فایل پیوست 54347
مطابق با شایعات چند روز اخیر, سرانجام امروز کمپانی نیکون لنز جدید فول فریم ۳۵ میلیمتری با دیافراگم ۱.۸ را رسما معرفی کرد.
قیمت پیشنهادی این لنز ۵۹۹ دلار آمریکا اعلام شده. این لنز ۳۰۰ گرم وزن دارد و سایز فیلتر آن نیز ۵۸ میلیمتر هست.
Printable View
فایل پیوست 54347
مطابق با شایعات چند روز اخیر, سرانجام امروز کمپانی نیکون لنز جدید فول فریم ۳۵ میلیمتری با دیافراگم ۱.۸ را رسما معرفی کرد.
قیمت پیشنهادی این لنز ۵۹۹ دلار آمریکا اعلام شده. این لنز ۳۰۰ گرم وزن دارد و سایز فیلتر آن نیز ۵۸ میلیمتر هست.
خلا وجود یک 35مم ارزان فول فریم بین لنزهای نیکون این اواخر کاملا احساس میشد.از اونجایی که لنزهایی مثل 85 اف 1.8 و 28 اف 1.8 اپتیک فوق العاده ای دارند امیدوارم این لنز هم شبیه به اونها باشه.شخصا مدتی بود منتظر چنین لنزی بودم.از طرفی 35 مم اف 1.4 سیگما هم هنوز قیمت مناسبی داره و با دیافراگم بازتر و اون اپتیک خوبش در تامل رو باز میکنه!
خلاصه اینکه از معرفی این لنز خوشحال شدیم :)
لینک معرفی لنز در دی پی:
Nikon launches AF-S Nikkor 35mm F1.8G for FX format SLRs: Digital Photography Review
چه خبره برادر! ۵۸ ممنقل قول:
این لنز ۳۰۰ گرم وزن دارد و سایز فیلتر آن نیز ۷۲ میلیمتر هست.
قیمت این لنز 200-300 دلاری پایین تر از سیگما 35 1.4 است. البته در بازار ایران هر اتفاقی میتونه بیفته و میتونه این لنز گرونتر هم عرضه بشه!
سلام
خب،با حساب این لنز همین الآن نیکون 5 تا لنز 35 م.م در خط تولیدش دارد.
AF Nikkor 35mm f/2D : لنز قابل تحملی است بخصوص به نسبت قیمتش،فوکوس کندی دارد و شارپنسی معمولی ،دیستورشن زیاد و بوکه نه چندان قشنگ
NIKKOR 35mm f/1.4 Ai : یک لنز قدیمی و منوآل فوکوس که نمیدانم برای چی هنوز تولید میشود، در اف های بازتر از 2.8 هم تصویرش هیچ لطفی ندارد.
AF-S NIKKOR 35mm f/1.4G : یک لنز 1800 دلاری و گران که تنها مزیتش به 35 اف 1.8 همان یک استاپ دیافراگم بازتر و FX بودنش است و لاغیر (همان اوایل معرفیش خاطرم هست که اغلب رویوها از آن دلسرد شده بودند، تصویری که در ذهن دارم مربوط به همان موقع است ، اگر بررسی جدیدتری دیده اید بفرمایید)
به نظر پارامترهای تصویر نسبت به نسخه DX پیشرفتی نداشته،حداقل به گواه MTF ... :::confused2:::
اگر اندازه تصوير(محور افقي نمودار) را در نظر بگيريم لنز جديد اندكي بهتر شده است. به عبارت ديگر، روي دوربين هاي كراپ گوشه هاي تصوير بهتر خواهند بود(35 1.8 جديد نسبت به قبلي)
اول اینکه خوشحال شدم وقتی که این خبر رو دیدم :D
چند وقتی بود وقتی به فول فریم فکر میکردم، جای خالی این لنز رو احساس میکردم...
دوم اینکه من دوتا از چارت ها رو روی هم گذاشتم جهت مقایسه:
فایل پیوست 54396
در مقایسه با 35 میلیمتر DX نظر خاصی نمیتونم بدم
شاید بشه گفت نتیجه یکسان هست روی سنسور DX و برای کسی که قصد خرید بدنه FX نداشته باشه، قطعا همون لنز انتخاب بهتری هست
اما نکته بعدی اینه که لنز سیگما شارپ تر هست:
فایل پیوست 54397
هرچند بنظرم در کل لنز خوبی هست
اما فکر میکنم قیمت 600 دلار برای این لنز یکم زیاده (کاش مثلا حدود 400 دلار بود!)
چند عکس خروجی این لنز با بدنه Df +
فایل پیوست 55858
فایل پیوست 55859
فایل پیوست 55860
فایل پیوست 55861
درود
پس از دیدن تست اولیه این لنز توسط منصوراف و مقایسه این لنز با Sigma 35mm f1.4 Art( با برنامه Imatest )
میتوان با اشتیاق بیشتری منتظر تست های دیگر Nikkor 35mm f1.8G Fx نیز بود چرا که آنطوری که
از نمودار Mtf آن برمی آید:
فایل پیوست 58196
در F8 و بسته تر برتری رزولوشن با سیگماست
اما در دیافهای باز نتایج به هم نزدیک و قدری هم
به نفع نیکون است.
کراپ %100 از مرکز ، سیگما
http://photographylife.com/wp-conten...enter-Crop.jpg
کراپ 100% از مرکز ، نیکون
http://photographylife.com/wp-conten...enter-Crop.jpg
در 35mm نیکون مقدار قابل توجهی Ca وجود دارد که البته در کناره ها بیشتر هم هست
اما شارپنس 35mm نیکون در f1.8 جالب توجه است
پاینده باشید