جالب است كه تغيير زاويه نگاه و انتخاب يك زاويه ديد غيرمعمول چقدر موجب خلاقيت ميشود!
جالب است كه تغيير زاويه نگاه و انتخاب يك زاويه ديد غيرمعمول چقدر موجب خلاقيت ميشود!
ویرایش توسط translator : Saturday 14 August 2010 در ساعت 19:12 دلیل: اصلاح لينك
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
سلام.
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
با سلام
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
سلام
عكسهاي رنگي با كيفيت باور نكردني گرفته شده در 100 سال (يك قرن) پيش در روسيه :
ظاهرا عكاس از هر لحظه اي سه تا عكس سياه و سفيد پشت سر هم با فيلتر هاي قرمز و سبز و آبي تهيه مي كرده است و موقع چاپ آها را با هم تلفيق مي كرده و عكس رنگي حاصل مي شده است. فكرش رو كه مي كنم كه يك عكاس تزاري حتا قبل از جنگ جهاني اول به نوعي عكس HDR مي گرفته هاج و واج مي مانم.
براي ديدن جزئيات بيشتر و ديدن ساير عكس ها به آدرس زير مراجعه فرماييد:
کد:http://www.boston.com/bigpicture/2010/08/russia_in_color_a_century_ago.html?p1=Well_MostPop_Emailed1_HP
فرهاد حسيني
جناب حسيني
نتوانستم به يك تشكر خشك وخالي اكتفا كنم
واقعاً عكس زيبايي است كه توضيحات جالب شما آن را ارزشمندتر كرده است.
از نظر من يك اعجاز است كه عكاسي درآن زمان با آن امكانات محدود چنين نبوغي را براي رسيدن به عكس رنگي بخرج بدهد.
اين عكس بيش از يك تصوير جذاب، حاوي يك دنيا درس براي ماست كه كم كاري و خلاقيت كم خود را به گردن كمبود تجهيزات مي اندازيم (البته بيشتر خودم را مي گويم).
دستتان درد نكند
Canon 5D II | Canon EF 16-35 f/2.8 LII USM| Canon EF 70-200 f/4 LIS USM l Canon 430 EX II
l Canon EF 100mm f/2.8 Macro LIS USM l
يوسف جمسي
من هنوزم باورم نمیشه که این عکسها مال 100 سال پیش هست ! با تصوری که از عکسهای 100 سال پیش دارم اصلا جور در نمیایند.
آریو مینوسپهر