پاسخ: کرایه دادن دوربین ...
واقعا كه جاي همچين شركتي خيلي خاليه
لااقل به درد اهالي اين سايت مي خوره كه هر وقت خواستند دوربيني بخرند مي تونند يك دل سير يعني يه شب با دوربين مربوطه ور برند بعد اگه پسند كردند به خريد اقدام كنند چه بسيار هزينه ها كه دوستان صرف كردند و بعدش...
حالا اين شركت كار مي كنه يا سود داره ديگه به خودش مربوطه!
با سلام مجدد ...
البته ، منم با شما موافقم که ایده خوبی میتونه باشه ... یک سری از مشتریاش هم می تونن به قول شما همین دوستانی باشن که می خوان دوربین بخرن ، خیلیا هم هستن که واسه یک شب یا دو شب مراسمی که دارن ، می خوان با یه دوربین خوب این لحظات رو ثبت کنن ولی بودجه اینکار رو ندارن ... اینم یه سری دیگه مشتری :biggrin:
بازم منتظر نظرات دوستان محترم هستم
با تشکر
چه فکر خوبی
مخصوصا اگر لنز هم کرایه بده
مثل من خودم دوست دارم تجربه ماکرو داشته باشم یا تله بالا و در عین حال نه پول دارم که لنزارو بخرم نه اینکه در طولانی مدت بدردم میخوره
فکر کنم اگر قیمت مناسب و معقولی برای کرایه بگیره صود خوبی کنه
آقا این زمان ویرایش رو بیشتر کنید !
×××فکر کنم اگر قیمت مناسب و معقولی برای کرایه بگیره صود خوبی کنه
فکر کنم اگر قیمت مناسب و معقولی برای کرایه بگیره سود خوبی کنه
کسی هست دوربینش رو کرایه بده؟
سلام
از بچه های سایت کسی هست دوربینش رو کرایه بده؟
روزی چند صرفش می کنه
پاسخ: کسی هست دوربینش رو کرایه بده؟
دوربینی و لنزی که لازم دارید میخواهید در چه حد و اندازه ای باشه؟ 40 دی نیکون یا دی 3 یا کنون 1 دی مارک 3 ؟ توضیح بدید برای چه کاری لازم دارید.
با توجه به شناختي كه از خودم و خيلي از دوستان فروم در نگهداري تجهيزات دارم گمان نميكنم كسي حاظر به اين
كار باشد زيرا دوربين يك جور ابزار دقيق است و استفاده از آن نيازمند وسواس و دقت خاصي است .
البته خدايي ناكرده منظور بنده اين نيست كه شما از دوربين به صورت كرايه استفاده ناصحيح يا مثلا براي هر فريم در
شب 30 دقيقه شاتر آن را باز نگه ميداريد نه منظور بنده اين است كه شايد وسواس نگهداري دوربين مانع از آن باشد
كه هر كسي تن به اين كار دهد.
دوستان هنري كه جدا از اين بحث هستند اما بيشتر دوستاني كه در فروم ميشناسم هدفشان برطرف كردن نياز مالي با
دوربين نبوده بلكه علاقه شخصي به اين كار دارند و هيچ در امدي هم از راه عكاسي كسب نميكنند و حرفه كاريشان
چيز ديگريست و فقط به ديد هنر و علاقه دوربين را تهيه كرده اند.
خيلي از دوستان هم هستند كه با توجه به اينكه حرفه اصليشان چيز ديگريست ولي بابت هزينه اي براي
اين تجهيزات كردند بدشان نمي آيد حد اقل هزينه تجهيزاتشان را بتوانند جبران كنند اما بنده به هيچ وجه نميتوانم
گمان كنم كسي بخواهد با كرايه دوربين جبران هزينه تجهيزاتش را بكند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
دوربینی و لنزی که لازم دارید میخواهید در چه حد و اندازه ای باشه؟ 40 دی نیکون یا دی 3 یا کنون 1 دی مارک 3 ؟ توضیح بدید برای چه کاری لازم دارید.
30D کنون یا D40 نیکون کافیه
برای یه سفر 3 یا 4 روزه می خوامش، که عکساش برام مهمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazditabar
30D کنون یا D40 نیکون کافیه
برای یه سفر 3 یا 4 روزه می خوامش، که عکساش برام مهمه
سلام
نميدانم دوربين فعلي شما چيه، و اينكه تجربه شما از كار با SLR هاي كانن و نيكون چقدره، ولي اگر به اينها مسلط نباشيد، فكر نميكنم عكسي كه عايدتان ميشود، چندان بهتر از عكس يك كامپكت باشد!
:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
نميدانم دوربين فعلي شما چيه، و اينكه تجربه شما از كار با SLR هاي كانن و نيكون چقدره، ولي اگر به اينها مسلط نباشيد، فكر نميكنم عكسي كه عايدتان ميشود، چندان بهتر از عكس يك كامپكت باشد!
:)
یه آلفا 700 با برادرم شریکی خریدیم ، ولی الان اون نیاز داره
این شد که فکر کرایه دوربین افتادم
یه دوربین در حد 30 دی کافیه
هر کس تمایل داره
ممنون می شم اگه شمارش رو پیغام خصوصی برام بذاره یا تک زنگ بزنه تا تلفنی با هم صحبت کنیم..
مصطفی اولیا
09139510094