دوستان نیکونی لطفا ما رو هم دریابن...این دوست من چنان دلزده شده که فکر میکنم همین روزهاست که کنونی بشه...
Printable View
..من همین لتز را دارم و الان بدقت بررسی کردم ولی خبری از گرد و غبار یا هیچ عنصر دیگری نبود.
اول اینکه به دوستتان بگویید زیاد بر روی این موضوع حساس نباشد.
و دوم اینکه این مورد یک مورد عادی است برای لنز های ماکرو و بعضی لنز های دیگر...
باز هم به دوستتان بگویید همان نیکونی باقی بماند و اگر نه توصیه کنید اسم لنز 17-55 اف 2.8 کانن را در اینترنت جستجو کند شاید نظرش کاملا عوض شود.
و باز هم اینکه استفاده نا صحیح می تواند عواقب بدتری نیز داشته باشد.همیشه تقصیر کمپانی سازنده نیست ( یاد یکی از توصیه های یوزمانوآل شرکت تویوتا برای پریوس در ایالات کالیفرنیا افتادم که می گوید این خودرو با برق کار می کند و در صورتی که شما فراموش کنید آن را شارژ کنید و حرکت نکند تقصیری متوجه کمپانی سازنده نیست ! )
تعویض لنز در شرایط نا مناسب و عدم استفاده از فیلتر UV برا حفاظت بیشتر و کار در شرایط دشوار و ..... می توانید عامل این موضوع باشد.اگر نه این موضوع اشکال شایع ای در این لنز نیست.
البته بخش تغییر برند که بیشتر شوخی بود...سیلینگ 55-17 هم که کاملا شناخته شده اس.اگراینطور هست که راهی نیست باید با همین شرایط ادامه بده.دلیل پرسش من این بود که از دیشب یکسری فکر مخرب به ذهنش هجوم می آوردن از جمله تعمیری بودن لنز و... خواستم بدونم توی این لنز مشکل سیلینگ هست یا نه که به نظر میرسه اینطور نیست.
با تشکر.
سلام
منظور از دو عدد 32 روی لنز 105 ماکرو نیکون چیست
فایل پیوست 31677
مقیاس عمق میدان است. یعنی در f/32 اعداد فاصله فوکوسی که روبروی 32 هستند، مقدار عمق میدان را مشخص می کنند.نقل قول:
منظور از دو عدد 32 روی لنز 105 ماکرو نیکون چیست
در لنزهای قدیمی Depth-of-Field Scale روی لنزها بود. که مشخص می کرد مثلا در دیافراگم 4 عمق میدان چقدر است. روش کار هم به این صورت است وقتی شما فوکوس روی سوژه انجام دادید عددی که روبروی این 32 ِ حک شده بروی لنز (سمت راست) هست، نشانگر آغاز محدوده عمق میدان و عددی که روبروی 32 سمت چپی است، پایان محدوده عمق میدان است. منظورم عددی است که حلقه نمایشگر فاصله فوکوس نشان می دهد. مثلا در همین عکس عمق میدان از حدود 1.2 تا 1.8 متر در f/32 است. البته عمق میدان در لنزهای ماکرو اینقدر کم است که عملا این نشانگر خیلی به درد نمی خورد. اما مثلا در عکس پیوست مقیاس به خوبی مشخص است. در این عکس لنز 50، عمق میدان در f/22 از حدود 4 متر تا بینهایت است
فایل پیوست 31680
امیدوارم با این زبان الکن من متوجه شده باشید.
رنگها در لنز 105 ماکرو خیلی شفاف تر و خوش رنگتر از 200-70 (ورژن یک)است، این اختلاف ناشی از چیست؟
سلام تو ایران لنز micro 40mm f2.8 پیدا نمیشه!
لنز خوبیه؟
درود
دوستانی که مثل بنده به دنبال این لنز هستند (40mm Micro)
متاسفانه این لنز هنوز در دبی هم قیمت معقول ندارد و با ارز امروزی چیزی حدود 860 باید قیمت داشته باشد!
گرچه این لنز فقط 280 دلار قیمت دارد!
البته شرایطی که فرمودید، مثل کار در شرایط سخت میتونه عامل بروز چنین مشکلی باشه. اما استفاده نکردن از فیلتر UV نباید عامل این مساله فرض بشه، حداقل با توجه به شرایط کارکردی که استاندارد کمپانی سازنده است.
من زمانی دوربین D70s خودم رو با لنز 70-18 پیش آقای قاسمی بردم برای سرویس. ایشون فیلتر UV رو از روی لنز من باز کردن و گفتن که من دوربین رو در شرایط استاندارد به شما تحویل میدم و فیلتر UV رو خودت هم روی لنز نبند. هر چند که باز هم من بعد از مدتی این کار رو انجام دادم صرفا چون تمیز کردن اون راحت تر و کم خطرتر از تمیز کردن سطح عدسی خود لنز هست.
