کاربرد لنزهای مختلف در Canon EOS 20D
با سلام
دوستان من به تازگی یک دوربین Canon EOS 20D خریدم
یه جورایی زیرزمین خونم رو به یک آتلیه کوچیک تبدیل کردم
لنزی که روی خود Canon EOS 20D هست خوب جواب میده ( از نظر من آماتور :confused: ) اما دوست دارم نظر شما حرفه ای ها رو هم تو این مورد بدونم.
1- برای محیط یک آتلیه کوچیک (35 متری) با یک فلاش چتری معمولی و یک سافت باکس معمولی چه لنزی بهتر جواب میده ؟
2- برای عکسبرداری توی محیط بیرون و نور روز چه لنزی بهتر جواب میده ؟
3- برای عکسبرداری توی شب چه لنزی رو پیشنهاد می کنید ؟
4- برای عکسبرداری از طبیعت و به خصوص حشرات که نیاز به ماکروی قوی داره چه لنزی رو پیشنهاد می کنید ؟
راستی من تا 400,000 تومان بیشتر فکر نکنم بتونم هزینه کنم :( اما خوشحال می شم که همه لنزها رو برسی کنیم ;-)
پاسخ: کاربرد لنزهای مختلف در Canon EOS 20D
سلام
روي دوربينتون چه لنزي هست ( با توجه به اينكه 100 درصد دوربين رو دست دوم خريده ايد) .
لنز كيت اين دوربين EFS 17-85 است كه لنز خوبي است. به نظر من شما اگه يك مكرو متوسط بخريد هم جواب پرتره در استوديو رو مي ده هم تا حدودي حشره گرافي رو. البته با بودجه ي شما فكر كنم اگه سر وقت Sigma 105 Macro بريد بد انتخابي نباشه.
سلام....
اول اینکه مبارکتان باشد...دوربین بسیار بسیار معرکه ایست ( آرزوی قبلی بنده بود....)
درباره ی حشره گرافی فرهاد جان پیشنها خوبی دادند....105 سیگما بسیرا عالی است...
اما درباره ی
نقل قول:
2- برای عکسبرداری توی محیط بیرون و نور روز چه لنزی بهتر جواب میده ؟
3- برای عکسبرداری توی شب چه لنزی رو پیشنهاد می کن
لنز کیت برای نور روز خوب است و نیاز شما رفع میشود....
عکس برداری در شب منظور را واضح نفهمیدم ، یعمی از آسمان شب؟
از 105 سیگما برای پرتره هم میشود استفاده کرد.....
کد:
لنز كيت اين دوربين Efs 17-85 است
لنز کیت 20 دی همان لنز مشهور 55-18 است و تنها در جاهای محدودی با لنز 85-17 به عنوان کیت لنز عرضه شد.
سلام دوستان
مرسی از جوابهای سریع و مفیدتون
از نظر نو یا ستوک بودن دوربینی که خریدم باید عرض کنم که به عنوان نو خریدم ( راست بودن یا نبودنش پای نماییندگی ;-) )
و از نظر لنز همون طور که دوستمون اشاره کردن لنز مشهور 55-18 است
منظورم از عکاسی توی شب هم عکاسی از آسمان بود و هم عکاسی از افراد و مکان های دیدنی (مثلا یک نفر کنار مقبره حافظ اونم توی نور طبیعی و زیبای شب حافظیه :) )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamran_1510
سلام دوستان
مرسی از جوابهای سریع و مفیدتون
از نظر نو یا ستوک بودن دوربینی که خریدم باید عرض کنم که به عنوان نو خریدم ( راست بودن یا نبودنش پای نماییندگی ;-) )
و از نظر لنز همون طور که دوستمون اشاره کردن لنز مشهور 55-18 است
منظورم از عکاسی توی شب هم عکاسی از آسمان بود و هم عکاسی از افراد و مکان های دیدنی (مثلا یک نفر کنار مقبره حافظ اونم توی نور طبیعی و زیبای شب حافظیه :) )
خوب قضيه فرق كرد. اگه 17-85 بود شما تا مدتي بي نياز از لنز هاي ديگر بوديد ولي با 55-18 شما بهتره به دنبال يك لنز همه كاره تر بگرديد ( فعلن مكرو رو قلم بگيريد) پيشنهاد من حالا لنز 200-18 جديد سيگما است ( كه البته اندكي از بودجه ي شما گرونتره).
مي تونم جسارتن بپرسم كه 20D نو از كجا و چند خريده ايد ؟
سلام....
به نظرم مشکل شما زیاد شد.....
