بررسی مانیتور Samsung C1931
به نظر میرسد یکی از بهترین انتخابها با رعایت تعادل قیمت-کیفیت باشد.
با قیمتی در حدود 300،000 تومان صاحب مانیتوری 19 اینچ با نسبت 4:3 خواهید شد که مهمترین پارامتر رقابتی اون Wide Color Gamut آن است.
این مانیتور در سایر کشورها با نام 931C شناخته میشه و شرکت سام الکترونیک در ایران با نام +C1931 تولید و توزیع میکنه.
درباره جزئیات Wide Color Gamut آن در اینجا بخوانید:
مشخصات فنیاش در اینجا (+)
قیافه نیز مسالهای کم اهمیت نیست بخصوص که دایم جلوی چشم باشه!
پاسخ: همهچیز درباره مانیتور Samsung C1931
«زاویه دید»، «تغییر رنگ و کنتراست در محدوده دید» و «محدوده دینامیک رنگی فدای کنتراست شده» معضلات بسیاری از Lcd ها است و بخصوص برای کاربردهای عکاسی و گرافیک باید توجهی خاص به این نکات داشت.
C1931 هر چند Xl20 نمیشود! اما بهنظرم با توجه به پارامتر قیمت، قابل قبول است.
پاسخ: بررسی مانیتور Samsung C1931
سلام
مدیریت محترم انجمن عكاسی من از پست تاپیك كارگاه تاریك خانه دیجیتال كه شما در باره این مونیتور داده بودید و مقارن شدن این پشنهاد با خرید. بنده همین مونیتور رو خریداری كردم . باید عرض كنم كه از لحاظ ساختار و كیفیت بدنه واقعا زیبا و حسی مملو از استحكام را القا میكند كه بسیار خوشاید میباشد منتها در باره كنتراست باید عرض كنم كه نصبت به مانیتور ال سی دی 15 اینچ بنده خیلی كنتراست بالای دارد و من وقتی هزاران عكس ارشیو خود را در ان نگاه كردم حس بدی از روشنای خیلی زیاد این مونیتور داشتم و نوز زیادی به چشم میامد و درضمن حتی بعد از كالیبره كردن مونیتور از فوتوشاپ سی اس 3 پیام پروفایل ناکارامد است رو دریافت میکنم . احساس میکنم که مونیتور رنگها را خیلی روشن تر نشان میدهد . اشکال از چیست . و چگونه میشود این مونیتور رو کالیبره کرد ایا پروفایلهای از قبل کالیبره شده این مونیتور رو دوستان برای اشتراک در اختیار دارند و کلا حدود برایتنس و کنتراست به چه میزان باید باشد . اگر موفق به کالیبره کردن این مایتور گردم واقعا از خریدم کمال رضایت را خواهم داشت پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم . اگر تبلیغ نباشد باید عرض کنم که از مغازه ای در پاساژ ایرانیان ولیعصر تهران من این مانیتور را در تاریخ 8/12/1386با گارانتی سام سرویس به مبلغ 2630000 ریال خریداری کرده ام .
1- قطعا پروفایل مانیتور در سیدی همراه آن هست.
2- اینکه جزئیات (خوب یا بد) را بخوبی نشان میدهد جای خوشبختی است.
3- با ابزار ادوب گاما نیز میتوانید تا حدی قابل قبول از صحیح بودن میزان کنتراست و روشنایی مانیتور خود اطمینان حاصل کنید.
4- ملاک قرار دادن مانیتور قبلی در روشنایی و کنتراست و کیفیت رنگها، نتیجه درست در نتظیم مانیتورتان بدست نمیدهد. مثلا شما میفرمایید: «عکسها خیلی روشن است.» شاید مانیتور قبلی خیلی تیره بوده و شما در نتیجه آن عکسها را زیادی روشن کردهاید.
