راهنمايي درباره خريد Dslr
با سلام و عرض ارادت
من به دوربین و عکاسی دیحیتال علاقه دارم اما واقعا نمی دونم چه دوربینی بگیرم.کامپکت یا دی اس ال آر
البته من حرقه ای نیستم و تازه می خواهم شروع کنم.هدف من بیشتر طبیعت و خانوادگی است.
دوربینهای کامپکت امکانات محدودی دارند ولی دوربینهای اس ال آر بخاطر داشتن سنسور بزرگترهم کیفیتشون بهتره و هم تنظیمات بیشتری دارند و البته گران.
به نظر شما من چیکار کنم؟ صبر کنم تا ارزانتر یشن و یک اس ال آر بگیرم؟ بنظر شما تا سال دیگه دوربین
Canon 450D یا nikon D60چقدر ارزانتر میشن؟
مورد دیگه من توی یه سایت خوندم که(در دوربينهاي اس ال آر كه از حسگرهاي فول فریم استفاده ميكنند، دقيقا به همان دليلي كه در مورد ناتواني در ضبط ويديويي گفته شده، امكان نمايش تصوير روي ال سی دی وجود ندارد و كاربران اين قبيل دوربينها "بايد" براي عكسبرداري و ديدن كادر از منظرهياب دوربين استفاده كنند.) منظور چی بوده ؟
مورد دیگه اینکه کدام نوع باطری دوام بیشتری داره؟
Ni-MH یا یون لیتیم و اینکه آیا در دوربینهای اس ال آر میشه بجای باطری خود دوربین از باطریهای
قلمی آلکالاین استفاده کرد؟
با تشکر فراوان
پاسخ: راهنمايي درباره خريد Dslr
من فکر کنم همون کامپکت براتون خوب باشه یا اگه علاقه دارین و کلاس میخوایین برین یا با مطالب این سایت , یه دوربین نیمه حرفه ای slrlike مناسب باشه تا وقتی یاد گرفتین یه دوربین حرفه ای بخرین . تا سال دیگه هم قیمتها مسلمه که کم میشه چون وقتی مدل های جدید میاد قیمت ارزون میشه . ولی نه اونقدر و خیلی بشه شاید 50 تا دیگه آخرش 100 تومن .
دوربین های حرفه ای جدید تازگی ها قابلیت گرفتن عکس از ال سی دی رو پیدا کردن ولی دقت و لذت عکاسی از چشمی دوربین خیلی متفاوت تره تا ال سی دی ! منظورش هم این بوده که قبل از گرفتن عکس نمیتونی تصویر منظره رو توی ال سی دی ببینی و باید از چشمی ببینی . ولی وقتی عکس رو گرفتی و تموم شد میتونی توی ال سی دی ببینی که خوب شده یا بد شده ؟!؟ منظورش این بوده .
دووم باطریش هم خیلی زیاده من توی این یکسالی که داشتم تنها 5 دفعه شارژ کرده و بیشتر از 4000 تا عکس گرفتم . هر بار شارژ با فلاش 300 تا بدون فلاش تا 900 تا میره . باطری قلمی هم بهش نمیخوره ولی میتونی مثل باطری خودشو بخری و نگه داری اگه فکر میکنی ممکنه کم بیاری . سرعت شارژ هم یکساعته . سریع شارژ میکنه . یه نکته هم اینکه زوم کردن و همه چیزش با دسته ! نه با دکمه . و اینکه باید برای هر کاری لنز بخری . ماکرو , تله , واید و ... ! این فکرا رو هم بکن :biggrin: ولی نیمه حرفه ای این دردسرها رو نداره . خلاصه خود دانی به بخش مقایسه دوربین دی 40 سر بزن تقریبن همه چی در مورد این نوع دوربین ها گفته شده . مدل زیاد مطرح نیست , توضیحات تقریبن مشترک هستن . راستی فیلم برداری هم دوربین حرفه ای نمیکنه !
