سلام
لنز Nikkor 18-140mm F3.5-5.6G ED VR جهت فرمت DX با قیمت 600$ معرفی شد.
فایل پیوست 48443
Printable View
سلام
لنز Nikkor 18-140mm F3.5-5.6G ED VR جهت فرمت DX با قیمت 600$ معرفی شد.
فایل پیوست 48443
چه رنج جالبی , باتوجه به اختلاف قیمت متناسبی که با 18-105 دارد , به نظر میرسد از نظر کیفی مشابه با 18-105 باشد و دراینصورت لنز بسیار خوبی خواهدبودبا قیمت خوب.
در مورد قيمتش با شما موافق نيستم.
الان ١٨-١٠٥ نيكون حدود ٣٠٠$ و ١٨-١٣٥ ورژن جديد كنون كه لنز بسيار خوبي هست حدود ٤٠٠$ در بازار ايران فروخته ميشوند.اگر قرار باشد اين لنز با قيمت ٦٠٠ دلار به فروش برسد و افت قيمت هم نداشته باشد (كه معمولا همينطور هست) قيمتش اصلا مناسب نيست.
جناب مبین علی ببخشید با احترام به شما منظوربنده این هست که:
18-105 با قیمت 450 دلار معرفی شد واین لنز با 600 دلار.
باتوجه به نسبت خوب کیفیت به قیمتی که 18-105 داشته , این لنزهم به نظر میرسداز نظرکیفی قیمتی ,هم طراز با18-105 هستش و اگر تا حدود500دلار کاهش قیمت داشته باشد, با کیفیت برابر با 18-105 به نظرمن ارزش خریددارد.
البته تا زمان ورود به بازار خوب این حرفها (من) چندان ارزش علمی و عملی ندارندوفقط بحثهای هیجانی عرضه محصول جدید هستند.
مانت فلزیه یا پلاستیکی؟
همونطور که انتظار داشتم لنز جدید و جایگزین 18-135 معرفی شد که به نظر میرسه در آینده یکی از حالت های لنز کیت نیکون برای دوربین های سطح بالای کراپدار مثل D400 و D7100باشه .....
در مورد قیمت هم فکر میکنم این قیمت فقط قیمت قبل عرضه محصوله و مطابق معمول زمان عرضه قیمت پایین بیاد و به حدود 500 دلار کاهش پیدا کنه....
اما خبر خوب مجهزشدن این لنز به لرزشگیر 4 استپه هست که در حالت زوم لنز تا حد زیادی جای خالی دیافراگم بسته رو پر میکنه:::yess:::
شخصا از معرفی این محصول خوشحالم ،چون واقعا جای خالی این رنج بعد از بازنشسته شدن 18-135 در نیکون حس میشد....
َ
به نظرم که لنز جالبی باشه. نمودار MTF ش در تله خیلی خوب به نظر می رسه. البته در عمل با دید که آیا همین طور خواهدبود یا خیر.
رنج خوبی داره و علی القاعده باید از نظر کیفیتی بهتر از 18-200 باشه. به شخصه تمایل به خرید این لنز دارم. فکر می کنم تو خیلی خوش به حال فروشندگاه خواهد شد. حسابی می تونن رو قیمت مانور بدن و کیفش رو ببرن. هر چی بگن حسابه.
این لنز به همراه D7100 با 300 دلار تخفیف به فروش میرسه یعنی 50 در صد تخفیف و به جای 600 دلار تنها 300 دلار ، با این تفاسیر این امید هست که در صورتیکه لنز کیت بشه قیمت همانند 18-105 به حدود 300 تا 400 دلار برسه.....
کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/927106-REG/nikon_d7100_dslr_camera_body.html/showAdm/2241
پ.ن : ظاهرا با خرید هر یک از دوربین های نیکون از این سایت حتی دوربین 450 دلاری این تخفیف اعمال میشه تازه رو خود هر کدوم از دوربین ها هم تخفیفی قرار داده شده.(چه بهتر :redface:)
لنز خوبیه اما خیلی قیمتش بالاس
و تا الان با D5300وD7100بصورت کیت داره فروخته میشه
ساختارشم ظاهرا با 18-105 یکیه
فایل پیوست 51219
الان 105-18 رو 950 هزارتومان می شه خرید و 200-18 ورژن دو رو 2500 تومان. اختلاف قیمت این دو فقط مربوط به رنج فاصله کانونی نیست بلکه مثلا از ماونت فلزی 200-18 در برابر 105-18 نمی شه گذشت. حالا با توجه به اینکه ماونت لنز جدید هم فلزیه (در عکس زیر مشخصه) می شه تصور کرد که در ایران قیمتی حدود 1.800 تا 1.900 داشته باشه. یعنی حدود 450 دلار به نرخی که این روزها دلار برای لوازم عکاسی میفته!
فایل پیوست 51229
ضمنا 135-18 نیکور رو به خاطر نداشتن لرزشگیر نمی شه با این سه لنز مقایسه کرد.
