فایل پیوست 51393
by Francisco Fernandes
Printable View
فایل پیوست 51393
by Francisco Fernandes
معذرت بابت آف تاپیک ولی کسی از دوستان تونسته این عکسها رو دانلود کنه؟ ظاهرا به جز اسکرین شات راه دیگه ای نداره.نقل قول:
بهترین عکس هایی که تو این هفته دیدم و البته فوق العاده ناراحتم کرد عکس هایی بود از آقای Angelo Merendino ایشون در سال 2007 با همسرشون اشنا میشن و پنج ماه بعد همسرشون دچار بیماری سرطان سینه میشه ایشون هم تصمیم میگیره در این مسیر که به همسرش کمک میکنه عکاسی هم بکنه عکس های سایت زیر حاوی مبارزات همسرشون با سرطان هست اگرچه در دفعه اول میتونه با کمک همسرش بر این بیماری مهلک غلبه کنه اما متاسفانه بعد از 4 سال سرطان ایشون دوباره برمیگرده و ایشون فوت میکنن
در سمت چپ عکس ها توضیحات هر عکس نوشته شده
SocialDocumentary.net | Angelo Merendino | The Battle We Didn't Choose: My Wife's Fight with Breast Cancer | United States
فکر کنم یه سالی میشد که هیچ عکسی انقد روم اثر نذاشته بود.
آف تاپیک یا غیر آف تاپیک...نقل قول:
بهترین عکس هایی که تو این هفته دیدم و البته فوق العاده ناراحتم کرد عکس هایی بود از آقای Angelo Merendino ایشون در سال 2007 با همسرشون اشنا میشن و پنج ماه بعد همسرشون دچار بیماری سرطان سینه میشه ایشون هم تصمیم میگیره در این مسیر که به همسرش کمک میکنه عکاسی هم بکنه عکس های سایت زیر حاوی مبارزات همسرشون با سرطان هست اگرچه در دفعه اول میتونه با کمک همسرش بر این بیماری مهلک غلبه کنه اما متاسفانه بعد از 4 سال سرطان ایشون دوباره برمیگرده و ایشون فوت میکنن
در سمت چپ عکس ها توضیحات هر عکس نوشته شده
SocialDocumentary.net | Angelo Merendino | The Battle We Didn't Choose: My Wife's Fight with Breast Cancer | United States
منزجر کننده ترین مجموعه عکسی بود که دیدم نه بهترین... نه از جهت تکنیک.. از جهت عمق فاجعه که گاهی عکاسی بدان دچار میشود...
از جهت اینکه گاهی آلام دیگران میشود سوژه عکاسی ما و فکر میکنیم عکس هرقدر درد و رنج بیشتری منتقل کند حرفه ای تر است... کما اینکه در مدت فعالیت خبری کم ندیدم دوربین بدستانی که فقط به فکر رنج بیشتر مردم بودند و شادتر میشدند از درد.. از ناراحتی ... و دعا میکردند برای زلزله... تا بتوانند مستند کار کنند! دعا میکردند برای آتش سوزی و مرگ...
متاسفم...
در اینجا هم این مجموعه عکس نه به نظر با هدف کمک به غلبه به سرطان... نه با هدف نگاه کردن به عکسها پس از مغلوب کردن سرطان و شکر عافیت... نه با هدف کمک به تسکین درد بیماران این قشر بلکه در پی یک هدف پنهان، با نهایت رذالت، برای صرفا عکس برتر گرفتن عکاسی شده است، برای به رخ کشیدن عکسها...! در تایید این مطلب همه ما عزیزانی داریم، خدای نکرده،خدای نکرده، یک لحظه تصور اینچنین فاجعه ای رابکنید... آیا آنوقت بجای دلداری عزیزتان، هنگامی که سرش را کنار روشویی گذاشته و از درماندگی به استیصال رسیده دوربین می آورید و از وی عکاسی میکنید!؟؟؟؟ آیا وقتی مشغول کوتاه کردن موهایی هستید که برایتان عزیز و مقدسند... و میدانید که ممکن است دیگر هرگز درنیایند، دوربین را به چشمتان فشار میدهید و گوشه پوزخندی میزنید، در حالی که او آنگونه دستش رابه استیصال در کناره بدنش مچاله کرده است!؟؟؟؟؟
شرمم آمد...