دوست عزیز بودجه شما چقدر هستش ؟
آماتور هستی یا حرفه ای ؟
به نظر من slr like واسه شما خوبه
دوربین های زیر انتخاب های خوبی هستن
canon s5
nikon p80
fuji s8000
fuji s100
pana fz18
pana fz 50
olympus 570 uz
با توجه به اينكه تازه ميخوايد شروع كنيد پيشنهاد من هم يكي از Slr Like هاي پست قبلي هست . انشاالله بعد يه سال اگه ديديد كارتون رو راه نميندازه پولهارو جمع كنيد و يه Slr مناسب بخريد . تا اوون موقع هم D60 و 450d افت خودشون رو كردن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sshiiva
من فکر کنم همون کامپکت براتون خوب باشه
. یه نکته هم اینکه زوم کردن و همه چیزش با دسته ! نه با دکمه .
1- منم موافقم البته اگه پول بيشتري بدين و اس ال آر لايك بخرين بجاي كامپكت
2- موافق نيستم چون به نظر مياد فقط زوم با دست باشه و همه چيز (ديگر)ش با دگمه! نه با دست:::love2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baltazar_60
Ni-MH یا یون لیتیم و اینکه آیا در دوربینهای اس ال آر میشه بجای باطری خود دوربین از باطریهای
قلمی آلکالاین استفاده کرد؟
با تشکر فراوان
سلام
تا جاييكه ميدانم تنها SLR هايي كه از باتري قلمي استفاده ميكنند مدلهاي K100D و K110D و K200D شركت PENTAX اند كه با وجود مزاياي فراوان باتريهاي قلمي (در هر زمان و مكان و يا چند سال بعد از خريد انواع و اقسام شارژي و غير شارژي آن وجود خواهد داشت) ولي براي SLR به نظرم زياد جالب نيست.
در صورت نياز (حرفه اي) ميتوانيد براي SLR ها باتري گريپ تهيه كنيد كه بعضي از انواع اين گريپها امكان قرار دادن باتري قلمي را در خشاب مخصوصي كه همراهشان عرضه ميشوند دارند.
۵ دليل براي خريد دوربين Dslr
[IMG]http://i32.*******.com/14mwe2o.gif[/IMG]
اشاره :
در عصر شبکه يكي از سؤالات هميشگياي كه خوانندگان براي بخش عكاسي ديجيتال ارسال ميكردند اين بود كه فرق دوربين DSLR با دوربينهاي ديجيتال معمولي، دوربينهاي كامپكت، دوربينهاي خانگي و بسياري نامهاي ديگر كه در مقابل آن قرار ميگيرند، چيست؟ واقعيت اين است كه از ديد حرفهاي، دوربينها (چه ديجيتال و چه آنالوگ) تنها به دو دسته تقسيم ميشوند: SLR و هر آنچه كه SLR نيست!
Digital Single Lens Reflex) DSLR)، به دوربينهايي گفته ميشود كه نور تابيده شده از داخل لنز مستقيماً روي حسگر نميتابد و بر خلاف دوربينهاي عادي، نور پس از وارد شدن از داخل لنز روي يك آيينه ميتابد و آن آيينه نور را به آيينه بالايي ميتاباند تا به چشم برسد؛ دقيقاً مثل يك پريسكوپ. در لحظه گرفتن عكس، اين آيينه به بالا ميجهد و نور به حسگر ميتابد. خيلي پيچيده شد؟ خوب يك نشانه اصلي دوربينهاي DSLR (جز قيمت بالاي آنها) اين است كه لنزآنها به طور كامل از بدنه دوربين جدا ميشود، ولي در دوربينهاي معمولي نميتوان لنز را جدا كرد.
حالا سؤال دوم پيش ميآيد: آيا جدا شدن لنز تنها دليل كاربران حرفهاي براي خريدن يك دوربين گرانقيمت است؟ خير! كاربران حرفهاي دلايل محكمي براي خريد يك دوربين DSLR دارند. از جمله:
اندازه حسگر: يكي از بزرگترين تفاوتهاي DSLRها و دوربينهاي كامپكت خانگي، اندازه حسگر دوربينهايآنها است. احتمالاً نميتوانيد اين بخش از دوربينتان را ببينيد. حداقل در مورد دوربينهاي خانگي مجبوريد براي ديدن آن، دوربينتان را بشكنيد! اندازه تقريبي آن در دوربينهاي خانگي حدوداً اندازه يك بند انگشت كوچك شما است. در حالي كه در دوربينهاي DSLR خيلي بزرگتر است.
