-
1 فایل پیوست
سلام
امسال به دلیل مشکلی که داشتم و همچنان هم ادامه داره فرصت های کمتری برای عکاسی داشتم و همین هم باعث شد که از
فرصت ها نهایت استفاده رو ببرم . مثل همیشه از مصاحبت با همه دوستان و اساتید لذت بردم و امیدوارم این جمع پایدار بمونه و پربارتر
از گذشته به کارش ادامه بده .
موفق و پیروز باشید.
-
1 فایل پیوست
امسال یکی از بهترین سالهای عمرم بود! علیرغم اینکه نیمه اول اون به سختی و بیماری گذشت بسیار پر بار بود و به شدت از اون راضی ام.
همینطور سال بهتری بود از بابت عکاسی.البته نیمه اول سال تقریبا عکاسی نکردم! اما از اوایل پاییز بهتر بود و میتونم بگم بالاخره عکاسی با فکر و ایده قبلی برای من شروع شد.
در پایان سال هم فول فریم خریدم که از بابتش خوشحالم :;) گرچه دلم برای 16-8 تنگ میشه:-(
از میون عکسهام این رو دوست دارم
فایل پیوست 41243
-
1 فایل پیوست
امسال یکی از عکسهای شبم رو به عنوان بهترین عکس خودم انتخاب میکنم.
عکاسی شب همیشه برای من به چند دلیل بسیار جذاب بوده.اول اینکه شب زنده داری رو دوست دارم.خصوصا وقتی که این شب زنده داری در طبیعت و به همراه دوستان باشه.
دلیل دیگر این که خروجی این کارها بر خلاف سایر عکسهای دیجیتال نه تنها در همون لحظه قابل مشاهده نیست بلکه کل این پروسه از ثبت تا ویرایش و رسیدن به خروجی اولیه به چندین ساعت زمان نیاز دارد.
همیشه یک حس هیجان و کنجکاوی برای دیدن نتیجه هست که بعضی وقتها باعث میشه بعد از یک شب تا صبح بی خوابی برای ثبت عکس،چند ساعتی هم برای رسیدن به خروجی اولیه وقت گذاشت که همیشه هم دیدن نتیجه کار این خواهد بود : :eek:
البته این :eek: همیشه به دلیل خوبی خروجی کار نیست،درست کار نکردن ریموت،تکان خوردن سه پایه،اشکال در فکوس یا نورسنجی و ... میتواند کل زحمات را بی نتیجه کند که البته شکر خدا این موارد برایم بسیار کم پیش آمده است.
ولی نتیجه این عکس با توجه به تفاوتی که در تنظیمات و لنز با بقیه عکسهای شبم داشت نتیجه بسیار دلنشینی برایم داشت.
-
1 فایل پیوست
سلام
پیشاپیش بابت ساختار شکنی در ارسال عکس عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این آخرسالی توسط مدیران بن نشم:-(
سال 91 برای من سال بسیار عجیب و پر از حوادث غیر منتظره ای بود که اصلی ترینش هم به نوعی به عکاسی مرتبط میشه و اون هم آشنایی با یکی از عکاسان عزیز و در نهایت:::love2:::
خلاصه که نمیدونم چطور شد که اینطور شد اما تصمیم گرفتیم که دقیقا از اولین روز آشناییمون تمام اتفاقاتی که رخ میده و جاهایی که میریم و کارهایی رو که انجام میدیم به صورت تصویری ثبت کنیم و نتیجه اش هم تا امروز شده یک آرشیو پر از عکسهای مختلف و جورواجور و گاها با مزه(که حتی گاهی بعضی هاشون واقعا به ظاهر بی اهمیت به نظر میاد) اما هر کدومشون برای خودشون یک داستان پر ماجرا داره،مثل خیلی از روزهای زندگیمون که پر بوده از اتفاقات خوب و بدی که شاید الان حتی یادمون هم نباشه.یک آرشیو از اولین ها، اولین سفر مشترک،اولین فالوده خوردن مشترک،اولین افطاری قاتی پاتی خوردن،اولین عکاسی محرم و کلی اولین های دیگر....