كاملا فرمایشات شما درست بوده و با آنها موافقم البته من توجه نكرده بودم حتما در سی دی مربوطه پروفایلها را خواهم یافت در نهایت واقعا خرید این مونیتور رو به دوستانی كه هم كیفیت و هم فاكتور قیمت برای شان مهم است پشنهاد میكنم. در خصوص بازی ها مخصوصا تفكیك رنگ نمایش دیتیل و غیره هم در اوقات فراقت بسیار كارامد هست . :redface:
کسی میدونه اختلاف دو مانیتور bw1931 با + cw1931 در چی هست ؟حدود 10 تومن هم اختلاف قیمت دارن .ن کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
کسی میدونه اختلاف دو مانیتور bw1931 با + cw1931 در چی هست ؟حدود 10 تومن هم اختلاف قیمت دارن .ن کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
در سایت سام از لحاظ مشخصات یکی هستند. ولی در سایت رایان صبا نوشته : Wide Color Gamut CCFL 97%
BW1931
CW1931
همشهری هم که هستیم بهتره اهواز بخری من هفته قبل BW1931 رو 260 خریدم مانیتور خوبیه.
دوست خوب قيمت اين مانيتور حدود 260 تومنه مطمئني خريدي 160 ؟
با بررسي لينكهايي كه گذاشتين اختلافات ذيل رو ديدم :
1- رزوليشن bw برابر 1440*900 هست ولي cw داراي رزوليشن 1280*1024
2- شدت روشنايي bw برابر 300cd/m2 در برابر cw با شدت 250cd/m2
3- زاويه ديد رو فقط براي bw برابر 170 در جه زده .
4- براي مونيتور cw عبارت Wide Color Gamut CCFL 97% رو ذكر كرده كه نميدونم چي هستش .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zarei677
همشهری هم که هستیم بهتره اهواز بخری من هفته قبل BW1931 رو 160 خریدم مانیتور خوبیه.
دوست عزيز اگر ممكنه آدرس يه فروشگاه معتبر محصولات سامسونگ در اهواز رو با پيام خصوصي برام ارسال كن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
دوست خوب قيمت اين مانيتور حدود 260 تومنه مطمئني خريدي 160 ؟
با بررسي لينكهايي كه گذاشتين اختلافات ذيل رو ديدم :
1- رزوليشن bw برابر 1440*900 هست ولي cw داراي رزوليشن 1280*1024
2- شدت روشنايي bw برابر 300cd/m2 در برابر cw با شدت 250cd/m2
3- زاويه ديد رو فقط براي bw برابر 170 در جه زده .
4- براي مونيتور cw عبارت Wide Color Gamut CCFL 97% رو ذكر كرده كه نميدونم چي هستش .
آره همون 260 درسته اشتباه تایپی ...
شما بهتره مشخصات صحیح رو ازسایت سام بگیرید من چک کردم مشخصات هردو مانیتور یکیه.
BW1931+
CW1931+
1- فکر نکنم این مشخصاتی که سایت رایان صبا زده درست باشه. رزوليشن 1280*1024 مخصوص مانیتورهای استاندارد هست نه واید فکر کنم همون 1440*900 درست باشه
2- شدت روشنایی هردو با هم یکیه همینطور زاویه دید هردو مانیتور هم 170 درجه ست
ظاهرا در CW1931 تا حدودی اصلاح رنگ صورت گرفته و محدوده رنگی بیشتری رو ساپورت میکنه
سری C دقت رنگ بیشتر و دامنه دینامیکی گسترده تری دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminomid
دوست عزيز اگر ممكنه آدرس يه فروشگاه معتبر محصولات سامسونگ در اهواز رو با پيام خصوصي برام ارسال كن.
