صداي شاتر دوربين هاي مختلف
سلام
نمي دونم ارزش باز كردن يك تاپيك رو داره يا نه ولي براي من خيلي جالبه. دوست دارم صداي شاتر بقيه ي دوربين ها رو هم بشنوم.
اين صداي شاتر دوربين هاي Canon ( البته قديميه و صداي زيباي 40D و 6.5 كادر در ثانيه اش رو نداره :::happy::: )
http://video.google.com/videoplay?do...86930011535754
پاسخ: صداي شاتر دوربين هاي مختلف
بدنبال صحبت های فرهاد خان اینهم صدای 40D در دو حالت که در این ریویو گذاشته شده
کد:
http://www.juzaphoto.com/eng/articles/canon_eos_40d_review.htm
عین صدای رگبار تفنگ میمونه:::big grin:::
سلام
دنبال صداي شاتر D300 بودم به اين بحث رسيدم :
http://forums.dpreview.com/forums/re...1&changemode=1
آيا واقعيت داره ؟
در اکثر تست های DP صدای شاتر موجود است.
اما زیبا ترین صداهایی که تا به حال شنیده ام متعلق به Nikon D2h و Canon 1D MK III است...
Canon 1D MK III واقعا رگبار است.اگر لینک فایل را پیدا کردم حتما اینجا قرار می دهم.به صورت رگباری شات میزند...
اتفاقا همین چند روز پیش Nikon D2h یکی از دوستان دستم بود.واقعا 8 شات پیاپی می زند با صدایی بسیار بسیار دلنشین....
کلا با صدای شاتر هایی که یاد دوربین های فیلمی بیافتم بسیار حال می کنم.مثل صدای همین آلفا 100 که دوستان و اهالی قدیمی و حرفه هر کدام شنیده اند یاد دوربین های قدیمی کانن میافتند.بسیاری از عزیزان که تجربه کار با دوربین های فیلمی قدیمی کانن را داشته اند صدای آلفا را بسیار شبیه به آن میدانند.
پی نوشت...
چند روزی است یک Mamiya ZE-2 به همراه دو لنز یکی 50 اف 1.4 و دیگری 24 اف 3.5 خریده ام.در طی این چند روز آنقدر از صدای شاتر و امکانات و ظاهر این دوربنی لذت برده ام که فکر کنم باید از دیجیتال به آنالوگ کوچ کنم...واقعا دنیای زیبایی است...این مامیا بسیار خوش ساخت و زیبا است.صدای شاتر اش را دوستان قدیمی بسیار خواهند پسندید.شبیه دوربین F2 است....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
چند روزی است یک Mamiya ZE-2 به همراه دو لنز یکی 50 اف 1.4 و دیگری 24 اف 3.5 خریده ام.در طی این چند روز آنقدر از صدای شاتر و امکانات و ظاهر این دوربنی لذت برده ام که فکر کنم باید از دیجیتال به آنالوگ کوچ کنم...واقعا دنیای زیبایی است...این مامیا بسیار خوش ساخت و زیبا است.صدای شاتر اش را دوستان قدیمی بسیار خواهند پسندید.شبیه دوربین F2 است....
كاوه جان دلمو كباب كردي ! حتما مي دوني كه من چند سالي اين دوربين رو داشتم.
شيرين ترين خاطرات عكاسي زندگي من با Mamiya ZE-2 بوده :::love2:::
EOS-1D Mark III
Want to experience the 10 fps shutter
In the .mp3 file you'll hear the following:
1) two single shots
2) low-speed continuous shooting @ 3 fps
3) high-speed continuous shooting @ 7 fps
4) super high-speed continuous shooting @ 10 fps
http://masterchong.com/v2/images/sto...1v_shutter.mp3
اینهم آن رگبار:::big grin:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
فرهاد خان صدای خیلی نزدیکی به دی 200 داره. اگه صدای شاتر اون رو شنیده باشید. استیل صدا دقیقا همونطوره، ولی یه اپسیلون بلند تر. روی برست هم که صدای رگبار میده ! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
كاوه جان دلمو كباب كردي ! حتما مي دوني كه من چند سالي اين دوربين رو داشتم.
شيرين ترين خاطرات عكاسي زندگي من با Mamiya ZE-2 بوده :::love2:::
فرهاد جان قابل شما را ندارد.بنده را می شناسید تعارفی نیستم.اتفاقا دوربین بسیار تر تمیز است و حتی جعبه اش هم صحیح و سالم است ( البته به همراه کاتالوگ ها ! ) برای یک دوربین که حدود 30 سال سن دارد بسیار عالی است.تنها اشکالش این بود که باطری ها تمام شده بودند که 4 عدد باطری خریدم و خلاص.مثل روز اول ( حتی بهتر ) کار می کند.فقط مقداری خاک بر روی صفحه فوکوس و آینه نشسته است که انشالله سر فرصت باید یک تمیز کاری اساسی و حرفه ای انجام شود...
فرهاد جان فقط برای شما....
http://irapic.com/uploads/1210414092.jpg
http://irapic.com/uploads/1210450316.jpg
ویزور به زیبایی و شفافی و سادگی این دوربین تا به حال ندیده ام....
من شب ها صدای شاتر D3 رو در خواب می شنوم. 11 فریم در ثانیه...
اینقدر نازه....
این دو هفته 1 حلقه فیلم را با نیکون اف 4 خالی کردم. عجب دنیایی است. کلی دسته و اهرم و فرمان روی اف 4 است که چند روز طول کشید تا کاربرد انها را بفهمم.
صدای شاتر بسیار s..y است. متاسفانه ظهور و چاپ بد لابراتوار دوباره بنده را به دنیای دیجیتال پرتاپ کرد.
