تله مناسب با قیمتی زیر یك ملیون
سلام دوستان عزيز
خسته نباشيد
راستش براي خريد يه لنز الان خيلي وقته دارم مطالعه ميكنم ولي به نتيجه اي نرسيدم
من تا يك مليون ميتونم هزينه كنم
اول ميخواستم 18-250 سيگما كه قراره همين هفته بياد رو بخرم و به همراش يه لنز درست حسابي وايد بخرم كه مد نظرم 10-20 سيگما بود و رو همديگه رنج جالبيو داره يعني از 10 تا 250 تقريبا
ولي بيشتر كه مطالعه كردم چشمم به لنزهايي مثل 150-500 و 80-400 خورد كه بسيار وسواس شدم
ضمنا در صورتي كه يكي از لنزهاي ذكر شده (150-500 يا 80-400) بخرم براي وايد مناسب از لنز كيت دوربينم يعني 18-55 استفاده ميكنم
در ضمن دوربين من 400 دي هست
دوستان اگر ميتونن كمك كنن، عجله اي هم ندارم در صورتي كه دوستان لنز جديديو پيشنهاد كنن، ميتونم منتظر بمونم.
پاسخ: تله مناسب با قیمتی زیر یك ملیون
با درود
200-70 f2.8
300-100 sigma
می توانید استفاده کنید .
البته اگر کاربردتان را هم بگویید دوستان بهتر میتوانند راهنمایی کنند.
ببخشيد ميشه قيمت رو هم بنويسيد ؟
سلام
بین 18-250 با 150-500 خیلی فاصله هست! کاربرد خودتان را مشخص کنید.
لنزهایی مثل 150-500 از لحاظ بلند بودن وسوسه کنندهاند، منتها کیفیت چندان قابل قبولی ندارند.
به نظرم اگر کاربرد خاصی برای تلههای خیلی بلند در ذهن ندارید و صرفاً به وجود یک لنز تله [بلند] رایج احساس نیاز میکنید، به یکی از 70-200 های کنون و یا سیگما بسنده کنید. روی 70-300 کنون هم یک تحقیقی انجام بده، قیمتش حدود 650 باید باشه.
پیروز باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aap
سلام
روی 70-300 کنون هم یک تحقیقی انجام بده، قیمتش حدود 650 باید باشه.
قطعا شارپنس و سرعت فکوس 150-500 و یا 120-400 سیگما خیلی بهتر از 70-300 is کنون هست!
سلام
باب اتكينز تله فوتو هاي Canon Mount رو بر مبناي قيمت در لينك زير دسته بندي كرده. فكر كنم مفيد باشه.
کد:
http://www.bobatkins.com/photography/eosfaq/telefoto.htm
همينجوري كه تو ليست پايين مياين آدرنالين خونتون بيشتر و بيشتر ترشح مي كنه تا برسين به لنزهاي 7000 تا 8000 دلار و به لنز Canon EF 600mm f/4L IS USM برسين. خدا نصيب دوستداران عكاسي حيات وحش بكنه.
سلام.
دوستان خيلي ممنونم خيلي لطف كردين
من در مورد 70-300 خيلي تحقيق كردم و ظاهراً مناسب هست، البته خيليا هم گفتن كه بهتره از لنز 18-250 استفاده كني كه ديگه نيازى به عوض كردن لنز نداشته باشي، بعد هم از همون لنز كيتم ميتونم به عنوان لنز ماكرو (معكوس) استفاده كنم. يعني باز كنم و سر و ته كنم كه بشه به عنوان لنز ماكرو ازش استفاده كرد.
در مورد 150-500 خيلي راس گفتيد مخصوصا 500 كه داره ادمو خيلي وسوسه ميكنه، بله حق هم با شماست من اين چند روز خيلي زياد تحقيق كردم، كيفيت نه چندان خوبى داره، ولي خب اينم بگم كه شرايط خوب باشه لنز قابل قبولى هست.
ولي من استفادم از تله براي عكس از پرنده و غيره نيست، بلكه يه لنز تله خوب ميخوام و چه بهتر اگر وايد خوبي هم داشته باشه كه ديگه نياز به تبديل نداشته باشم.
ببخشيد صحبتام طولاني شد، من مثلا براي روز قدس كه رفته بودم عكس بگيرم با لنز كيت اصلا هيچ كارى نتونستم بكنم، و دست خالي يا با دو سه تا عكس بيشتر برنگشتم. فكر كنم اين مثال نياز تله اي كه ميخوام رو مشخص كنه.