هر چه حسگر يك دوربين بزرگتر باشد، كيفيت عكس ثبت شده خصوصاً از لحاظ طبيعي بودن رنگها و كمتر شدن نويز تصوير بسيار بالاتر خواهد بود. براساس اين قانون، كيفيت عكسهاي يك DSLR شش مگابايتي بسيار بالاتر از يك دوربين ده مگاپيكسلي معمولي است. بنابراين تصور مگاپيكسلها را بايد در مورد دوربينهاي همسان به كار گيريد.
تنظيمات دستي: بر خلاف دوربينهاي خانگي، دوربينهاي DSLR يك سري كنترل كننده دارند كه در اولين نگاه با خودتان ميگوييد: <اين يعني يك دوربين حرفهاي>! كنترل كنندههاي استاندارد در يك دوربين DSLR عبارتند از:
مد ديافراگم - سرعت ثابت و مد تمام دستي، كه به شما امكان ميدهد به منظور عكاسي در شرايط نوري پيچيده، خودتان به صورت دستي مقدار ديافراگم يا سرعت دوربين را به صورت مجزا يا همزمان تنظيم كنيد.
از ديگر تنظيمات موجود در اين دوربينها ميتوان به تنظيمات منحنيهاي رنگي، وضوح، كنتراست، اشباع رنگ، تنظيمات دستي تراز سفيدي، ويرايش عكس در داخل دوربين و امكان همزمانسازي فلاشهاي خارجي.
نويز: يكي از اصليترين تفاوتهاي دوربينهاي DSLR با دوربينهاي خانگي نويز است. فرض كنيد دوربينتان را با خودتان به مهماني شبانه ميبريد. نور محيط كم است و شما با افتخار حساسيت دوربينتان را روي 400 يا 800 قرار ميدهيد و عكس ميگيريد. عكسها را همان لحظه روي نمايشگر كوچك دوربين نگاه ميكنيد و با خود مي گوييد: عجب كيفيتي! فرداي آن روز از شما ميپرسند <ميشود عكسها را براي ما هم چاپ كني؟> و شما با خجالت ميگوييد: ديشب به طور كاملاً اتفاقي عكسها را فرمت كردم! در حقيقت شما خجالت ميكشيد كه بگوييد سطح تمام عكسها با پوششي دانه دانه و شن مانند پوشيده شده است؛ چيزي كه در مورد دوربينهاي DSLR به علت بزرگي حسگرشان كمتر ديده ميشود.
به همين دليل كيفيت عكسهايي كه با دوربينهاي DSLR با حساسيت 400 گرفته ميشود، حتي بالاتر از حساسيت 800 يا 1600 در دوربينهاي معمولي است و بالعكس نويز تصوير در حساسيت 1600 در يك دوربين DSLR تقريباً برابر همان مقدار نويز در حساسيت 400 يا 800 يك دوربين عادي است.
كارآيي: سرعت شروع به كار دوربين از لحظه روشن شدن تا لحظه آماده به كار شدن، در اغلب دوربينهاي خانگي بين يك تا گاهي دو ثانيه طول ميكشد. حالا اين مسئله چه اهميتي دارد؟ همين زمان شروع به كار گاهي ممكن است موجب از دست رفتن يك موقعيت خوب عكسبرداري ميشود. اين زمان در دوربينهاي DSLR گاهي به يك چشم بر هم زدن ميرسد. دكمه ON را ميزنيد و بلافاصله عكس ميگيريد؛ به همين سادگي!
البته مسئله كند بودن دوربين در مورد وقفه عكسبرداري يا همان Shutter Lag نيز بسيار مهم است. وقفه عكسبرداري به مقدار زماني گفته ميشود كه از لحظه فشردن دكمه شاتر تا لحظه ثبت عكس طول ميكشد. در دوربينهاي DSLR اين زمان تقريباً صفر است.