جناب شکورزادۀ عزیز، بیایید کمی کمتر درمورد دیگر انسانها قضاوت کنیم. نه شما و نه من از حال عکاس باخبر نبودیم و خطاب کردن ایشون با الفاظی که شما استفاده کردید به نظرم شایسته نیست. هیچکدام از ما نمیدانیم که چقدر از وقت روز را به دلداری دادن گذرانده اند این جماعت خسته.
عکس از خانم کیانا حایری از آلبوم The day I became a woman. کارهاشون بسیار قابل تامل و تقدیره. لینک سایتشون در پایین عکس قرار داره. به نظرم دیدنشون خالی از لطف نیست.
فایل پیوست 51440
http://www.kianahayeri.com/
(احتمالا نیاز به هیتلر شک/ن دارید برای باز کردن سایتشون)
جهت خروج از آف تاپیک:
فایل پیوست 51443
امیر جان من روی صحبتم فقط این شخص نیست، خیلی موارد مشابه دیده ام که افراد منتظر حادثه ای هستند که بواسطه آن عکسهای موفقی بگیرند... کم نبودند عکاسانی که برای هر هواپیمایی بالای سرشان دعای سقوط میکردند (چه به شوخی و چه جدی) بلکه یک مجموعه قوی کار کنند!
این مورد هم با آن عکسها در آن موقعیت ها، و نوشتاری که انگار خرسند است از مجموعه ای که گرفته و فرصتی که نصیبش شده چیز دیگری برای من تداعی نمیکند.
مطالعه این مقوله توصیه می شود:
http://forum.akkasee.com/f23/t3500.html
Tony Bennett/Take a View Landscape Photographer Of The Year Awards
فایل پیوست 51454
درود ...
این مجموعه عکس در ابتدا، عکس هایی ساده از دختر و پدر، زن و شوهر یا دو دوست به نظر می آیند. اما چیزی که این مجموعه را متمایز می کند این است که افراد داخل هر عکس هیچ آشنایی و قرابتی با همدیگر ندارند، غریبه هایی که ممکن است در طول عمرشان فقط یک بار از نزدیکی هم رد شده باشند! ریچارد رِنالدی تصمیم گرفت پروژه ای را آغاز کند که تا امروز 6 سال به طول انجامیده است، به این ترتیب که در خیابان دو نفر را به صورت اتفاقی (البته حساب شده و رَندوم) پیدا می کند، آن ها را به هم معرفی می کند و از آن ها به عنوان دو دوست صمیمی، یک مادر و دختر و ... عکاسی می کند. نکته بسیار جالب توجه این عکس ها این است که دور بودن و تفاوت های ظاهری بعضی از سوژه ها از هم، و پُزهای محبت آمیز و راحتی که بین آن ها ایجاد شده است ذهن را به چالش می کشد. تفاوت ها و قرابت ها با هم نمی خوانند!
این مجموعه عکس یک پیام مهم هم برای جامعه انسانی دارد. بیگانگی انسان ها از هم فارغ از هر مسلک، سن و نژادی مستقیما به رفتار و طرز فکر آن ها نسبت به هم بر میگردد.
لینک عکس های دیگر پروژه
وبسایت عکاس: http://www.renaldi.com
ویدئویی گزارشی کوتاه از نحوه کار عکاس
فکر کنم این پستم حذف بشه ولی: دوست من ما اینجا در مورد عکسها قضاوت میکنیم و نظر میدیم و اینکه کار عکاس درسته بوده یا نه در حیطه بحث این تاپیک نیست. عکسها تاثیر گذار و خوب و منتقل کننده دقیق حس و حال یه بیمار هستند. تا اینجاش به من ربط داره. بقیه اش یعنی صحبت در مورد درستی گرفتن این عکسها و سایر بحثهایی که فرمودین مسئله ای نیست که در این تاپیک بهش بپردازیم.نقل قول:
امیر جان من روی صحبتم فقط این شخص نیست، خیلی موارد مشابه دیده ام که افراد منتظر حادثه ای هستند که بواسطه آن عکسهای موفقی بگیرند... کم نبودند عکاسانی که برای هر هواپیمایی بالای سرشان دعای سقوط میکردند (چه به شوخی و چه جدی) بلکه یک مجموعه قوی کار کنند!
این مورد هم با آن عکسها در آن موقعیت ها، و نوشتاری که انگار خرسند است از مجموعه ای که گرفته و فرصتی که نصیبش شده چیز دیگری برای من تداعی نمیکند
کسی که آرزو میکنه یه زلزله بشه تا عکسهای خوبی بتونه بگیره بویی از آدمیت نبرده ولی این به این معنی نیست که اگه خدای نکرده زلزله ای شد عکسهاش الزاماً ارزش هنری یا خبری یا اجتماعی ندارند.
