با سلام به همه دو ستان عزیز:
من احساس كردم جای یه همچین بحثی خالیه. هدف از ایجاد این تاپیك اینه كه هر كسی توضیح بده عكسی رو كه به دیگران نشون میده با چه انگیزه ای گرفته و هدفش چی بوده و چی رو میخواسته واسه دیگران به تصویر بكشه ......
دیگران هم نظراتشون رو بگن چه مثبت چه منفی..... تا شخض مورد نظر بفهمه چقدر تونسته با هنر عكاسی و با ابزار آلات اون تو بیان انگیزش موفق باشه!
هدف از ایجاد این بحث یاد دادن هنر نیست ( تو هیچ كتابی نمیتونید مفهوم مطلقی رو از هنر پیدا كنید. هر كسی اشاره به قسمتی از اون داره) هدایت كردن اون حسه كه در این قسمت مورد اشاره ما هنر عكاسی است
همون جور كه حافظ شعر گفتن رو از كسی یاد نگرفت ما هم نباید ذات هنر رو از كسی یاد بگیرم اما باید ابزار الات رو بشناسیم ...... واسه روشن شدن منظورم یه مثال میزنم تو زمینه عكاسی.......
فرض كنیم منِ نوعی دیدگاهی دارم نسبت به محیط پیرامونم. وقتی تصویری رو میبینم كه تجلی قسمتی از ابعاد روحیه خودمه. میام از او عكسی تهیه میكنم تا عین همون حس رو به دیگران انتقال بدم حتی ممكنه اون عكس در ظاهر كلی متفاوت باشه با اون چیزی كه من میخواستم بگم.............
این عكس رو نگاه كنید:
[IMG]http://i4.*******.com/71fkklk.jpg[/IMG]
این صحنه منو بطور صریح یاد بی نظمی میندازه. اگه تونسته باشم اینكار رو بكنم موفقم اگه نه.......
اما ممكنه ایراداتی اساسی از قبیل تنظیم نور و غیره داشته باشه كه در صورت تصحیح به مراتب منظور عكاس رو بهتر میرسونه.
پس با این دید همدیگر رو نقد كنیم. از تحقیر پر هیز كنیم . نكات مثبت رو بگیم تا نقاط قوت خودمون رو بفهمیم
در صورت امكان واسه عكساتون اسم بذارید یا با یه شعر یا متن مقصودتون رو از عكس بگید اینها كار هامون رو هدفمند میكنه
(بقول یكی از دوستان" داشتن یک خودنویس خوب ما را به یک نویسنده خوب بدل نمی کند"
كه من كاملترش كنم باید بگم" بدون خود نویس هم میتوان نویسنده بود")
در آخر عرض كنم
هنر عكاسی با شغل عكاسی الزاماَ یكی نیست یكی خلاقه یكی مجبوره خلق كنه!!!
ابزار ما باید موضوعاتمون رو بهتر بیان كنه نه موضوعاتمون ابزار رو ؟!!!
هنر به ذاتش زیباست نه به آموختن
تكنولوژی در خدمت هنر است نه هنر در خدمت تكنولوژی
ارادتمندتان: QashQai