بفكرم رسيد چند عكس مناسب wallpaper در قطع ۸۰۰ در ۶۰۰ جهت كامپيوتر دوستان ارسال كنم
اميدوارم كه علاقمندان استقبال كنند .
-------------------------------------------
دوربين Canon power shot A610
اطلاعات exif همراه عكسها
بفكرم رسيد چند عكس مناسب wallpaper در قطع ۸۰۰ در ۶۰۰ جهت كامپيوتر دوستان ارسال كنم
اميدوارم كه علاقمندان استقبال كنند .
-------------------------------------------
دوربين Canon power shot A610
اطلاعات exif همراه عكسها
با تشكر از شما.
حالا كه بحث wallpaperشد، دوستان بفرمايند بنظرشان عكس مناسب براي اين منظور بايد واجد چه مشخصاتي باشد؟
از لحاظ الگوي زمينه، طرح، اندازه و ... هر چه كه بنظرشان ميرسد.
معمولا، desktop شلوغي دارم! تعداد زيادي فايلهاي مختلف و ميانبرها به دايرکتوري هاي گوناگون که تحت بررسي هستند و پس از خاتمه کار منظم و آرشيو ميشوند...
معمولا wallpaper ها را ساده و با رنگ آميزي روشن انتخاب ميکنم، ترجيح ميدهم اگر تصويري باشد در سمت راست باشد و سمت چپ جا براي مشاهده و دسترسي ساده به موارد کار فراهم باشد
از نقاشي، texture و يا تصاوير ساده و بعضا کارتوني و خنده دار بيشتر استفاده ميکنم
استفاده از تصاوير مفهومي و تصاويري که با فوکوس شديد، چشم را وادار به تطابق ميکنند خود داري ميکنم!
براي نمونه در حال حاضر از اين تصوير با استفاده از زمينه سفيد دور آيکونها استفاده ميکنم
من شخصا ترجیح می دهم عکسی که برای دسکتاپ می گذارم خیلی روشن نباشد، چون چشم را خسته می کند. همچنین خیلی شلوغ و دارای بافت رنگی زیادی نباشد تا آیکون ها بهتر دیده شوند.
منظره فرحبخشی باشد تا باعث تازگی خاطر شود.
ضمنا تا جایی که بشود از عکسهای خودم استفاده میکنم تا هر وقت فرصتی شد در بازه آن بیشتر فکر کنم و معمولا دراین مواقع است که در عکسهایم چیزهای جدیدی کشف میکنم که قبلا در تماشای عکسها دقت نکرده بودم.
ضمنا شخصا ترجیح م یدهم بیشتر از رنگهای سرد استفاده شده باشد مثلا آبی یا سبز
به غیر از مسائل فنی تا حد زیادی نیز به سلیقه کاربر برمیگردد. مثلا خیلی از دوستان من برای چندین ماه می بینم که دسکتاپشان را عوض نمی کنند و یک عکس پیش فرض یا چیزی که کسی دیگر گذارده باقی می ماند، ولی بعضی با نصب نرم افزارهای نمایش عکس روی دسکتاپ در روز چندین بار عکسها را عوض میکنند. من شخصا مثلا 7-8 روز یکبار به سرم می زند که عکس دسکتاپ را عوض کنم.
بعضی هم مثل من صفحه ی دسکتاپشون بدون عکسه!
این یک انتخاب کاملا شخصی است و بهتر بگم : بسیار شخصی!
هر نوع عکس یا زمینه ای رو میشه انتخاب کرد . بنظرم هیچ قانونی نمیشه وضع کرد. در اینجا هم داریم نظرات شخصی خودمون رو مینویسیم در اصل!
من با bf در رابطه با آزاد بودن سمت چپ تصویر موافقم . یعنی بیشتر تصاویری رو انتخاب میکنم که آیکون های دسکتاپ روی سوژه اصلی عکس قرار نگیرند.
ولی موضوع خاصی رو نمیتونم مشخص کنم! از رنگ تند تا فوکوس شدید! از طبیعت بکر تا آپارتمان های نیویورک!
70% هم از عکس های خودم که با نیت بکگراند گرفتم! استفاده میکنم.
Amir Mokhtaryzadeh
SONY DSLR-A100W ,18-70 F3.5-5.6 , 75-300 F4.5-5.6
SONY VCT-D680RM Remote Control Tripod
SONY F828
SONY P73
Amir[dot]Net[at]Gmail[dot]Com
ُwww.Tonekabon.com
من چون كامپيوتر سريعي ندارم (اتلون 1.333)، از يك پروفايل بدون انيميشن منوها و بدون وال پيپر استفاده ميكنم - شبيه ويندوز 98 - . اين پروفايل بدون انيميشن و صدا را به دوستان داراي كامپيوتر هاي قديمي توصيه ميكنم.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 17 April 2006 در ساعت 18:52
اختیار دارید جناب محبی .اگر سری با سایت تامزهارد ور بزنید میبینید که هنوز هم این پیر AMD از پنتیوم 4 با کور نورس وود هم جلو تره .حیف که اینتل روی هسته پروسکات فرکانس پایینی ارائه نکرد وگرنه از اون هم ....نوشته اصلی توسط Amir A
تا جایی که یادم هست این سی پی یو با مدلهای اینتل 1800 ت 2200 هم مقایسه میشد.اما به کل در هیچ تستی بجز بازی کواک 3 از اینتل جلوتر بود.البته با اختلافات چند فریمی.(البته در مقایسه با 1500 مگاهرتز و با هسته ویلامیت)
مسعود قدیری
اين چند تا عكس رو تقديم دوستان مي كنم اميدوارم خوشتون بياد.همه عكسها مربوط به طبيعت كرمانشاه و اطرافشه.
اسماعيل حميديCanon EOS 350D + EF-S 18-55mm + Sigma 17-70 mm + Speedlite 220EXCanon Poweshot G5Canon EOS 300V + EF 28-90mm
خوب من فکر میکنم که دسکتاپ آدم حتما باید چند وقت یک بار عوض شه تا آدم دچار روزمرگی نشه!
عکس دسکتاپ نباید خیلی پررنگ و شلوغ باشه، چون چشم و مغز و خیلی زود خسته میکنه. تجربه به من ثابت کرده که یه عکس جالب، اگر توی فوتوشاپ کمرنگ بشه ( اوپاسیتی بین 40 تا60 بستگی به رنگهای عکس) میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه. از اونجایی که رفتار سیستم عامل های مک و پیسی فرق دارن، مکینتاش آیکن ها رو دست راست میچینه و ویندوز دست چپ، بستگی به اینکه سیستم عاملتون چی هست هم داره.
من یکی دو تا از دسکتاپ هایی که خودم عکاسی و درست کردم رواینجا میزارم. اگر فکر کردین عکسها زیادی پررنگ هستن، اوپاسیتی شونو کم کنید. در ضمن، رزولوشن هم دیگه حد اقل باید 1024 * 768 باشه برای کامپیوتر های امروز.
با احترام
ویرایش توسط Khoramyar : Monday 24 April 2006 در ساعت 20:48
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D