وسايل جانبي: نهايتاًً اينكه، خريد يك DSLR با خريد يك مجموعه وسايل هنر عكاسي يكي است. اين مجموعه ميتواند از بدنههاي باتريدار كه زير دوربين وصل ميشوند (و عمر آنها چندين برابر باتري استاندارد دوربين است)، تا لنزهاي دوربُرد و 180درجه، فيلترهاي مختلف كه روي لنزها وصل ميشوند، و بسياري تجهيزات ديگر را در بر گيرد.
البته اگر از كاربراني هستيد كه تمام مدت دوربين خود را روي حالت خودكار قرار ميدهيد، از خريد اين تجهيزات صرفنظر كنيد؛ زيرا فقط پول خرج كردنِ بيدليل است. اما لنزها مهمترين تجهيزات جانبي DSLRها هستند. شايد به جرات بتوان گفت كه براي هر موقعيت عكاسي يك لنز خاص طراحي و عرضه شده است. اما آيا ما واقعاً از همه موقعيتهاي عكاسي استفاده ميكنيم؟
فهرست دلايل ما ميتوانند خيلي بيشتر از اينها هم ادامه پيدا كند. اما قبل از اينكه به سراغ يك دوربين DSLR برويد، بايد به يك نكته خيلي مهم فكر كنيد: اينكه ميخواهيد از آن چه استفادهاي كنيد؟ نكته ديگر اينكه، ببينيد آيا اصولاً ميتوانيد از آن استفاده كنيد يا خير؟ برخي از دوربينهاي DSLR هستند كه شايد يك ماه طول بكشد تا تنها با كارآييهاي استاندارد آن آشنا شويد و همين هم در صورتي است كه هر روز با آن سر و كله بزنيد و عكس بگيريد.
از سويي ديگر، دوربينهاي DSLR بزرگ و سنگين هستند. نميتوانيد آنها را در جيبتان قرار دهيد و به مهماني يا كوه برويد. حمل اين دوربينها گاهي بسيار سخت ميشود (مثلاً در يك استاديوم ورزشي) و حتي ممكن است براي حمل آنها از شما مجوز بخواهند (مثل اماكن نظامي). بنابراين اگر عاشق عكاسي نيستيد و اگر به اين رشته هنري به عنوان اولين علاقمندي خود نگاه نميكنيد، بهتر است يك دوربين كامپكت با كيفيت را به جاي آن انتخاب كنيد. DSLRها براي حرفهايها ساخته ميشوند.
من دیگه دارم دیوانه می شم یکی منو راهنمایی کنه:
من 850 تومان دارم و میخوام یهه اس ال آر بگیرم که اولا برای عکاسی در شب خوب باشه ثانیا برای عکاسی خبری.
فعلا که میخوام با یه لنز واید زوم شروع کنم. اما بین چند گزینه موندم که میخوام شما راهنماییم کنید برند هم کنونه و تغییری نخواهد کرد:
1) کنون 350دی با سیگما 17-70
2) کنون 30 دی 18-55
3) کنون 40 دی 18-55
4) گزینه 2 و 3 با سیگما 17-70 و خرید اقساط از نورنگار
دوستان لطف کنند اول دوربین رو انتخاب کنند و لنزی رو هم پیشنهاد بدند که بعد قیمت ها رو براورد کنیم
به نظر شما اگه الان 350 دی بگیرم و بعدا 2-3 سال دیگه بخوام بدنه عوض کنم کسی هست که 350 دی رو بخواد
راستش خیلی در مورد 350 دی خوندم و ازش راضیم اما وقتی می بینم حدود 3 سال از معرفیش میگذره یه جوریه...متوجه اید که؟
ممنون میشم منو از این بلا تکلیفی در بیارید
سلام
الان ممكنه خیلی ها به خون من تشنه بشوند ولی من هم با خرید دوربینی كه بیش از یك سال از معرفیش گذشته مخالفم. حتا اگر اون دوربین، دوربین بی نظیری مثل 350 دی باشه.
البته بگذریم كه منظور شما از عكاسی خبری واضح نیست و عكاسی خبری حداقل چندین برابر بودجه ی شما تجهیزات و چندین برابر اون تجربه لازم داره. ضمنا گزینه ی 3 هزينه اي بيش از بودجه ی شما داره و تا جايي كه مي دونم نورنگار فروش اقساطيش رو قطع يا محدود كرده.
