جناب چگینی جسارتا محاسبات شما برعکس نیست؟ یعنی لنز 10-18 معادل 8-15 روی فول فریم نیست؟
Printable View
سلام
لنز با فاصله كانوني 10 م م روي دوربين كراپدار همان زاويه ديدي را ايجاد مي كند كه لنز 16 م م روي دوربين فول فريم، پس لنز 10-18 م م روي دوربين كراپدار از نظر زاويه ديد معادل لنز 16-29 م م روي دوربين فول فريم است. به هر حال فاصله كانوني لنز عدد ثابتي است و ارتباطي با سايز سنسور ندارد ولي زاويه ديد بستگي به سايز سنسور دارد.
ارادت
پي نوشت: در پست قبلي بايد "روي دوربين كراپدار" را ذكر مي كردم كه از قلم افتاده بود.
برای این لنز هود هم هست ؟
بله هست اما من هنوز در بازار ایران پیدا نکردم.
سلام بر دوستان
بنده قصد خرید این لنز رو دارم ولی طبق ریویوهایی که تو نت منتشر شده بهترین عملکرد از لحاظ شارپنس در دیاف های 4.5 تا 8 هستش و از دیاف 11 به بعد دیفرکشن شروع میشه که شارپنس رو کم میکنه.
دوستانی که منظره گرافی میکنند آیا دیاف 8 برای منظره گرافی جواب میده یا نه؟
عزیزانی که این لنز رو دارند آیا ازش راضی هستن؟ مخصوصأ برای ثبت منظره.
مرسی
دوست عزیز، هر لنز دیگه ای هم روی کراپ، افت کیفیت ناشی از پراش نور اون از دیاف ۱۱ دیده میشه و مخصوص این لنز نیست. این خاصیت سایز سنسوره. در ضمن این افت اینقدر زیاد نیست که کسی رو از عکس گ فتن در دیاف ۱۱ منصرف کنه مگه اینکه الزاما بالاترین کیفیت ممکن رو بخواهید ولو اینکه اختلاف بسیار اندک باشد.
این لنز با این قیمت یک هدیه هستش
http://www.juzaphoto.com/recensione....non_efs10-18is
کاملأ حق با شماست. با این قیمت و کیفیت، کنون جایی برای حرف نگذاشته! واقعأ یک هدیه است.
فقط میخواستم جهت اطمینان بیشتر با دوستان هم مشورت کنم که با دیاف 8 برای منظره گرافی به مشکلی برمیخورم یا نه؟ البته روی کاغذ مشکلی نیست اما خب تجربه اساتید نیز برای من بسیار ارزشمنده.
از طرفی با لنز 22-10 که مقایسه کردم از نظر اپتیکی هیچ فرقی ندارند. البته 22-10 فاصله فوکوس رو از روی لنز میشه فهمید و 4 میلی تله بیشتر داره که هر دو مورد از نظر بنده ارزش یک میلیون تومن هزینه اضافه رو نداره. (با توجه به اینکه هر دو لنز کراپ هستند)
اگه اشتباه میکنم راهنمایی بفرمایید.
ممنون که وقت میذارید.
یا حق
بله حق با شماست این موارد ارزش یک میلیون اضافه را ندارد ضمن اینکه 10-18 ده سال جدیدتر است، فوکوس بهتر برای فیلمبرداری دارد و با تکنولوژی امروز کنون ساخته شده و بهترین اولترا واید برای کراپدار کنون همین است. تنها برتری 10-22 را میتوان در بدنه حرفه ای تر و دهانه لنز بزرگتر اون دانست که اون رو به ترتیب برای سفر و عکاسی نجومی بهتر میکنند
موفق باشید
به قول دوستان 10-18 یک هدیه از طرف کنون برای کاربراش هست ، شایدم یک روش برای جذب علاقه مندان به عکاسی منظره و معماری با بودجه پایین باشه.
ولی به هر حال من که نیکون دارم هم خیلی دوست داشتم یه همچین لنزی با این قیمت تو مجموعه لنزهای نیکون بود.
شرمنده میشه بگید دهانه ی لنز بزرگتر چه تاثیری در عکاسی نجومی داره ؟
ببخشید هم بابت تاخیر در پاسخ (تا همین الان اینترنتمون قطع بود) هم بابت اشتباهی که در بیان منظور داشتم.
