پاسخ : برگزاری نمایشکاه عکس
درود به همه دوستان
بلاخره موقعیتش پیش اومد که اولین نمایشگاه و اکسپو انفرادی عکس خودم رو در شهریور ماه امسال در موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان برگزار کنم (تاریخ دقیق و کلیپ نمایشگاه سه بعدی رو بعدا در همین تاپیک قرار می دهم )
اما یه سوال برام پیش اومده : ابعاد کارها 70در 100 هستش که می خوام روی کاغذ متالیک چاپ کنم اما در کرمان جایی با کیفیت مناسب نیست که کارها رو برای چاپ بهش بدم و قرار شده از طریق یکی از آشناها که مرکز چاپ داره عکسها رو برای چاپ بفرستم تهران ... حالا سوال چیه ؟؟
سوال اینه که چون دارم کارها رو برای فروش عرضه می کنم و حالت اکسپو داره و از هر کار هم حداکثر 3 عدد برای فروش عرضه می خوام بکنم و خب کارها هم که باید تهران بدون حضور خودم چاپ بشه ! چه تضمینی وجود داره که چاپخونه فایل ها رو برای خودش چاپ نزنه ؟؟ آخه عکسها یه جورائی بازاری پسندند (تقریبا HDR) و من هم میخوام به خریدار تضمین بدم که از کاری که می خره فقط سه عدد چاپ شده است حالا اگه فرداش چاپخونه اومد پوستر چاپ کرد از عکسهای من چه گلی به سر بگیرم ؟؟؟
( یه اخلاقی هم دارم که حتما باید کارای بزرگ کردن عکس رو خودم انجام بدم و بنابراین فایل با اندازه 100در70 سانتی متر با رزولوشن 300 رو به چاپخونه می دم برای چاپ !! )
اگر کسی از دوستان پیشنهادی دارند خوشحال میشم مطرح کنند :::happy:::
پی نوشت : تاپیک مناسب تر از این برای طرح سوال نیافتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BEN
سوال اینه که چون دارم کارها رو برای فروش عرضه می کنم و حالت اکسپو داره و از هر کار هم حداکثر 3 عدد برای فروش عرضه می خوام بکنم و خب کارها هم که باید تهران بدون حضور خودم چاپ بشه ! چه تضمینی وجود داره که چاپخونه فایل ها رو برای خودش چاپ نزنه ؟؟ آخه عکسها یه جورائی بازاری پسندند (تقریبا HDR) و من هم میخوام به خریدار تضمین بدم که از کاری که می خره فقط سه عدد چاپ شده است حالا اگه فرداش چاپخونه اومد پوستر چاپ کرد از عکسهای من چه گلی به سر بگیرم ؟؟؟
( یه اخلاقی هم دارم که حتما باید کارای بزرگ کردن عکس رو خودم انجام بدم و بنابراین فایل با اندازه 100در70 سانتی متر با رزولوشن 300 رو به چاپخونه می دم برای چاپ !! )
کسی نظری نداره ؟؟؟ چه تخته سنگی به سرم بزنم ؟!! (((((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BEN
کسی نظری نداره ؟؟؟ چه تخته سنگی به سرم بزنم ؟!! (((((
سلام
به نظرم چاپخونه ها این کارو نمیکنن و اگرم اینکارو انجام دادن میتونی به راحتی شکایت کنی، به چاپخونه های معتبر میشه اطمینان کرد
نقل قول:
اگر کسی از دوستان پیشنهادی دارند خوشحال میشم مطرح کنند
با لابراتوار قرار داد کتبی ببندید !
ضمن اینکه جاهای معتبر محال است چنین کاری کنند و گاهی پیش اومده که از من اجازه گرفته اند اما بدون اجازه احتمالش خیلی کم است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هادی
سلام به همه
در مورد برگزاری نمایشگاه عکس سوال دارم:
اینکه اساسا نمایشگاه های عکس به چه منظور برگزار میشن؟ حدودا چقدر هزینه می بره؟ درآمد داره یا نه؟ معمولا چه جور عکس هایی رو توی یه نمایشگاه استفاده میکنن؟ آیا مجموع عکسها و ترتیبشون مهمه یا نه؟ و .....