مثلا این عکس حس بی اعتمادی و تردید به محیطی که سوژه درش هست رو نشون میده..یادم نمیاد عکس دیگه ای دیده باشم که با این قدرت این حس رو منتقل کرده باشه.
فایل پیوست 51467
با این ترتیب و طبق گفته خودتان شما فقط به عکس اهمیت میدهید نه اخلاق و نه سایر مسایل جانبی آن... پس حتی اگر کسی برای گرفتن عکسی مرتکب جنایت هم شود، اگر عکس قوی باشد شما به به چهچه کنان از آن لذت میبرید و در دفاع از خود میگویید من به عکس کار دارم نه به سایر موارد...!؟
در اینصورت بنظرتان چه وجه تمایزی خواهد بود با عکاسی که فقط به عکس فکر میکند و سایر مسایل منجمله انسانیت را فدای عکسهایش میکند!
اینکه شما ندیده اید دلیل بر یکتا بودن این عکس نیست، رجوع کنید به عکسهای آزانس های مگنوم، گتی ایمیجز، نور ایمیجز و سون.نقل قول:
یادم نمیاد عکس دیگه ای دیده باشم که با این قدرت این حس رو منتقل کرده باشه.
آرش عزیز و امیر عزیز، به نظرم یکبار تاپیکی که جناب مومنی مقدم معرفی کردند از ابتدا تا انتها مطالعه کنین. برای شخص خودم بسیار مفید بود و دیدم به خیلی از مسائل این چنین عوض شد. احساس کردم هنوز اون تاپیک ندیدین. امیدوارم جسارت بنده حقیر بخشیده باشید. ارادتنقل قول:
یادم نمیاد عکس دیگه ای دیده باشم که با این قدرت این حس رو منتقل کرده باشه.
عرض کردم بنده ندیدم پس از نظر من یکتا هست "مسئله خیلی ساده ای هست". شما اگه دیدید خوشا به سعادتون و لطفا اینجا بذارید تا من هم ببینم.نقل قول:
اینکه شما ندیده اید دلیل بر یکتا بودن این عکس نیست، رجوع کنید به عکسهای آزانس های مگنوم، گتی ایمیجز، نور ایمیجز و سون.
من دوست ندارم توی این تاپیک بحث کنیم و پست بدون عکس بذاریم و مطمئنم که این پستها حذف میشه. شما چرا به عرایض بنده به صورت 0 و 1 نگاه میکنید؟ کجای نوشته من معنیش این بود که عکاس مجاز هست برای عکس گرفتن جنایت کنه؟ اون عکس لاشخور معروف عکاسش یه چیزی مثه جنایت انجام داده "بنده تائید نمیکنم کارش و بی تفاوتیش رو" ولی عکسش ارزش فوق العاده ای پیدا کرده و شاید یه نفع گرسنگان آفریقا تموم شده.نقل قول:
با این ترتیب و طبق گفته خودتان شما فقط به عکس اهمیت میدهید نه اخلاق و نه سایر مسایل جانبی آن... پس حتی اگر کسی برای گرفتن عکسی مرتکب جنایت هم شود، اگر عکس قوی باشد شما به به چهچه کنان از آن لذت میبرید و در دفاع از خود میگویید من به عکس کار دارم نه به سایر موارد...!؟
در اینصورت بنظرتان چه وجه تمایزی خواهد بود با عکاسی که فقط به عکس فکر میکند و سایر مسایل منجمله انسانیت را فدای عکسهایش میکند!
پی نوشت: نظر غالب دوستان توی اون تاپیک هم در تاکید انجام رسالت اصلی عکاس مبنی بر مستند سازی و خبر رسانی هست.
بهترین عکسی که این هفته دیدم کردم در واقع ویدئو کلیپی متشکل از 4000 پرتره هست که به صورت فریم به فریم عکس ها در دنباله هم چیده شده اند و هر کدام از پرتره ها قسمتی از یک آهنگ رو میخونند........سوژه ها و نحوه نورپردازی اوونها (که در واقع همه عکسها یک چیدمان دارند) برای من جذاب بودند..........توصیه میکنم حتما این کلیپ رو دانلود کنید و اگر از نرم افزار KMplayer استفاده میکنید با کلید F میتونید همه فریم هارو رو یکی یکی ملاحظه کنید.......