من از بازار بزرگ اهواز روبروی خیابان طالقانی خریدم --- مغازه اول ورودی پاساژ سمت راست
من تصميم در مورد خريد مونيتور cw1931 تقريبا" قطعي شده اما يه سوال كه برام مطرح هستش :
اونم اينه كه براي كارهاي گرافيكي بيشترين عامل تاثير گذار كارت گرافيك هستش يا مونيتور ؟ (بيشتر منظورم محدوده طيف رنگ وكيفيت تصوير هست )
كارت گرافيكم soltek 64 ddr هست و در زمان خودش كارت خوبي بود(دو سال پيش) . با اين تفاسير آيا با اين كارت گرافيك ميشه از امكانات مونيتور مذكور استفاده كرد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
من تصميم در مورد خريد مونيتور cw1931 تقريبا" قطعي شده اما يه سوال كه برام مطرح هستش :
اونم اينه كه براي كارهاي گرافيكي بيشترين عامل تاثير گذار كارت گرافيك هستش يا مونيتور ؟ (بيشتر منظورم محدوده طيف رنگ وكيفيت تصوير هست )
كارت گرافيكم soltek 64 ddr هست و در زمان خودش كارت خوبي بود(دو سال پيش) . با اين تفاسير آيا با اين كارت گرافيك ميشه از امكانات مونيتور مذكور استفاده كرد ؟
مانیتور خصوصا با محدوده ی صیف رنگی وسیعتر و البته کالیبره شده مهمتره تا کارت گرافیک البته اگه کارت شما خروجی دیجیتال داشته باشه
کسی میدونه در این مونیتور از چه پانلی استفاده شده ؟
همه این مانیتور ها C پنل هستند گول تبلیغات را نخورید با یک سرچ ساتده متوجه میشوید که C پنل ها چقدر پاین تر از S پنل ها هستند و این اعداد و ارقام مربوط به ُ S پنل ها است نه C پنل ها:mad:
آخه مانیتوری که این همه مشکل داره چطور میتونه گاموت رنگیش 97% باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مدل 1931BF را برای یکی از دوستان گرفتم واقعا افتضاح بود
معایب = حاله قطور سفید در اطراف مانیتور + زاویه دید فوق افتضاح مخصوصا در حالت عمودی + تغیر رنگ در قسمت های از صفحه:mad:
من باید تماسی با شرکت بگیرم آخه تقلب تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya1
همه این مانیتور ها C پنل هستند گول تبلیغات را نخورید با یک سرچ ساتده متوجه میشوید که C پنل ها چقدر پاین تر از S پنل ها هستند و این اعداد و ارقام مربوط به ُ S پنل ها است نه C پنل ها:mad:
در جواب شما باید عرض کنم که پنل C فقط در ساخت دو مدل 226 BW و 2232 BW استفاده شده است که 226 مدل خوبی در نیامده بود و سامسونگ به علت اعتراضات کاربران قضیه ی پنل ها در مورد 226 BW را به طور کل حذف نمود( اگر شما الان اقدام به خرید 226 بفرمایید هیچ نشانی از نوع پنل در پشت دستگاه نمیابید ) اما در بقیه ی مدلها از پنل C ( که ساخت شرکت تایوانی chi mei میباشد ) استفاده نشده است ... ان review هم که شما لینکش را گذاشته اید مربوط به 226 است و نه مدلهای دیگر..
معایب = حاله قطور سفید در اطراف مانیتور + زاویه دید فوق افتضاح مخصوصا در حالت عمودی + تغیر رنگ در قسمت های از صفحه:mad:
تغییر رنگ در قسمتهای مختلف صفحه و زاویه ی دید بد ربطی به این مدل و اساسا سامسونگ و هر برند دیگری ... ندارد بلکه این ضعف به علت استفاده از پنلهای TN در این نوع ال سی دی ها است و قیمت ارزان این مانیتورها هم به علت استفاده از همین نوع پنل است اگر شما میخواهید که رنگهایی کاملا دقیق و زاویه دید کاملا بدون نقص داشته باشید باید بیشتر هزینه کنید و به دنبال مانیتورهایی با پنلهای با کیفیت تر بروید و گرنه این ال سی دی و کلا همه ی ال سی دی های در این رده که از پنل ارزان قیمت نوع TN استفاده میکنند این مشکلات را دارند ...شما باید هر مدلی را باید همرده هایش مقایسه نمایید ... به عنوان مثال مانیتور 206 bw سامسونگ که " در رده ی "خود شاهکاری است و به جرات میتوان گفت که رقیبی ندارد... میتوانید به review ها مراجعه بفرمایید...
منظور تان از تقلب را درک نمیکنم... اگر منظورتان مشکلات احتمالی این مانیتور است باید عرض کنم که این دستگاه را باید با همرده های خودش مقایسه نمود تا مشخص شود که در قیاس با بقیه ی مدلها و برندها در چه جایگاهی قرار دارد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya1
پویا جان، دوست عزیز،
نمیخوام از چیزی بی دلیل دفاع کنم. ولی خود من با چند هفته تحقیق و جستجوی بازار بالاخره مدل CW1931 رو خریدم و فعلا مشکل خاصی با اون ندارم. به عنوان کسی که بیشتر از 10 سال مشاوره فنی خرید مانیتور با چاپخانه های افست و لیتوگرافی ها داده ام ( اون موقع البته ال سی دی در کار نبود و مانیتور ها از نوع سی آر تی بودند ) میتونم بهتون بگم که با پولی که داده ام کیفیت قابل قبولی گرفته ام.