راستش تعدادی عکس دیجیتالی (حدود هزار و دویست سیصد تا) از بزرگترین مراسم اعتکاف (یه مراسم مذهبی که سه روز تو مسجد اصطلاحا معتکف میشن و اعمال خودش و داره) که مربوط به سال گذشته هست رو دارم که میخوام ترتیب یه نمایشگاه رو بدم. اطلاعات کلی در مورد برگزاری نمایشگاه های عکس میخوام. کسی تجربه ای چیزی داره که کمکم کنه؟
ممنون :)
دوست عزیز موضوعی رو که شما روش کار کردی رو احتمالا باید از طریق فرهنگسرا ها و گالری های اداره ارشاد ( گشت ارشاد که می گن این فرهنگشونه) شهر تون نمایش بدی، اداره ارشاد معمولا برای این جور موضوع ها اسپانسر می شه به این شکل که گالری فرهنگسراهاش یا گالری خود اداره رو در اختیارت می زاره و اگکر از عکس ها راضی باشن و در راستای سیاست هاشون باشه بهت کمک مالی تو زمینه چاپ عکس ها می کنن و یا این که عکس ها رو با یه قیمت توافقی برای آرشیوشون می خرن. احتمالا پوستر و تبلیغات هم برات انجام می دن..... اما خوب در نهایت موضوع اینه که باید عکسهات با سیاست هاشون بخونه و مشکل اینه که اون چیزی که با سیاست های هنری اینا می خونه با سیاست های هنری سطح اول دنیا نمی خونه..... گالری های خصوصی خیلی بعید هست که بخوان عکس های مناسبتی نمایش بدن چون مشتری و کلاس کاریشون تو یه مسیر دیگه هست
تاریخش گذشته برا بقیه شاید مفید باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
با لابراتوار قرار داد کتبی ببندید !
ضمن اینکه جاهای معتبر محال است چنین کاری کنند و گاهی پیش اومده که از من اجازه گرفته اند اما بدون اجازه احتمالش خیلی کم است.
با لابراتوار؟ قرارداد کتبی؟
میلانی عزیز با احترام به همه نظر هات چند تا نکته رو من اضافه می کنم
چاپ های نمایشگاهی رو معمولا با دستگاه های لابراتواری نمی زنن، اکثرا پلات می زنن رو کاغذ های مخصوص کارهای نمایشگاهی که بین 70 تا 100 سال ضمانت داره(همراه با جوهری که چاپ میشه) بالای 5 تا 6 مرکز چاپ حرفه ای نمایشگاهی داریم که انحصارا پلات می زنن و کار نمایشگاهی انجام می دن. معمولا تو مجله حرفه هنرمند تبلیغ دارن و می تونی راحت پیداشون کنی اگر دسترسی به مجله نداری بگو برات آدرس ها رو پ خ می کنم.
اما بحث قرارداد بستن به این شکل که اونا تضمین بدن که از عکس هات سو استفاده نکنن کلا بحث اشتباه و جاده خاکی هست. فکر کن تو یه موسسه معتبر کرایه تاکسی داری و مسافر بیاد و بگه که می خواد خانواده اش رو بفرسته به یه آدرسی و بهترین ماشین و راننده ات رو کرایه کنه اما به راننده بگه که آینه جلو رو هم باید باز کنه تا یه وقت راننده از آینه خانواده اش رو نبینه!!! من اگر مدیر اون موسسه بودم به اون آدم ماشین و راننده نمی دادم....
اما خود این مرکز چاپ ها برگه ضمانتی مختص جوهر استفاده شده و کاغذ چاپ شده می دن که طول عمر کار رو در مقابل نور ضمانت می کنه.
