سلام....
محمد جان دست شما درد نکنه ، عمس های زیبایی بود
ورقا جان شما هم فهمیدی رگ خواب ما پاریس است ها.بسیار بسیار لذت بردم ممنون.
سلام....
محمد جان دست شما درد نکنه ، عمس های زیبایی بود
ورقا جان شما هم فهمیدی رگ خواب ما پاریس است ها.بسیار بسیار لذت بردم ممنون.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
oui monsieur:) .
کاوه جان سفر اروپا چی شد؟ از این پاریس نمیشه گذشت.
دنبال یک بورس تحصیلی هستم اگر موافقت کنند. یکی از زبان هایی که آدم باید یاد بگیره همین فرانسوی است.
سلام ....
ورقا جان اروپا که ما رو راه نمیدن عزیز.ما بیام اروپا دیگه مردم اونجا برن کجا ، بنده خدا اروپا....
اما عشق بنده از کودکی است و زمانی که 11 سالم بود ، بهمراه مادر یک سفر به پاریس داشته ام و هنوز مزه آن زیره دندانم شیرینی میکند..
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقا این پاریس اون پاریس نیست دیگه... اونی که همه تعریف میکردن...
من این چند ساله چند بار رفتم و هر بار بیچاره شدم! شهر بسیار کثیف، نه مدل کثیفی که توی ذهنتون هست ها! مدل کثیفی دهلی نو! پر از سیاه پوست و مهاجر های داغون، کافه های کثیف، متروی کثیف تر و خلاصه نمیدونم چی بگم!
یه مورد 2 سال پیش از اشتوتگارت رانندگی کردم تا پاریس و از شمال شهر وارد شدم که محله مهاجر های آفریقایی و اینهاست. من بچه خیابون قزوینم و از این چیز های مدل داغون و لات بازی کم ندیدم، ولی من جرات نمیکردم از ماشین پیاده شم مسیر رو از پلیس بپرسم!! خود پلیس توی ماشین با در قفل نشسته بود مردم رو نگاه میکرد. از ماشین پیاده شدم 10 تا سیاه پوست ریختن سرم بهم طلای دزدی بفروشن و اینها ... وضعی بود که من توی محله های معروف و داغون مسکو هم ندیدم!
رانندگی شون هم که پوز ایرانی ها رو میزنه! راننگی توی میدون انقلاب تهران پیشش عین رانندگی توی منظم ترین جای جهانه! نگاه میکنی مبینی کامیون اومد روت! موتور ها شون هم مدل موتور سوار های ایرونی "کامی کازه" رانندگی میکنن، فقط موتور هاشون دو هزار سی سیه!
البته اجای بسیار دیدنیی هست و از معماری بسیار ارزشمند و فرهنگ جالب و موزه های خارق العاده ای که داره میشه روزها عکاسی کرد، ولی به قولی شهر ( غریب گز ) هست، یعنی حتما و حتما باید اونجا آشنا داشته باشید تا راه و چاه رو بدونه. اگه مثل من همینطوری بلند شید برید هتل و اینها حسابتون با کرام الکاتبینه! یه مثبت منفی از محله های توریستیش برید بیرون همین رو میبینید که وصف شد. من که هر بار از اونجا فرار کردم...
این رو هم بگم تو فرانسه من فقط پاریس رو اینطوری دیدم. اتوبانهای بین راه از آلمان منظم تر، شهر های دیگه مثل متز رو من که رفتم عین شهر های دیگه اروپا تمیز و با حساب کتاب و مرتب. پاریس ولی یه دفعه اونجوریه! نمیدونم چرا.
ورقا جان من جای تو بودم همون هلسینکی یخ زده و میچسبیدم! ;)
ویرایش توسط Khoramyar : Tuesday 19 December 2006 در ساعت 11:16
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
حامد جان پاریس اینطوری که تو می گی اصلا نیست. شمال پاریس را قبول دارم که پر عرب کثیف لات و لوت است ولی پاریس خیلی بزرگنر از اون چیزی هست که تو گفتی. پاریس بر عکس تهران هر چقدر که به مرکز و جنوبش می ری بهتر میشود. بیخودی عروس شهرهای دنیا نشده. در ضمن خیابان قزوین خیلی پایین شهر تهران نیست تهران خیلی پایینتر و بد تر از خیابان قزوین داره تو دیگه چرا. این رفت و امد تو به المان داره کم کم خرابت می کنه من نگرانتم. (شوخی);)
محمد علی توفیق
سلام...
درست دوستان ، شاید پاریس اون پاریس قدیم نیست ، اما هیچ جا اون جاهای قدیمی نیست.یادمه از یک شهری به نام استراسبورگ رفتیم آلملن ، مثل اینکه مرز بود ، اما اون شهر هم برام خیلی زیبا بود(البته شاید به خاطر این بود که یک پسر بچه ی کنجکاو بودم) و یادم یک پل خیلی بزرگ . زیبا توی استراسبورگ بود که خیلی هم قدیمی به نظر میرسید(مثلا جنگ جهانی اول) دوستان کسی از استراسبورگ عکس نداره؟برای تجدید خاطره....
کاوه قبادیExposure.ir
عکس هفته photo.net
Photographer: Tomas Zahumensky
Camera: Nikon F50
Film / Media: Fuji Fujichrome Velvia 50 (RVP)
Lens: nikkor 80-200mm f2.8
به رنگهای جادویی فوجی ولویا دقت کنید و لذت ببرید. ممنون پوریا
سلام
مشخصات عكس:
Infra Red shot
Nikon D70, Sigma 10-20, Hoya R72 filter
Gilad Benari استاد عكاسي اينفرارده! البته همه كارهاش اينفرارد نيست. من واقعا كارهاشو دوست دارم.
لينك گاري: http://gilad.deviantart.com/gallery/
متاسفانه مجبور شدم يك مقدار حجم عكس رو كم كنم تا به دايل آپ ها فشار نياد و كيفيت عكس پايين اومد. عكس اصلي توي گالري هست.
آرا ابراهيميان
Canon EOS 350D
EF 50mm f/1.8 II
EF-S 18-55 f/3.5-5.6 II
Sigma 70-300 APO DG MACRO
Flash Sigma 500 DG ST