پاسخ: لنز برايه عکاسیFashion
به نظر من فروشنده میخواسته جنسش را بفروشه. وگرنه عکس های fashion و مد را با دوربین های مامیا و هسلبلاد میگیرند. البته بعضی ها هم از کنون استفاده میکنند. بسته به نیازشان هم از لنزهای متفاوتی استفاده میکنند.
اما در مورد پرتره حق با فروشنده بوده. این لنز به درد پرتره میخوره.
یادش به خیر یک بار یک فروشنده داشت لنز 70 200 تامرون را جای لنز حرفه ای خبرنگاری به من غالب میکرد.
نقل قول:
وگرنه عکس های fashion و مد را با دوربین های مامیا و هسلبلاد میگیرند
اجباری برای اینکار وجود داره که عکاسی فشن رو فقط با دوربین های لارج فرمت باید انجان داد؟
یک نگاهی به شبکه Fashion TV بخش فتوگرافی بندازید و ببینید که از دوربین های SLR هم استفاده میشه خیلی زیاد.
کاملا با پوريا موافقم .از nikon هم زياد استفاده ميکنن . حالا از سؤال اصلی دور نشيم . اگه در مورده اون لنز کسی ميدونه به ما هم بگه لطفاً .
آقا شما غیر از 1DS Mark II, SLR دیگه ای توی دست عکاسهای fashion TV دیدید؟
بطور مثال اگر از 1D s یا D2x استفاده شود چه مشکلی پیش می اید؟
نقل قول:
بطور مثال اگر از 1D s یا D2x استفاده شود چه مشکلی پیش می اید؟
دقیقا...
تازه اینجا ایران است. فراموش نکنید خیلی از آتلیه های عکس که خودشون رو خدا عکاسی دیجیتال میدونن از دوربین های SLR-Like استفاده میکنن این یعنی اینکه در ایران D50 حکم مارک تو رو داره (البته این دلیل بر بد بودن دی50 نیست منظورم مقایسه بین اس-ال-آر و اس-ال-ار لایک بود).
درضمن من فکر میکنم شما منظورتون عکسهای بیلبردها باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pooriya_Online
دقیقا...
تازه اینجا ایران است. فراموش نکنید خیلی از آتلیه های عکس که خودشون رو خدا عکاسی دیجیتال میدونن از دوربین های SLR-Like استفاده میکنن این یعنی اینکه در ایران D50 حکم مارک تو رو داره (البته این دلیل بر بد بودن دی50 نیست منظورم مقایسه بین اس-ال-آر و اس-ال-ار لایک بود).
درضمن من فکر میکنم شما منظورتون عکسهای بیلبردها باشه.
shoma sari be site www.pbase.com bezanid va az camera data vared shavid karkhaneh sazandeh ra entekhab bad lenz morede nazar ra entekhab koni va aksha rabebinid ke aya hamoneh ke mikhahin ya na lenze 85 lenze fooghol adeh ee ast zamine aks ra kamelan mahv mikoneh va sojeeh barjesteh benazar mireseh vali man 24-75 ba f/2.8 ra mipasandam chon roy 20d emtehan kardam alii bood bar d70 natonestam emtehan konam vali canon alii bood
يعنی به نظره شما اينlens 85 f 1.1/8 براي کار های fashion و portraite مناسب هست ؟اصلاً خريد لنز کار کرده اشکالی نداره ؟البته فروشنده ميگفت که با زمانت ميده .اصلاً قيمتش خوبه ؟لطفاً دوستانی که در اين ضمينه آشنايی دارن بگن .در ضمن لنزی که من الان دارم 18-200 nikoor hast .
به نظر من برای کار پرتره چیز واقعا خوبیه.
اما راستش در مورد خرید لنز کارکرده تجربه ای ندارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aryan
يعنی به نظره شما اينlens 85 f 1.1/8 براي کار های fashion و portraite مناسب هست ؟اصلاً خريد لنز کار کرده اشکالی نداره ؟البته فروشنده ميگفت که با زمانت ميده .اصلاً قيمتش خوبه ؟لطفاً دوستانی که در اين ضمينه آشنايی دارن بگن .در ضمن لنزی که من الان دارم 18-200 nikoor hast .
راستش معمولا میگن لنزهایی با فاصله کانونی 85 و 135 و فکر میکنم 105 برای پرتره عالین. یکی از دوستان عکاس در همین فرم عکسهای فشنی میگیرن با دی70 و البته با لنز کیتش و عکسهای عالی هم میگرن. به هرحال تجهیزات در مرحله دوم اهمیت داره اولش خلاقیت و دید و هنر عکاس هستش که باید داشته باشه. خرید لنز کارکرده اشکال نیست به شرط اینکه مراقب باشید.