صفحه اصلی و همچنین کلیپ در این لینک قابل دیدن هست....در پایین دو تا از پرتره ها اوومده.......
فایل پیوست 51489
بهترین عکسی که در این هفته دیدم عکسهای جناب ابراهیم نوروزی هست که برنده مسابقه Nikon Photo Contest 2012-2013 شده: ( به عنوان نظر شخصیم، حقیقتی تلخ از یکی از اخلاق های بد ایرانی ها رو به تصویر کشیده )
فایل پیوست 51517
فایل پیوست 51518
فایل پیوست 51519
در کنار این عکسها، به نظرم حتما عکسهای دیگه برگزیده رو هم ببینین که چون یک هموطن هم جزو برندگان بود من عکسهای ایشون گذاشتم.
Nikon Photo Contest 2012-2013 Winners
فایل پیوست 51707
Best Single Image in a Portfolio – People Watching, Winner — Timothy Allen, UK
Pictures of the Week: September 6 – September 13
Sept. 9, 2013. A model backstage at the Thom Browne Spring Summer 2014 summer, part of the Mercedes-Benz Fashion Week in New York
فایل پیوست 51746
Sept. 6, 2013. The "Cascamorras" Alex Baena (C) is jostled by people splashed with different colored paints during the traditional festivities of the Cascamorras, in Guadix, near Granada
فایل پیوست 51747
ept. 8, 2013. A Free Syrian Army fighter takes up a shooting position in Ogiwl, Aleppo, Syria
فایل پیوست 51748
Sept. 8, 2013. The north tower of the Golden Gate Bridge is seen surrounded by fog in San Francisco, Calif.
فایل پیوست 51749
"تأثیر فوق العاده جنگ بر چهره سربازان"
نوامبر سال گذشته، دقیقاً یکسال پیش عکاس، رونامه نگار ومستند ساز انگلیسی "لالیج اسنو" ابتکار بسیار جالبی خلق کرد.وی تصمیم گرفت با حضور در محل استقرار سربازان بریتانیایی حاضر در جنگ افعانستان، از نزدیک با خلق و خو،ترس، افکار و احساسات آنان در خلال جنگ آشنا شود.وی از نزدیک شاهد عملیاتهای ارتش بریتانیا بر علیه جنگجویان طالبان....ادامه
تعدای از عکسها (تصاویر از چپ به راست می باشد.تصویر وسط سربازان را در خلال عملیاتهای نظامی به تصویر کشیده....تعداد 25 تصویر به همراه متن کامل در لینک ادامه هست)
فایل پیوست 51837فایل پیوست 51838فایل پیوست 51839
Photo by:Peyman Afnani
عکس حیرت انگیزی ازshikhei goh
فایل پیوست 51960
پیشنهاد میکنم دوستان مخصوصا ماکروگرافها کارهای این عکاس رو ببینند.
http://1x.com/member/shikhei/photos/latest
پ ن :برای دیدن سایت از فیلتر شکن استفاده شود
با تشکر از Arash Sh
فوتو منیپولیشن (photo manipulation........نمیدونم میشه بهش مونتاژ گفت یا نه) زیبایی هست از Erik Johansson که بقیه کارها و مصاحبه ای تصویری از ایشون رو میتونید در این لینک پی بگیرید.....
(پی نوشت: پیشنهاد میکنم این سایت فوق العاده رو زیرو رو کنید........photo.tutsplus.com.........
دوستان علاقه مند به فتوشاپ....طراحی...وکتور.....3دی. ...صدا....اچ تی ام ال.....هم میتونن از زیر شاخه های متعدد این سایت بهره ببرند)
درود
فایل پیوست 52066
Brooke Shaden - Wating for mother
Shaden: About
درود
فایل پیوست 52070
بهترین مجموعه عکس ( بهتره بگم دنیای مجموعه عکسها! ) که در این هفته دیدم مربوط به صحفه challenges سایت dp بود که خیلی خیلی خیلی برام مفید بود.
از دلش میتونین یک دنیا عکس زیبا + یک دنیا پروژه عکاسی بیرون بکشین و با ما هم به اشتراک بذارین!
امیدوارم برای شما هم مفید باشه
لینک صفحه اصلی
میبینین که 624 صفحه داره و در هر صفحه باز کلی صفجه و عکس با امتیاز بندی و مرتب. و رو هر عکس هم کلیک کنین با سایز بزرگ و عالی باز میشه.