منظور اون نیم میلیمتر بازتر بودن دیافراگم بود (که متاسفانه نمیدونم چرا نوشتم دهانه بزرگتر) البته همانطور که گفتم موارد برتری 10-22 واقعا ارزش یک میلیون بیشتر را ندارند. چون مثلا برای فاصله کانونی 10 میلیمتر روی کراپدار زمان نوردهی برای عکاسی از آسمان شب بدون اثر رد ستارگان باید 37 ثانیه نوردهی کرد که با وجود دیافراگم 4 و 4.5 در دو لنز باید برای تاریک نشدن ایزو رو خیلی بالا برد و خب بهتر از من میدانید که کراپدارهای کنون در ایزوهای بالا چه عملکرد ضعیفی دارند. به هر حال منظور من این بود که لنز 10-22 برای این منظور کمی بهتر است اما باز هم میگویم که ارزش پرداخت اضافی را ندارد
حتی بدنه و مانت فلزی هم اگرچه در دوام بسیار کارآمد است اما با مراقبت بیشتر میتوان سالها از لنز های پلاستیکی نیز استفاده نمود.
باز هم ببخشیدکه دیر پاسخ دادم
تجربه ای که یکی از دوستان در عکاسی نجومی با این لنز داشت زیاد دلچسب نبود (بدلیل اجبار برای بالا بردن حساسیت و ایجاد نویز آزاردهنده) . به نظرم در حالت کلی اگر کسی به دنبال عکاسی نجومی بصورت جدی هست این لنز زیاد قابل توصیه نیست اما برای عکاسی منظره قضیه برعکس هست.
البته برای لنز سبکی همچون 18-10 ماونت پلاستیکی اصلا ضعف محسوب نمیشه چون وزنی نداره.
برای عکاسی نجومی فعلا تو این رنج قیمت توکینا 16-11 بی رقیبه. حتی در شارپنس نیز از لنزهای کنون بالاتره.
تا نظر اساتید چی باشه.
البته از موضوع تاپیک خارجه اما بله برای عکاسی نجومی توکینا گزینه خوبی هست. در مورد شارپنس به نظرم تفاوت فاحشی نیست و البته مشکلاتی در خصوص فلر در مورد توکینا گزارش شده.
در مورد مانت پلاستیکی یا فلزی بیشتر در حس کاربری تاثیر داره یعنی بستن مانت فلزی احساس بهتر و امنیت بیشتری به کاربر منتقل میکنه .
برای عکاسی نجومی روی کراپ من فقط توکینا رو توصیه می کنم. کیفیت ساخت بالا و امکان ثبت عکس با دهانه باز، چیزهایی هست که اصلا نمیشه ازش گذشت. همونطور که قبلا اشاره کردم بنده این لنز رو دارم و کاملا ازش راضیم. مطمئن باشید نه تو این رنج قیمت که تو هیچ رنجی برای کراپ گزینه بهتری وجود نداره.
با سلام
برای تعیین نقطه هایپرفوکال بر روی این لنز نمایشگر فاصله فوکوس وجود نداره. چطور میتونیم برای دیاف های مختلف این روی نقطه مورد نظر فوکوس کرد؟
آیا میشه روی لنز علامتی بزنیم؟
مرسی
راهی وجود نداره. فقط می تونید فاصله رو حدس بزنید. علامت گزاری برای لنزهای فوکوس دستی کاربرد داره که رینگ به صورت کاملا مکانیکی و بدون هرزگردی با المانهای داخلی در تماس است. در لنزهای جدید رینگ فوکوس محل قرارگیری فوکوس را مشخص نمی کند. البته بادی بخاطر ارتباط با لنز قادر است فاصله فوکوس را مشخص کند ول من ندیدم جایی بشه این اطلاعات رو روی نمایشگر دید.
از اونجاییکه این لنز باید برای عکاسی منظره استفاده بشه پس نبود نمایشگر فاصله فوکوس دردسر داره.
حالا یه سوال آیا نمایشگر فاصله فوکوس روی لنز 22-10 کنون کارش اونقدر دقیق هست که بتونیم روش حساب کنیم برای تعیین نقطه هاپیر؟ یا مثلأ لنز 16-11 توکینا؟
دوستانی که تجربه کار با این لنزها رو دارن لطف کنند و راهنمایی بفرمایند.
با تشکر
ندارد!
