اطلاعات اضافی در مورد این عکس داری
منظور اطلاعات فنی بود !
اطلاعات اضافی در مورد این عکس داری
منظور اطلاعات فنی بود !
علی باقرزادهCanon EOS 50D
EF 70-200 F4 L USM - Canon 24-70 2.8 L USM
Sigma 10-20 EX DC HSM - EFS 18-55
متاسفانه مشخصات عکسا دم دست نبود!
فلامینگو های نقاش
ویرایش توسط eksir : Tuesday 25 September 2007 در ساعت 18:28
محسن مظهری
من به این میگم باد همیشگی .... حالا عکاسش هر اسمی بخواد میتونه براش انتخاب کنه
[IMG]http://i21.*******.com/zl6rf9.png[/IMG]
به نظرتون این عکس مونتاژ شده؟
به نظر من كه منتاژ شده. من به شخصه هر وقت از ماه عكس گرفتم سرعت شاترم از 125/1 ثانیه كمتر نبوده مگر این كه دیافراگم را تنگ كنم. در هر دو صورت وقتی هوا تاریكه یا گرگ و میشه و شما وسط تصویر یك منبع نور مثل ماه دارین كه تقریبا 4/1 كل تصویر شما را تشكیل میدهد نمی توانید اینجور تصویری بگیرید كه هم زمینه روشن و واضح باشه و هم ماه زیادی روشن نباشه.
از همه اینها كه بگذریم اگر به سایه ها دقت كنید سمت راست تصویر یك تخته سنگ كوچك می بینید كه سایه اش به سمت چپ و در امتداد درخت كشیده شده و همینطور سایه كنده درخت در سمت چپ تصویر و سایه تخته سنگ انتهای چپ و پایین تصویر. پس نتیجه این كه ماه منبع نور در این تصویر نیست.
تنها حالتی كه باقی می ماند این است كه یك منبع نور گسترده در سمت راست منظره وجود داشته است كه میزان نور آن تقریبا با نور ماه یكسان بوده است. حالا سوال اینجاست كه این منبع نور چه می تواند باشد؟ با توجه به این كه سایه ها كوتاه هستند پس منبع نور موازی زمین نبوده و تقریبا در موقعیت "ساعت 1 یا 2 " قرار دارد و از آنجا كه این منبع نور گسترده داشته ( چون از سنگ سمت راست تا سنگ سمت چپ و كنده درخت و حتی قسمتهای تیره تر در شاخه های درخت وسط صفحه همه دارای سایه یكنواخت هستند) تنها گزینه خورشید خواهد بود.
من حدس می زنم یك عكس از این منظره در ساعت حدود 1 یا 2 بعد از ظهر گرفته شده و عكس دیگر در شب گرفته شده و پس از پروسس و تغییر تراز سفیدی و نور و گاما روی هم مونتاژ شده اند.
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash