Sigma 70-200mm F2.8 EX DG Macro HSM II
در فوروم گشنم چیزی از این لنز گیرم نیومد اگر چنین تاپیکی هست این تاپیک را حذف کنید لطفا
داشتم در سایت DP ریویو های لنز 70-200 نیکون را می خواندم که با این لنز مقایسه شده بود.با توجه به قیمت پایین ان وسوسه شدم تا این لنز را تهیه کنم.دوستانی که اطلاع دارند ایا این لنز در سی گل پیدا می شه و قیمت ان در ایران چقدر می باشد.
این هم ریویو این لنز
کد:
http://www.dpreview.com/lensreviews/sigma_70-200_2p8_n15/
پاسخ: Sigma 70-200mm F2.8 EX DG Macro HSM II
آقا منم مدتی هست که دنبال سمپل های دوستان در این فروم از این لنز هستم.
راستش چیزی راجع به این لنز گیرم نیومد.
اما از هر کس که داشته پرسیدم گفتن ایراد خاصی نداره.
حتی شخصی رو هم میشناسم که ورژن قبلیش رو با کانورتور به راحتی استفاده می کرد.
اغلب از سافت بودنش شاکی بودند.
یه مدت هم من وسوسه شده بودم برای خرید این لنز و با کاوه عزیز اون زمان که دنبال بررسیش بودیم واقعا عیبی پیدا نکردیم این لنز نسبت به قیمتش واقعا معرکه است به نظر من !!
قیمتش را در ایران نمی دونم ولی در دو سایت Ebay.com va amazon.com 700$ نوشتن.
کد:
http://cgi.ebay.com/Sigma-70-200mm-f-2-8-II-EX-DG-APO-AF-for-Nikon-70-200_W0QQitemZ170309286379QQcmdZViewItemQQptZCamera_Lenses?hash=item170309286379&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50
کد:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Daps&field-keywords=sigma+70-200
این هم نمونه هایی از این لنز
کد:
http://www.flickr.com/groups/sigma/pool/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mobinn
قیمت این لنز چند هست؟
همین دیروز در پاساژ حافظ قیمت کردم 865 تومان با 3 سال گارانتی
نسخه قبلی هم 835 تومان..
چند نمونه عکس
کد:
http://www.dpchallenge.com/lens.php?LENS_ID=539
[
شک بنده برطرف شد به امید خدا تا اخر هفته تهیه میکنم
دوستان در سایت pbase.com قسمت cameras میتونن در مورد هر مدل دوربین و لنز sample ببینن و این sample ها هم کار مردم هست که upload کردن.
در مورد این لنز اینجا sample ها هست:
کد:
http://www.pbase.com/cameras/sigma/apo_70_200_28_ii_ex_dg_macro_hsm
برای دیدن sample های دیگه از دوربینها و لنزهای دیگه اینجا برید:
کد:
http://www.pbase.com/cameras
در هر صفحه چند sapmle عکس نمایش داده میشه که به صورت تصادفی انتخاب شده. شما میتونین با Refresh کردن صفحه عکسهای دیگری ببینین.
سلام
من این لنز رو دارم و ازش راضی ام در برابر حدود 500 هزار تومان ارزانتر از کنون بودن به نظر من بصرفه است.
نمونه ای ماکرو که متاسفانهExif نداره
[IMG]http://i39.*******.com/bhahdv.jpg[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
سلام
من این لنز رو دارم و ازش راضی ام در برابر حدود 500 هزار تومان ارزانتر از کنون بودن به نظر من بصرفه است.
می شه لطف کنید بگید از کجا لنز فوق رو خریدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghz
می شه لطف کنید بگید از کجا لنز فوق رو خریدید؟
این لنز کمیاب نیست به راحتی میتونید بخرید پاساژ حافظ تقریبا اکثرا دارند تو پایتخت هم هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
سلام
سلام آقاي برهاني
1-شما اين لنز رو داريد ديدم يك كانورتر 2x هم داريد ، عملكرد اين لنز با كانورتر مربوطه رو چطور ديديد و بخصوص در سرعت فوكوس و شارپنس اون اوضاعش چطوره؟
2-در مورد كمبود ضدلرزش اين لنز چطور مشكل رو حل كرديد؟
3- با كانورتر كه كار ميكنيد كمبود ضد لرزش چقدر اذيت ميكنه؟
4- چرا بين سه گزينه (تامروني و كنوني و سيگمايي!) اين لنز رو انتخاب كرديد؟
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
journalist
سلام آقاي برهاني
1-شما اين لنز رو داريد ديدم يك كانورتر 2x هم داريد ، عملكرد اين لنز با كانورتر مربوطه رو چطور ديديد و بخصوص در سرعت فوكوس و شارپنس اون اوضاعش چطوره؟
2-در مورد كمبود ضدلرزش اين لنز چطور مشكل رو حل كرديد؟
3- با كانورتر كه كار ميكنيد كمبود ضد لرزش چقدر اذيت ميكنه؟
4- چرا بين سه گزينه (تامروني و كنوني و سيگمايي!) اين لنز رو انتخاب كرديد؟
ارادتمند
سلام
1- سرعت فوکوس تقریبا نصف میشود. در 5.6 بسیار سافت است ولی از 8 بهتر میشود و در 11 کاملا شارپ است.
2- بدون تله کانورتور از نظر بنده زیاد هم به لرزشگیر نیاز نیست البته در جاهایی که من استفاده کرده ام (جاهای کم نور را هم شامل میشود)
3- با کانورتور خیلی لرزش پیدا میکنید بخصوص که باید f را هم ببندید .بدون سه پایه یا تک پایه عملا نمیشه عکس گرفت.