چرا به كیت 450d فكر نمی كنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
الان ممكنه خیلی ها به خون من تشنه بشوند ولی من هم با خرید دوربینی كه بیش از یك سال از معرفیش گذشته مخالفم. حتا اگر اون دوربین، دوربین بی نظیری مثل 350 دی باشه.
به دلیل وجود همین طرز فکر همه گیر است که کانن، دوربین 1000d را عرضه می کند بی آنکه هیچ حرف تازه ای برای گفتن داشته باشد. یعنی می خواهد در پارامتر "سال معرفی" از سایر رقبا جلوتر باشد، فقط همین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JiNi
به دلیل وجود همین طرز فکر همه گیر است که کانن، دوربین 1000d را عرضه می کند بی آنکه هیچ حرف تازه ای برای گفتن داشته باشد. یعنی می خواهد در پارامتر "سال معرفی" از سایر رقبا جلوتر باشد، فقط همین!
زمانی سرعت رشد تكنولوژی اینقدر كند بود كه دوربین های عكاسی SLR فیلمی در عرض چند دهه بیش از چند درصد تغییرات نداشتند و به عنوان مثال یك دوربین عكاسی مثل Canon F-1 و بعد New F-1 با تغییرات اندك چند دهه تولید می شدند ولی امروزه سرعت رشد تكنولوژی سرسام آور شده است.
در یك مقایسه ی ساده بین 350دي و 450 دي ( و نه با 1000 دي كه يك رده پايين تر است) به تفاوت هاي بسيار چشمگير و اساسي اي برخورد مي كنيم كه نيازي به ليست كردن مجدد نيست و مي دانيم و مي دانيد و همه ي اين تغييرات فقط در عرض كمتر از 3 سال حادث شده است ولي دليل عمده ي من اين است كه خط توليد 350دي متوقف شده است و ممكن است در آينده دچار مشكلات قطعات يدكي و غيره شود.
بالاخره من چیکار کنننننننننننننننننننم؟ همون 350دی؟:::confused2::: با 17-70 ؟ و بعدا 70-200 اف 2.8؟
30 دی خیلی داره وسوسم میکنه؛ اما با خریدش مجبورم با 18-55 بسازم.
راستی خرید لنز خوب با دوربین نسبتا قدیمی (مثل 350دی) بهتره یا بدنه خوب (مثل 30-40 دی) و لنز کیت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msk888
بالاخره من چیکار کنننننننننننننننننننم؟ همون 350دی؟:::confused2::: با 17-70 ؟ و بعدا 70-200 اف 2.8؟
30 دی خیلی داره وسوسم میکنه؛ اما با خریدش مجبورم با 18-55 بسازم.
راستی خرید لنز خوب با دوربین نسبتا قدیمی (مثل 350دی) بهتره یا بدنه خوب (مثل 30-40 دی) و لنز کیت؟
قیمت 30دی الان بسیار مناسب است. فکر میکنم350دی و 30دی اصلا قابل مقایسه نیستند. همه چیز بستگی به نیاز انسان دارد اما شخصا فکر میکنم 30دی دوربین ارزنده ای است که ارزش قیمت اضافه را دارد. با مابه تفاوت قیمت 30دی و 350دی (حدود 250 فکر میکنم) نمیشود روی لنز خیلی بهتری حساب کرد. چند بار دیگر در فروم این را گفته ام و مخالفان و موافقان خودش را دارد اما اگر در موقعیت شما قرار داشتم 30دی را به علاوه 55-18 جدید که لرزه گیر دارد می گرفتم. قیمت این لنز حدود 120-130 است.
ممنون از راهنمایی شم آقای غفاری.
راستش بیشتر عکس های نجومی که از 350 دی میدیدم منو مایل به خریدش کرد. چه نصب روی تلسکوپ چه با لنز !
البته در اینکه 30دی در کلاس بالاتری است شکی نیست. اما نمیدونم 30دی هم مثل 350 دی هست در این موردی که عرض کردم؟ الان 1-2 ساله دارم عکس هاس 350 دی رو میبینم! مخصوصا عکس های آقای قدیری را...با 17-70 رویایی...