شما باید ببینید چه انتظاری رو از چه بودجه ای دارید. دوست عزیز، حتی ال سی دی ایکس ال 20 سامسونگ که قیمتی تقریبا 5 برابر مانیتوری که من خریده ام را دارد همچین آش دهن سوزی نیست. کیفیت آن به مراتب بهتر و دقیق تر از مانیتور بنده است، درست. ولی اگر اون ال سی دی رو کنار سینما دیسپلی اپل بزارید میبینید که تفاوت باز هم از زمین تا آسمان است ! :)
نمیشه با 2 میلیون پیکان جوانان خرید و بگیم چرا مثل فراری انزو شتاب نداره ! ;)
چیز دیگه ای که با دیدن کامنت های دوستان به ذهنم میرسه که بگم، اینه که داشتن پنل یکسان هیچ ربطی به کیفیت یکسان داشتن ندارد. اون موقع سونی مانیتور های ترینیترون تولید میکرد و میفروخت. از اون گرونتر و دقیق تر مانیتور های اپل بودند که از تیوپ ( یا لامپ تصویر ) ترینیترون سونی استفاده میکردند که از خود سونی بهتر بود ! و باز هم، برند هایی مثل ریدیوس مانیتور هایی تولید میکردند با همون تیوپ ترینیترون سونی ! که از هر دوی اینها هم بهتر بودند هم خیلی گرونتر ! هم خیلی بهتر کالیبره میشدند. در نتیجه اینها خیلی ارتباطی به هم ندارند. :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
این دستگاه را باید با همرده های خودش مقایسه نمود تا مشخص شود که در قیاس با بقیه ی مدلها و برندها در چه جایگاهی قرار دارد...
دقیقا موافقم.
payman87 عزیز
بنده آنچه دیده ام را با مدل های پایین تر مقایسه نمودم نه با XL20
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
پویا جان، دوست عزیز،
نمیخوام از چیزی بی دلیل دفاع کنم. ولی خود من با چند هفته تحقیق و جستجوی بازار بالاخره مدل CW1931 رو خریدم و فعلا مشکل خاصی با اون ندارم. به عنوان کسی که بیشتر از 10 سال مشاوره فنی خرید مانیتور با چاپخانه های افست و لیتوگرافی ها داده ام ( اون موقع البته ال سی دی در کار نبود و مانیتور ها از نوع سی آر تی بودند ) میتونم بهتون بگم که با پولی که داده ام کیفیت قابل قبولی گرفته ام.
شما باید ببینید چه انتظاری رو از چه بودجه ای دارید. دوست عزیز، حتی ال سی دی ایکس ال 20 سامسونگ که قیمتی تقریبا 5 برابر مانیتوری که من خریده ام را دارد همچین آش دهن سوزی نیست. کیفیت آن به مراتب بهتر و دقیق تر از مانیتور بنده است، درست. ولی اگر اون ال سی دی رو کنار سینما دیسپلی اپل بزارید میبینید که تفاوت باز هم از زمین تا آسمان است ! :)
چیز دیگه ای که با دیدن کامنت های دوستان به ذهنم میرسه که بگم، اینه که داشتن پنل یکسان هیچ ربطی به کیفیت یکسان داشتن ندارد. اون موقع سونی مانیتور های ترینیترون تولید میکرد و میفروخت. از اون گرونتر و دقیق تر مانیتور های اپل بودند که از تیوپ ( یا لامپ تصویر ) ترینیترون سونی استفاده میکردند که از خود سونی بهتر بود ! و باز هم، برند هایی مثل ریدیوس مانیتور هایی تولید میکردند با همون تیوپ ترینیترون سونی ! که از هر دوی اینها هم بهتر بودند هم خیلی گرونتر ! هم خیلی بهتر کالیبره میشدند. در نتیجه اینها خیلی ارتباطی به هم ندارند. :)
دقیقا موافقم.
