-
1 فایل پیوست
پیشاپیش نوروز رو به تمام دوستان تبریک میگم:::love2:::
آرزوی سالی خوب، ارزان و پر عکس برای همه عزیزان رو دارم.
متاسفانه سال 90 بر عکس سایر موارد در مورد عکاسی اصلا سال خوبی برا من نبود
کلا عکس خیلی کم گرفتم و عکس خوب هم شاید نادر بوده...
در نهایت به نظرم این عکس بهترین کار امسالم بود
-
1 فایل پیوست
سلام به دوستان،
امسال برای من در زمینه عکاسی خیلی سال خوبی بود چون بعد از 3 سال تونستم دوربین SLR بگیرم با یه لنز معمولی (EF-S 550-250)، البته باز به خاطر شرایط مالی نتونستم 1 چیزه خیلی تاپ بگیرم، یکی از عکسهام که خیلی دوستش دارم رو اینجا میذارم _ با معذرت از اساتید:
فایل پیوست 23864
-
1 فایل پیوست
سلام
اصلا من نمیدونم چه معنا داره که آخر سال که میشه ملت رو دچار مشکلات روحی روانی میکنید!
خب یعنی کار از این سخت تر تو دنیا نیست! مخصوصا وقتی آدم همهی عکساش بهترین عکس سالش باشه! lol
ممکنه بهترین نباشه ولی یک جورایی این عکس رو خیلی دوست دارم!
فایل پیوست 23870
اینم یک نسخه کراپ دسکتاپی! 1080-1920 با مجوز نصب یک ساله بر روی دسکتاپ کامپیوتر شخصی! ;-) : دانلود
پیشاپیش سال خوبی رو برای دوستان آرزومندم.
:::happy:::
-
1 فایل پیوست
سلام
مدتی بود انگيزهی زيادی براي عكاسي نداشتم و چند هفتهای بود با يكي از دوستان به بوستانی ميرفتم و بدون عكس برميگشتم ميتونم بگم ديگه نا اميد شده بودم بتونم شاتی دلخواه رو اونجا بيابم ... خوشحالم كه ديروز از همان باغ تكراری و بدون سوژه تونستم عكسي بگيرم كه ميتونه نماينده سبك مورد علاقهام باشه و مرا بعد از چهارپنج ماه دوباره سر شوق آورد. اين عكس به من يادآوری كرد كه زندگي اگر زيبا نيست ، تو زيبايش كن ...
با آرزوی سلامتی و لمس عطر دلنشين بهار برای شما
فایل پیوست 23881
-
اگرچه انتخاب بهترین عکس از بین عکسهای یک سال بسیار دشوار است اما بنده فکر کنم این عکس بهترین عکس من در سال جاری باشد پیشاپیش سال نورا به همه گی تبریک میگم.عنوان عکسFriendly lunch
http://aks.akkasee.com/files/gallery...ed1%20copy.jpg
-
5 فایل پیوست
سلام،
امسال متاسفانه زياد به دنبال عكاسي نرفتم، بيشتر عكسهايي هم كه گرفتم محدود به مسافرتها بود ولي شايد تنها موضوعي كه مي تونست باعث بشه در موقعيتهاي مختلف عكاسي كنم نجوم بود، البته واقعا اين مجموعه عكس در مقابل عكسهاي ساير دوستان حرفي براي گفتن نداره:
ماه گرفتگي خرداد 90 كه از ابتدا تا انتهاي اون يك پروژه جذاب 5-6 ساعته براي عكاسي بود:
فایل پیوست 23882
عكاسي از ماه:
فایل پیوست 23884
فایل پیوست 23885
و عكاسي از سياره هاي منظومه شمسي شامل مشتري و مريخ و زحل:
مشتري:
فایل پیوست 23883
زحل:
فایل پیوست 23886
سال نو، پيشاپيش بر شما عزيزان فروم عكاسي مبارك.
-
1 فایل پیوست
این هم عکس پسرا من...شاید بهترین عکس من در سالی که گذشت
با پس زمینه یک چادر مشکی و نور پردازی با یک چراغ مطالعه.
نوروزتان شاد و پیروز باد.فایل پیوست 23892
-
1 فایل پیوست
سلام
امسال سالی پر از سفر ، تجربه و عکاسی بود . حدود 90 درصد شات هایی که زدم با موضوع طبیعت و منظره بودند . و همین لحظه حدود 11 گیگ عکس ادیت نشده از اول پاییز تا حالا در هارد کامپیوتر دارم که امیدوارم در سال جدید با یادگیری روش های برتر اصلاح عکس ، به تدریج انها را ادیت کرده و به صورت مناسبی به نمایش بگذارم .
یقینا عکسی که انتخاب کردم بهترین عکس امسال من نیست .چرا که حدود 50 درصد عکس های امسالم هنوز اماده ارائه نشده اند .
این عکس را در روزهای اولیه خرید دوربین جدیدم در یک بعد از ظهر زیبا که نور و کنتراست بسیار مناسب بود ، گرفتم .
فایل پیوست 23908
در آخر
از مدیران و ادمین های محترم سایت و تالار گفتگوی عکاسی بابت زحماتی که بطور شبانه روز می کشند ، تشکر می کنم و به همه آنها خسته نباشید می گویم .
از آقای سعادت عزیز که امسال محبت بسیاری به بنده داشته اند و بیش از همه از ایشان اموختم ، تشکر می کنم و و ارزوی موفقیت و شادکامی برای ایشان دارم .
و امیدوارم همه عزیزانی که در تالار گفتگوی سایت عکاسی حضور دارند سالی پربار و سرشار از موفقیت داشته باشند .
اسماعیل زاده
-
1 فایل پیوست
یکی از ساده ترین عکسهام هست که خیلی دوستش دارم .
از این فروم خیلی چیزها یاد گرفتم
همه بچه های عزیز این فروم را دوست دارم و سالی شاد و سرزنده برایتان آرزو می کنم.
فایل پیوست 23928
-
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم
پیشاپیش سال نو رو به شما تبریک میگم و امیدوارم سالی پر برکت داشته باشید.
امسال بخاطر انجام وظیفه , فرصت بسیار کمی برای عکاسی داشتم و تجربه ی تلخ پاک شدن 1000 عکس اول دوربین جدید :;)
متاسفانه امسال هم از فرصت دیدار دوستان جا موندم و امید حضور در برنامه های آینده رو دارم .
امیدوارم این عکس درخور این تاپیک باشه :-)
http://mahdi-ah.persiangig.com/image...00-%20740p.jpg
سایز بزرگتر
شاد باشید