من رنج فاصله ی کانونیش رو دوست دارم. یعنی اگه خروجیش نسبت به 200-18 بهتر باشه (که بعید نیست) حاضرم با 200-18 خودم سر به سر معاوضه اش کنم :::blushing:::
فایل پیوست 51230
اینم ریویوی زود هنگام کن راکول:
Nikon 18-140mm review
مقایسه دولنز 140-18 و 105-18 در سایت معتبر دیجیتال پیکچر
Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G AF-S ED VR DX Nikkor Lens Image Quality
کیفیت پایین تر اپتیکی لنز 140-18 در اکثر فوکالها و دیافراگمهای این مقایسه کاملا مشهود است
دوستان گرامی آیا کسی لنز 18.140 را تهیه کرده، تا از تجربیات خودش ما را آگاه کند؟
چیزی که در مقایسه های اینترنتی به خصوص در سایت دیجیتال پیکچر مشاهده شده برتری خروجی 18.105 در برابر 18.104 بوده. و این نکته عجیبی است که لنز جدید نیکون اینقدر نا امید کننده ظاهر شده است! بنده بر سر خرید این دو لنز : 18.105 و 18.104 بسیاد مردد و دو دل هستم.لطفا در صورت استفاده از این لنز تجربیات خود را به ما هم بگویید .
با تشکر
من این لنز رو با دوربین d5300 استفاده میکنم. فوکوس عالی داره و لرزشگیرش هم خوبه ولی اصلا ماکرو خوبی نداره یعنی در واقع نداره ... یه دوربین کامپکت هم خیلی از این ماکروش بهتره
دوست گرامی ،
لنز نامبرده لنز ماکرو نیست که برای ماکرو به کار برده شود ...
اساسن ، در دوربینهای SLR ، مانند دوربینهای کامپکت ، نمیشود همیشه ماکرو داشت ...
برای اینکار شما باید حتمن لنزهای ماکرو تهیه کنید که در تاپیک مربوطه میتوانید در زمینه آن اطلاعات بهدست آورید ...
ضمن اینکه کیفیت تصویر ماکرویی که از طریق دوربینهای کامپکت ( یا هر نوع تصویر دیگر ) بهدست میآورید ، قابل مقایسه با دوربینهای SLR نیست ...
سلام
بنده این لنز رو خریداری کردم جعبه سفید اما همراهش نه کیف هست نه هود
یعنی این لنز بدون کیف و هود عرضه شده ؟
سلام خدمت دوستان عزیز
آیا وجود لقی در غربیلک فوکوس لنز 18-140 امری عادی است؟ مشکلی در فوکوس دقیقتر ایجاد نمیکند؟
ممنون
کسی این لنز را تهیه کرده؟
متاسفانه بخش لنزهای سایت خیلی کم پسته ادم نمیفهمه کدوم لنز در مقابل قیمت ارزش خرید داره؟
دوستان 18 140 رو خودش دکمه فکوس دستی و اتومات داره و رو بادی هم یک دکمه دیگه با همین کارکرد هست. از اونجا ییکه کار کاردن با دکمه روی بادی خیلی راحتتره اگر دکمه رو لنز روی اتو باشه و بادی رو دستی با فکوس دستی که لنز آسیب نمیبینه؟ ( چه سوالی شد خودم نفهمیدم چی شد ) رینگ فکوس لنز خیلی روان حرکت میکنه و به سادگی موقع کار و وقتی فکوس اتو هست ممکنه حرکت کنه این هم آسیب میزنه به لنز؟
نتایج شارپنس سایت dxo برای دو لنز ۸۵-۱۶ و ۱۴۰-۱۸ نصب شده بر روی دوربین D5300
فایل پیوست 69846
در نمودار، محور x فاصله کانونی و محور y مقدار دیافراگم را نشان میدهد.
رنگ سبز شارپنس بالاتر و رنگ قرمز شارپنس پایننتر را نشان میدهد.
نتیجه گیری با خودتان (سایت dpreview هم در مورد لنزها به نتایج dxo استناد میکند)
در ادامه پست قبل
در سایر پارامترها مانند vignetting و ca و دیستوریشن برتری با ۸۵-۱۶ است.
البته دوستان می دانند که این سه مورد با یک کلیک در Acr تا حد زیادی حل می شود اما شارپنس...
گاهی نسبت به ریویوو ها بی اعتماد می شم!!!
من خودم 16-85 دارم و قبلش 18-105 داشتم. افزایش شارپنس کاملا برام مشهود بود.