ضمنا اون دوست عزیز نباید خیلی ناراحت باشه. با مراجعه به آقای قاسمی (تعمیرگاه مرکزی دوربین) هم از نظر وجود ایراد بررسی می کنن و هم خیلی راحت و بدون دردسر و نگرانی، گردوغبار موجود رو پاک می کنن.
دوستان در مورد لنز tamron 60 f/2.0 که بین nikkor 40 و tamrom 90 هست چطور؟ نظرتون چیه؟
٦٠ تامرون لنز خوب و با كيفيتي است اما نه به خوبي ٩٠ تامرون.
سلام
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید.
برای راهنمایی خرید از تاپیک راهنمایی برای خرید لنز استفاده کنید.
من میخوام عکاسی ماکروگرافی از گل انجام بدهم(گلی با نسبت 1:1 روی سنسور ثبت شود) اما با توجه به گرون بودن لنز ماکرو (micro 60f2.8)میخواستم ببینم میتونم از لنز 50 اف 1.8 با استفاده از اکستندر برای ماکرو استفاده کنم .؟
و برای بدنه نیکون چه اکستندری (مارک و مشخصات ان) بگیرم . و همچنین به چه صورتی به ماکروگرافی از یک گل برسم.
همچنین این اکستندر ها ارتباط را با لنز حفظ میکنند یا نه (از لحاظ فکوس و کنترل دیافراگم) از نظر کنترل دیاف مشکلی ایجاد میکند یا نه
مشکلات احتمالی استفاده از اکستندر چیست اگر مقاله ای در این راستا در اینترنت هست به من ادرس بدید
مسئله دیگری که هست با توجه به بدنه دوربین منD5100 در عکاسی ماکرو موتور فوکوس انقدر اهمیت داره که به سمت 1.8G برم یا 1.4D پر فایده تر هست
با تشکر
با سلام
من توی یک فروم خوندم که در لنز های ماکرو در فواصل مختلف نمیتوان با یک دیاف ثابت عکاسی کرد ایا این مطلب درست است
و از طرفی لنزی مانند 60اف 2.8 نیکون برای ماکرو گرافی از گل (با ابعاد واقعی 2*2 برای سنسور به نسبت 1:1 ثبت شود ) خوب هست و اگر لنز 50 اف 1.8 سری جی با اکستندر باشد میتوان به عکس مورد نظر رسید یا نه ؟ مشکلات اکستندر چیه؟
برای عکاسی از اغلب گلها نیازی به بزرگنمایی 1:1 نیست و حتی با لنزهای زوم عادی مانند 18-55 میشود از آنها عکاسی کرد ( هرچند که کیفیت یک لنز ماکرو را ندارن )
اکستندر یک لنز غیر ماکرو را به یک لنز ماکرو تبدیل نمیکند یعنی بزرگنمایی یک لنز معمولی را 1:1 نمیکند اما اکستندر در عکاسی ماکرو وسیله مفیدی است به شرطی که شما یک لنز ماکرو داشته باشید
بعنوان مثال یک اکستندر 1.4X میتواند لنز 90 تامرون شما را که یک لنز ماکرو است به یک لنز حدوداً 130 میلیمتری ماکرو تبدیل کند
و اما اکستنشن تیوب : اکستنشن تیوب کمترین فاصله فوکوس لنز شما را کاهش میدهد بعنوان مثال اگر لنزی دارید که کمترین فاصله فوکوس آن 40 سانتی متر است اکستنشن تیوب میتواند این فاصله را به 20 سانتی متر یا کمتر برساند ( بسته به میزان اکستنشن تیوب ) در نتیجه بزرگنمایی بیشتر میشود.
و در آخر استفاده از اکستنشن تیوب و لنز 50 بزرگنمایی قابل قبولی به شما میدهد اما برای عکاسی از سوژه های ثابت مانند همان گلهای کوچک مناسب است.