و اما در کنار تمام این ثبت ها کلی هم چک و چونه میزدیم در مورد عکاسی و خلاصه یک نفر پیدا شد که من بتونم یه کله در مورد عکاسی باهاش صحبت کنم و اون بنده خدا هم خسته نشه و پابه پای من در بحث شرکت کنه ولی آخرشم من نتونستم ایشون رو قانع کنم که 7D به مراتب بهتر از 5D MII هست;-)
و اما شاید بتونم بگم که این بزرگترین و بهترین اتفاق زندگیم رو به نوعی مدیون سایت عکاسی هستم :redface:
امیدوارم که سال جدید برای همه شما عزیزان سالی باشه پر از اتفاقات زیبا و دوست داشتنی و سالی پر از عکسهای خوب و ماندگار
ببخشید اگر این پست یه کم فیلم هندی شد:-D
-
1 فایل پیوست
سلام به همه دوستان
تا چند روز دیگر سال 1391 به پایان خواهد رسید و لحظات سپری شده در آن به خاطره های خوب و بد تبدیل خواهند شد . سال 91 برای من از هر جهت بهتر از سال 90 بود . پا در عرصه های جدید گذاشتن و داشتن تجربه هایی جدید در این سال برایم لذتبخش تر از سال های پیش بود . در نیمه اول سال سفر های بسیاری داشتم و حالا و بعد ها ، همه شان خاطره های خوبی در ذهن من هستند . فکر می کنم امسال تغییرات مثبت و رو به رشد بسیاری داشته ام و امیدوارم همانطور که سال 91 برای من بهتر از سال 90 بود . سال 92 نیز بهتر از 91 باشد و بتوانم در مسیر انتخاب هایی که امسال انجام داده ام در سال آینده به خوبی حرکت کنم . بدترین با بهترین همیشه نسبی هستند و ممکن است دوستان عکسی که از بنده در این تایپیک می بینند مورد انتظارشان نباشد و عکس های بهتری از من را قبلا دیده باشند . در هر حال این عکس را بخاطر علاقه بسیار به دریاچه ارومیه ، مورد استقبال قرار گرفتن آن در فروم و بین سایر دوستان و راهیابی اش به مرحله نهایی جشنواره بین المللی عکس خیام 2013 برای این تاپیک انتخاب می کنم .
فایل پیوست 41270
در آخر ،
امیدوارم همه دوستان سال خوبی را پیش رو داشته باشند .
از مدیران و همه دوستانی که جهت حفظ و بقای تالار گفتگوی سایت عکاسی زحمت می کشند ، نهایت تشکر و قدردانی را دارم .
-
1 فایل پیوست
اينو با موضوع " اميد و نا اميدي " براي تاپيك فاين آرت گرفته بودم هنوزم دوسش دارم...
شكستن اون جاشمعي هم حكايتي دارد كه از حوصله اين تاپيك خارجه ;-)
-
1 فایل پیوست
سلام
به جهت گذراندن خدمت سربازی،امسال تا اینجا برای من سال طاقت فرسایی بوده...البته بالاخره تابستان دوربین دست دومی خریداری کردم و بعد از ظهر ها اگر فرصتی دست می داد تو خیابان ها عکاسی می کردم...با شروع فصل پاییز و کوتاه شدن روزها متاسفانه همان چند ساعت فرصت عکاسی رو از دست دادم که همراه شد با کمی کاهش انگیزه ...امیدوارم سال جدید بتونم همراه با برنامه ریزی و هدف عکاسی کنم تا شرایطِ کسل کننده و یکنواختِ دوران خدمت رو به شکلی قابل تحمل کنم...
جا داره اینجا از زحمات مدیران سایت عکاسی نهایت تشکر رو کنم و پیشاپیش سال خوشایندی رو برای همه ی اعضای فروم آرزومندم...
-
1 فایل پیوست
سلام بر دوستان عزیزتر از جان،
سال 91 هم مثل 38 سال گذشته عمرم گذشت (البته این چند روز آخر هم خودش چند رووووووزه!)
امسال هم طبق روال چند سال اخیر، یکی دو سفر عکاسی (مثل همیشه تنها!) داشتم و سری به کویر مرنجاب زدم و شاید بهترین عکسم اینی باشه که می بینید :
فایل پیوست 41343
علتش هم اینه که در 1X پذیرفته شد. ماجراش هم این بود که بعد از کلی دردسر عضویت در این سایت و پرداخت مبلغی ناچیز! بابت حق عضویت یکساله، این جزو اولین سری عکس هایی بود که گذاشتم و سریعاً هم پذیرفته شد... ما هم خیال کردیم بعله دیگه حتماً هفته ای یک عکس رو برای پابلیش داریم... غافل از این که بعد از اون حدود 30 تا از عکس های خوبم رو گذاشتم و هنوز هیچ کدومشون پذیرفته نشد. البته بیشتر این عکس ها در گروه معماری سنتی از بافت های تاریخی یزد و کاشان و ... بودند که گویا کیوریتورهای 1X چندان علاقه ای به چنین عکس هایی ندارند. به هر حال فعلاً از رو نمی ریم و سعی خودمون رو می کنیم ... امیدوارم سال آینده همین موقع اگر عمری به دنیا داشتیم، آمار بهتری ارائه کنیم (((-:
سال پیش روی خوبی رو براتون آرزو می کنم ، موفق باشید.
-
1 فایل پیوست
سلام به همه دوستان
پیشاپیش سال نو مبارک
فایل پیوست 41349
-
امسال از لحاظ عکاسی سال خوبی نبود، سالی بود که فقط آرزوی عکس گرفتن داشتم و فرصت برای این کار بسیار کم بود به خاطر کنکور و با از دست دادن لنزم دیگه واقعا دستم بسته شد و خیلی کم تونستم عکس بگیرم.
معمولا بهترین عکس یک سال جدا از زیبایی خاطره و حس پشت پرده ی زیبایی هم داره.
http://forum.akkasee.com/attachments...966-rws750.jpg
پیشاپیش سال نوتون مبارک باشه.
برای کنکور منم دعا کنید :dream: