Printable View
دوستان من تازه کارم
میشه برام کامل توضیح بدین که این عکس چجوری گرفته شده؟ مطمئنا توش با فتوشاپ هم کار شده ولی ممنون میشم راهنمایی کنین چطور گرفته شده
هر چقدر کامل تر ممنون میشم چون فتوشاپ هم زیاد وارد نیستم
ممنون
عجب عکس جالبیه !! :-D
اولش هی اومدم پایین ببین عکاس انتهای کادر را چطوری تموم کرده ، بعدش هرچی اومدم پایین تر دیدم چرا پس تموم نمیشه !!
یهو احساس کردم وایییی من دور خودم دارم می چرخم و الانه که با کله بخورم زمین و بقیه هم هر هر به من بخندن !! :-D
واقعاً ممنون عکس جالبی بود ،
ضمناً در جواب آقای امیر کمیلی عزیز ؛
ضمن خوش آمدگویی به سایت خوب عکاسی ، امیدوارم در بودن تو این محیط و در بین بچه های خوب عکاسی ، نهایت لذت و استفاده رو ببرید و هر روز پیشرفتتون بیشتر باشه.
باید عرض کنم که این عکس میتونه از ترکیب چند شات مختلف ( یعنی عکاس ممکنه 3 یا 4 تا عکس گرفته باشه ) تشکیل شده باشه و سپس تو نرم افزارهای ادیت و رتوش ، مثل فتوشاپ که بهترین و قوی ترین برنامه در این زمینه هست ، ویرایش شده و در واقع عکس ها به همدیگر وصل شده باشند و یک عکس واحد و زیبا را تشکیل داده باشند.
یه جورایی به این عکس ها ، عکس های پانوراما گفته میشه ( که البته اکثر عکس های پانورامایی که حداقل من دیدم ، عکس های افقی هستند ) ولی این یکی خیلی زاویه و دید جالبی داره و حسابی شما رو با دیدن این عکس سردرگم میکنه.
موفق باشید ...
سلام خدمت دوستان عزیز
فایل پیوست 41699
اثر دوست خوب و عزیزجناب مومنی مقدم .
مهمترین دلیل انتخاب هم فضای رویایی و خیال انگیز و انتقال بسیار مناسب حس عکس است .
فایل پیوست 41725
عکاس آقای امید سریری
کد:http://aks.akkasee.com/photos/237803/
درود
ازمنتخب عکسهای (Life in Color: Kaleidoscope) نشنال جوگرافیک :Shiraz, Iran
Photograph by Roberto Cattani,
فایل پیوست 41818
توضیحات national geographic :
Color is everywhere, and when it's everywhere at once, it can be as ephemeral as a rainbow, as sudden as colored powder raining down at a festival, or as necessary as a natural defense. No matter where you look, life is in color.
Here, a woman prays at the 18th-century Vakil Mosque in Shiraz, Iran. Islam is the official religion of Iran, practiced by about 98 percent of the population
سلام
این هم یک عکس زیبای دیگر از Doug Brown
این هم لینک
Banking Eagle in Falling Snow
به طور قطع آلمانیهای زیادی پیدا نمیشوند که وقتی از ایران حرف میزنند، اشک از چشمانشان جاری شود، اما بندیکت فورمان (Benedikt Fuhrmann) روی آخرین ردیفهای صندلی کلیسای سنت ماکسی میلیان در شهر مونیخ برایم از دیدارش با پیرمردی تنها در روستایی خالی از سکنه، در گوشهای دور افتاده از ایران تعریف میکند و قطرات اشکی را که حین روایتش بر گونههایش جاری میشوند، با دست پاک میکند
وقتی بندیکت فورمان به همراه دوستش در سال ۲۰۰۵ وسائل سفر ۶ ماهه از مونیخ به مقصد ویتنام را آماده میکرد، ایران برایش تنها کشوری در میانه راه بود که بایست از آن گذر کرد. این دو سوار بر خودرویی که نزدیک به ۴۰ کیلو تجهیزات فیلمبرداری و عکاسی بارش شده بود، عازم میشوند.
مرز ایران و ترکیه نخستین مرز واقعی برای این دو اروپایی بود که بایستی با مرزبانان روبرو میشدند و مدارکشان را ارائه میدادند. ترس از برخورد سربازان، ضبط وسائل فیلمبرداری و عکاسی و در نهایت خواباندن ماشین با نزدیک شدن به مرز ایران در بندیکت شدت میگرفت. پنج دقیقه بعد این ترسها همگی در استکان چایی که بندیکت در اتاقک مرزبانی با سرباز کنجکاو ایرانی مینوشید، حل شده بودند؛ در آن لحظه برای این عکاس آلمانی مسجل شده بود که به جای رفتن به ویتنام، میخواهد در ایران بماند.
