من فقط یكی ار این 3 پارت و تونستم دانلود كنم
بیشتر اجازه نمیده
چی كار میشه كرد..؟؟
من فقط یكی ار این 3 پارت و تونستم دانلود كنم
بیشتر اجازه نمیده
چی كار میشه كرد..؟؟
سام مقدم
خوب جاداره به صورت شدید و کوبنده از هادی عزیز تشکرات به عمل بیاد بابت این کار بسیار زیبا و مفید و یادگاری ...
ولی در مورد سوژه
و دیدن این عکسها بعضی وقتها عکاس حسرت نبود چنین سوژهایی رو میخوره ....و
گاهی اوقات هم با دیدن چنین سوژه هایی باخودش میگه خدایا توووبه!!!!!
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
محمد سوژه اولی را که ولش کن :::big grin:::
اما دومی را خواستی سراغ دارم بریم سر وقتش پرتره بگیریم ازش :::big grin:::
کافیه صبح پا شی بری سر چهاراه تا هزار تا ادم این شکلی ببینی
من هم از هادی جان تشکر ویژه میکنم
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
هادی جان،
راستش این دکمه تشکر کافی نبود، خیلی وقت بود دنبال یه همچین مجموعه ای میگشتم :biggrin:
بسیار ممنون
این عکس رو خیلی باهاش حال کردم :cool:
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
سلام
اول می خواستم برای آقا فرهاد 44 بنویسم كه خوش سلیقه اید، دیدم نه این آقای محمد فخار هم همچین بد اشتها نیستند:biggrin:
ولی محمد جان واقعا به این نكته بزرگ (كه خودم همین فی المجلس كشفش كردم!!!) فكر كرده اید كه تا سوژه (های) دومی نباشد سوژه (های) اولی اصلا به چشم نمیاد؟
راستی من هم از هادی عزیز كه زحمت معرفی این لینكهای ارزشمند رو می كشن ممنونم
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
یک نرم افزار یک مگابایتی به فرمت فلش که ژست های مختلف رو نشون داده؛ بیشتر را اینجا بخونید و دنلود کنید:
کد:http://www.dphotojournal.com/free-model-posing-guides-tips