این هم چند عکس از این پیج:
فایل پیوست 52250فایل پیوست 52251فایل پیوست 52252فایل پیوست 52253
از همین جا هم امیدوارم عزاداری همه فرومی های عزیز در این ایام، مورد قبول حق واقع بشه... بنده حقیر رو هم از دعای خودتون بی نصیب نذارین.
سلام و احترام
به نظرم عکس جالبی اومد
فایل پیوست 52429
موفق باشین
پیشنهاد میکنم مجموعه عکس های این عکاس رو نگاهی بندازید.......کارها واقعا عالی هستند.....دوستان علاقه مند به عکاسی عروسی از دست ندهند
alexander frank
فایل پیوست 52438
فایل پیوست 52515
ارنست هاس این عکس رو در سال 1947 به تصویر کشید .
سالها بعد از مرگ مایاکوفسکی ، شاعری که برای این عکس شعری سرود :
غمگینم چونان پیرزنی که آخرین سربازی که از جنگ برمیگردد پسرش نیست .
فایل پیوست 52626
Silhouettes" by Harry Finder on 500px: http://500px.com/photo/50914976
عکسهایی از martin rietze:
فایل پیوست 52678
&
فایل پیوست 52679
125 Years Of National Geographic Photography (PICTURES)
فایل پیوست 52698فایل پیوست 52699فایل پیوست 52700
حتما سری به سایت اصلی بزنین
فایل پیوست 52861
شاید جنبه هنری نداشته باشه اما بهترین عکس این روزهاست.
فایل پیوست 52869
Monika Ekiert Jezusek
Winners of the International Fine Art Photography Competition 2013
3rd Place Landscape/Seascape/Nature: Egret
Photo: Dennis Ramos (USA)
فایل پیوست 53000
Honorable Mention Experimental: Running With the Fairies
Photo: Kuilli Sparre (Estonia)
فایل پیوست 53001
Honorable Mention Experimental: Mind the Cloud
Photo: Juliana Manara (UK)
فایل پیوست 53002
Above: 1st Place Landscape/Seascape/Nature: A Man Feeding Swans in the Snow
Photo: Marcin Ryczek (Poland)
فایل پیوست 53003
2013 Competition Category Winners
سلام
فایل پیوست 53007
By: Kemal Kamil AKCA
Model: Canon EOS 5D;
Exposure Time: 1/250.0 seconds s;
FNumber: f/1.8;
ISOSpeedRatings: ISO 400;
ExposureBiasValue: 0
Flash: Flash did not fire, compulsory flash mode;
FocalLength: 50.0 mm ;
Software: Adobe Photoshop CS6
سلام و احترام
این عکس از دوستمون Hadi.M تاثیر خاصی برای من داشت به نظرم نگاه این کودک تاثیر زیادی داره و این پرتره رو خاص کرده
فایل پیوست 53026
موفق باشین
سلام
شاهکار های جدید آلن مورفی با D800 و لنز 85f1.4 و وسیله ای که من برای اولین بار اسمش را شنیدم یعنی Phototrap
Phototrap The Ultamate Photographic Trigger System
فایل پیوست 53224
فایل پیوست 53248
Navarro Alcides
Navarro Alcides - highlike
http://500px.com/photo/53962020
© Mr Friks colors
فایل پیوست 53253
نام عكس: دستانم را بگير
british columbia women's hospital
بيمارستان زنان بريتيش كلمبيا،
wetley wade چهار روزه بود كه درست درهنگام ثبت همين عكس به پدرومادرشان گفته شد نيازمند جراحي قلب ست. وستلي ٩٠٠ گرمي زودترازموعدبه دنيا امده بود وانگاردراين تصويردستانش را درازكرده تا به پدرش بگويدهمه چيزبه خوبي تمام ميشود،كه شد. وستلي حالا چهارماه ونيمه است. :laugh3:
photographrer Erin Wallis
ازبرندگان مسابقه عكس نشنال جئوگرافيك در٢٠١٣
Yahoo News UK & Ireland - Latest World News & UK News Headlines
پيشنهادميكنم عكس رادرسايزبزرگترببيننددوستا ن. . يكي ازبهترين عكسهايي بودكه تابحال ديده بودم.
