آنهم برای انتخابی که توسط popphoto انجام شده یک کلی گویی محض است. اصولا بهترین دوربین سال 2007 در چه کلاس کاری؟ خود شما هم بهتر می دانید که دوربینهایی بسیار با کیفیت تر از این مدل نیکون در کلاسهای بالاتر دوربین ارائه شده است.
همونطور كه اشاره كردن دوستان ، دوربينهاي خيلي گران قيمت رو در مورد بررسي قرار نميدن.
تا زير 2000 چوق! مثلا.
-
صد در صد دوربین های بهتر وجود دارد مثل کانن اس مارک 3 و نیکونD3 و...........
اما برای انتخاب بهتر ین دوربین فاکتور های زیادی را در نظر می گیرند که اکثرا دوستان گفته اند و خودتان بهتر می دانید .
که البته نیکون دی 300 سر بلند در بیشتر این فاکتور ها .
-
هونطور که از اسم سایت و مجله پیداست popular photography است یعنی عکاسی مردمی .بنظر نمیاد دوربین های حرفه ای رو وارد بازی خودشون بکنن مثلا از این های که آقای مداح گفتند باز هم بالاتر هست مثل مامیا و رولی و ...
-
وقتی اسم popular photo میاد؟ خوب یقینا منظور دوربینهای بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار هست. وگرنه کسی به نیکون و کانن هم نباید نیگا کنه و باید بحث بین بکهای هسلبلاد و کداک و فاز۱ باشه!
-
باز هم پست من و رضا هم زمان شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
باز هم پست من و رضا هم زمان شد.
بله. همزمانی 3 ساعت و 4 دقیقه ای lol
آرش جان هرچند فقط D3 است كه برازنده ی شماست ولی اگر خیال D3 خریدن نداری، ما منتظر سومیش هستیم !
-
سلام !!
به نظر من دوربینی باید به عنوان دوربین سال انتخاب بشه كه حضور اون رو عكاس ها احساس كرده باشند.
مثلن دوربینی كه توی 2007 شاید 1 ماه اون هم در دست عده كمی از عكاسها بوده باید دوربین سال 2008 شناخته بشه نه 2007 !! (البته كاملن نظر شخصیمو گفتم :redface: )
-
من نمیدونم معیار مقایسه چی بوده چون به نظر من اصلاً مقایسه این رنج دوربین ها به نظر من درست نیست..... یا اینجوری بگم فقط یه مقایسه ظاهری جهت آشنایی كاربرا میتونه باشه وگرنه اصلاً دلیل برتری یكی بر دیگری نیست. هر كدوم از دوربین ها كه تو فینال بودن با یكم اینور اونور كارشونو میكنن. البته بدیهی است برنتِ نیكون و كانون بخاطره سابقه كاریشون پیشگام هستن نسبت به بقیه(به طور عموم میگم و از موارد خاص صرف نظر میكنم) ولی واقعاً معیار ارزشیابی دقیق چی بوده؟!
.1 سایز سنسور؟1
2.كیفیت سنسور؟!
3.قیمت؟!
4. پشتیبانی حرفه ای شركت تولید كننده؟!
5.نوآوری؟!
من فكر كنم سایت مورد اشاره دوستان اومده تمامی كاربران و موارده كاریشونو یكسان فرض كرده..... به عنوان مثال من وقتی قیمت رو تو این ارزیابی دخالت میدمcanon 5d رو( صرف نظر از تفاوتهاش با d300) بخاطره full frame بودن(با توجه به قیمت 1700 الی 1800 دلار d300, و 1900 الی 2100 canon 5d ) ارزنده تر میبینم؟!!!! حال اگر از ارزش بالای full frame صرف نظر كنیم canon 40d (بخاطر ارزان تر بودن حدود 500 دلار) بخاطر داشتن مشخصات نزدیك به d300 به مراتب بهتره............ با این توضیحات باید به عرض برسونم از بهترین قابلیت d300 اینه
(Dynamic Area AF points, 21 points, 51 points, 51 points (3D-trackin)
كه اگه كسی بصورت تخصصی تو زمینه مایكرو یا....... كار میكنه اون موقه باید فقط (تو این رنج قیمت) d300 بگیره؟!!!
به نظر شما انتخاب برترین دوربین با حذف كاربرد و قیمت یه انتخاب درسته؟
-
اول اینكه دوستان اطلاع دارند كه Pop Photo یك سایت معتبر است و دو نشریه Amrican Photo & Popular Photography از زیر مجموعه های این سایت می باشند.كه این سه خود زیر مجموعه Hachette Filipacchi Media هستند. Hachette Filipacchi Media یكی از بزرگترین ناشرین مجله های معتبر جهان است.این كمپانی كه یك كمپانی بین المللی است و مجلات زیادی را در اقصی نقاط جهان به چاپ می رساند دارای اعتبار و اهمیت زیادی در عرصه مطبوعات می باشد.سابقه تاسیس این كمپانی به سال 1826 باز می گردد.این كمپانی بیش از 50 میلیون خواننده در سراسر جهان دارد.
در فرانسه بین از 47 عنوان مجله را منتشر می كند.
در هلند هم چندین عنوان مجله را منتشر می كند.
این كمپانی 9 عنوان مجله در روسیه منتشر می كند.
کد:
http://www.hfs.ru/index/
کد:
http://www.hachette.nl/
شاید شنیدن نام بعضی از نشریاتی كه توسط این كمپانی در ایلات متحده چاپ می شود شما را بیشتر با جایگاه این كمپانی آشنا كند...
American Photo
Boating
Car and Driver
Cycle World
ELLE
ELLE DECOR
ELLEgirl
Flying
Home
Metropolitan Home
Popular Photography
& Imaging
Premiere
Road & Track
Sound & Vision
Woman's Day
Woman's Day SIP's
هر یك از این مجلات خود دارای اهمیت فراوانی در حوزه فعالیت خود می باشند.دوستانی كه با اتومبیل سر و كار دارند ( مثل فرهاد جان ) Car and Driver را یكی از بزرگان و كارشناسان آن را از بهترین ها می دانند.یا دوستان سینمایی نام Premiere را بار ها و بار ها شنیده اند.
کد:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hachette_Filipacchi_M%C3%A9dias
این از سابقه و جایگاه این سایت و نشریه....
در مورد این جایزه اگر به انتخاب های سالهای گذشته نگاهی بیاندازید متوجه می شوید كه كمتر اعمال نفوذ و جانبداری توسط هیات بررسی صورت گرفته است.
لیست انتخاب ها بدین صورت است...
The Camera Of The Year 2004: The Nikon D70 SLR
The Camera Of The Year 2005: The Canon EOS 5D
The Camera Of The Year 2006: The Sony Alpha 100
The Camera Of The Year 2007: The Nikon D300
شعار هیات بررسی این است
Our Editors' Criterion: The camera that best refines or redefines photography
چند انتخاب دیگر هم در طول سال توسط هیات نویسندگان صورت می گیرد
مثل :
The 2007 POP Awards
The Best Photo Books of The Year
American Photo Editor's Choice
2007 Reader's Photo Contest
کد:
http://www.popphoto.com/americanphotofeatures/4904/the-best-photo-books-of-2007.html
کد:
http://www.popphoto.com/americanphotofeatures/4240/editors-choice-2007.html
کد:
http://www.popphoto.com/popularphotographyfeatures/4875/2007-readers-photo-contest.html
کد:
http://www.popphoto.com/popularphotographyfeatures/4875/2007-readers-photo-contest.html
پس اگر انتخابی هم صورت گرفته باشد قطعا و یقینان كمترین اعمال نفوذ در ان صورت گرفته و تقریبا كاندیدای برتر شایستگی كامل داشته است.
-
سلام :
از اطلاعات مربوط به مجله ممنون. بحث ماشین شد باید عرض كنم به دلیله پیشینه ماشین معمولا هر سال ماشین های برتر رو تو كلاس هم ارزیابی میكنن مثل سدان اس یو وی و ...... كه خوب طبیعیه خیلی از موارد هستن كه كلاسه بندی هایه دقیق تری دارن و میشه بهتر و منتقی تر روشون بحث كرو دنیای دیجیتال تو زمینه عكاسی یه تكنولوژی نوپایی تلقی میشه كه بالاخره روزی میرسه كه این تقسیم بندی ها به 7 الی 8 گروه میرسه كه اون موقع قطعاً ارزیابی ها دقیق تر خواهد بود. اما تو این دوره تحول دوربین های دیجیتال كماكان این سوال به قوت خود باقیست كه.....
"آیا انتخاب برترین دوربین با حذف كاربرد و رده بندی( در جزییات اساسی مثل frame size و غیره .....) و قیمت یه انتخاب درسته ؟!!!
-
سلام آیا این رتبه بندی ها فقط مربوط به دوربین های حرفه ای هست یا در مواردی مثل نیمه حرفه ای هاو کامپکت ها هم مسابقه برگزار میشه؟