با سلام
من عکاسی ماکرو از گل رو دوست دارم به ظور مثال (عکس از یک گل رز 3*3 که تمام صفحه تصویر من رو بپوشوند) و از طرفی علاقه ای هم نسبی به پرتره دارم اما باتوجه به قدرت مالی د رمرحله اول میخواست یه 60 ماکرو نیکون رو بگیرم و یا سرعت هرچند پایین ان در فوکوس بینهایت اگر خواستم برای پرتره استفاده کنم و یا لنز 50 اف 1.8 سری جی با اکستنشنر (البته در حال حاظر انقدر تخصصی در هرکدام از موضوعات بالا ندارم)عکس ها یی ماکرو مثل این سایت (http://www.nikonusa.com/en/Learn-And...wer-power.html
کدوم یکی بهتر است ، البته با توجه به اینکه اولویت من ماکرو گرافی هست
سوال دیگه ای که دارم لنز های ماکرو که میگویند به نسبت 1:1 عکس را ثبت میکنند یعنی اگر سنسور من 2*2 باشد (مثلا) و از یک گل 2*2 در فاصله 18.5(که فاصله فوکوس لنز 60 هست) سوژه تمام کادر عکس من رو میپشوند ؟؟؟(این مطلبی که گفتم درست است )
در صورتی که اولویت اصلی ماکرو است قطعاً یک لنز ماکرو مناسب تر خواهد بود ضمن اینکه لنز 60 نیکون هم برای پرتره تا حد زیادی مناسب است
اما لنزهای 50 یا 60 بخصوص روی دوربینهای کراپدار کمی بلند هستن و برای عکسهای عمومی در آینده به مشکل برمیخورید
لنز 50 اف 1/8 جی و 60 ماکرو لنزهای ارزشمندی هستن اما به فکر یک لنز همه کاره ارزان قیمت هم در کنار این لنزها باشید ، 18-55 گزینه مناسبی است.
به این لینک سر بزنید و از دانشنامه سایت عکاسی هم میتوانید استفاده کنید.
عنوان تاپیک فراموش نشود!!
سلام
در لنز 60 ماکرو بدلیل اینکه روی دوربین کراپدار نسب میشود ایا بدین معناست که فاصله فکوس رسیدن به نسبت 1:1 افزایش میابد(نزدیک به یک لنز 90 ماکرو و فاصله 24 سانتیمتر)
و ایا میتوان گفت که تا فاصله 18.5 سانتی که حداقل فاصله فوکوس لنز میباشد به سوژه نزدیک شد برای بزرگ نمایی بیشتر از 1:1
مینیمم فاصله فوکوس یا در مورد لنز های ماکرو یا همون فاصله سنسور تا سوژه برای رسیدن به بزرگنمایی ۱:۱ ارتباطی به سایز سنسور نداره.
وقتی صحبت از بزرگنمایی 1:1 هست منظور اینه که اندازه عکس بر روی سنسور با اندازه واقعی شي برابری میکنه. یعنی به فرض اگر با دوربین با سنسور فول فریم که سایز سنسور ۲.۴ در ۳.۶ میلیمتر هست از یک سوژه با همین ابعاد عکس بگیرید, کل کادر پر میشه. در شرایط مشابه با یک دوربین کراپدار, عکس از یک سوژه کوچکتر می تونه کل کادر رو پر کنه.
پس اگر هر دو عکس رو در سایز یکسان مشاهده کنید عکس دوربین کراپدار بزرگتر دیده میشه اما اگر هر عکس رو در سایزی متناسب با سایز سنسور ببینید (یعنی عکس گرفته شده توسط دوربین فول فریم رو طوری ببینید که در هر ضلع, ۱.۵ برابر بزرگتر از عکس دوربین کراپدار باشه اونموقع اندازه سوژه یکسان دیده میشه.
به عبارت دیگه, نصب لنز ماکرو روی دوربین کراپدار مثل اینه که شما با دوربین فول فریم عکس بگیرید بعد کراپ کنید. عکس بزرگتر دیده میشه اما مینیمم فاصله فوکوس همونه. یعنی همچنان بزرگنمایی ۱:۱ رو دارید اما چون سایز سنسور کوچیکتره (شما بخونید: چون کراپ انجام دادید) اگر جه بزرگنمایی یکسانی دارید اما عکس بزرگتر دیده میشه.
سلام
لطفا این سایت رو ببینید و نظرتون رو بدید
ایا با لنز 60 ماکرو در طبیعت میتوان همچین عکسهایی گرفت
http://en.www.lensart.ru/picture-pid-1f9a5.htm
http://en.www.lensart.ru/picture-pid-5d053.htm?ps=9
http://en.www.lensart.ru/picture-pid-1f60a.htm
در لینک های اول و سوم که عکس ها با لنز های 60 میلی متری گرفته شده.
مساله ای که در عکاسی ماکرو بسیار مهمه تامین نور مورد نیاز برای ثبت عکسه که معمولا هم برای خلق یک کار با کیفیت از فلاش های مخصوص ماکرو گرافی استفاده می شه.
این نکته رو هم ذکر کنم که همه لنز های ماکرو بزرگنمایی 1:1 تولید می کنند، فاصله ی کانونی بلندتر به عکاس کمک می کنه که بتونه از فاصله ی بیشتری به این نسبت برسه.
اگر شما بتونید نور مورد نظر رو تامین کنید و مشکلی با فاصله ی دوربین و سوژه نداشته باشید می تونید با هر کدام از لنز های ماکرو چنین تصویر هایی ور خلق کنید.
البته لنز های ماکرو با فاصله ی کانونی متفاوت، عمق میدان متفاوتی هم دارند.
یه لنز ماکرو خوب و با قیمت مناسب میخوام میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.