سلام
من خیلی وقته از سایت استفاده میکنم.امروز هم عضو شدم.
این تاپیک با همچنین موضوعی رو در سایت ندیدم امیدوارم که تکراری نباشد
سلام
من خیلی وقته از سایت استفاده میکنم.امروز هم عضو شدم.
این تاپیک با همچنین موضوعی رو در سایت ندیدم امیدوارم که تکراری نباشد
یک عکس مدل
عدم توانائی یا نداشتن شرایط مناسب نیست که مانع پیشرفت شماست. مانع واقعی نداشتن اعتماد به نفس است. (برایان تریسی)
تهران - میدان انقلاب - 24 اسفند 1342
تهران - میدان قزوین - سال 1900 م
تهران - میدان توپخانه - سپه - سال 1900 م
عکس قدیمی از میدان بانک ملی تبریز
دوستان سلام.
اگه از سال های قبل از سال 1380 از شهر اصفهان عکسی دارید تو این تاپیک قرار بدید. لازم نیست عکس ها خیلی هم قدیمی باشه. همونطور که گفتم کافیه از سال 1380 به قبل باشه.
تقریبا 1 سال پیش تعدادی عکس از حرم مطهر امام رضا (مشهد) از تو اینترنت پیدا کردم که بنا به گفته سایت مربوط عکسها مربوط به سال 1320 هستند (اما نمیدونم سندیت داره یا نه)
اما من مدتیه دنبال عکس های قدیمی از اصفهان هستم. به همین خاطر یه تاپیک تو انجمن عکس و عکاسی باز کردم که فقط به عکس های قدیمی اصفهان اختصاص داشته باشه و البته خورم در اولین فرصت تصاویری که تاحالا جمع کردمو توش قرار میدم. امیدوارم باز هم تصاویر بیتری توش جمع بشه!
عکس های قدیمی اصفهان:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...897#post196897
ویرایش توسط ali_exme : Sunday 16 January 2011 در ساعت 03:18
میدان نقش جهان
سلام.
بعد از ایجاد تاپیک عکس های قدیمی اصفهان، متوجه شدم که بنا بر صلاح دید مدیران محترم فروم، تاپیک مربوطه حذف و با تاپیک حاضر (عکس های قدیمی ایران) ادغام شده. گرچه به نظر من وجود یک تاپیک جداگانه برای عکس های قدیمی اصفهان بهتر بود؛ چراکه از حدود 150 سال پیش تا کنون در سالهای مختلف، به مناسبت های مختلف و به دست عکاسان و افراد مشهور تصاویر بسیاری از این شهر به ثبت رسیده که بسیاری از این تصاویر در اینترنت سرگردان مانده اند. یعنی عکس ها در سایت های زیادی منتشر شده اند اما هویت آنها به درستی مشخص نیست (تاریخ عکس، عکاس، محل عکس و...). اگر بشه با همکاری اعضای این سایت یک آرشیو کامل از این تصاویر درست کنیم فکر کنم چیز جالب و ماندگاری از آب در میاد. در حال حاضر من تعداد زیادی از این عکس ها رو جمع آوری کردم که در اسرع وقت اطلاعات موجود برای هر عکس رو به همراه اون تو این تاپیک قرار میدم. فکر کردم جالب باشه اگر از موقعیت کنونی محل هر عکس هم عکسی تهیه کنم و در کنار عکس قدیمی اون محل قرارش بدم. فقط به کمی وقت نیاز هست.
با تشکر
دکتر علی رضا رضایی
آقا شروع نکرده قطع شد که . . .
این یک عکس از عالی قاپو که در سال 1358 گرفته شده. دوربین canon FTb لنز 50 مم ولی نمی دونم کدام ورژن. عکاس پدرم بوده و اسلاید رو اسکن کردم.
سلام،
تصاویر هوایی از مناظر ایران که توسط گئورگ گرستر عکاس سوئیسی (که پیشگام عکاسی هوایی نیز هستند) برداشته شده بود، بعد از ۳۶ سال که در آرشیو شخصی وی خاک میخورد، خیلی اتفاقی به نمایش گذاشته شد!
سایت شخصی ایشون: Georg Gerster
گزارش تصویری بی بی سی:
این تصاویر بین سالهای 1976 تا 1978 (1355 تا 1357) گرفته شده اند، ایشون توی فیلم میگند که بعد از دیدار از آذربایجان نامه ای به دولت ایران مینویسه و بعد از چند وقت به وین دعوت میشه و در اولین دیدار ازش میپرسند که چجور هواپیمایی لازم داره!
دیدنشون واقعا حیجان انگیزه: البوم در آدرس زیره:
این هم تعدادی از عکسها:
باغ مهان
persia-p057-Georg Gerster, Mahan (16 September 1977).jpg
کرمان
persia-p069-Georg Gerster, Kerman (24 October 1976).jpg
مشهد
persia-p036-Georg Gerster, Mashhad (22 September 1977).jpg
گلستان
persia-p024-Georg Gerster, Golestan (24 May 1978).jpg
بم
persia-p058-Georg Gerster, Bam (16 September 1977).jpg