سلام
لطفا عکس زیر رو ببینین:
art_productcatalogue02.jpg
برای گرفتن اینجور عکسها چ راهی رو پیشنهاد می کنید؟ استفاده از فیلتر و .... یا ....
سلام
لطفا عکس زیر رو ببینین:
art_productcatalogue02.jpg
برای گرفتن اینجور عکسها چ راهی رو پیشنهاد می کنید؟ استفاده از فیلتر و .... یا ....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
عکاسی از سرویس بهداشتی و شیرآلات!
منظورم اینه که برای رسیدن به اینجور عکسا، در حین عکاسی میشه با فیلتر یا نورپردازی خاصی بیشتر به این عکس نزدیک شد یا نه همه چیز باشه برای بعد از عکاسی و استفاده از نرم افزارها!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اینچیزی که در این سایز دیده میشود اگر درست گفته باشم
با عکاسی اینفرارد میشود.
درحالت ویرایش ثانوی هم میشه بهش دست یافت اما معمولا تصاویری که با دوربین ثبت میشود جای مانور بیشتر و زیباترند
به نظر من با inverse كردن تو فتوشاپ و ايجاد نگاتيو و بعدا تغيير رنگ انتخابي در نواحي مورد نظر ميشه همچين حالتي رو ايجاد كرد، بنظر نمياد با اينفرا رد اين افكت بدست بياد.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
با درود برای سمپل میتونستید از عکسهای خیلی بهتری کمک بگیرید چون این اندک عکسی که دیده میشه بیشترش ویرایش شده تا عکاسی
ضمنا بعید میدونم صاحب کالایی راضی بشه برای تبلیغ کالایش رنگ طبیعی آنرا از بین ببرد.
ممنون از توضیحات
_ عکسی با سایز بزرگتر روو سایتش نبود که اینجا بذارم
_ بله عکاسی از شیرآلات و سرویس بهداشتی هست، البته بیشتر سرویس بهداشتی
با سلام خدمت دوستان و اساتيد بزرگوار در عكاسي صنعتي مخاطب من آقاي كاوه قبادي است :
استاد عزيز من عكسQTVRخود را بصورت اگزهEXE در آورده ام تا در هر كامپيوتري قابل اجرا و تماشا بشه
اما مشكلي در آپلود دارم هيچ فضاي وبي نوع فرمت exe را قبول نميكند و پيغام مي دهد كه فايل شما آپلود نمي شود بدليل فرمت اگزه .
چگونه و در چه سايتي مي توانم فايل ام را براي اظهار نظر دوستان آپلود كنم .
ممنونم
ارادتمند.