4- این لنز را یکی از دوستان فروم بصورت دست دو 500 تومان میفروختند که قیمت مناسبی بود و من خریدم. البته کمربند مخصوص انصال به سه پایه نداشت که بعدا مجبور شدم 70 تومان هم بابت اون به سیگل بدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
سلام
1- سرعت فوکوس تقریبا نصف میشود. در 5.6 بسیار سافت است ولی از 8 بهتر میشود و در 11 کاملا شارپ است.
2- بدون تله کانورتور از نظر بنده زیاد هم به لرزشگیر نیاز نیست البته در جاهایی که من استفاده کرده ام (جاهای کم نور را هم شامل میشود)
3- با کانورتور خیلی لرزش پیدا میکنید بخصوص که باید f را هم ببندید .بدون سه پایه یا تک پایه عملا نمیشه عکس گرفت.
4- این لنز را یکی از دوستان فروم بصورت دست دو 500 تومان میفروختند که قیمت مناسبی بود و من خریدم. البته کمربند مخصوص انصال به سه پایه نداشت که بعدا مجبور شدم 70 تومان هم بابت اون به سیگل بدم .
آقاي برهاني بابت پاسخ دقيق و كامل فشار دادن دكمه تشكر را كافي نميدانم بنابراين باز هم تشكر ميكنم.
ضمنا:
فقط اين موارد كه فرموديد با دوربين 40 دي خدا بيامرز بود يا اين 5دي مارك 2 خوشكل؟
معمولا بايستي از اين 100-400 براي عكاسي در رنج 400 استفاده كنيد ديگر درست ميگم ؟ اگر بگويم به جاي 70-200 و 100-400 فقط 70-200 با يك كانورتر 2x بخرم خيلي اشتباه كردم؟
سلام
1- من زمان 40d تله کانورتور نداشتم و تمام مواردی که عرض کردم با همین دوربین فعلی است.
2- نه بهیچ وجه توصیه نمی شود . شما در 100-400 عملا در دیافراگم 5.6 براحتی عکس میگیرید ولی در حالت فقط 70-200 با يك كانورتر 2x حتما باید بروید روی دیاف 11 به بالا که خیلی سخت است. (خود 5.6 به اندازه کافی بسته است چه برسد به 11) مطمئنا کیفیتش هم پایین تر خواهد بود.
3- البته نمیدانم نوع دوربین و نیاز عکاسی شما چیست ولی یک 105-24 + 400-100 هم رنج کاملی را پوشش میدهد.
البته یه تاپیکی بنام بحث شیرین تله کانورتور هست که خواندنش خالی از لطف نیست.
سلام لطف کنید نمونه عکس هایی که اعضا با این لنز گرفتن رو بذارن . . . . :::happy:::
من هم بد جوبی به سرم زده که این لنز رو تهیه کنم.
لنز خیلی خوبی است. البته با در نظر گرفتن قیمت.
اندکی در 2.8 سافت میشه. ولی در کل کارش عالیه.
فقط لرزش گیر نداره.
من تقریبا تمام نمونهعکسهایی را که از این لنز دیدهام، عالی بودهاند.
من هم از دوستانی که این لنز را دارند تقاضا دارم تجربیاتشان را با ما به اشتراک بگذارند.
من این لنزو از بازار دبی 740 خریدم
هنوز فرصت نشده تستش کنم و در کل خیلی سنگینه .
5 فایل پیوست
پاسخ : پاسخ: Sigma 70-200mm F2.8 EX DG Macro HSM II
سلام
مدتی قبل فرصتی دست داد تا یک نسخه نیکونی این لنز را برای چند روزی در اختیار داشته باشم (قرار بود اگر سلامتش تایید میشد؛ برای یکی از دوستان خریداریش کنم).
به نسبت لنز 200-80 نیکون خودم خیلی سبکتر بود و در استفاده های طولانی خسته کننده نمیشد , کیفیت ساخت آن نیز نسبتا ً خوب بود (در حد خودش؛ در حد یک سیگما)
سرعت فوکوس آن با وجود موتور HSM اش روی D60 بسیار خوب بود , ولی دقتش .... بسیار بد!
بیشتر عکسهایی که با آن گرفتم خارج از فوکوس بودند , و اغلب عکسها را هم به دلیل نبود لرزشگیر و سه پایه در محیط بیرون گرفتم
عکسهای زیر هم خروجی مستقیم دوربین ( Jpeg basic ) هستند که فقط کراپ و ریسایز روی آنها انجام شده است (مخصوصا ً هیچ دستکاری نرم افزاری در آنها نشده تا روی نتیجه بحث کوچکترین تاثیری نگذارد).
کراپ 100% از تصویر بالا:
(به دلیل نبود رینگ 3 پایه از سه پایه استفاده نکردم, ولی در تمام 20-15 عکسی که در این وضعیت گرفتم, همه آنها همین وضعیت فوکوس را داشتند)
*** امیدوارم در نسخه OS اوضاع بهتر شده باشد.
فایل پیوست 11183 فایل پیوست 11184 فایل پیوست 11185 فایل پیوست 11186 فایل پیوست 11187
پاسخ : پاسخ: Sigma 70-200mm F2.8 EX DG Macro HSM II
جناب آقای مشهدی وحید
این جانب هم این لنز را با 40دی و 50دی تست کرده ام
و نظر شما را صد در صد تایید میکنم کیفیت این لنز جدای از بحث شانس
و اقبال در مرحله فوکوس در رنج 135 تا 200 واقعا افتضاح است و حتی
از لنز 18-55 بدون ای اس هم پایین تر است
اما رنگهای گرمی دارد و در رنج 70 تا 100 میتوانم بگویم از 70-200 کنون ورژن یک
هم کمی بهتر استد اما مسئله فوکوس برای من قابل گذشت نبود