نقل قول:
گاهی پیش اومده که از من اجازه گرفته اند اما بدون اجازه احتمالش خیلی کم است
حتی به مرحله اجازه گرفتن هم نمی رسه. اصلا به مرحله استفاده نمی رسه که بخوان اجازه بگیرن یا نگیرن
نقل قول:
حالا اگه فرداش چاپخونه اومد پوستر چاپ کرد از عکسهای من چه گلی به سر بگیرم ؟؟؟
مرکز چاپ های حرفه ای به اندازه کار حرفه ایشون اخلاق حرفه ای هم دارن و احتمال اتفاق افتادن فرض تو صفر درصده.
والا خدمتتون عرض کنم که بعید میدونم برای چنین نمایشگاهی چنین چاپی نیاز باشد.
برای همینم میگم لابراتوار ! حرفه هنرمند رو هم شماره قبلی رو زیر میدون ونک ساختمان خورشید حراج کرده (شماره بهار) 3500 تومان
ضمانت 70 الی 100 ساله دادن در ایران یک حرف است و بابت چینین ضمانتی پول دادن حرف دیگری است!
اصولاً بنده بعید می دانم یک عکس بیش از 10 سال یا حد اکثر 30 سال روی دیواری بماند. مگر در موزه ای جایی.
در مورد قرار داد هم خیر این طور که می فرمایید نیست و قیاستان مع الفارق است.. شما قرارداد رو به چند تا از این دوستان فکس کن و نتیجه را ببین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
والا خدمتتون عرض کنم که بعید میدونم برای چنین نمایشگاهی چنین چاپی نیاز باشد.
برای همینم میگم لابراتوار ! حرفه هنرمند رو هم شماره قبلی رو زیر میدون ونک ساختمان خورشید حراج کرده (شماره بهار) 3500 تومان
ضمانت 70 الی 100 ساله دادن در ایران یک حرف است و بابت چینین ضمانتی پول دادن حرف دیگری است!
اصولاً بنده بعید می دانم یک عکس بیش از 10 سال یا حد اکثر 30 سال روی دیواری بماند. مگر در موزه ای جایی.
در مورد قرار داد هم خیر این طور که می فرمایید نیست و قیاستان مع الفارق است.. شما قرارداد رو به چند تا از این دوستان فکس کن و نتیجه را ببین.
دوستمون گفت که موزه هنرهای معاصر کرمان! و اگر برای موزه ( هرچند قبول دارم که موزه های ایران رو نمیشه موزه به حساب آورد) نیازی به چاپ خوب نباشه پس برای کجا ممکنه نیاز باشه؟ و در ضمن چاپ خیلی خارق العاده ای هم نیست و فقط چاپ استاندارد محسوب می شه و خوب تنوع کاغذ بیشتری هم داره.
به جرات می گم تو دوسال گذشته هیچ نمایشگاه عکس معتبری تو تهران نبوده که عکساش رو چاپ لابراتواری زده باشه. (نمایشگاه خصوصی معتبر البته، حساب دولتی ها که جداست)
نقل قول:
حرفه هنرمند رو هم شماره قبلی رو زیر میدون ونک ساختمان خورشید حراج کرده (شماره بهار) 3500 تومان
میلانی عزیز حرفه هنرمند که تهران ریخته کسی نیست جمعش کنه، منظرم به ben بود که گفتم شاید تو کرمان سخت گیر بیاد...
نقل قول:
حرف نیست و تمام عکس هایی که به پاریس فوتوی 2009 فرستاده شدند با چنین چاپ و ضمانتی ارسال شدند. مقدار پول بیشتری که بابت چاپ ( نه ضمانت!) پرداخت می شه تفاوت خیلی فاحشی با چاپ لابراتواری نداره شاید 30 تا 40 درصد بیشتر باشه و به نوع کاغذ هم ربط داره البته.
نقل قول:
اصولاً بنده بعید می دانم یک عکس بیش از 10 سال یا حد اکثر 30 سال روی دیواری بماند. مگر در موزه ای جایی
من بعید نمی دانم :)
نقل قول:
شما قرارداد رو به چند تا از این دوستان فکس کن و نتیجه را ببین.
به کدام دوستان؟