خوندن این صفحات خالی از لطف نیست:
The best laptops for photography: Photoshop like a pro from anywhere
Best-Laptop-for-Photo-Editing
Reviewing the Top 4 Best Laptops for Photography
Printable View
در تکمیل فرمایشات آقای دانش پایه.
متاسفانه کلا اولترا بوک ها خیلی مناسب نیستند بزرگترین ایرادشون هم استفاده از پردازنده های کم مصرف (همون سری U) هست که اصلا نباید گول corei7 بودنشون رو خورد.
اگر قصد حمل و نقل لپ تاپ را ندارید و توی دشت و دمن نمیخواهید ازش استفاده کنید توصیه اکید دارم
1)حتما سایز صفحه 15 اینچ و یا بیشتر باشد. واقعا کارکردن با فتوشاپ توی صفحات کوچیک عذاب هست.
2)قطعا صفحه مات باشه (درسته صفحات مات کمی کنتراست رو پایین میارن) اما بزرگترین حسن این صفحات عدم انعکاس نور محیطه - به نظر من نقطه ضعف اپل اینه که تمام صفحاتش براقه (البته این نظر شخصی من هست. البته یکی از دلایل استفاده از صفحات براق اینه کم برای روشنایی بیشتر نیاز کمتری به انرژی هست در نتیجه شارژ دهی طولانی تر میشه.
3)اگر میتونید با وزن دستگاه کنار بیاید (قصد حمل و نقل با کوله پشتی ندارید) مدل هایی رو انتخاب کنید که امکان استفاده همزمان دو هارد رو داشته باشه (بدون برداشتن درایو نوری)
4)اگر غیر از کار با فتو شاپ کار ادیت فیلم هم انجام میدید قطعا کارت گرافیکی براتون اهمیت پیدا میکنه . تنها پیشنهادی که میتونم بدم انتخاب دستگاهی مثل سری W لنوو هست اگر میتونید هزینه کنید این سری یک مدل داره که با کالیبراتور فروخته میشه و مانیتورش هم گستره زیادی از طیف Adobe RGB رو پوشش میده.
من خودم برای سیستم در حال حاضر دارم از MAC Mini استفاده میکنم با کیت 16گیگ مموری که کاملا جوابگو هست (البته بدون مانیتورهای اپل که آنها هم مشکل براق بودن دارند با مانیتور دل استفاده میکنم) و صرفا به خاطر مانیتورش IMAC تهیه نکردم. البته سلیقه ها متفاوت هست.
خوب کیفیت بستگی به نیاز و انتظارتون داره! ولی بهر حال در بهترین حالت باز هم با مانیتور قابل قیاس نیستند. در حال حاضر بهترین مدلهای لپتاپ بسختی فضای sRGB را پوشش میدهند.
هنوز ترجیه میدهم بجای یک لپتاپ گران مثل مدلهای ورک استیشن دل، سری دابلیو لنووو ویا کمی ارزانتر همین لپتاپهای اپل، یک لپتاپ قابل قبول و یک مانیتور خوب مثل Asus PB287Q Review: A 28-Inch 4K Monitor For $650 تهیه کنم هرچند مدلهای اینچنینیهم هنوز کامل و حرفه ای نیستند.
قیاس مانیتور و کیس مثل لنز و بدنه میماند!
مانیتورها میمانند، کیسها رفتنی اند!
مشکلم با نرم افزارهای مک هم به نرم افزارهای تخصصی برمیگردد وگرنه در شهرستان ما اگر نرم افزارهای عمومی یافت هم نشود به راحتی قابل دانلود است. حتی قابل خرید :think:;
سلام
لب تاپ N56 JK با مشخصات زیر خریداری شد
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34~27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
سلام
سوال در مورد خرید لبتاپ دارم
در حال حاضر من همه کارهام رو با یک کامپیوتر desktop با مشخصات زیر انجام میدم که به نظرم تا الان خوب بوده (کار من بیشتر با عکس با لایه های زیاد هست و گاهی ویدیو)
Dell Work Station Precision T3500
Processor : Intel Xeon CPU X5650 2.67 GHz که فکر میکنم 12 هسته ای باشه اگه اشتباه نکنم
RAM : 12.0 GB
Graphic : NVIDIA Quadro 4000
میخواستم ببینم چه cpu ای در لبتاپ ها تقریبا معادل این cpu هست ؟ که بتونم با RAM , Graphic مشابه لبتاپی با همین حال و هوا داشته باشم
ممنون
داخل لبتاب تمیتونی سی پی یو بیشتر از 4 عسته پیداکنی حتی اپل ، بهتره بری همون سیستم بخری برای این کار یا یه اپل
http://www.eurocom.com/ec/release%28219%29ec
اینم اگر گیرت بیاد سی پی یو 12 کور داره
سی پی یو خودتنم الا 6 هسته ایی هست
سلام
در این سایت میتونید مقایسه عملکرد CPU ها رو ببینید
Intel Xeon X5650 vs Core i7 4710HQ
اگر ویرایش فیلم هم انجام میدید انتخاب کارت گرافیک هم به همون اندازه مهمه
به نظرم لب تاپ های سری N ایسوس و Y , Z لنوو گزینه های مقرون به صرفه و خوبی هستند .
من خودم N56 JK ایسوس گرفتم و راضیم.
ارادتمند
شک نکنید و اپل بردارین از نظر کارایی خیلی از پلتفورم ویندوز کارایی بیشتری داره ولی با سیستم عامل ویندوز میتونید کانفیگ حرفه ای تر پیدا کنید
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...80642063,d.aWw
کامپیوتر شما هم 6 کورهست که اومده شده 12 کور مجازی