دوست من ببینید CRT زمین تا آسمان با LCD فرق میکند بنده هم کور و کچل نیستم که ندانم LCD ها ایرادات خاص خودش را دارد.
LCD های زیادی از برند ها و مدل های مختلف دیدم اما مدل مربع 1931 سر انسان را به درد می آورد
چیزی که در این حد در مانیتورهای ارزان قیمت خود شرکت سامسونگ هم ندیده بودم اگر وقت کنم عکسهایی تهیه میکنم و در این قسمت قرار میدهم بعدا لطفا دوستان اظهار نظر کنند.
شاید این ایراد مربوط به نوع مربع آن باشد یعنی همان BF
شرکت سامسونگ بهتر میداند بنده چرا اینقدر عصبانی هستم
بله پنل های یکسان در برند های مختلف دلیل بر یکسان بودن کیفیت نیست
مثل آنچه در دوربینهای a100 Sony و Nikon D200 دیدیم که سنسورهایشان یکسان بود ولی از نظر نویزی و دیگر.... متفاوت بودند علت هم موتور پردازش و اگوریتمهای خاص برای تصویر سازی و رنگ بندی است
ولی شما فکر کنید اگر در یک برند پنل ها متفاوت باشد نتیجه چه میشود؟؟؟؟؟
مثل این میماند فرضا دوربین بنده با دو نوع سنسور مرغوب و سنسور>>>؟ وارد بازار شود هر چند که تمام قطعات هم یکی باشد
نتیجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عکسها چه فرقی میکند؟؟؟؟؟
به هر حال بنده به شدت از محصول خوب دفاع و تبلیغ میکنم و به شدت با تبلیغات نا بجا مخالفت
به هر حال هر برند محصولات خوب و بد دارد و گله من به هیچ وخه دلیل بر بد بودن LCD های سامسونگ نیست
در آخر اگر بودجه مناسب دارید با( تحقیق)!
Apple را فراموش نکنید.
با سلام .
پویا جان دوست عزیز
بله درست میفرمایید.. اینکه دوربین جنابعالی در دو نوع کیفیت وارد بازار شود و هر دو قیمتی یکسان داشته باشند درست نیست ..اما اگر چنین اتفاقی هم (بر فرض ) بیفتد دلیلی نمی شود که از این به بعد همه ی محصولات کنون را زیر سوال ببریم...شما در پست خود فرموده اید که همه ی این مانیتورها پنل c هستند ..در صورتیکه این تصور اشتباه است ..بنده در پاسخ شما در ان پست عرض کردم که تنها دو مدل 226و2232 دارای پنل c هستند و بقیه ی مدلها از این پنل استفاده نمی کنند ... شما مانیتور 1931 خریده اید اما review مدل 226 را در پست خود قرار داده اید و اگر شخصی پست شما را مطالعه نماید و اطلاعات درستی نداشته باشد دچار اشتباه و سردرگمی میشود و گمان میکند که همه ی ال سی دی های سامسونگ که در ایران توزیع میشوند پنل c هستند...
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
با سلام .
پویا جان دوست عزیز
بله درست میفرمایید.. اینکه دوربین جنابعالی در دو نوع کیفیت وارد بازار شود و هر دو قیمتی یکسان داشته باشند درست نیست ..اما اگر چنین اتفاقی هم (بر فرض ) بیفتد دلیلی نمی شود که از این به بعد همه ی محصولات کنون را زیر سوال ببریم...شما در پست خود فرموده اید که همه ی این مانیتورها پنل c هستند ..در صورتیکه این تصور اشتباه است ..بنده در پاسخ شما در ان پست عرض کردم که تنها دو مدل 226و2232 دارای پنل c هستند و بقیه ی مدلها از این پنل استفاده نمی کنند ... شما مانیتور 1931 خریده اید اما review مدل 226 را در پست خود قرار داده اید و اگر شخصی پست شما را مطالعه نماید و اطلاعات درستی نداشته باشد دچار اشتباه و سردرگمی میشود و گمان میکند که همه ی ال سی دی های سامسونگ که در ایران توزیع میشوند پنل c هستند...
با تشکر.
دوست من لینکی که من داده بودم مشخص کننده فرق 2 پنل هستند و مدل خاصی مد نظر نیست
طبق گفته مسولان شرکت سامسونگ در تاریکخانه دیجیتال تمامی مانیتور های موجودC پنل هستند!!!!!!!!!!
