[/IMG]
خیلی دوس دارم یکی پیدا بشه بگه چندین عکس آخری من(عجالتا 30 عکس اخری) چرا فقط یکی منتخب شده که اونم خودم فکر نمیکردم انتخاب بشه. 2 تاشو برای نمونه لینک دادم.
[/IMG]
خیلی دوس دارم یکی پیدا بشه بگه چندین عکس آخری من(عجالتا 30 عکس اخری) چرا فقط یکی منتخب شده که اونم خودم فکر نمیکردم انتخاب بشه. 2 تاشو برای نمونه لینک دادم.
من یکی که خوشم اومد از این عکس
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
درود
احتمالا عکس ها رو در تاپیک مناسبی ارسال نکردید یا در پیوست عکس ها مشکلی بوده که به دست مدیران نرسیده!وگرنه هم این هاعکس های خوبی هستند و هم اینکه در صلاحیت مدیران انجمن و ونگاه بدون غرض این عزیزان شکی نیست.
موفق باشید
اگر منظورتان گالری سایت است؛ که ربطی به این قسمت ندارند!!!!
اگر فروم منظور است، که بخشی به نام منتخب و غیر منتخب و ... نداریم.
.
احتمالا منظورشان گالری است و عکسهای منتخب در صفحه اول
فقط یکی دوتا عکس که نیست. حداقل 30 تا رو شمردم. وانگهی عکسهای خیلی ضعیفی هم بوده اند با اشکالات فراوان که انتخاب شده اند. عکسهایی بوده که از بسیاری عکسهای منتخب نظرات بیشتری دریافت کرده است ولی اصلا انتخاب نشده است. من فکر میکنم بهتره ورود به بخش عکسهای منتخب با واسطه ارایی باشد که دریافت می کنند نه نظرات یک یا دو نفر . به اعتقاد من وقتی کاربران متعددی به یک عکس نظر و امتیاز میدهند و دوستان این عکسها را به بخش متنخب راه نمی دهند به منزله توهین به شعور افرادی است که نظر داده اند. همچنین برای ما که اتش بیار این سایت هستم و آن را گرم می کنیم توهین آمیز است. خوب حالا لابد دوستان ممکن است بگویند دعوتت نکردیم. درسته دعوت نشدیم اما به عنوان کاربر از نظر اخلاقی حقوقی داریم. جالبه امتیاز 3 به دلیل شرایط عجیبی که برای دادنش در نظر گرفته شده است بندرت استفاده میشود و اگر کسی ناپرهیزی کرد و به عکسی 3 داد باید منتظر محرومیت باشد.
همانطور که اگر ما از خطوط قرمز سایت عدول کنیم فورا اخطار دریافت می کنیم یا محروم میشویم.