برای همین دوستش راهی ویتنام میشود و بندیکت راهی کشف ایران؛ کشفی که نزدیک به دو سال ,وطی مسافت 70 هزار کیلومتری در کشورمان به طول انجامید.
بندیکت در ابتدا تلاش میکند تا برای ماندن در ایران ویزای خبرنگاری بگیرد. دوندگیها سرانجام پس از سه ماه جواب میدهند، هر چند فضای پر از «بیاعتمادی» در ادارات ایرانی نمیتوانسته این امر را بپذیرد که یک آلمانی صرفا به عکاسی از مناظر و مردم ایران، به خصوص روستاییان علاقمند است. نتیجه این باور نیز بهزندانافتادنهای گاه و بیگاه بندیکت در ایران بوده که هر بار با توضیح و تفسیر از پشت میلهها به در میشود.(این همه علاقه واقعا, واقعا عجیبه- حتی با زندان شدن؟!!!!:::whistling:::)
درنهایت اکنون که7سال از ان سفرمیگذرد ریختن اشک عجیب است(درمصاحبه بادویچله وله)ونمایشگاهی ذرتابستان2012 در مونیخ ازان عکسها برگزارنموده وقصددارد درایران واسرائیل هم این نمایشگاه رابرگزار کند.
متن مصاحبه با دویچه وله وخبر:
روایتی از بندیکت فورمان، عکاس آلمانی که ...
تعدادی از عکسها وگزارش:
غریبه ای که عاشق ایران شد - روزنه آنلاین
مصاحبه اصلی:
Ein Blick Iran. An Insight into Iran. Inside Iran. Its People. - startnext.de
Kulturprojekt: "Ein Blick Iran" | Das interkulturelle Magazin | B5 aktuell | Radio | BR.de
ببخشید قصدداشتم تاپیکی به نام سفربه ایران بازکنم که فکرکردم مدیر دست به یقه ام بکشدبرای یک لینک ومجبورشدم پست دوباره بزنم دراین تاپیک.
سلام
من اینجا توضیح عکس را مینویسم و بعدا دوستان مدیر محبت کنند این نوشته را حذف کنند و یا آن را به عکاسی نجومی لینک دهند . با سپاس
این عکس ها از ترکیب حدود 150 تا 300 عکس از یک نقطه ثابت با تنظیمات یکسان تهیه می شوند
یک راه دیگر هم تک فریم است که در مدت زمان حدود 30 دقیقه است که برای این ثبت حداقل 3 تا 4 ساعت نوردهی بلند مدت لازم است و کار بسیار مشکلی است
بهترین روش تهیه 100 عکس با فرمت jpg است و بعد در نرم افزار ترکیب آنها
صفحه : عكاسي نجومي Astrophotography در تالار
http://forum.akkasee.com/f64/t64.html
فایل پیوست 41998
Stan Laurel & Oliver Hardy by Leo McCarey
یک پرنده گراف تمام عیار . آلن مورفی
آدرس سایتش : www.alanmurphyphotography.com
فایل پیوست 42115
این عکس که شما زحمت کشیدین گذاشتین یک عکس بزرگتر هم داره که تو این فرومه
http://forum.akkasee.com/f49/t16835.html#post330366
گفتم کامل باشه دوستان همگی لذت ببرن
دنبـالم بیـا ...
عکاس روسی Murad Osmann مجموعه عکسی خلاقانه و بسیار زیبا دارد به نام "دنبالم بیا". وی با دوست دخترش به تمام دنیا سفر کرده است و این مجموعه عکس شامل تصاویری است که او از دوستش با حالتی خاص در این سفرها گرفته است.
فایل پیوست 42318
سایت شخصی عکاس :
http://muradosmann.com
اثر Agoes Antara
فایل پیوست 42379
قدیر وقاری_امیدوارم قبلا ارسال نشده باشه
فایل پیوست 42401
A portfolio by Peter Essick pays tribute to Ansel Adams and the craggy California wilderness named in his honor.
فایل پیوست 42405
A setting moon makes a fitting backdrop for a lunarlike landscape near Donohue Pass.