اگر لنز 18-125 سیگما رو گیر بیارید ممکنه مشکل شما حل بشه ( اگر گیر بیارید ) چون لنز خوبیه و تقریبا تا مدتی شما رو بی نیاز میکنه.بعد 17-70 سیگما پیشنهاد میشه و البته اگر بودجتون میریه 18-200 سیگما ( نسخه ی جدید )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
خوب قضيه فرق كرد. اگه 17-85 بود شما تا مدتي بي نياز از لنز هاي ديگر بوديد ولي با 55-18 شما بهتره به دنبال يك لنز همه كاره تر بگرديد ( فعلن مكرو رو قلم بگيريد) پيشنهاد من حالا لنز 200-18 جديد سيگما است ( كه البته اندكي از بودجه ي شما گرونتره).
مي تونم جسارتن بپرسم كه 20D نو از كجا و چند خريده ايد ؟
-----------------------------------------------------
بله قربان , البته که میتونید بپرسید
ولی قبلش اینو بگم که منظورم از اینکه به تازگی یک Canon 20D خریدم این بود که به تازگی دست به کارش شدم چون دقیقان دی ماه 84 خریدم اما به علت مشغله های غیر منتظره اصلا نرسیده بودم که دستش بزنم , اون موقع پای من 1,350,000 افتاد
البته همون موقع هم با توجه به توصیه دوستان توی همین سایت مفید یک فلاش Canon SpeedLight 430 هم خریدم, نمی دونم انتخاب مناسبی بوده یا نه اما 270,000 تومان آب خورد :redface:
راستی در مورد لنز 18-200 که پیشنهاد کردید من توی این آدرس چک کردم و قیمتش 3,750,000 ریال خورده بود. با توجه به گفته ی شما که فرموده بودید از بودجه من بیشتره خواستم بدونم مدل ها و کیفیت های متفاوتی داره یا ارزون شده ؟؟
اون 18-200 مدل قبلي است. مدل جديد اين لنز با لرزش گير عرضه شده است. فكر كنم دوستان در نمايشگاه قيمت 520 برايش ميگفتند.
سلام
بله . جهت تنوير افكار عمومي :biggrin: عرض مي كنم كه :
مدل قبلي 18-200 سيگما كه دوستان حرفه اي دل خوشي ازش نداشتند مدل Sigma 18-200 mm F3.5-6.3 DC به قيمت تقريبي 375.000 تومان
و مدل جديد تر مدل Sigma 18-200 mm F3.5-6.3 DC OS كه پيشرفت هاي زيادي كرده و review هاي نسبتن خوبي گرفته به قيمت تقريبي 520 هزار تومان قابل ابتياعه.
ايم عكس مدل جديد :
http://www.dpreview.com/news/0609/sigma18-200os.jpg
دوستان خارج از مقوله قیمت به نظر شما بهترین کیفیت توی لنزهای موجود در بازار ایران متعلق به کدوم شرکته ؟
کانن, نیکون, سیگما و ... و آیا به نظر شما هزینه کردن برای اسم و معروف بودن جایز هست یا نه ؟
من به شخصه کانن رو بیشتر ترجیه میدم , نمی دونم شاید چون دوربین و فلاشی که گرفتم کانن هست این جوری فکر می کنم (کانن 20D و فلاش SpeedLight 430EX) و شاید هم به خاطر اینکه همیشه اینطور برام جا افتاده که لوازم یک شرکت همخوانی و کارایی بهتری در کنار هم دارن.
تا این لحظه با راهنمایی دوستان SIGMA 18-200 جدید بهترین انتخاب به نظر میرسه ( با توجه به نیازهای بنده )
لطفا اگه ممکن منو یک راهنمایی نهایی بکنید تا از این سر در گمی خارج شم :confused:
با تشکر
کد:
دوستان خارج از مقوله قیمت به نظر شما بهترین کیفیت توی لنزهای موجود در بازار ایران متعلق به کدوم شرکته ؟
کانن, نیکون, سیگما و ... و آیا به نظر شما هزینه کردن برای اسم و معروف بودن جایز هست یا نه ؟
شما که دوربین کنون دارید لنز نیکون به چه دردتان میخوردذ
Sigma 18-200 mm F3.5-6.3 DC
این مدل Sigma 18-200 mm F3.5-6.3 DC رو میشه برد توی تاپیک لنزهای با ارزش در موردش صحبت کرد؟ من که 18-125 گیرم نیومد، فکر کنم باید به فکر این باشم. به شرط اینکه با ارزش باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persian
کد:
شما که دوربین کنون دارید لنز نیکون به چه دردتان میخوردذ
----------------------------
بله حق با شماست , شاید با توجه به دوربین Canon 20D که من راجع بهش صحبت می کردم, آوردن براند نیکون توی این لیست درست نبود اما منظورم از پرسیدن سوال اول برسی کلی و اجمالی براندهای مطرح در بازار بود.
