بهترین و کاملترین دوربین شبه Dslr در حال حاضر برای خرید
سلام خدمت همه عزیزان
می خواهم یک دوربین شبه Slr که در حال حاضر بهترین و کاملترین دوربین در رده خودش باشد بخرم. شکر خدا برای این خرید محدودیت بودجه نیز ندارم. منتظر راهنمایی اساتید فن و دوستان عزیز هستم. پیشاپیش از زحمتی که می دهم عذر می خواهم. جهت مزید اطلاع چند سالیست که یک جی 5 کانون دارم.
پاسخ: بهترین و کاملترین دوربین شبه Dslr در حال حاضر برای خرید
دوست عزير من هم مثل شما همين مشكل رو دارم وخيلي گشتم كلافه شدم هنوز نميدونم چي ميخوام البته گوش چشمي هم به slr دارم اما اگه بگي چه كاراييهاي بيشتر مد نظر شما هست با مطالعه كه كردم ميتونم راهنمايي كنم هر چند كه خودم هنوز نتونستم انتخاب كنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam
سلام خدمت همه عزیزان
می خواهم یک دوربین شبه Slr که در حال حاضر بهترین و کاملترین دوربین در رده خودش باشد بخرم. شکر خدا برای این خرید محدودیت بودجه نیز ندارم. منتظر راهنمایی اساتید فن و دوستان عزیز هستم. پیشاپیش از زحمتی که می دهم عذر می خواهم. جهت مزید اطلاع چند سالیست که یک جی 5 کانون دارم.
سلام
سونی R1 واقعا عالیه ولی دیگه تولید نمیشه و قیمتش هم خیلی بالا هست :confused:
در حال حاضر کاملترین دوربین شبه slr که روی خط تولید قرار داره و گارانتی معتبری هم داره ، panasonic fz50 هست.
این دوربین در جولای 2006 معرفی شده. (همون موقعی که canon 400D معرفی شد) و هنوز هم داره تولید میشه و خط تولیدش برچیده نشده.
کد:
http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/index.html
اگه منظور شما کاملترین هست ؛ بنظر من fz50 دوربین کاملیه.
- رینگ زوم و فوکوس دستی
- وجود کفشک فلاش
- F2.8 - F3.7 / F11
- مد RAW
- زوم 12 برابر در حالت معمولی و زوم 21.4 برابر در حالت 2 مگاپیکسل
- زوم و لرزشگیر و فوکوس در حالت فیلمبرداری
- lcd متحرک
- سنسور 1.8/1 اینچی
- 10 مگاپیکسل
- لرزشگیر عالی
- تنظیمات دستی
چون الان بیشتر از یکسال هست که از تولیدش میگذره ، قیمتش افت کرده و واسه خرید ، زمان خوبیه.
و چون هنوز هم داره تولید میشه ، پس قدیمی نشده :::big grin::::::big grin::::::big grin:::
قیمت هم حدود 560 تومن با گارانتی 15 ماهه بانیان الکترونیک.
http://a.img-dpreview.com/news/0801/...ntback-001.jpg
Fuji S100FS
این دوربین توی PMA 2008 معرفی شد و هنوز عرضه نشده. به نظر من کاملترین شبه SLR خواهد بود.
تا عرضه و بررسی نشده، خیلی معلوم نیست که چی باشه ولی به نظرم ارزش صبر کردن رو داره...
سلام
واقعا" منهم اسم بهترین SLR-Like كه میاد, اسم سونی R1 تو گوشم زنگ میزنه......
اما در بین انتخابهای موجود, اگر به هر دلیلی از Panasonic-FZ50 منصرف شدید, چون خوشبختانه مشكل بودجه ندارید, نسخه ظاهرا" آلمانی آنرا یعنی LEICA-V LUX 1 رو پیشنهاد میكنم, زمانی كه من میخواستم S3 IS بخرم, شركت سیگل این دوربین رو 660 میفروخت, یعنی حدود 100 تومان بالاتر از پاناسونیك ,كه البته به نظر من فقط اسم و لوگوی لایكا (كه فروش بهتری نسبت به پاناسونیك در زمان فروش دست دوم خواهد داشت) این 100 تومان را توجیه میكند, چه برسد به اینكه كمی علاقه هم به لایكا داشته باشید. اما الآن نمیدانم چند شده.