در طول این هفته که گذشت، از بین همه عکسهایی که دیدم، این عکس به دل من خیلی نشست با همه طنز بودنش
فایل پیوست 53318
سلام دوستان
این عکاس کارهای بسیار زیبایی دارد.
توصیه میکنم نمونه کارهای زیبای وی را ببینید : http://500px.com/GostRidr
سلام
فایل پیوست 53517
Title: Taking care of busy-ness
By: David Farrant
Camera: Canon PowerShot A570 IS
Aperture: f/2.6
Exposure Time: 0.002 sec (1/500)
Focal Length: 5.8mm
ISO: 100
=========================
کمی دقت، دید و ایده عکاسانه و نکته سنجی + کمی خلاقیت + کمی صبر و حوصله + و در انتها دوربینی کاملاً معمولی = خلق یک اثر که بیننده را بفکر وا میدارد ...
برای من جالب بود
و ببخشید بابت عرایضم که فقط خطاب به خودم بود
فایل پیوست 53558
by Katrin Schlögl
فایل پیوست 53579
عکاس : девушка в лодке
رنگها فوق العاده هستند...
یکی از بهترین عکسهایی که از پرنده ها دیدم…از عکاسی به نام Eric که نمیدونم اسم مستعاره یا …!!
فایل پیوست 53636
فایل پیوست 53637
فایل پیوست 53638
"کتابخانه بریتانیا یک میلیون عکس را به صورت رایگان در سایت فلیکر قرار داد- عکسهای کمنظیری از ایران در میان این عکسها"
میتونه بهترین مجموعه عکسی باشه که در این هفته دیدیم!!
کتابخانه بریتانیا یک میلیون عکس را به صورت رایگان در سایت فلیکر قرار داد- عکسهای کمنظیری از ایران در میان این عکسها | یک پزشک
اینم ادرس فلیکر
http://www.flickr.com/photos/britishlibrary/
نقاشی با نور دارن پیرسون (Darren Pearson)
فایل پیوست 53721
The 50 Most Perfectly Timed Photos Ever
امیدوارم تکراری نباشد
اگر این عکسها را ندیده اید حتما سری به این لینک بزنید
سلام
پایان سال جاری میلادی و بهترین تصاویر خبرگزاری ها
اسوشیتدپرس
فایل پیوست 53743
بقیه رو درلینک زیر ببینید (طبق معمول زیبا و غم انگیز).
Associated Press Best Pictures 2013 – Fubiz™
درود بر همه دوستان
:-)
فایل پیوست 53773
موافق حرفتون هستم
شاهکاره کاراش
The Top 75 ‘Pictures of the Day’ for 2013 به نقل از سایت twistedsifter:
1- طلوع آفتاب در جزیره ایستر
فایل پیوست 53795
Photograph by PIERRE LESAGE
2- ابرشهر، دوبی
فایل پیوست 53796
Photograph by SEBASTIAN OPTIZ
3- TRIPPY ICE EFFECT AFTER FLOOD
فایل پیوست 53797
Photograph by Willyyz
4- قطار و غروب
فایل پیوست 53798
Photograph by TOM DANNEMAN
5- چهره یک کوه یخی
فایل پیوست 53800
Photograph by strummingmusic
6- زمین از زاویه تاریک سیاره زحل
فایل پیوست 53801
Photograph by NASA
تعدادی از عکسهای ارسالی قدیم همین تاپیک هم تو منتخب این عکسها هست. به نظرم سری به لینک اصلی بزنین و ادامه عکسها رو ببینین:
نقل قول:
عنوان :
فایل پیوست 53806نقل قول:
Endearing Portraits Of Pregnant Couples Sleeping
بقیه عکسها :
http://sobadsogood.com/2013/10/01/en...ples-sleeping/
قله ی Fitz Roy در پاتاگونیا واقع در مرز بین شیلی و آرژانتین:
فایل پیوست 53808
http://www.flickr.com/photos/rasone/8531480644/
FABIEN OEFNER’S DISINTEGRATING CARS :
Ferrari 330 P4 -1967 و Mercedes-Benz 300 SLR 1954
فایل پیوست 53836
فایل پیوست 53837
اقای Fabien Oefner’s برای تهیه این عکسها این خودروها رو منفجرنکرده! ایشون باصرف وقت زیاد ازتک تک عکسها جداگانه عکاسی نموده وتوسط فتوشاپ همه رو با دقت درجای مناسب قرار داده اند.ایده جالبی بود! البته خودروها هم مدل بودند:
فایل پیوست 53838