عکاس: home (ادای دین به انسل ادامز و کرگی)
Ansel Adams Wilderness - Photo Gallery - Pictures, More From National Geographic Magazine
فایل پیوست 42406
Elements Imaging - Photography by Troy Casswell
Star Trails Over Second Bay Planet
Star trails created from a 150 minute exposure with the dawn light at Coolum Second Bay. The stars streak as a result of Earth's rotation during the exposure time. The foreground was taken with a much shorter exposure of 30 seconds as the scene was better illuminated by the dawn glow. This image is the copyright of Troy Casswell
قابل توجه دوستان طبیعت گراف
Phil koch
عکاسی با روشی منحصر به فرد و اشباع رنگهای فوق العاده که دیدن گالریش برای دوستان علاقه مند به ژانر منظره و طبیعت خالی از لطف نخواهد بود .
ضمن اینکه امکانات جالبی برای عکسهاش هم در نظر گرفته به طوری که روی هر قسمت از عکسها کلیک کنی همون منطقه به صورت فول رزلوشن نمایش داده میشه .
به هر روی پیشنهاد میکنم حتمن یک سری به گالریش بزنید .
آدرس گالری Phil Koch - Fine Art
فایل پیوست 42506
درود ...
عکاسان زیادی از هنرپیشه های مشهور عکاسی می کنند، اما به نسبت حجم عکس های که گرفته می شود، از نظر من عکس های خوب کمند. عکس زیر باعث شد که جستجویی در مورد عکاس و باقی کارهایش انجام دهم. مسلما دیدن بقیه عکس ها از نظر خلاقیت و نور پردازی خالی از لطف نیست.
مجموعه عکس بسیار عالی Where Children Sleep Around the World
فایل پیوست 42650
فایل پیوست 42651
http://www.boredpanda.com/where-chil...und-the-world/
یکی از بهترین عکسهایی که تا الان در این سایت دیدم
عکاس: جناب فرساد غفوریان
فایل پیوست 42655
لینک:http://forum.akkasee.com/f115/t6443-336.html#post331741
بهترین عکس های NATURES در سال 2012 از نگاه سایت BIGPICTURE.IN :
فایل پیوست 43192فایل پیوست 43193فایل پیوست 43194فایل پیوست 43195فایل پیوست 43196فایل پیوست 43197
لینک مستقیم + مابقی عکس ها:
http://www.bigpicture.in/natures-bes...the-year-2012/
سلام
اين چند وقته عكسهاي حيات وحش بسيار زيبايي ديدم. اما اين عكس از يك ژانر ديگر با عنوان Prism. عكاس: Timothy Stark
اثر Wim van den Heever
فایل پیوست 43241
در ادامه پست جناب دلیری آدرس گالری عکاس مذبور یعنی Wim van den Heever یکبار دیدنش خالی از لطف نیست .
Wim van den Heever Photographer
Wim van den Heever Gallery - OutdoorPhoto Gallery
دایره های همرنگ را چک کنید حتی زاویه پرنده رو هم عوض نکرده
فایل پیوست 43377
با اجازه ، به مواردی که آقای صحبدل مشخص نموده اند ، چند مورد دیگر را نیزبه صورت مشخص علامت گذاردم، ( شکلهای چهار ضلعی )نقل قول:
لطف میکنین راهنمایی بفرمایین چطور تشخیص دادین مونتاژه؟ برای منِ تازه کار درس خوبیه. سپاس.
یا حق
فایل پیوست 43386
Photograph by Ben Hicks, My Shot
A loggerhead sea turtle that never made it to sea with its brothers and sisters is released into the waters off Palm Beach by a researcher.
(This photo and caption were submitted to My Shot.)
فایل پیوست 43600
Turk official teasing Armenian starved children by showing bread, 1915
* با تشکر از دوستم ارسلان، این رو از تو صفحه ف ب اون برداشتم. دیگه اطلاعی از این عکس ندارم
نمیدونم تکراری هست یا نه اما این یکی از عکس های یک مجموعه از عطا محمدی هست
فایل پیوست 43671
فایل پیوست 43676
Mel Gibson by Peggy Sirota
فایل پیوست 43677
Jodie-Foster-by-Peggy-Sirota
فایل پیوست 43678
Tom-Cruise-by-Tom-Munro
فایل پیوست 43716
فایل پیوست 43717
فایل پیوست 43718
فایل پیوست 43719
فایل پیوست 43720
عکاس:ماریو مورنو عکاس افریقایی که این مجموعه عکس از غروب خورشید رو در صحرای افریقای جنوبی ثبت کرده
پ.ن:این عکس ها تعدادی از مجموعه زیبای این هنرمند می باشد اگر شد لینک رو حتما برای دوستان قرار میدم
با اجازه جناب moty عزیز اینم لینک:
WILD
پرچمدار مبارزه با طبیعت ستیزان
فایل پیوست 43733