شما بنده را به آنچه نمیدانید متهم میکنید لطفا قبل از دادن پست تحقیقات خود را تکمیل کنید! تماس با شرکت
همچنین گفتند ما چنین مانیتوری نداریم که S پنل باشد اگر هم پیدا شود بعید است و مال ما نیست قیمت آن حتما 2 برابر خواهد بود.
ای کاش C1931 (مربعی) شبیه آن مقایسه 226 سری C بود , که دلمان را خوش میکردیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouya1
دوست من لینکی که من داده بودم مشخص کننده فرق 2 پنل هستند و مدل خاصی مد نظر نیست
طبق گفته مسولان شرکت سامسونگ در تاریکخانه دیجیتال تمامی مانیتور های موجودC پنل هستند!!!!!!!!!!
شما بنده را به آنچه نمیدانید متهم میکنید لطفا قبل از دادن پست تحقیقات خود را تکمیل کنید! تماس با شرکت
همچنین گفتند ما چنین مانیتوری نداریم که S پنل باشد اگر هم پیدا شود بعید است و مال ما نیست قیمت آن حتما 2 برابر خواهد بود.
ای کاش C1931 (مربعی) شبیه آن مقایسه 226 سری C بود , که دلمان را خوش میکردیم.
با سلام
اول انکه بنده حدود 10 سال است که در زمینه ی سخت افزار فعالیت میکنم...پس اگر میگویم که تنها و تنها دو مدل از مانیتورهای سامسونگ دارای دو پنل متفاوت هستند بدون تحقیق و از روی نااگاهی نیست...در ضمن بنده مدتی قبل ( حدود 1 سال پیش ) در مورد تفاوت پنلها در این مدل تحقیق نموده ام ...زمانی که شاید بسیاری از کاربران اطلاعات کاملی در مورد تفاوت پنلها نداشته اند...
بله ان لینکی که شما مرحمت فرمودید مشخص کننده ی تفاوت دو پنل s , c میباشد که متعلق به مدل 226 است...
شما که زحمت میکشید و به اینترنت وصل میشوید پس لطف کنید سری هم به سایتهای معتبر خارجی و داخلی بزنید و در مورد مدلهای دیگر ( به غیر از 226 ) تحقیق بفرمایید ...خواهید دید که به غیر از مدل 226BW از هیچ مدل دیگری که دارای پنل متفاوت باشد صحبتی نشده است ..مثلا در مورد 206 که برادر کوچکتر 226 است تحقیق بفرمایید و یا مدلهای دیگر.....
در ضمن این را هم بدانید که بحث پنلهای متفاوت مدتها قبل مطرح شد ( با عرضه ی 226 ) و با اصلاح این نقص از جانب سامسونگ به پایان رسید... در واقع بحث پنلها موضوعی قدیمی است که شما تازه متوجه ان شده اید...
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه بفرمایید:
با تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
با سلام
اول انکه بنده حدود 10 سال است که در زمینه ی سخت افزار فعالیت میکنم...پس اگر میگویم که تنها و تنها دو مدل از مانیتورهای سامسونگ دارای دو پنل متفاوت هستند بدون تحقیق و از روی نااگاهی نیست...در ضمن بنده مدتی قبل ( حدود 1 سال پیش ) در مورد تفاوت پنلها در این مدل تحقیق نموده ام ...زمانی که شاید بسیاری از کاربران اطلاعات کاملی در مورد تفاوت پنلها نداشته اند...
بله ان لینکی که شما مرحمت فرمودید مشخص کننده ی تفاوت دو پنل s , c میباشد که متعلق به مدل 226 است...
شما که زحمت میکشید و به اینترنت وصل میشوید پس لطف کنید سری هم به سایتهای معتبر خارجی و داخلی بزنید و در مورد مدلهای دیگر ( به غیر از 226 ) تحقیق بفرمایید ...خواهید دید که به غیر از مدل 226BW از هیچ مدل دیگری که دارای پنل متفاوت باشد صحبتی نشده است ..مثلا در مورد 206 که برادر کوچکتر 226 است تحقیق بفرمایید و یا مدلهای دیگر.....