پس اگه اشکال نداره سوالم رو محدودتر می کنم :
به نظر شما برای دوربین کانن , لنز کانن کارایی , همخوانی و کیفیت بهتری داره یا اصولا از یک مارک بودن دوربین و لنز تفاوت چندانی در امور ایجاد نمی کنه ؟؟
سلام....
نقل قول:
به نظر شما برای دوربین کانن , لنز کانن کارایی , همخوانی و کیفیت بهتری داره یا اصولا از یک مارک بودن دوربین و لنز تفاوت چندانی در امور ایجاد نمی کنه ؟؟
به نظر من نه ....
شاید مثلا فلاش هایی هم مارک با دوربین دارای امکانات بیشتر و بهتر باشند و اما لنز چون ساختار یکسانی دارد زیاد هم مارک بودن مهم نیست.چون اپتیک علمی است که زیاد تغییرات شگرفی در اون شاهد نیستیم...
اما از هر دو برند و برند های دیگر لنز های خیلی خوب داریم و لنز های خیلی بد....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh_ghobadi
سلام....
به نظر من نه ....
شاید مثلا فلاش هایی هم مارک با دوربین دارای امکانات بیشتر و بهتر باشند و اما لنز چون ساختار یکسانی دارد زیاد هم مارک بودن مهم نیست.چون اپتیک علمی است که زیاد تغییرات شگرفی در اون شاهد نیستیم...
اما از هر دو برند و برند های دیگر لنز های خیلی خوب داریم و لنز های خیلی بد....
-----------------------
مرسی از راهنماییتون , من با مطالبی که تا این لحظه خوندم لنز SIGMA 18-200 OS انتخابم هست اگه ممکنه یک لنز معادل از نظر کیفیت و امکانات ( کاری به قیمتش نداشته باشید ) توی براند کانن معرفی کنید
و
بعدش لطف کنید و بفرمایید که کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید ( توی این قسمت به قیمتش کار داشته باشید ;-) )
نقل قول:
مرسی از راهنماییتون , من با مطالبی که تا این لحظه خوندم لنز SIGMA 18-200 OS انتخابم هست اگه ممکنه یک لنز معادل از نظر کیفیت و امکانات ( کاری به قیمتش نداشته باشید ) توی براند کانن معرفی کنید
سلام
خوب.
رسيديد به اولين، مهمترين، طبيعي ترين، بديهي ترين و متداول ترين سوالي كه همه ي كاربران DSLR كنن در سرتاسر دنيا مي پرسند.
و متاسفم كه مجبورم تلخترين، گزنده ترين، نا اميد كننده ترين و متداولترين پاسخ اين سوال رو خدمتتون عرض كنم :
Canon چنين لنزي نداره. :eek:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
خوب.
رسيديد به اولين، مهمترين، طبيعي ترين، بديهي ترين و متداول ترين سوالي كه همه ي كاربران DSLR كنن در سرتاسر دنيا مي پرسند.
و متاسفم كه مجبورم تلخترين، گزنده ترين، نا اميد كننده ترين و متداولترين پاسخ اين سوال رو خدمتتون عرض كنم :
Canon چنين لنزي نداره. :eek:
هاهاها...
مررررررررررررسی ;-)
این جواب شما هم رک ترین , کوتاهترین و مفیدترین جوابی بود که به این متداولترین سوال امکان داشت که داده بشه
پس با این حساب رفتم برای خرید SIGMA 18-200 OS , فقط یک سوال آخر من رو هم اگه جواب بدید قول میدم دیگه سوال آماتوریه تکراریه خسته کننده نپرسم.
من هفته آینده دارم میرم تهران و چون قیمتها , گارانتیها و ... توی تهران ( حداقل توی زمینه تکنولوژیهای جدید ) مناسب تر از بقیه جاهای ایران هست میشه به من بگید که از کجا این لنز رو بخرم که خیالم از بابت نو بودن , اصل بودن , گارانتی معتبر داشتن و ... راحت باشه ؟؟؟
باز هم از کمک همگی ممنونم
سلام...
بهترین جا برای خرید لنز های سیگما نمایندگی های شرکت سیگل هستند....
بازرگانی نورنگار هم مناسب است...
پاسخ: Sigma 18-200 mm F3.5-6.3 DC
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darya_s
من که 18-125 گیرم نیومد،
آقا من یه لنز 18-125 دارم که میخوام بفروشم اگه خواستی بگو