[IMG]http://i31.*******.com/11kz9fn.jpg[/IMG]
از نظر مشخصات فنی دقیقا" با FZ50 یكی است, و تقریبا" به همین دلیل هم رویوی خاصی از این دوربین ندیدم, ولی در انتهای جدول دیپرویو نوشته بود: ساخته شده تحت استاندارهای شركت لایكا ....یا یك همچین چیزی!!!
http://en.leica-camera.com/photograp...meras/v-lux_1/
كاملا با آقای قدیری راد موافقم. :::happy:::
البته واسه من سواله كه تفاوت LEICA-V LUX 1 و Panasonic-FZ50 در چیه؟؟؟
چون تمام مشخصات ظاهری و فنی هردو دقیقا یكی هست!!!
حتی وزن هر دو دوربین هم دقیقا مثل هم هست و 734 گرم وزن دارند!!! :::confused2:::
اینم عكس هر دو:
[IMG]http://i29.*******.com/2ai4ydt.jpg[/IMG]
http://www.letsgodigital.org/images/...fz50_zoom1.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
البته واسه من سواله كه تفاوت LEICA-V LUX 1 و Panasonic-FZ50 در چیه؟؟؟
من البته این دو دوربین رو از نزدیک ندیدهام. اما با شناخت نسبی که از برندها دارم:
1- میزان شهرت در ساخت دوربین عکاسی
2- کیفیت ساخت و مواد بدنه
3- کنترل کیفیت خط تولید
البته این دوربین لایكا یك مزیت خیلی خوب هم داره :::big grin:::
هم میتونی باهاش كلاس بذاری كه من دوربین لایكا دارم lol
و هم در زمان بروز مشكل و خرابی میشه به نمایندگی های پاناسونیك مراجعه كرد و از لوازم یدكی اونا استفاده كرد :::big grin:::
تشکر میکنم از همه دوستان خوبی که راهنمائی میکنند. خداوند به شما لنز بده
فکر میکنم به آیتمهای مد نظر باید به روز بودن دوربین را نیز اضافه کنم، ضمن این که عرض میکنم: من بیشتر از طبیعت، پرتره، صحنههایی که نمیخواهم به آنها نزدیک بشوم عکس میگیرم و بیشتر دوست دارم عکسها در یک حالت غافلگیری گرفته بشوند. شفافیت لنز و کیفیت رنگها برای بسیار مهم هستند. ضمن این که دوست دارم حالت واید و تله دوربین در بهترین وضعیت ممکن باشد. به جاهایی سفر میکنم که کوهستانی هستند و امکان نزدیک شدن به سوژه وجود ندارد و در این صورت لنز تله خوب با دیافراگرام متناسب بسیار مهم است. ای کاش نیکون "دی 90" را معرفی کرده بود و من را بیش از این به زحمت نمیانداخت. مجددا از لطف همه دوستان سپاسگزارم.
نظرتان در خصوص Lumix DMC-FZ18 و فوجی S100FS چیست؟
راستش را بخواهید لایکا را خیلی پسندیدم. آیا الان گیر میاد و یا مدل جدیدی از این قرار نیست رونمایی بشه؟ متشکرم
دوستان عنوان کرده بودند که رویوی خاصی از "لایکا ـ وی لوکس 1" ندیدهاند که من امروز این رویو را دیدم از سایت CNET:
http://computershopper.com.com/digit...?tag=pdtl-list
ما که سواد انگلیسی نداریم، ولی اگر خدائیش خواندید و مطلب به درد بخوری داشت ما را نیز بی نصیب نگذارید و زکات علمتان را پرداخت فرمائید
من زياد تحقيق كردم... چون خودم هم ميخوام همين روزا دوربين بگيرم.
اون چيزي كه الان تو بازار ايران پيدا بشه... فقط Panasonic FZ50!
وگرنه olympus sp570 هم خوبه. (البته كيفيت عكساشو فقط تو flickrديدم. خوب بود! )
سلام دوستان
یک خبر جالب.
چشمم به جمال LEICA-V LUX 1 در شیراز روشن شد.
البته به قیمت باور نکردنی 850 هزار تومان!!!!!!!! :eek:
بلانسبت ، آدم باید مخش آفتاب خورده باشه که 850 تومن بده واسه این دوربین.
مگه fz50 مرده؟؟؟؟
اگه کسی از دوستان خدای نکرده قصد خرید این دوربین رو داره ، برام پیغام بفرسته که آدرس فروشگاه رو بهش بدم.