در ضمن این را هم بدانید که بحث پنلهای متفاوت مدتها قبل مطرح شد ( با عرضه ی 226 ) و با اصلاح این نقص از جانب سامسونگ به پایان رسید... در واقع بحث پنلها موضوعی قدیمی است که شما تازه متوجه ان شده اید...
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه بفرمایید:
با تشکر.
دوست من خیلی از دوستان سالهاست انواع مانیتور سخت افزار و همچنین دوربین ها را برسی میکنند ولی هیچ کدام ادعایی به هیچ وجه ندارند
اصلا در آن زمان LCD تولید میشد؟ آن هم C پنل؟ پس تجربیات شما هیچ ربطی به این مسله ندارد.
بد نیست لینکی که دادید دوباره بررسی کنید من چیز دیگری در لینکتان دیدم
به نقل از http://forum.sakhtafzar.com
خوب نکته جالب اینه که نویسنده behadrware �?کر میکرده سری C که کی�?یت پایین تری داره به اروپا وارد نخواهد شد و محدود به کشور هایی مثل ... میشه ولی خوابش خوش نبود!
We told you last month that only certain regions, and particularly not Europe, would receive a third version, the C, this time with CMO panels. We are indeed living in an era globalization, the same thing for everyone, and in this case C screens for Europe as well.
و جالبتر از اون اینکه پنل چهارمی هم وجود داره باز تحت نام C ولی با کی�?یت بدتر از اون . پنل سوم مورد بحث ما با کد CMO و پنل چهارم با کد CPT که به گ�?ته نویسنده مقاله از CMO هم کی�?یت پایینتری داره. �?روختن یک محصول با چهار نوع پنل با کی�?یت های مختل�? تحت یک نام اصلا تجربه خوبی برای سامسونگ، حداقل در اروپا، نخواهد بود.
و سازنده پنل ها :
A = AU Optronics (Taiwan)
C = Chi Mei Optoelectronics (China)
S = Samsung (Korea)
هنوز مشخص نیست CPT چیه ولی قطعا چینیه
نقل از evencenc
خیلی ممنون . به خاطر همون مشکلات پنل ها 2x6 ها رو بیخیال شدم و 1931bw س�?ارش دادم . ساعتی پیش �?همیدم اولا در 1931 هم 3 پنل مت�?اوت وجود داره ! ثانیا کابل dvi هم نداره !
انگاری قسمت همین بوده
.................................................. .................................................. ................
این مانیتور در خارج کشور به نام c931 شناخته میشود کشور های اروپایی ورود مانیتورهای غیر پنل اصلی را ممنوع کرده اند احتمالا در آمریکا هم به همین صورت خواهد بود در کشور های پولدار عربی نیز ورود پنل های متفرقه کمی بدور از ذهن است پس قاعدتا چین هم باید بتواند این پنل ها را به جایی غالب کند کجا بهتر از کشور های فقیر اسیایی
اصلا کی میگه ایرن فقیره همه میرن Xl20 میخرن:::big grin2:::
در ضمن بهترین منبع همان شرکت سام سرویس است با آنها تماس بگیرید تا متقاعد شوید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حامد خرم یار
پویا جان، دوست عزیز،
دقیقا موافقم.
ممنون از اطلاع رسانی همه دوستان البته توضیح دادید که مقایسه بین دو LCD با هم کار صحیحی نیست اما داستان کار و مشکل من اینه که من یک Laptop سونی دارم(FS 500B) که ال سی دی اون 15.4W است . بسیار کیفیت عالی داره واقعا نظیرش را ندیدم . اما برای کارهای عکاسیم گفتم برای کامپیوتر Desktop ام یک LCD توپ بخرم تحقیق کردم 1931 CW را بهتر از همه دیدم البته با توجه به قیمتش . اما تصاویر LCD لپ تاپ سونی من فوق العاده با کیفیت تر از LCD 1931CW هستش . حدود 10 ساعت برای کالیبره کردنش وقت صرف کردم که چشمام دیگه کار نمی کرد اما موفق نشدم. چون تفاوت کیفیت این دو با هم خیلی متفاوته احتمال دادم ایراد باید جای دیگه ای غیر از مشکل مانیتور باشه . اگه ممکنه راهنمایی کنید و اگه ممکنه مشخصات کالیبره کردن مانیتور 1931CW را هم قرار بدید .