Gear
- Canon 5D Mark III
- 16-35mm 2.8L II
- 50mm 1.2L
- 85mm 1.2L
- TS-E 90mm 2.8
- 100mm 2.8 macro
- 70-200mm 2.8L
- 200mm 2.0L
از پروفایل 500px ایشان.
پ.ن: یه نکته ای خدمت شما و باقی دوستان عرض کنم، گاهی با جوابِ سوالی که در تاپیک ها مطرح می کنید، تنها چند کلیک و چند جستوی کوچک فاصله دارید. مثل همین سوال، از لینکی که آقا حسین گذاشته بودند شروع کردم و ضمن خواندن مطالب جدید و مختلفی پیرامون همین شخص و کسب اطلاعات اضافی در آخر هم به جواب سوال دوستمون رسیدم. من ناراحت نمیشم که چرا دنبال جواب سوال یک نفر دیگر بگردم، ولی ناراحت میشم وقتی می بینم بعضی از دوستان برای سوالی که دارند، چند دقیقه ای جستجو نمی کنند، که حتی اگر جواب خودشان را هم پیدا نکردند حداقل چند چیز جدید می بینند و یاد میگیرند. چه اتفاقی می افتد اگر یک مقدار از تنبلی هامون کم کنیم، و مطالبی که در فروم پست می کنیم فقط جنبه سوال نداشته باشد؟ مثلا عکس های ایشون برای من جذاب است، با کمی جستجو و جمع آوری اطلاعات یک متن کوتاه در معرفی و روند کار ایشون و ... بنویسیم. واقعا چه اتفاقی می افتد؟
روی سخنم با کاربر FaLah نیست و سوالی کلی است.
ضمن تشکر از اشتراکات بسیار خوبتون که شخصا بسیار هم ازتون یادگرفتم ولی نکته ای به ذهنم خطور می کنه: ضمن تایید فرمایشات شما اما باید این رو هم در نظر گرفت گاهی بدیهیات ما لزوما برای دیگران بدیهی نیست. شاید زبان انگلیسی دیگران، اطلاعات پایه دیگران و خیلی موارد دیگر برخی را از جریان اطلاعات دور نگه داشته باشد. به هر حال خود ما هم جزئی از همین کلیک ها هستیم که در چرخه یادگیری دیگران قرار گرفته ایم.
دوستان هم همه لذت می برن از پاسخگویی وگرنه چه گسی ملزم به پاسخ گویی هست. حتی بسیاری بحث های شکل گرفته در این فروم هم که در نگاه اول با جستجویی هم می تواند به ثمر بنشیند می تواند به روشن شدن ذهن بسیاری از مخاطبین کمک کند.
شخصا نظری درباره توضیح و بازتوضیح برای دوستان ندارم ولی قطعا توضیحات دوستان در هر جایی می تونه روشنگر نقاط تاریکی برای دیگران باشه.
شما لطف داری علی جان، اینجا همه از هم یاد میگیریم ... قسمت اول سخنانتون در مورد بدیهیات تذکر خوبی بود که در نظر نگرفته بودم. ولی روی همین مثال، واقعا جستجوی چند کلمه تخصصی مثل Body, gear, lens و ... به همراه نام عکاس ربطی به میزان سواد انگلیسی افراد نخواهد داشت، آن هم در جامعه ای مثل جامعه این فروم که اغلب افرادی هستند که با این زبان در حد بیرون کشیدن گلیم خودشان از آب آشنا هستند.
به طور کلی، از پست های دوستان (حتی گاهی خود من هم) بر می آید که از یک جستجوی ساده هم گریزان شده ایم. افزایش "دانش" و "آگاهی" زحمتی می طلبد که متاسفانه عادت کرده ایم کمتر درگیرش شویم. مقایسه فضای اطلاعاتی امروز و ده سال پیش برای یک "دانش جو" قابل مقایسه نیست. دریایی از اطلاعات پیش رو داریم و از این دریا فقط به شبکه های اجتماعی آن دلخوشیم! که به نظرم آفت استفاده از اینترنت است. همان طور که گفتم و شما هم تاکید کردید، بنده به شخصه (و به نظرم باقی دوستانی که اینجا هستند) از جواب دادن به سوال دیگر دوستان ناراحت یا آزرده نمی شویم که این خود فلسفه وجود فروم است.
خلاصه اینکه گله ای نبود. بیشتر یک تلنگری بود که یادمان باشد برای یادگیری باید بیشتر تلاش کرد. سوال پرسیدن و منتظر جواب نشستن آسان ترین انتخاب است، و به نظرم بهترینش نیست!
vg72ow4p.jpg
Nikon D80, Nikon AF 80-400mm f/4.5-5.6 D ED VR
1/200 f/13.0, ISO 100, hand held
حاصل کار یه عکاس , یه مدل و یه مربی حیوانات میشه عکسای زیر : تصاویر بیشتر
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .
ماهی اعماق دریا به نام hatchetfish :
122987_774b.jpg
رفرنس:
شفاف و http://seavenger.info/deep-sea-hatchet-fish/
ویرایش توسط azarigh : Friday 22 August 2014 در ساعت 04:14
آذري
nasir-al-mulk.jpg
پانوراما و little planet های زیبا از آقای دومیری گنجی در وب سایت ایشان
پرترهها کار مشترک هستند
Me, she and the others 2009 مجموعه عکس بسیار عالی از خانم گوهر دشتی. واقعا لذت بردم از دیدن این مجموعه و ایده اون
نگاهی میندازیم به عکسهای تایید شده داوران مسابقه 2015 Sony World Photography که در حال حاضر در جریانه و دوستان میتونن تصاویر منتخبشون برای این مسابقه ارسال کنند.
1.jpg
در این میان، این عکس از کهکشان راه شیری بر فراز بنای باستانی دوره ساسانی در نزدیکی شهر سروستان استان فارس اثر عکاس ایرانی اقای محمد جواد جوکار هم دیده میشه:::
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
ادامه تصاویر