سلام
امیرخان 850 یا 580 هزار تومان؟ چه خبر مگه؟ نوبرش را آوردن
فروشنده گفت 850 تومن.
اگه 580 باشه که خوبه. الان برادر دوقلوی اون یعنی fz50 رو دارن 560 میفروشن.
البته تفاوتی در خروجی نداره. و اون هزینه اضافی فقط بخاطر برند "لایکا" هست.
با سلام
1. کسی اطلاع داره که نماینده فروش محصولات لایکا کدوم شرکته؟
2. در حال حاضر خرید لایکا" وی لوکس 1" عاقلانه است یا خیر؟ و یا گزینه بهتری وجود دارد؟
3. متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Behnam
با سلام
1. کسی اطلاع داره که نماینده فروش محصولات لایکا کدوم شرکته؟
2. در حال حاضر خرید لایکا" وی لوکس 1" عاقلانه است یا خیر؟ و یا گزینه بهتری وجود دارد؟
3. متشکرم
شرکت سیگل نماینده لایکا در ایران است.
اگر عشق لایکا باشید ارزش دارد و اگر نه نمونه هایی با قیمت کمتر و کارایی بیشتر در بازار وجود دارد.
سلام
1. تشکر میکنم از استاد قبادی عزیز از بابت راهنمایی سریع و در عین حال زحمتی که در سایت متقبل میشوند
2. حقیقتش عشق خاصی به لایکا ندارم چون اصلا باهاش کار نکرده ام. ولی از تعریفهایی که دوستان کرده اند شیفته این برند شده ام. یعنی یک عشق مجازی دردسر ساز
3. به نظر جنابعالی (کاوه خان) در حال حاضر و با توجه به جمیع جهات بهترین شبه اس. ال. آر کدوم دوربینه؟ شما از طرف بنده وکیل هستید که انتخاب بفرمائید
4. با تشکر مجدد
سلام دکتر
شما 2 گزینه داری
پاناسونیک fz50
فوجی s100fs
که فوجی 580 تومن و پانا 550 تومن هستش
البته ناگفته نماند که r1 سونی هم هست ولی دیگه تولید نمیشه
والله بهترین که هیچ گاه وجود ندارد.همیشه یکی بعد از آن هست که کل معادله را بهم می زند.
اما اگر بخواهم یک دوربین به غیر از DSLR انتخاب کنم و با توجه به سلیقه ام یقینا Sigma DP1 خواهد بود( با توجه به تمامی مشکلات و اینکه حتی یک ایکس زوم هم ندارد ! )
اما اگر بهترین SLR Like را بخواهم انتخاب کنم.
اول Casio EXILIM Pro EX-F1 را انتخاب خواهم کرد.
سپس Sony H50 و یا Fujifilm S100FS و بعد Nikon Coolpix P80 و یا Panasonic DMC-FZ18 و در نهایت Canon S5IS
سلام
آقای قبادی میتونم بپرسم که sigma dp1 چی داره که از نظر شما خوبه ؟
دوم این که تو ایران پیدا می شه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi_mak2000
سلام
آقای قبادی میتونم بپرسم که sigma dp1 چی داره که از نظر شما خوبه ؟
دوم این که تو ایران پیدا می شه ؟
مهم ترین عامل سایز سنسور و ساختار سنسور است.بنده شخصا سنسور های Foveon X3 را بسیار می پسندم.چرا که از نظر ساختار به فیلم بسیار شبیه تر هستند.هرچند فعلا اشکلاتی هم دارند ( مثل رزلوشن کم و غیر واقعی ) اما محاسنی هم دارند که نمی تواند از آنها چشم پوشی کرد.مورد بعدی که عرض کردم سایز سنسور است که از تمام SLR Like های دیگر بزرگ تر است و این یعنی عمق میدان بهتر و کنترل بیشتر بر این عامل و همین طور نویز به مراتب کمتر و لنز های بهتر.مورد بعدی زاویه واید این لنز است و بنده چون کلا علاقه ای به لنز های تله ندارم بیشتر ترجیح می دهم یک لنز واید عالی داشته باشم تا یک لنز تله.
احتمالا در آینده توسط سیگل وارد شود ولی قیمت اش بسیار گران است و حدود 800 دلار قیمت دارد که اگر تا 400 هزار تومان بود در خریدش شک نمی کردم.