با سلام خدمت همه ی دوستان
من امروز می خوام تصمیم قطعیمو در مورد انتخاب دوربین بگیرم و نظر شما که با این تجهیزات کار کردید فوق العاده برام مهمه. خواهش می کنم کمکم کنید.
من ابتدا قیمت تجهیزات رو مینویسم و بعد انتخاابهایی که پیش رو دارم میگم که شما راهنمایی کنید.
در ابتدا لازمه بگم که من نهایتا 900 هزارتومان بودجه دارم از این مبلغ 45 تومان برای کوله و 45 هم برای مموری در نظر بگیرید
منبع قیمت ها سایت دی جی هاوس (نورنگار) است
canon 350D with 28-90 =520,000 T
canon 28-90= 140,000 T
پس بدنه 350 دی میشه 380000 تومان
و من اگه 350 دی رو با 17-70 سیگما (375000 تومان) بگیرم میشه 755 هزار تومان.
و اگه بخوام بدنه 30 دی رو (720 هزار تومان) بگیرم مجبورم با 18-55 بدون آی-اس بسازم که میشه 770000 تومان.
با علم به اینکه 30دی 1 سال جدید تر از 350 دی است
حالا از شما کمک میخوام که به من بگید که کدوم رو انتخاب می کنید؟
1) 755,000= 350D & sigma 17-70
2) 30D + 18-55 non IS = 770,000
و در کل 30دی را نسبت به 350 دی چطور مقایسه میکنید؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msk888
ممنون از راهنمایی شم آقای غفاری.
راستش بیشتر عکس های نجومی که از 350 دی میدیدم منو مایل به خریدش کرد. چه نصب روی تلسکوپ چه با لنز !
البته در اینکه 30دی در کلاس بالاتری است شکی نیست. اما نمیدونم 30دی هم مثل 350 دی هست در این موردی که عرض کردم؟ الان 1-2 ساله دارم عکس هاس 350 دی رو میبینم! مخصوصا عکس های آقای قدیری را...با 17-70 رویایی. در کل 30دی را نسبت به 350 دی چطور مقایسه میکنید؟
..
سلام
من هر دو این دوربینها رو داشتم و با هاشون كار كردم در اینکه 30دی دوربین ارزشمندیست شکی نیست اما تجربه شخصی من اگر صرفا عكس شب براتون مهمه من 350 دی رو پشنهاد میكنم که میتونید اون رو با 18-55 ای اس یا 17-70 بخرید
یه توصیه دیگه هم اینکه 28-90 رو فراموش کنید
آقای حاجی خانی عزیز ممنون از پاسختون.
یعنی به نظر شما 350 دی در عکاسی از آسمان شب نسبت به 30 دی خروجی بهتری داره؟ پیکسل سایز هردو که 6.4 هست... 30 دی هم که 1 سال جدید تره. ممکنه خروجی اون نسبت به 350 دی بدتر باشه؟!
دوست عزيز يك مسئله مهم از نظر حقير هم هست اينه كه اين 2 دوربين از نظر سايز با هم فرق دارن يكي كوچك وسبك و ديگري بزرگتر و سنگينتر جفتشون رو با هم تو دستت بگير بعد انتخاب كن اين نظر بنده هست من اكر جاي شما بودم 30 دي ميگرفتم اداره ما يه دوربين داره با يه لنز اون هم 350 دي با 18.55 كه دستم ميگيرم خيلي كوچيكه باهاش راحت نيستم ولي به عادت هم بستگي داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msk888
آقای حاجی خانی عزیز ممنون از پاسختون.
یعنی به نظر شما 350 دی در عکاسی از آسمان شب نسبت به 30 دی خروجی بهتری داره؟ پیکسل سایز هردو که 6.4 هست... 30 دی هم که 1 سال جدید تره. ممکنه خروجی اون نسبت به 350 دی بدتر باشه؟!
سلام
بله همونطور که عرض کردم
به نظر من عکسهای شب 350 بهتر و کم نویزتر از 30 دی هست که حاصل یک تجربه شخصی بود