سلام و درود
مدتی به عنوان دبیر بخش عکس نشریه ای فعالیت می کردم. یکی از بزرگترین مشکلات این بود که نمی توانستم عکسی متناسب با موضوع مورد نظر بیابم و یا اینکه عکس مناسبی پیدا می شد ولی عکاس آن قابل شناسایی نبود و یا عکس بود نام عکاس نیز مشخص بود ولی راهی برای اینکه بتوانم او را پیدا کنم و از او مجوز نشر بگیرم وجود نداشت و موارد مشابه دیگری که مانع می شد تا ما که قصد رعایت قوانین کپی رایت را داشتیم بتوانیم آن را اجرایی کنیم (البته سایت های غیر فارسی زبان و چند سایت فارسی با محتوای ضعیف وجود داشتند).
به نظرم رسید وقتی تاپیکی برای خرید و فروش تجهیزات داریم چرا برای خرید و فروش عکس تاپیکی نداشته باشیم. موارد زیر می توانند در این تاپیک مطرح شوند:
1. درخواست خرید عکس با یک موضوع خاص مانند: "بنده به دنبال تصویر با کیفیتی از مقبره فردوسی هستم."
2. درخواست خرید یک عکس خاص در حالتی که نام عکاس مشخص هست ولی روشی برای ارتیاط با عکاس مورد نظر نمی یابیم(جهت معرفی راه ارتباط توسط دوستان)
3. درخواست خرید یک عکس خاص در حالتی که عکسی را پیدا کرده ایم و نام عکاس را نمی دانیم(جهت شناسایی عکاس).
4. درخواست فروش برای عکسی که در یکی از تاپیک های مدیریت شده پذیرفته شده باشد.
5. درخواست فروش برای عکسی که در گالری سایت پذیرفته شده باشد.
پ.ن وجود چنین تاپیکی در صورت مساعدت مدیران فروم می تواند به اشاعه فرهنگ رعایت قوانین کپی رایت کمک کند