عزیزان..
درسته که SLR-Like ها شاترشون یه صدای تیکی میکنه :::big grin2::: ولی آیا همین تیک واسه همه شبیه همه؟ اینم گفتم که یکی از جمع SLR-Like ها هم اینجا یه چیزی گفته باشه...
خدا قسمت کنه ما هم بزودی موقع عکاسی یه صدایی از دوربینمون بشنویم :::big grin:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
صدای شاتر بسیار s..y است. متاسفانه ظهور و چاپ بد لابراتوار دوباره بنده را به دنیای دیجیتال پرتاپ کرد.
خوب علیرضا جان امیدوارم ایندفعه جوری این پرتاپ صورت بگیره که 230 واحد برد بیشتری داشته باشه;)
من این D300 رو هر چی گشتم صدای شاتر اون رو پیدا نکردم مخصوصا بخاطر علاقه ای که شما به این دوربین دارید میخواستم این صدا رو اینجا بزارم. در یو تیوب یک لینک از این فیلم (صدای شاتر) d300 هست. اما اینکه صدا(mp3) باشه را پیدا نکردم
خدا قسمت کنه ما هم بزودی موقع عکاسی یه صدایی از دوربینمون بشنویم
اس ال ار لایک دارها: الهی آمیییییییین
خدا از دهنتون بشنوه / گوش شیطون کر lol
ولی دست خودم نیست وقتی صدای کنون40 دی و 30 دی رو میشنوم از صدای 350 دی خندم میگیره:::big grin:::
یاد خروسی میافتم که تازه میخواد شروع به خوندن کنه و صداش میزون نیست.
البته خودم از طرفدارهای دو اتشه ی 350 هستم هاااااا:::love2:::. مواظب باشید....(مزاح)
اما قبول کنید صدای دوربین فاکتور خیلی مهمیه! چون همیشه موقع عکاسی صداشو میشنوید باید از این صدا راضی باشید و شما رو مشتاق کنه بازم این صدا رو بشنوید؛ پس میشه این فاکتور رو به عنوان یکی از فاکتورهای خرید در نظر گرفت.
چه خوب می شد برای همه دوربینها چنین امکانی را در نظر می گرفتند :
کد:
http://chsvimg.nikon.com/products/imaging/lineup/d90/en/camera-body/#c-1
پاسخ : صداي شاتر دوربين هاي مختلف
سلام
آقا این صدای شاتر دوربین های کانن برای عکاسی حیات وحش بسیار مناسبتر از دوربین های نیکون است.گاهی با سید بابک موسوی که عکاسی حیات وحش می کردیم صدای شاتر D300(علیه سلام)خیلی بیشتر از دوربین سید بابک (کانن 50D) بود. بنده خدا سید بابک نمی تونست به ما بگه صدای شاتر دوربینتون رو کم کنید(مگرنه حتما می گفت).البته ناگفته نماند صدای شاتر دروبین نیکون بیشتر هست اما خوش صداتر است!!!!
در هنگام عکاسی حیات وحش, بخصوص زمانی که پرنده ای یا حیوانی با شما کنار می اید و میگذارد از او از فاصله نزدیک عکاسی کنید اوایل عکاسی صدای شاتر دوربین نیکون کمی سبب ترسوندن موجود می شه و البته کمی هم سبب کسل شدن و حال گیری شما می شود.اما اغلب موجود با صدای شاتر عادت می کند و دیگر اهمیت نمی دهد.
پایدار باشید
یا حق
نقل قول:
البته ناگفته نماند صدای شاتر دروبین نیکون بیشتر هست اما خوش صداتر است!!!!
اسد جان نیکون مرده! :::happy:::
حالا در همین مورد یک سئوال فنی. آیا نوع لنز می تونه روی صدای شاتر تاثیر بگذاره؟ :::waw:::
من فکر می کنم میشه. چون وقتی لنز 50 را روی دوربین می بندم صدای شاتر کمی بیشتر و تیزتر میشه. فکر می کنم به دلیل اندازه لنز و بازتاب صدا در آن باشد.
نقل قول:
حالا در همین مورد یک سئوال فنی. آیا نوع لنز می تونه روی صدای شاتر تاثیر بگذاره؟
من فکر می کنم میشه. چون وقتی لنز 50 را روی دوربین می بندم صدای شاتر کمی بیشتر و تیزتر میشه. فکر می کنم به دلیل اندازه لنز و بازتاب صدا در آن باشد.
اثر که داره. من لنز های مختلف قدیمی رو که استفاده می کنم این تفاوت رو حس می کنم. اگر لنز ساییدگی پره دیافراگم داشته باشه صدای اصطکاک هم اضافه میشه
مکانیزم صدای شاتر (حرکت اینه )
با سلام خدمت دوستان وجناب اکبری
حرکت اینه هیچ تاثیری درکم یا زیادی سرعت شاتر ندارد دلیل ان هم به این علت است که در تمام دوربین هایی که سیستم دید توسط اینه منتقل
میشود بدین صورت عمل مینمایند که بعد از رلیز (چکاندن )شاتر اینه به سمت بالا حرکت کرده به انتهایی ترین نقطه (پریسم )چسبیده در این نقطه
دستور باز شدن پرده اول داده میشود پس از عمل به سرعت داده شده پرده دوم دریچه رابسته واینه به سمت پایین حرکت کرده وبه محل اولیه خود
بر میگردد و این مکانیزم مشخص میکند که حرکت کند یا تند اینه در سرعت شاتر هیچ تاثیری ندارد
باتشکر صادق رجبی
دستور