حالا این چیزی که dxo گذاشته یعنی 18-140 با رنج تله بیشتر و شارپنس بیشتر قیمتش حدود دو سوم 16-85 ه؟
با سلام به تمامی دوستان
دیروز این لنز را همراه با D7200 تهیه کردم اما AF اون کار نمیکنه، (با رینگ فوکوس میشه)
چطوری سلامت موتور فوکوس را تست کنم، تنظیمات Autofocus چی باید باشه ؟؟؟:-(
درود و تبریک :::happy:::
اهرم فوکوس روی بادی رو در حالت AF قرار داده اید ؟
فایل پیوست 71509
دوستان یک سوال برام پیش اومده بیشترین شارپنس این لنز در کدوم اپرچر حاصل میشه؟
سلام
به این لینک مراجعه کنید
فوکال 35 میلیمتر با اف استاپ 5.6 شارپترین حالت لنزتون هستش
سلام به اساتید
یه سوال داشتم:بنده یه ده ماه پیش یه دوربین سطح مبتدی d3200 گرفتم و باهاش شروع به عکاسی کردم
الان احساس میکنم که لنز کیت دوربین جوابگوی نیاز من نیست و قصد خرید یه لنز زوم رو دارم
بنا به اطلاعاتی که بدست آوردم متوجه شدم که لنز 18-140 میتونه انتخاب خوبی باشه برای ادامه کار
فقط خواستم از دوستان بپرسم که میشه این لنز رو روی دوربین من نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت عکسای خروجیش روی این دوربین چجوریه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم بزرگواران راهنمایی کنن......
سلام فکوس دستی این لنز رومیشه بدون خاموش کردن فکوس اتومات استفاده کرد؟ (آسیبی نمیزنه؟)
سلام
این لنز چند مدل هود داره ! و چقدره قیمتاش
من امروز تلفنی قیمت گرفتم از چند جا
یکی میگفت خاری هست . پیچی نیست . یکی میگفت اصله . یکی میگفت ...
بین 20 تا 80 تومن هم قیمت دادن بهم : /
ممنون میشم راهنمایی کنین
درود،
دوست گرامی این لنز فقط یک مدل هود داره که مدلش HB-32 هست و به صورت پیچی روی لنز چفت میشه.
Nikon HB-32 Lens Hood for Select Nikon Lenses 4125 B&H Photo
ممنونم
بله . رفتم و دیدم . سه مدل داشتن . یه نوعش بود بقول خودشون اصل بود و کاور داشت 75 تومن
یه مدل داشت روش نوشته کانن و از همین مدلی بود که گفتید و 30 تومن
و یه مدل دیگه هم بود که در جای فیلتر بسته میشد و جنسش هم سیلیکونی بود .اونم بود بیست تومن . که البته اطراف لنز میشد شبیه لنزهای فیش آی و هاله ی مشکی مینداخت
همون وسطی رو گرفتم . سپاسگذارم
از عزیزانی که این لنز رو دارن خواهش میکنم یه کمکی به بنده بکنند. یه عکس از ماه در آخرین فوکال این لنز لازم دارم بدون کراپ. ولی اگه به نسبت سایز کلی عکس کوچک بشه هم فرقی نمیکنه. میخوام ببینم چه سطحی از کل تصویر با ماه اشغال میشه تا بزرگنمایی برام بهتر قابل درک باشه. ممنون میشم دوستان اگر دارند این لنز رو کمک کنن.
سپاس.
بنظر شما خرید d7200 با لنز کیت 18-140 بهتره یا بدنه بگیرم و کنارش لنزهای 18-55 و پرایم 50mmf1.8؟
کاربردم پرتره و منظره هست.
سلام
یه سوال دارم .
من یه D7200 خریدم با همین لنز سری DX .
حالا یه سوال . برای به دست اوردن فاصله کانونی دقیق، همون عدد های روی لنز دقیق هستند یا باید نسب به اندازه سنسور APS-C اش، معادل سازی بشه ؟
اگر اشتباه نکنم این لنز مخصوص دوربین با سایز سنسور APS-C و نیاز به معادل سازی نیست و فقط لنز های فول فریم نیاز به معادل سازی دارند !
درسته ؟
نه لنز های کراپ نه فول فریم نیاز به معادل سازی ندارن. تنها موردی که هست اینه که اگر بخواید بدونید تصویری که الان دوربین شما ثبت میکنه معادل چه فوکالی روی فول فریم (استاندارد 35 میلی متری) هست ، میتونین عددی که روی لنز یا در اگزیف نوشته شده ضربدر 1.5 کنید. مثلا اگه شما دارید با فوکال 24 عکاسی می کنید به این معناست که اگر فول فریم داشتین باید برای دیدن همین کادر روی 35 میلی متری عکاسی می کردین و الی اخر
ضمنا این قاعده ای که گفتم برای همه لنز ها چه dx چه fx یکسانه
یعنی فرض کنید اگه یه روز 18-140 fx تولید بشه و شما روی همین d7200 ببندید. روی تمام فواصل کانونی تصویرش با این لنزی که الان دارید یکیه
سلام
دوستان در سایتهای فروش لنز ۱۸-۱۴۰ رو با سه جعبه و با قیمتهای مختلف میفرشن
بدون جعبه ، جعبه سفید و جعبه اصلی
این سه لنز با هم فرق دارن یا نه؟