چون در فوکال های پائین تفاوت عمق میدان آنقدر زیاد نیست که آزار دهنده باشد. مثال:
شما در فوکال 10 بر روی کراپدار، و با انتخاب روزنه مثلا f8 نقطه هایپر فوکال را در 67س.س خواهید داشت، خوب قاعدتا شما المانی در کادر ندارید که از این فاصله به سنسور نزدیکتر باشد..!! (و اگر استثنائا داشتید، استثنائا روزنه را به f16-22 افزایش دهید.)
و لذا با خیال راحت بر روی بینهایت فکوس کنید و عمق میدان را از عدد مذکور به بعد، بدست آورید.
ارادتمند
اين لنز و فلاش
مطالب مفيدي از دوستان ديدم و استفاده كردم . ترفندي در يكي از سايتهاي خارجي ديدم كه ممكن است مفيد باشد (نام سايت را به خاطر ندارم و گرنه امانتداري را رعايت و نامش را ذكر ميكردم ) . اين لنز بيشتر مناسب عكاسي از منظره است و من شخصا از آن راضيم و خروجي بسيار خوبي دارد البته نه در حد لنزهاي سري ال كانن . اما ترفندي هست براي عكاسي با فلاش از انسانها البته فلاش سر خود دوربين . در بازترين ديافراگم هاله سياهي در پايين عكس پديدار ميشود كه سايه خود لنز است . اگر دوربين را 180 درجه بچرخانيد اين هاله سياه در بالاي عكس كه معمولا اهميت كمتري دارد قرار ميگيرد .
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار گيرد .
دوستان این لنز ساخت ژاپن هست ایا؟ گارانتی دارهستن؟
دوستانی که هم با این لنز و هم با 18-135 STM کار کردن در مورد شارپی این لنز چه نظری دارن؟ آیا شارپیش نسبت به 18-135 خیلی قابل توجه هست؟ نظر دوستان رو صرف نظر از آمارهای سایتها و ابزارهای مقایسه تصویرشون می خوام بدونم.
نکته جالبی در مورد وضعیت فلر این لنز می خواندم:
عملکرد لنزها در برابر نور شدید فقط مربوط به پوشش یا کوتینگ روی لنزها نیست بلکه وضعیت پوشش و تیرگی پوسته ی داخلی بدنه ی لنز هم روی آن تاثیر گذار هست. احتمالا دلیل عملکرد ضعیف این لنز کیفیت پایینتر پوسته ی داخلی و پوشش آن می باشد.
به همین دلیل هست که لنزهای برخی برندها با اینکه از کوتینگ یکسانی بهره می برند ولی عملکرد متفاوتی در برابر نور های شدید دارند(البته یکی از دلایل این هست. طراحی کلی لنز مطمئنا تاثیر بالایی دارد).
اين لنز ساخت مالزي است اما از لنز كيت 18-55 دوربين من كه زاپني است قرص و محكمتر است .
استفاده از این لنز روی فول فریم = 18-14 بادیافراگم 5.6
canon 10-18 mm ef-s
گه دایره تصویر این لنز کوچکتر از فول فریم نیست ؟
اصلا مانت EFs چطور روی EF سوار شد ؟ با اکستنشن ؟
سلام
با باز کردن پیچ های ماونت لنز و در آوردن برجستگی انتهای لنز (که به آینه دوربین های فول فریم گیر می کند) آن را قابل استفاده روی فول فریم کرده است.
دایره تصویر تا 13 م م کوچکتر از سنسور فول فریم است ولی از 14 م م به بالا دایره تصویر کامل و بدون وینیه تینگ است.
لنز اولترا واید 950 هزار تومانی برای فول فریم!
ارادت
چند نکته جهت تنویر افکار دوستان : جهت بستن لنز روی 5D :
به خاطر اینکه ماونت لنز رو خراب نکنم , رفتم و از بازار یک ماونت 55-18 خریدم.
اما بعد از کلی برشکاری و تمیزکاری به دلیل یکی نبودن جای پیچ ها و ترس از
هرز شدن سوراخ های بدنه لنز از خیرش گذشتم چون هرکاری کردم نشد که از
ماونت 55-18 استفاده کنم و لذا ماونت خود لنز رو بریدم و نتیجه قابل قبول شد.
نکته اینکه از زوم 10 تا 12 المان شیشه ای ته لنز به آینه گیر میکنه.
پس لازمه که از 12 به بعد استفاده بشه.وایدش هم خیلی دوست داشتنیه......
در صورت امکان لطفا تصاویر مانت بریده شده را قرار دهید.
از اینترنت :
فایل پیوست 73956
فایل پیوست 73957
فایل پیوست 73958