و در ضمن لنز 18-250 اگر خريداري كنم كه فكر كنم قيمتش بين 600 - 700 باشه، ميشه با 300 بقيه چه تجهيزاتي خريد كه واجبتر باشه براي كار خودم، كارم عكس معمولي هست در شرايط خيلي معمولي بدون نورپردازي و ...
ممنونم
سلام.با اجازه ی اساتید:
شما به لنز تله احتیاجی ندارید,در واقع لنز زوم میخواهید.یک لنز با زوم زیاد و
به عنوان تک لنز اکثرا روی دوربین باشه.
canon 18-200
sigma 18-200 os(یکی از اعضا برای فروش دارند)
tamron 18-250
tamron 18-270
و یا میتوانید در کنار همین 18-55 لنز مکملش یعنی 55-250 را داشته باشید.
موفق باشید
لنز Tamron 18-270 VC لنز بسيار خوبيه. قيمتش رو نمي دونم ولي مي دونم بين 600 تا 800 هست.
کد:
http://www.dpreview.com/lensreviews/tamron_18-270_3p5-6p3_vc_n15/
کد:
http://www.photozone.de/canon-eos/412-tamron_18270_3563vc_canon
سلام
دست همه شما درد نكنه
من اين لنزهايي كه معرفي كرديد خيلي ديدم و مطالعه كردم
ولي از همه اينها (18-200 canono ـ 18-200 sigma ـ 18-250 sigma ـ 18-270 tamron ـ 18-250 tamron)
به تناسب قيمت و كيفيت لنز
18-250 سيگما رو انتخاب كردم كه قيمتش بايد حدود 600 و خورده اي باشه.
دوستان لطف كنن در مورد اين لنز نظر بدن
و جواب سؤالم رو نداديد با بقيه مبلغ تا يك مليون چه تجهيزاتي ميشه تهيه كرد كه واقعا براي كاري كه ذكر كردم واجب باشه.
چطوري به اين نتيجه رسيديد كه 18-270 تامرون بدتر از 18- سيگما250 هست؟ هر دو از لحاظ اپتيكي يكي هستند.
---
با بقيه پول فلاش و پايه و گريپ و مموري و ... بگيريد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aaallliii
و جواب سؤالم رو نداديد با بقيه مبلغ تا يك مليون چه تجهيزاتي ميشه تهيه كرد كه واقعا براي كاري كه ذكر كردم واجب باشه.
سلام دوست عزیز
والا به نظر من هیچ وقت این مدلی تجهیزات نخرید.
اول عکاسی کنید تا ببینید نیازتون چیه.
دوم نیازهاتون را اولویت بندی کنید.
سوم ببینید برای تهیه چیزی که نیاز دارید چه گزینه هایی برای خرید دارید.
در آخر پول جمع کنید و آنرا تهیه کنید.
فکر کنم شما دارید از آخر به اول حرکت می کنید.
به هر حال تجهیزاتی که با مابقی پولتون می تونید تهیه کنید می تونه فیلتر , کوله پشتی , سه پایه , ... باشه.
اگر انتخاب خود را مبنی بر انتخاب walk around هایی در رنج 18-200 به پایان رسانده اید
می توانید با کمی افزایش بودجه به فکر خرید 10-22 سیگما باشید , یا خرید فیلتر , فلاش و سه پایه
پ.ن : با مهرداد جان خط رو خط شدم
ممنونم از همه شما
شما فرموديد كه از اخر به اول حركت ميكنيد، بله شما راست گفتيد، ولي خب من منظورم اينه من برخي وسايل جانبي رو دارم مثلا سه پايه كيف و فيلتر ميخواستم ببينم اگر شما به ترتيب همين چيزهارو ذكر كنيد كه بعد ببينم اينهايي كه ميگيد (مثلا سه پايه و فيلتر و ...) داراى چه مشخصاتي باشن، و هدف دوم از سؤالم اين بود كه ببينم فلاش براي كارهايي كه انجام ميدم واجبتر هست يا همين وسايل جانبي كه ذكر شد، درسته من بايد خودم مشخص كنم، ولي من چون تجربه كار با فلاش رو نداشتم اينو ميپرسم.
در مورد 10-22 يا 10-20 بله به فكرش هستم خيلي گزينه ى خوبيه
و اخر اينكه چطور به اين نتيجه رسيدم كه سيگما 18-250 از 18-270 تامرون بهتر است، اين بود كه من تو پيام قبليم هم عرض كردم به تناسب قيمت و كيفيت، اينا درسته كيفيت يكي دارن ولي قيمتشون حدود 70-100 تومان فرق ميكنن.
سلام
ظاهرا سوال از پايه اشتباه مطرح شده بوده است !
به زودي با تاپيك انتخاب لنز Walk Around ادغام خواهد شد.